icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

domkalaky
29. júl 2011

@zabka60 no podla mna je lepsie ked chuti ako nechuti 😉

zabka60
29. júl 2011

@odrik@eviq@lolitka25 babenky moje kde ssteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

zabka60
29. júl 2011

@domkalaky no ved urcitee,moja a co robkas??nieje ti smutno??kedy ti pride ujo snazilko 😉

zabka60
29. júl 2011

@tinka9075 aha,este ste neboli v ziadnom centre???no takze ty si zdravucka??ci ani nevies??

domkalaky
29. júl 2011

@zabka60 no ja len ocumujem stranky na nete,kde tu kuknem na film a smutno je a velmi,nemam sa ani s kym porozpravat, podla mna aj psovi uz lezem na nervy 😀 😀 uz s aneviem dockat,kedy dojde drahy,ale to bude az buduci vikend ☹ tak si musim urobit nejaky program,nech mi nehrabne a ty co robkas? uz si vymyslela, co zajtra budete robit so spuntom? 🙂

zabka60
29. júl 2011

@domkalaky ti verim,aj mne je tak smutno a to som sama len par dni 😖 no a este stale nemam sajnu,kde a co pojdeme robit,nemam zidnu inspiraciu 😖

tinka9075
29. júl 2011

@zabka60 no ja toho mam za sebou až až 5potratov 2krat po ivf ale čo už ideme dalej je to tažke ale da sa a neprestanem kym nebudem mat v naruči svoje dieta 😒

domkalaky
29. júl 2011

@zabka60 fuu ja by som ti aj poradila,ale nic ma nenapada, keby bolo teplucko, tak kupko by to istilo, by sa vysantil,,,keby boli aspon nejake zaujimave rozpravky v kine 😒

zabka60
29. júl 2011

@tinka9075 😢 to mi je luto,toto sa mi vobec nepaci,ze je to takto ako je,snazilky moje tolko nestastia co my mame 😢 drzim palce,aby sa vam co najskor zadarilo,ako aj nam dufam 😉

kyra30
29. júl 2011

@tinka9075 moja ty si si toho už teda prežila ☹ ....teraz to už pôjde len lepšie, budem ti držať palčiaky 😉 my sme tu už taká banda snažiliek 🙂

zabka60
29. júl 2011

@domkalaky no kupko by bolo uzasne,skoda,ale kino nehrozi,on ani domka neobsedi pri telke pri rozpravke,to tak na 5min a dost uz aj uteka k hrackam,teda hlavne k autam 😀

tinka9075
29. júl 2011

@zabka60 budeme si navzajom držat palce a zachvilu budeme pupkate a štastne 🙂

domkalaky
29. júl 2011

@zabka60 inak pre mna bola najlepsia hracka na svete lego-pri nom som vydrzala hodiny cusat,inak som len neplechu robila 😀

tinka9075
29. júl 2011

@kyra30 ja som sa z toho dost dobre dostala ja som taky flegmoš povedala som si že to tak malo byt a hotovo 😉

zabka60
29. júl 2011

@tinka9075 uz aby to bolo boze,bo to cakanie si pripadam kazdnym dnom o rok starsia pri tolkom cakani

zabka60
29. júl 2011

@domkalaky aj my zo segrou sme lubili lego stale nieco stavali a tez sme certi,este doteraz ma mamina s nami co robit 😀

domkalaky
29. júl 2011

@zabka60 😀 to si bohovsky napisala 🙂

domkalaky
29. júl 2011

@zabka60 dockame sa 🙂 ja tomu pevne verim

zabka60
29. júl 2011

@domkalaky ha len tak,ako to je...zaujimalo by ma,kde su zvysky nasich krasok,asi snazilkuje kazda jedna a my chudence osamele,nemame s kym 😠

domkalaky
29. júl 2011

@zabka60 no neviem neviem kade sa tulaju 😀 😀 asi zobrali stafetu snazilkovania aj za nas 😀 😀 no,ale apson tu sme my a aspon takto nie sme same 😉

zabka60
29. júl 2011

@domkalaky 😵 noo este,ze sme obidve slamene vdovicky 😀 juj hned by som si niekde vybehla,keby si tu bola,by sme nemuseli tukat

domkalaky
29. júl 2011

@zabka60 no hned by bolo veselsie a aj na pivko som dostala chut 🙂 ,ale verim, ze sa stretneme na tych kremesikoch 😉

zabka60
29. júl 2011

@domkalaky 😵 no to urcite,to je najsamjasnejsie 😉 a ani nevrav aka som smadna,cajik som akurat dopila a pivko by len tak zasycalo mnam 😝

domkalaky
29. júl 2011

@zabka60 inak aj ja cely den rozmyslam nad cajikom, ze si spravim, no a veru idem na to 🙂 len akurat rozmyslam nad tym, ze toto je naozaj hrozne leto, tak som sa tesila a nic, ja totiz nie som moc na zimu a nevedela som sa dockat, ze budeme pobehovat s kratkym trickom, opekacka, stanovanie,ale toto co je vonku 😒 no aspon, ze v tejto teme su slniecka 😀 😀 😀

lolitka25
29. júl 2011

ahojte kocenky 🙂 zabehla som tu na chvilocku, manzel siel s kosom.... vidim ze sa rozpisujete, co je dobre, aspon bude cim skor 150tka a mi pupkatobruchatoufnukanosentimentalne konecnetehule 🙂
@monkri, @eviq, @katkapapacova kde ste pokladiky? ako vam je?

zabka60
29. júl 2011

@domkalaky jeej to si krasne napisala 😵 no aaj ja som sa tesila,aspon koli tomu obliekaniu,ze nemusim mat 8 vrstiev,ale vidim,ze polovicnu davku uz budeme coskoro potrebovaat..aky cajik ides varit??

odrik
29. júl 2011

@lolitka25
Ahoj moja, veru, veru aj ja chvilu odbehnem, a ked pridem, nestiham citat to mnozstvo stran, co babulky popisali!!!

odrik
29. júl 2011

@zabka60
Ahoooooj pokladik, som len na skok, lebo moje dieta ma volaaaaaa hrat canastu, tak mi ine neostava, len rozlozit karty a vyhravat 🙂 !!!

domkalaky
29. júl 2011

@zabka60 no mam jablcko a skorica-aroma ako pri vianocnom stromceku 😀 😀 😀 , fuuu ani ja nemam rada obliekat sa ako cibula a aj tak mi je zima 😠 ale hadam sa tento rok este okupkame a opalime 🙂

odrik
29. júl 2011

@eviq
Ahoj vracadielko nase!!! No co Ty len budes moja papat?! Joooj, nech nam neskoncis na infuziach zlatusik!!!