Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
no ja už idem na tie krémeše piatok hned po ceste s letiska si kúpim 😀
@monkri milacik to je super sprava, som happy aj za teba 😵
@zabka60 zabulka uvidis budes aj ty, ja som tiez uz neverila ved vies sama ked si objavila tuto temu jaj mojka nic by ma nepotesilo tu na mk viac ako to ze by ste vsetky cakali babulka
@odrik veru veru andrejka ani ty si coskoro nedas, tak si to este uzi 😀
@krista5 ahoj zlaticko neviem este co je, nechce sa mi ukazat,betarisko moj malicky 😵
@odrik dakujem za ponuku ubytovania, budem o tom uvazovat 😀 @domkalaky @zabka60 to som si aj ja povedala, ze vypadnut odtial, len keby sa to tak na par tyzdnov dalo 🙂 v stredu este ideme na par dni na Liptov, tak si hadam oddychnem no a od buduceho tyzdna uz zase realita 🙂 ale to k tomu patri, no, tak to vydrzim 🙂 @monkri tesim sa s tebou! to je super spravicka 🙂
a baby prave som zjedla chickenburger z mc donaldu...je toto mozne??? to dieta je cele po jeho otcovi...tak ja tu 2 tyzdne grcam a ono chce hamburger!!!
@eviq ty si teda opica,babulko chce len same somariny, ja sa napchavam sladkym, mm schoval predomnou cukriky 😕
@monkri mojka skus rano nez vstanes schrumat nejake ciste keksy alebo piskoty
@katkapapacova no este,ze si zacaa tuto temu bo by sme sa nenasli a to by bola smrtelna chyba 😵 moc ti dakujeme a tesime sa na spravicku,kedy napises,aku farbicku zacnete nakupovaaaaaaaaaaaaaaaaaaat 😵

@odrik ano už je na 19 000 pekne ide hore 🙂