icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

domkalaky
31. júl 2011

BABY ja ozaj neviem ako som mohla doteraz byt bez vas, dakujem za podporu a verim, ze zachvilku z nas budu tehulky 😉

kyra30
31. júl 2011

@domkalaky @zabka60 ja dúfam, že do Vianoc sme v téme Zaslúžilé tehulky.....mokri s eviq by to už mali založiť...pomaly jedna za druhou tam pojdeme 😵 😵 😵

domkalaky
31. júl 2011

@kyra30 aj ja tomu pevne verim a budem sa tesit z kazdej jednej z nas 😉 😉

kyra30
31. júl 2011

@domkalaky no to tu máme psychológa grátis 😀 😀 ...mne to tiež veľmi pomáha...a keď čítam, ako sa tu niektoré babenky vytrápili, čo majú za sebou.....sme tu proste na jednej lodi

zabka60
31. júl 2011

@domkalaky no budeme take kraasne gulate,juj tesim sa 😉 uz si dopila vinecko??veru aj ja by som potrebovala,ale asi nieco tvrdsie 😅

zabka60
31. júl 2011

@kyra30 asi je nieco negativne vo vzduchu 😖 ja som sama s malym,drahy si isiel po svojom radsej s kamosmi,ako byt zo synom ale nevadi,ja soom mala vzdy nestastie na chlapov

domkalaky
31. júl 2011

@kyra30 je fajn stretnut aspon pomocou netu takuto skupinku super zien,ked sa to nedari v zivote.Zachvilu budeme len spominat na tuto temicku,ktora nas spojila a bude nas spajat len jedno velke stasticko 🙂 a starosti okolo deticiek 😉

zabka60
31. júl 2011

@kathrin17 aha,no ja som nidky zo zapaalmi problema nemala,ale po laparke na ktorej som bola tento rok v marci,tak uz som mala asi 3x zapal,neviem,co sa tam stalo,ci nejaka infekcia abo co..tak drzim palce aj na nohach,aby dopadli bojovnici najsamlepsie 😉

zabka60
31. júl 2011

@kyra30 nooo,baby nam to rozbiehaju pekne jedna za druhou,este,ze to ide porade,bo neviem neviem,keby sa nam zadarilo vsetkym na ten isty termin 😀 haluuuuz 😀

domkalaky
31. júl 2011

@zabka60 no cuckam pomaly 🙂 je to domace visnove, tak nech m,a neprekoti zo stolicky 😀 iiiii a coto ten tvoj chlap robi?necha ta takto samu s jeho synom?zajtra by si sa ty mala spakovat niekam s kamoskami 😠 ale aspon ,ze si tu 🙂

kyra30
31. júl 2011

@kathrin17 @tinka9075 ....sme tu v tejto tému dohonuté..že do strany 200 sa to podarí 😵 😵 ..aj Ježiškovi sme písali...do vianoc sa gúľame 😵 😵 😵 ....ja napriek tomu, že mi dnes došli mrchy 😠 som plná optimizmu 😵

tinka9075
31. júl 2011

@kyra30 to určite sa do vianoc gulame pod stromčekom budeme pekne zaokruhlene 🙂

zabka60
31. júl 2011

@domkalaky ani mi nevrav,uz som chora na nervi s tohto,zmenil sa neviem co sa mu porobilo,ak to pojde takto dalej,ani baby nebude,bo nebude otecko ☹

tinka9075
31. júl 2011

@domkalaky len sa neopi len pomaly cuckaj 😉

kyra30
31. júl 2011

@zabka60 augustový termín je horúci žabka 😵 😵 😵 keby sa to aspoň jednej z nás podarila, bol by úspech 😵 žabka s chlapmi je to ťažké....čo ti poviem, ja som s manželím 10 rokov spolu, z toho 2 roky manželia..žijeme spolu 7 rokov....no a toto leto idem prvý krát na oddelené dovlenky...on ide s kámošmi do chorvátska a ja do Londýna na predlžený víkend......aj toto snažilkovanie nám už ide cez hlavu.....dakedy mi o už príde ako druhá šichta 😝

domkalaky
31. júl 2011

@tinka9075 neboj neboj, ved musim vidiet na monitor 😀 a sama nezvyknem pit,no dnes sa to nejako pytalo 😅

tinka9075
31. júl 2011

@kathrin17 no určite dame stretko 🙂

domkalaky
31. júl 2011

@zabka60 zabka nebude to tak zle, podla mna tiez ma svoje dni ako kazdy,len teraz to nepadlo v dobrom case a ty si tiez rozcitlivena-aspon ja mam taky pocit,maly ta potrapil, on odisiel za kamosmi,ale mas tu nas 😉 keby viem poslem ti poharik vinecka 🙂 aspon sa nebudem citit previnilo, ze pijem sama,kedze nas pes je abstinent 😀

tinka9075
31. júl 2011

@domkalaky čo telo pyta treba mu dat 😎

zabka60
31. júl 2011

@kyra30 hm veru snimi tazko,bez nich este tazsiee..ja som bola po dlhej dobe sama 5 dni a veru aj mi prospelo a velmi skoro by som si na to zvykla 😀 tak aspon si jeden od druheho oddychnete a zlepsi to vzduch medzi vami 😉

odrik
31. júl 2011

@zabka60
Jeeejda, ved len teraz prisiel a uz aj odisiel ??? Chlapi su strasni! Tak maleho pekne uloz spinkat a pekne oddychuj 🙂 tu s nami 🙂 !!!

kyra30
31. júl 2011

@zabka60 tak si nerob hlavu z toho, aj on potrebuje priestor...aj som bola najprv proti...ale teraz sa aj teším....potom akurát sa vraciame v nedeľu obaja a začneme snažilkovať 😀

domkalaky
31. júl 2011

@tinka9075 no doplnam krvinky 😀 😀 😎

tinka9075
31. júl 2011

@domkalaky treba treba 😀 😀

odrik
31. júl 2011

@tinka9075
Drzim palceky!!!!!! Jasne, ze sa uchyti!!!!!!

kyra30
31. júl 2011

@domkalaky ja som si otvorila čierne pivko, tak na zdravie 😀

tinka9075
31. júl 2011

@kyra30 no asi si budem musiet niečo dat aj ja robite mi chute 😀

tinka9075
31. júl 2011

@odrik dakujem 😉

domkalaky
31. júl 2011

@kyra30 na zdravicko, nech nam dobre padne 😀