Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
Este vymysliet vyhodne viac balenia na cysticky a muz by mali podat inzerat: Vymenim svoje pomale spermie za spermie Borisa Kollara 🙂 (alebo pubertakovi, ktorý este nechce dieta - znacka: kus za kus)
idem hodnotit statistiky,,,,, predchadzajuci rok som ju mala kazdy mesiac aspon raz a lieky mi uz nezaberaju ziadne, jem ich ako lentilky a aplikujem castejsie ako semeno. ako mam potom slubovat vernost svoju milovanemu 😀
Takze srocka s nazvom LEPETEN ma na veducich pozíciach : šéfka pre oblast rozvoja ohladuplnosti k netehotnym : LISIAN, hovorkyna zastupujuca urad mykoz, pomalych spermii a inej havede: LOLITKA, hlavný poradca pre odpalkovanie drzosti: KRISTA a výkonná personalna manažárka: MABUMI....
Ostatne miesta sú voľne, prípadne uz obsadené miesta je mozne po dohode vymenit 🙂
@lisian dakujem za pochvalu to som stavala snehuliaka na kapote auta musim zmenit foto a dat tam jarnu ale vlastne naco 😎 @mabumi @krisita5 dakujem za privitanie, moje zavislosti su babatka a deticky, motorky, macky a psy, cokolada a otvaranie obalok 😀 a ja mam zase s inteligentnymi otazkami typu naco tak skoro len nepremyslenu odpoved naco mam cakat, viem nic moc ale od vas sa urcite priucim 🙂 a ten alkohol u mna teraz fici hrusticka 😉
baby uz mi skoncila kaviaren Slavia, to aby som vyhladala repete, aby som ostala v nalade🙂🙂
🙂

@krista5 ja davam niekedy Karola Duchona "S usmevom" to je slaha,,,,pustite si to 😀