icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

alceola
1. aug 2011

@monkri preesne tak suhlasim , ze treba prist na SVK TU ti presne povedia, ako sa ma drobec, aj ked verim, ze je mu ok...

domkalaky
1. aug 2011

@zabka60 parada zabka, tesim sa s tebou 😉 a aky program mate na vecer? stuplik poslucha?

tinka9075
1. aug 2011

@domkalaky už som ta hladala že kde si 🙂

domkalaky
1. aug 2011

@tinka9075 tinka ja som zisila novu diagnozu-zavislost na MK a na vas, tak robim doma vselico mozne a kde tu nakuknem 😅 akurat mam poobednu kavicku 🙂

tinka9075
1. aug 2011

@domkalaky aj ja si idem urobi kafe 🙂

lolitka25
1. aug 2011

@alceola ale si silna, ja sa vytesujem ked je pri mne babatko cudzie ale neuveritelne ma to boli,ked si ho mojkam a ledva prehltam vlastne slzy ...

lolitka25
1. aug 2011

@domkalaky co mas nove? pripijame?

domkalaky
1. aug 2011

@lolitka25 no ja akurat mrsim 😠 tak si mozeme pripit na dalsie kolo snazilkovania 😉 a ty co nove? 🙂

lolitka25
1. aug 2011

@domkalaky och mojka, dufam, ze to zvladas ... ja nic nove, my snazilkujeme, cakam na ovulku a som zmetena z BT minuly mesiac bola zo zaciatku privysoka a teraz prinizka.... bojim sa ci to nie je nieco so stitnou zlazou,aj ked ine problemy nemam, len dlhy nepravidelny cyklus...

krista5
1. aug 2011

@katkapapacova ahoj Katuska, uz viete co to bude??ako sa mate?

domkalaky
1. aug 2011

@lolitka25 tak ja sa uz neviem dockat snazilkovania 🙂 len mam dost silnu mrsku-ako za trest 😠 ale inak pohoda...ty mas problemy so stitnou zlazou??ja som bola na vysetreni,lebo mam problem pribrat-ale stitna zlaza je v poriaku...uuuu moja drzim pasticky, nech sa podari 😉

zabka60
1. aug 2011

@tinka9075 veru veru,je musime ich cvicit kym sa da 😀

lolitka25
1. aug 2011

@domkalaky neviem ci mam ci nemam, musim ist na nejake vysetrenia... snad nemam 🙂

zabka60
1. aug 2011

@katkapapacova to ti verim,ze si to uziivas a prajeme ti to vseetky 😉 no cakame cakame a staale nic,uz sme nervoozny 😔

zabka60
1. aug 2011

@domkalaky teraz papa a iddeme este niekam na ihrisko,nech pobeha a vystavi sa,aby spinkal...vsak som sa smiala v noci,celu noc rozpraval zo sna a krical,ze chce papucky 😀 a taak sa usmieval ze som nemohla z neho a pritom spal..cert 😀

domkalaky
1. aug 2011

@lolitka25 no dufam, ze nemas ziadne problemy 😉

domkalaky
1. aug 2011

@zabka60 jeeej to je mile, akurat ma napadlo, ze ked som bola mala a niekto sa ma opytal ako sa volam, tak som povedala Dominika papucky,lebo mamina mi stale vravela, dominika ,kde mas papucky? obuj si papucky ! a byvala som na zachode 😕 😅 iii, no tak nakoniec mas skvely dnik a ako si sa bala 😉

odrik
1. aug 2011

@zabka60
Veeeed som Ti vravela, ze to je jednodnova zalezitost 🙂!!! A co by malo byt vecer??? Chrobaka ulozite a vy krasne snazilkujete 🙂!!!

odrik
1. aug 2011

@katkapapacova
No zlatinko, Ty si tak skoro vinko nedas 🙂!!! A dufam, ze coskoro ani ja 🙂 !

eviq
1. aug 2011

@katkapapacova @zabka60 @odrik @kyra30 @monkri @domkalaky @lolitka25 @alceola @mabumi ahojte zlaticka! Postupne si vas citam a riadne ste toho popisali 🙂 mna zobral mm na vikend na chatu do slovenskeho raja. Bolo mi tam fajn, cerstvy vzduch, ani raz som nevracala. Predchvilkou sme sa vratili domov no a uz som visela cez zachodovu misu....:( ako sa mi tu mate? Co noveho? Tesim sa ze som zase pri vas 🙂

odrik
1. aug 2011

@eviq
Moooooja, nic ine Ti nezostava, len sa odstahovat do slovenskeho raja 🙂 !

eviq
1. aug 2011

@odrik Ja mam pocit, ze kamkolvek okrem nasho bytu : - D....hladam si podnajom, znacka: 2 v 1 😀

monkri
1. aug 2011

ahojte baby tak som tu výsledky super dietatko rastie už len ho pohladať niekde že kde sa schováva darmo ak to bude dievča bude sa volať Tajanka a už teraz je verná svojmu menu tají sa poriadne kde je 🙂

odrik
1. aug 2011

@eviq
No co s Tebou moja!!! Pod teda do Trnavy, my Ta na zopar mesiacov berieme 🙂!!!

tinka9075
1. aug 2011

@monkri no vidiš ved som ti pisala že babo je tam ved sa ukaže ked uzna za vhodne 🙂 🙂

domkalaky
1. aug 2011

@monkri tesim sa s tebou 🙂 potvorka sa nechce ukazat,ale hlavna vec , ze rastie 🙂

odrik
1. aug 2011

@domkalaky
@lolitka25
No babulky, pripijat si mozeme zatial kolko chceme!!! Su tu uz niektore tehulienky, tie len s dzusikom 🙂!!! No a onedlho si uz na kremesoch budeme vsetky pripijat len s dzusikom!!!

monkri
1. aug 2011

dakujem baby no snád na sk už ju alebo jeho objavia hoci ja si myslím že to bude dievča 🙂 🙂

odrik
1. aug 2011

@monkri
Tesim sa moja!!! Takze zjavne hCG stupa, to je super!!!!

zabka60
1. aug 2011

@domkalaky 😀 ty nasa papucka 😀 ale som sa nasmiala v noci,aky anjelik je v postielkee a cez den certisko 😠 ale dnes uz lepsie,aj milsie,este sa hrame a pojdeme spinkat az mozme s tatikom pekne konecne po tyzdni snazilkovat 😉 tesiiiiim