icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

monkri
1. aug 2011

@odrik ano už je na 19 000 pekne ide hore 🙂

domkalaky
1. aug 2011

@eviq no takze cerstvy vzduch ti ocividne prospieva, tak uz len aby ste chodili stale na dovolenky ;) mimo bytik 😀

zabka60
1. aug 2011

@odrik 😀 ani nevrav,este sa pohrame a sup snazilkovat po tyzdni,sa tesiiiim 😀 ...no teda babiky do 150 to asi nedame neviem neviem

tinka9075
1. aug 2011

@odrik no len či zoženieme tolko kremešov ked sa začneme gulat no neviem 🙂

domkalaky
1. aug 2011

@odrik no uz sa neviem dockat , na tie kremese a dzusy, teraz si dam aspon puding 😉

zabka60
1. aug 2011

@eviq ahoj zlatkoooo,no je to mozne???mala by si sa prestahovaat do toho raja slovenskeho 😉 .....no neviem ked domka ti je hned zle,asi potrebujes zmenit vzduch an dlhsie abo co

monkri
1. aug 2011

no ja už idem na tie krémeše piatok hned po ceste s letiska si kúpim 😀

odrik
1. aug 2011

@zabka60
Do 200 stihame ????? Ved nepojdem snad v snehu do Ziliny?!

tinka9075
1. aug 2011

@monkri len ich papaj pomaly aby ti neprišlo zle 😉

odrik
1. aug 2011

@tinka9075
Neboj, zabka nasa urobi velku objednavku kremesov pre niekolko nadrozmernych 🙂 zienok tehulienok 🙂 !!!

zabka60
1. aug 2011

@odrik 😀 no moja v snehu,nesnehu budeme sa musiet obetovat,haadam len nebudeme truchlit na silvestra 😕 ved ja uz zhanam maslicky na bruska v xxl obchodoch,nemozte ma nechat v stichu....

domkalaky
1. aug 2011

@zabka60 no akyze mas krasny program vecer s drahym 😉 no tak nech za ti zadari , nech ta ta potom otravuju dvaja certici 😀

monkri
1. aug 2011

@zabka60 no neboj každá prídeme a ty budeš tá čo oznámí že čaká trojičky 😉

zabka60
1. aug 2011

@domkalaky no dakujem ti pekne,som taka vycerpana,ze uz vidim pomaly aj biele mysi 😀

zabka60
1. aug 2011

@monkri 😕 😕 cozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jooj len to nie 😀 to ja zas niesom taka narocna,mne staci jedno,to radsej @odrik nasej,ta by bola velmi stastnaaaaa trojickaam 😉

domkalaky
1. aug 2011

@zabka60 tak to ti verim 😀 😀 ,ale snazilkovanie ta nabije energiou 😀 😉

zabka60
1. aug 2011

@domkalaky no drahy ete venci havinku musim ho ist ja popohnat,bo uz ma klati veru 😔

domkalaky
1. aug 2011

@zabka60 vydrrrrrrrrrrrz 😀 😀 ved to tu treba rozgulat 😀 ...inak ma asi prepadla zrava nemoc, tak ja sa asi budem zachvilu galatiet zo sladkeho 😅 ale to sa tu nepocita, ze ? 🙂

katkapapacova
autor
1. aug 2011

@monkri milacik to je super sprava, som happy aj za teba 😵
@zabka60 zabulka uvidis budes aj ty, ja som tiez uz neverila ved vies sama ked si objavila tuto temu jaj mojka nic by ma nepotesilo tu na mk viac ako to ze by ste vsetky cakali babulka
@odrik veru veru andrejka ani ty si coskoro nedas, tak si to este uzi 😀
@krista5 ahoj zlaticko neviem este co je, nechce sa mi ukazat,betarisko moj malicky 😵

monkri
1. aug 2011

@zabka60 moja ja ti doprajem a jedným šupom to budeš mať za sebou 😀 😉 😉

eviq
1. aug 2011

@odrik dakujem za ponuku ubytovania, budem o tom uvazovat 😀 @domkalaky @zabka60 to som si aj ja povedala, ze vypadnut odtial, len keby sa to tak na par tyzdnov dalo 🙂 v stredu este ideme na par dni na Liptov, tak si hadam oddychnem no a od buduceho tyzdna uz zase realita 🙂 ale to k tomu patri, no, tak to vydrzim 🙂 @monkri tesim sa s tebou! to je super spravicka 🙂

a baby prave som zjedla chickenburger z mc donaldu...je toto mozne??? to dieta je cele po jeho otcovi...tak ja tu 2 tyzdne grcam a ono chce hamburger!!!

monkri
1. aug 2011

@eviq no super tak už vieš čo má rad 😀 no aj toto moje len to čo jeho otec lúbí ale dnes mu chutil aj guláš tak som sa napratala ale už je tu večer zase my je zle ráno a večer si idem žalúdok vyvrátiť a na obed je dobre ☹

katkapapacova
autor
1. aug 2011

@eviq ty si teda opica,babulko chce len same somariny, ja sa napchavam sladkym, mm schoval predomnou cukriky 😕

katkapapacova
autor
1. aug 2011

@monkri mojka skus rano nez vstanes schrumat nejake ciste keksy alebo piskoty

zabka60
1. aug 2011

@domkalaky 😀 to nic moja len si daj je to dobre na nervicky...to s tej mrchy blaznivej

zabka60
1. aug 2011

@katkapapacova no este,ze si zacaa tuto temu bo by sme sa nenasli a to by bola smrtelna chyba 😵 moc ti dakujeme a tesime sa na spravicku,kedy napises,aku farbicku zacnete nakupovaaaaaaaaaaaaaaaaaaat 😵

zabka60
1. aug 2011

@eviq 😀 no uuuzas vidis,konecne mu zacina chutit supeer nic si s toho nerob,,pretrpime secko pre nase babuliatka krasne 😉 no cvici si maminku uz pekne z vnutra 😀

zabka60
1. aug 2011

@odrik@domkalaky@eviq@lolitka25 no nic sme napapany,este pochrumeme tycinky a ideme hajaat a my s tatikom pekne snazilkovat 😉 zlatka moje dobru nockuuuu a zajtra sa na vas tesiiiim....lubim vaaas 😅 😵 😀

odrik
1. aug 2011

@zabka60
Aj Tebe zlatusik!!! Ja zasa hram karty 🙂 !!! Furt hram karty 🙂 !!! Ale co v takomto pocasi s 11 rocnym chrobakom? Karty 🙂 !!! Krasne snazilkovanie!!!

zabka60
1. aug 2011

@odrik 😀 no jasne karticky su uzas v takomto pocasi a zvlast s milovanim syncekom 😉 sladke sny a neponocovat 😉