Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@zabka60 no ja len ocumujem stranky na nete,kde tu kuknem na film a smutno je a velmi,nemam sa ani s kym porozpravat, podla mna aj psovi uz lezem na nervy 😀 😀 uz s aneviem dockat,kedy dojde drahy,ale to bude az buduci vikend ☹ tak si musim urobit nejaky program,nech mi nehrabne a ty co robkas? uz si vymyslela, co zajtra budete robit so spuntom? 🙂
@zabka60 inak aj ja cely den rozmyslam nad cajikom, ze si spravim, no a veru idem na to 🙂 len akurat rozmyslam nad tym, ze toto je naozaj hrozne leto, tak som sa tesila a nic, ja totiz nie som moc na zimu a nevedela som sa dockat, ze budeme pobehovat s kratkym trickom, opekacka, stanovanie,ale toto co je vonku 😒 no aspon, ze v tejto teme su slniecka 😀 😀 😀
ahojte kocenky 🙂 zabehla som tu na chvilocku, manzel siel s kosom.... vidim ze sa rozpisujete, co je dobre, aspon bude cim skor 150tka a mi pupkatobruchatoufnukanosentimentalne konecnetehule 🙂
@monkri, @eviq, @katkapapacova kde ste pokladiky? ako vam je?

@zabka60 no podla mna je lepsie ked chuti ako nechuti 😉