Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
bože babenky ked budeme tehotne budeme musiet dat niekde stretko ved ja by som už bez vas nemohla byt 😎 😎
Babenky moje, idem ja už pomaly sa poukladať do postele, ešte hodiť sprchu...zajtra do práce idem....rano ešte žehlím manželínovi veci zavčas rána.....tak sa mi držkajte, zajtra v práci určite urobím kuk, ked sa budem potrebovať relaxnúť. Dobrú nocku.
Nooooooooooooooooooooooooooo teda baby, vy stže toho popisali... ochvilku sme na 150a ja nemam este ovulku tak troska prrrrrrrr 🙂 nie zartujem, som rada, ze je tu plodna diskusia 🙂
prajem vam vsetkym krasny tyzden a vydarene snazilkovanie.
Bum saka laka
Uga caka uga uga 🙂
@katkapapacova ahoooj zlatko 🙂 no ako sa ma brusko a babatko? ja snazilkujem ostosest.... verim ze uz to vyjde, musi 🙂
@katkapapacova ahoj ja ako neviem dnes poobede budem mať výsledky či je maličké ok ja už som stoho ko ešte že piatok letím na sk 🙂 ,ale ty sa pochvál ako 🙂
@lolitka25 ahoj milacku,no brusko?dobre,fajn, kopkame si,jaj hned by som vam to vsetkym poslala...ja som trosku taka sama ako prst, moj muz neda vediet ci sa tesi ci nie, nepohladka ma na brusku...jaj cakala som vacsiu radost, ale mozno to este len pride 🙂
@monkri nejake krvne testy?budes ok aj babanko bude,ja?ale fajn,babulko rastie, zacina sa mi pustat prve mliecko-kolostrum, aj pri prvom som mala skoro ale teraz este skorsie nejak, co ja viem, musim sa na to opytat dokyho ci to je normalne 🙂

@tinka9075 no to bude prvé čo si dám a k tomu veterník 😀
@odrik nazdravie daj si aj zamna 🙂