icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

lisian
12. apr 2011

@krista5 ja davam niekedy Karola Duchona "S usmevom" to je slaha,,,,pustite si to 😀

krista5
12. apr 2011

@mabumi
no to sa mi este nestalo ze by nejakým podobným liekom u mna skončila záruka🙂🙂

lisian
12. apr 2011

@krista5 keby sme jej objednali taxik na nejaku falosnu adresu 😀 dobre nieeee 😀 😀 😀

krista5
12. apr 2011

@lisian
idem to najst na youtube🙂🙂🙂

mabumi
12. apr 2011

@lisian super, že za LEPETEN tam pôjdeš ty. ak sa ťa mykotická infekcia a najvyšší predstavitelia kvasiniek zľaknú ako tvoja šéfka, tak máme to v suchu 😉

krista5
12. apr 2011

@lisian
no inak to je dobrééé, alebo vyberieme niekoho z ciernej listiny, ktorý ma najviac bodov, a tomu to posleme, ze pozdrav z LEPETENU🙂🙂🙂

lolitka25
12. apr 2011

Este vymysliet vyhodne viac balenia na cysticky a muz by mali podat inzerat: Vymenim svoje pomale spermie za spermie Borisa Kollara 🙂 (alebo pubertakovi, ktorý este nechce dieta - znacka: kus za kus)

lisian
12. apr 2011

idem hodnotit statistiky,,,,, predchadzajuci rok som ju mala kazdy mesiac aspon raz a lieky mi uz nezaberaju ziadne, jem ich ako lentilky a aplikujem castejsie ako semeno. ako mam potom slubovat vernost svoju milovanemu 😀

krista5
12. apr 2011

@lolitka25
to si zabila🙂🙂🙂

mabumi
12. apr 2011

@krista5 inak s tom mázikovou si ma tiež dostala. ja už mám kŕŕče v bruchu (iné ako mrchovské 😠 ), a to sa mi už nestalo hádam 5 rokov, aby som sa takto zasmiala schuti 😀

mabumi
12. apr 2011

@lolitka25 😀 😀 😀 nemám už ani slov 😀 😀 😀

krista5
12. apr 2011

@mabumi
@lolitka25
@lisian
no ja som sa dnes zasmiala tak ako uz rokyyyyy nie....ked budem mat depku budem si toto tu citat a budem mat dobru naladu...dnes ked dojde domov mm bude sa cudovat aka som rozkokosena🙂🙂

lisian
12. apr 2011

@lolitka25 ty mas aky sexi nick, teraz som si to uvedomila,,,,ty budes hovorca 😀

lisian
12. apr 2011

@krista5
@mabumi
@lolitka25 dnes bude doma velka kopulacia co? rozkokosene 😀 😀 😀

mabumi
12. apr 2011

@krista5 no, mňa mm nebude ani poznať. konečne mi možno bude MK schvaľovať 😵
a keď mu poviem o tej akcii na spermie - že kus za kus... 😀 , možno sa pridá do združenia 😎 .
@lisian
@krista5
@lolitka25 ale baby dohodnime sa, že chlapov neprijímame 😝

krista5
12. apr 2011

@mabumi
ja som za...chlapi vstup ZAKAZANI

lisian
12. apr 2011

@mabumi chlapi maju svoje pracovne zaradenie a nie sa starat do vyssieho manazmentu 😀

krista5
12. apr 2011

@mabumi
no moj sa mozno prida do akcie...ved aj alimenty nejaké by sa od kollára hodili nie? 😀 😀 😀

lolitka25
12. apr 2011

Takze srocka s nazvom LEPETEN ma na veducich pozíciach : šéfka pre oblast rozvoja ohladuplnosti k netehotnym : LISIAN, hovorkyna zastupujuca urad mykoz, pomalych spermii a inej havede: LOLITKA, hlavný poradca pre odpalkovanie drzosti: KRISTA a výkonná personalna manažárka: MABUMI....
Ostatne miesta sú voľne, prípadne uz obsadené miesta je mozne po dohode vymenit 🙂

krista5
12. apr 2011

@lolitka25 😀 😀 😀 😀
mabumi vymenis so mnou, mne to pojde v tej personalistike lepsie ako hlavnému poradcovi🙂🙂🙂

monula535
12. apr 2011

@lisian dakujem za pochvalu to som stavala snehuliaka na kapote auta musim zmenit foto a dat tam jarnu ale vlastne naco 😎 @mabumi @krisita5 dakujem za privitanie, moje zavislosti su babatka a deticky, motorky, macky a psy, cokolada a otvaranie obalok 😀 a ja mam zase s inteligentnymi otazkami typu naco tak skoro len nepremyslenu odpoved naco mam cakat, viem nic moc ale od vas sa urcite priucim 🙂 a ten alkohol u mna teraz fici hrusticka 😉

krista5
12. apr 2011

baby uz mi skoncila kaviaren Slavia, to aby som vyhladala repete, aby som ostala v nalade🙂🙂

lisian
12. apr 2011

@krista5 ty zdierac brigadnikov,,,ze ty robis v nejake personalke? 😀 😀 😀

krista5
12. apr 2011

@lisian
v personálke nie ale na personálnom🙂🙂

lisian
12. apr 2011

@lolitka25 no ja by som rada preskocila na bod "platy" ak mozem 😀 😀 😀

lolitka25
12. apr 2011

@lisian ty si sefka.... prideluj

lisian
12. apr 2011

@monula535 ved je uplne super ta fotka,,,,nemen ju 😀 otvaranie obalok? ty co robis? verejne sutaze? 😀

krista5
12. apr 2011

@lisian
no daj...

lolitka25
12. apr 2011

🙂

lisian
12. apr 2011

@lolitka25 ja som ochotna to robit zadarmo,,,,ak mi obcas prinesie kavu nejaky stripter 😀 😀 😀