Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@zabka60 augustový termín je horúci žabka 😵 😵 😵 keby sa to aspoň jednej z nás podarila, bol by úspech 😵 žabka s chlapmi je to ťažké....čo ti poviem, ja som s manželím 10 rokov spolu, z toho 2 roky manželia..žijeme spolu 7 rokov....no a toto leto idem prvý krát na oddelené dovlenky...on ide s kámošmi do chorvátska a ja do Londýna na predlžený víkend......aj toto snažilkovanie nám už ide cez hlavu.....dakedy mi o už príde ako druhá šichta 😝
@zabka60 zabka nebude to tak zle, podla mna tiez ma svoje dni ako kazdy,len teraz to nepadlo v dobrom case a ty si tiez rozcitlivena-aspon ja mam taky pocit,maly ta potrapil, on odisiel za kamosmi,ale mas tu nas 😉 keby viem poslem ti poharik vinecka 🙂 aspon sa nebudem citit previnilo, ze pijem sama,kedze nas pes je abstinent 😀

BABY ja ozaj neviem ako som mohla doteraz byt bez vas, dakujem za podporu a verim, ze zachvilku z nas budu tehulky 😉