Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@katkapapacova ahoj Katuska, uz viete co to bude??ako sa mate?
@katkapapacova to ti verim,ze si to uziivas a prajeme ti to vseetky 😉 no cakame cakame a staale nic,uz sme nervoozny 😔
@zabka60 jeeej to je mile, akurat ma napadlo, ze ked som bola mala a niekto sa ma opytal ako sa volam, tak som povedala Dominika papucky,lebo mamina mi stale vravela, dominika ,kde mas papucky? obuj si papucky ! a byvala som na zachode 😕 😅 iii, no tak nakoniec mas skvely dnik a ako si sa bala 😉
@katkapapacova
No zlatinko, Ty si tak skoro vinko nedas 🙂!!! A dufam, ze coskoro ani ja 🙂 !
@katkapapacova @zabka60 @odrik @kyra30 @monkri @domkalaky @lolitka25 @alceola @mabumi ahojte zlaticka! Postupne si vas citam a riadne ste toho popisali 🙂 mna zobral mm na vikend na chatu do slovenskeho raja. Bolo mi tam fajn, cerstvy vzduch, ani raz som nevracala. Predchvilkou sme sa vratili domov no a uz som visela cez zachodovu misu....:( ako sa mi tu mate? Co noveho? Tesim sa ze som zase pri vas 🙂
ahojte baby tak som tu výsledky super dietatko rastie už len ho pohladať niekde že kde sa schováva darmo ak to bude dievča bude sa volať Tajanka a už teraz je verná svojmu menu tají sa poriadne kde je 🙂
dakujem baby no snád na sk už ju alebo jeho objavia hoci ja si myslím že to bude dievča 🙂 🙂

@monkri preesne tak suhlasim , ze treba prist na SVK TU ti presne povedia, ako sa ma drobec, aj ked verim, ze je mu ok...