icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

monkri
31. júl 2011

@tinka9075 no to bude prvé čo si dám a k tomu veterník 😀
@odrik nazdravie daj si aj zamna 🙂

odrik
31. júl 2011

@monkri
Tak nech Ti len padne na zdravicko a zdrave babulicko!!! Ved tam mas horuco, tak len sa nalievaj 🙂 !

tinka9075
31. júl 2011

@monkri aj ja veterniky zbožnujem a ešte špice mnam 😉 😉

kyra30
31. júl 2011

@odrik tak nech dobre padne a pomôže na krvičku 😎 na zdravie

odrik
31. júl 2011

@monkri
Teraz vinecko a na stretavke uz len kremese 🙂 !!!

monkri
31. júl 2011

@tinka9075 spice zboznuje môj manžel odkedy ich ochutnal na sk stále ich chce už sa na ne na sk moc teší 🙂
@odrik neboj nalievám už my žaby budú aj plávať bruchu aspon tie uvidia ked dieta nevidia 🙂

kyra30
31. júl 2011

@monkri ked ti poviem, že som nemala krémeš, že si ani nepanätám....neuveríš....špeciálne si ho dám až vtedy, ked budem tehu..ako náhle sa to dozviem, bežím na krémeš...a budem myslieť na vás, že čo za tradíciu sme si tu založili 😀

kyra30
31. júl 2011

@monkri 😀😀😀.....si ma rozosmiala s tými žabkami v bruchu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ...každopádne si zabila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

monkri
31. júl 2011

@kyra30 no ceľkom pekná tradícia nie slovensko skolabuje nebudú krémeše 😀

odrik
31. júl 2011

@kyra30
Mooooja, nielen bezis na kremes, ale aj bezis do Ziliny k zabke, kde bude stretnutie nas, tehuliek gulatuckych 🙂 na kremesoch !!!

tinka9075
31. júl 2011

@monkri my ked ideme niekde na svadbu alebo na oslavu len pozeram kde su špice a veterniky tanier pred seba a nedam nikomu 😀 😀

monkri
31. júl 2011

@kyra30 no aspon tie nech plávajú lebo moje dieťa ktovie kade pláva 🙂

monkri
31. júl 2011

@tinka9075 no to je super dobrí nápad budem praktizovať len nemám komu ísť na svadbu teraz ☹

kyra30
31. júl 2011

@odrik no samozrejme aj tam dobehnem...veľmi rada.....dúfam, že sa tam dogúľam...xixiixi

tinka9075
31. júl 2011

bože babenky ked budeme tehotne budeme musiet dat niekde stretko ved ja by som už bez vas nemohla byt 😎 😎

kyra30
31. júl 2011

@monkri neboj.....dieťatko pláva kde má....keby vedelo, aká dobrôtka. kremeš ho čaká, až príde s maminou na slovensko...určite sa vytešuje 😵

monkri
31. júl 2011

@kyra30 no to dúfam že potom sa aj ukáže aby som ho vôbec videla 🙂 zatial je to môj tajný agent nik ho ešte nevidel ale každý vie že je tam 😀

kyra30
31. júl 2011

@monkri človek by neveril, že máš ešte len fazuľku v brušku a už vieš aké bude jeho budúce povolanie...tomu sa vraví, že už sa narodí ako tajný agent 😀 😀 😀

tinka9075
31. júl 2011

@monkri neboj malinke zlatunke si plava v brušku a ukaže sa ked to uzna za vhodne 🙂

monkri
31. júl 2011

@kyra30 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no vidíš agent 007 sa môže ísť schovať 😀

kyra30
31. júl 2011

Babenky moje, idem ja už pomaly sa poukladať do postele, ešte hodiť sprchu...zajtra do práce idem....rano ešte žehlím manželínovi veci zavčas rána.....tak sa mi držkajte, zajtra v práci určite urobím kuk, ked sa budem potrebovať relaxnúť. Dobrú nocku.

tinka9075
31. júl 2011

@kyra30 dobru nocku 😉

lolitka25
1. aug 2011

Nooooooooooooooooooooooooooo teda baby, vy stže toho popisali... ochvilku sme na 150a ja nemam este ovulku tak troska prrrrrrrr 🙂 nie zartujem, som rada, ze je tu plodna diskusia 🙂
prajem vam vsetkym krasny tyzden a vydarene snazilkovanie.
Bum saka laka
Uga caka uga uga 🙂

monkri
1. aug 2011

@lolitka25 no moja tak ti ostáva len strana 200 ale to musíš stihnúť a aj ostatné ,tak hor sa snažiť a rýchlo 😀 😀 😀

lolitka25
1. aug 2011

@monkri ja verim ze ovulka dorazi do 150tky 🙂 a ze to stihnem 🙂 ...

katkapapacova
autor
1. aug 2011

@odrik
@monkri
@zabka60
@lolitka
@mabumi
@eviq
ahojte kocandy, ako sa mate?aky ste mali vikend?nejdem vas docitavat lebo som pozadu tak 10stran,eviqu ako ti je?monkri moja ty ako?odrik zlatko dala by som si to vinko s tebou! 😀
lolitka co noveho ako ide snazilkovanie?mabumi mojka co vas domcek?

lolitka25
1. aug 2011

@katkapapacova ahoooj zlatko 🙂 no ako sa ma brusko a babatko? ja snazilkujem ostosest.... verim ze uz to vyjde, musi 🙂

monkri
1. aug 2011

@katkapapacova ahoj ja ako neviem dnes poobede budem mať výsledky či je maličké ok ja už som stoho ko ešte že piatok letím na sk 🙂 ,ale ty sa pochvál ako 🙂

katkapapacova
autor
1. aug 2011

@lolitka25 ahoj milacku,no brusko?dobre,fajn, kopkame si,jaj hned by som vam to vsetkym poslala...ja som trosku taka sama ako prst, moj muz neda vediet ci sa tesi ci nie, nepohladka ma na brusku...jaj cakala som vacsiu radost, ale mozno to este len pride 🙂

katkapapacova
autor
1. aug 2011

@monkri nejake krvne testy?budes ok aj babanko bude,ja?ale fajn,babulko rastie, zacina sa mi pustat prve mliecko-kolostrum, aj pri prvom som mala skoro ale teraz este skorsie nejak, co ja viem, musim sa na to opytat dokyho ci to je normalne 🙂