Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@domkalaky no tak pri dojemnom filme revem aj ja aj pri modrom z neba ale vždy ked sa mi niečo stane tak si poviem že vela ludi je na tom horšie a žiju.dnes chcem ist na nakup už chcem trošku medzi ludi lebo som na peenke a len sedim doma a musimčakat kedy sa mangel zobudi nejak ho včerajšie snažilkovanie unavilo lebo ešte je v riši snou 😀
@tinka9075 no to by bolo kraaaasne a hlavne by sa splnil kazdej najvacsi sen, no uz aby to tu bolo a miesto snaziliek by sme sa mohli nazyvat tehulky 😵 😵 krasna predstava tak treba snazilkovaaaaaaaaaaat 😀 ja sa pripojim az buduci vikend ,ked pride drahy,ale dovtedy dufam, ze sa tu objavia krasne spravocky 🙂
@tinka9075 ja som si odbehla urobit vajickove cestoviny , dostala som taku chut na to, nemala som to ani nepamatam 😀 😀 no u nas je stale zamracene,ale este neprsi... a muzicek uz vstal? ...fuu inak ja sa silno premaham, aby som apson nieco doma porobila, takze sa ti vobec necudujem, ze sa ti nechce ist na nakup 🙂
ahojte ako sa máte ?no píšete že máte pod mrakom ja tu zase sa varím je tu moc slnka a horúco baby nemeníme počasie ja by som troška tej zimy už aj priala 🙂
@domkalaky ok tak posielám tak 20 stupnov tepla na sk ,ja dnes dobre bola som u lekárky dieťa stále nevidia tak že asi sa prestalo vyvíjať stále hádajú zajtrá idem zase na testy tak sa uvidí čo je somnou už ma to nijako nerozčuľuje že stále nič neviem jednoducho nik dieťa nevidí len že HCG ide hore a nevedia že prečo

@tinka9075 hmmm, no ja som asi tvoj opak- ja sa zas rozrevem aj pri trosku dojemnom filme a to si myslim, ze viem oddelit realitu od fikcie 😀 niekedy by sa zislo mat na haku veci,ja si zas vsetko nejako pripustam 😅 vacsinou zacinam byt flegmaticka,ked sa x-krat sklamem v niekom a potom uz neriesim nejake urazky a tak...a inak u teba co nove?dnesny tvoj plan ?