icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

domkalaky
30. júl 2011

@tinka9075 hmmm, no ja som asi tvoj opak- ja sa zas rozrevem aj pri trosku dojemnom filme a to si myslim, ze viem oddelit realitu od fikcie 😀 niekedy by sa zislo mat na haku veci,ja si zas vsetko nejako pripustam 😅 vacsinou zacinam byt flegmaticka,ked sa x-krat sklamem v niekom a potom uz neriesim nejake urazky a tak...a inak u teba co nove?dnesny tvoj plan ?

tinka9075
30. júl 2011

@domkalaky no tak pri dojemnom filme revem aj ja aj pri modrom z neba ale vždy ked sa mi niečo stane tak si poviem že vela ludi je na tom horšie a žiju.dnes chcem ist na nakup už chcem trošku medzi ludi lebo som na peenke a len sedim doma a musimčakat kedy sa mangel zobudi nejak ho včerajšie snažilkovanie unavilo lebo ešte je v riši snou 😀

domkalaky
30. júl 2011

@tinka9075 to mas pravdu, ze niektori su na tom horsie. iiiiha tak to ste museli snazilkovat jedna radost 😀 -kurnik chyba tu obrazok palec hore, to by lepsie vystihlo to snazilkovanie ako smile 😉 manzelik asi nabera sily na dalsie kolo 😉

tinka9075
30. júl 2011

@domkalaky asi nabera sily lebo včera hovoril že dnes dame druhe kolo no zbohom ved budem taka vytrasena bože môj no dufam že sa to tam dostane a bude sa držat až do pôrodu 😀

domkalaky
30. júl 2011

@tinka9075 ja verim, ze sa podari 🙂 ved uz by to tu chcelo zavirit, chybaju tehu vyrusiky 😉 😉 takze mas skvely program 😀

tinka9075
30. júl 2011

@domkalaky no to ano a ked sa nepodari tak pomôžu doktori 😎

domkalaky
30. júl 2011

@tinka9075 presne, ved sposob nie je dolezity,ale vysledocek 😉

tinka9075
30. júl 2011

@domkalaky len treba verit a podari sa nam to 😀

domkalaky
30. júl 2011

@tinka9075 aj ja si myslim 😵 😵 😵

tinka9075
30. júl 2011

@domkalaky bola by sranda keby sme sa postupne menili na tehulky všetky čo sme na tomto fore 😅

domkalaky
30. júl 2011

@tinka9075 no to by bolo kraaaasne a hlavne by sa splnil kazdej najvacsi sen, no uz aby to tu bolo a miesto snaziliek by sme sa mohli nazyvat tehulky 😵 😵 krasna predstava tak treba snazilkovaaaaaaaaaaat 😀 ja sa pripojim az buduci vikend ,ked pride drahy,ale dovtedy dufam, ze sa tu objavia krasne spravocky 🙂

tinka9075
30. júl 2011

@domkalaky a potom ked porodime dame stretko a budeme si obimat a boskavat všetky detičky a budeme štastne 😵 😵

domkalaky
30. júl 2011

@tinka9075 no to bude vzruuuso,hlavne sa vidiet nazivo 🙂 si viem predstavit, ze aj tyzden by bol malo keby sme si chceli vsetky pokecat 😀

tinka9075
30. júl 2011

@domkalaky to by sme si museli dat stretko aspon na mesiac aby sme si pokecali 🙂

domkalaky
30. júl 2011

@tinka9075 no vsak nikde nie je pisane, ze sa mozeme stretnut len raz 🙂 som zvedava ako s ato vsetko vyvinie 😕 😵

tinka9075
30. júl 2011

@domkalaky no určite si sadneme a budeme sa stretavat častejšie 😎

domkalaky
30. júl 2011

@tinka9075 dufam 😉

tinka9075
30. júl 2011

@domkalaky určite neboj 😀

tinka9075
30. júl 2011

@tinka9075 no u nas už prši ani sa mi nechce ist na nakupy pôjdeme zajtra 🙂

tinka9075
30. júl 2011

@domkalaky no ja si už pišem sama sebe tak to som už asi zle na tom a u nas už prši 😒

domkalaky
30. júl 2011

@tinka9075 ja som si odbehla urobit vajickove cestoviny , dostala som taku chut na to, nemala som to ani nepamatam 😀 😀 no u nas je stale zamracene,ale este neprsi... a muzicek uz vstal? ...fuu inak ja sa silno premaham, aby som apson nieco doma porobila, takze sa ti vobec necudujem, ze sa ti nechce ist na nakup 🙂

tinka9075
30. júl 2011

@domkalaky už vstal a stale len podpichuje že budeme snažilkovat aj dnes joj chlapi 😉

domkalaky
30. júl 2011

@tinka9075 tak v tomto je asi kazdy chlap rovnaky 😀 😀 ,ale kym je chut , tak treba vyuzit 😎 😀

monkri
30. júl 2011

ahojte ako sa máte ?no píšete že máte pod mrakom ja tu zase sa varím je tu moc slnka a horúco baby nemeníme počasie ja by som troška tej zimy už aj priala 🙂

tinka9075
30. júl 2011

@domkalaky no ved to aj využijem a nakoniec budem mat dvojičky 😀

domkalaky
30. júl 2011

@tinka9075 jeeej no to by bola bomba-dvojite sta 😀 😀 sticko

tinka9075
30. júl 2011

@monkri ahoj a ty sa ako maš už ti je lepšie pošli trochu slnka k nam a my ti pošleme trošku chladu 😉 😉 😉

domkalaky
30. júl 2011

@monkri ja menim hned to pocasicko 😀 😀 😀 ja stale cakam ci pride mrska a ty ako sa citis? 🙂

monkri
30. júl 2011

@domkalaky ok tak posielám tak 20 stupnov tepla na sk ,ja dnes dobre bola som u lekárky dieťa stále nevidia tak že asi sa prestalo vyvíjať stále hádajú zajtrá idem zase na testy tak sa uvidí čo je somnou už ma to nijako nerozčuľuje že stále nič neviem jednoducho nik dieťa nevidí len že HCG ide hore a nevedia že prečo

tinka9075
30. júl 2011

@monkri neboj dietatko tam bude len sa im schovava ved čo ho stale obkukuju 😉