icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

lucka_220809
1. aug 2011

dievcata, velmi vas zdravim ... uz som tu pisala pred casom, a stale vas tu chodik kukat a citat, co nove mate... ste taka pozitivne nabita banda 🙂 Chcela som sa opytat na vas nazor a skusenost... ked sa mi tento mesiac oskorila ovulka (12 DC, obycajne byva 14-15DC), mam ocakavat aj skorsiu ms?

odrik
1. aug 2011

@eviq
Zlatusik, v Trnave mame 2 x McDonalds, ked budes u nas ubytovana, budeme striedat 🙂 !

odrik
1. aug 2011

@lucka_220809
Ja mavam ovulku vzdy uz 12DC. Cyklus mam 29 dnovy! Takze asi takto by som to aj u Teba pocitala 🙂 . Podla dlzky cyklu!

odrik
1. aug 2011

@zabka60
Jasne mamina 🙂 !!! Vies dobre, ze ja pred polnocou nezaspim, uz som si tu vcera chcela pisat sama sebe 🙂 !!!

lucka_220809
1. aug 2011

@odrik dakujem odrik za odpoved.. mne ked sa napr. raz oneskorila ovu - na 18DC prisla, tak aj ms mi prisla o 3 dni neskor.. mavam cyklus vzdy na 28DC. resp tak 28-29. tak som myselela, ze ta druha faza cyklu je stabilnejsia ako ta prva...Ja totiz nechcem robit tehu test skoro... vacsinou cakam do terminu ms... len teraz si nie som celkom ista, do kedy mam cakat :D

odrik
1. aug 2011

@katkapapacova
Veru, veru moja!!! Ved si to aj uzivam 🙂 ! S poloviciakom mojim milovanym vinecko Alibernet 2007 🙂 !!!

odrik
1. aug 2011

@lucka_220809
Tak drzim palceky, nech sa podariiiii 🙂 !!! A myslim, ze 16 dni od od ovulky by Ti mala mrska prist!!! Ale ved uz nepride 🙂

tinka9075
1. aug 2011

no čo babenky dnes nepopijame 😉

odrik
1. aug 2011

@zabka60
Moja zlata, mne je to fuk, ja s mojou povahou aj patorcata 🙂 !!! A vidis, mam jedno!!! To si mam ako doma urobit pioniersky tabor ???

lucka_220809
1. aug 2011

@odrik dakujem.. joj ja sa uz bojim dufat aj. Ale bude ako ma byt snad. Ak by to nahodou vyslo, napisem 😉 a este raz vdaka za odpovede.. velmi vam tu vsetkym fandim !!! 🙂 ste silna parta

odrik
1. aug 2011

@lucka_220809
Dufat mozeme a musime vzdy 🙂 !!! Silna a vesela parta, to my teda sme!!! Si kedykolvek vitana! Drzim palceky a krasny vecer!!!

lucka_220809
1. aug 2011

@odrik 🙂 dakujem... aj tebe a vsetkym tu krasny vecer zelam !!!! 😉

monkri
1. aug 2011

@katkapapacova vyskúšam 🙂

eviq
2. aug 2011

@odrik 😀 tomu sa hovorí pestrá strava - nejedz dvakrat po sebe v tom istom mc donalde 😀 😀

eviq
2. aug 2011

@monkri aj mne je zle viac rano a vecer, cez den sice tiez, ale da sa to zvladnut...ja varenu stravu nemozem...nic...tak len take keksy, "polystyrenove" chlebiky, rozky....maximalne zemiaky....a este jem detske vyzivy, jogurty a ovocie....to s ranajkovanim v posteli je dobra rada, mne to vacsinou pomoze, ked sa najem este v pololezme 🙂 ale zajtra ma caka tazka skuska, musim ist rano na odbery nalacno...to si neviem ani predstavit....

eviq
2. aug 2011

@katkapapacova mne sladke nejde az tak na chut, dokonca aj tie lizatka proti nevolnosti sa mi uz prejedli, ale predvcerom som celkom s chutou zjedla cokoladu...a dobre mi padlo 🙂

eviq
2. aug 2011

@zabka60 dobre ranko, krasna vysnazilkovana zabka! 🙂 prajem ti pekny snazilkovsky dnik! 🙂

lolitka25
2. aug 2011

ahojte snazilky a tehulky 🙂 ako sa dnes mame?
@eviq zlaticko, ty by si asi mala byt len na vylete a zajtra ten odber dufam zvladnes.
Mne oficialne zacali plodne dni tak vsetky prosim carujte a modlite sa nech to vyjde. DAKUJEM

monkri
2. aug 2011

@eviq no ja sa zase bojím ako zvládnem let hned ráno letím s mojím zalúdkom ☹ no naštastie ked zjem málo tak je dobre tiež si poležím horšie je to kuchyni ked sa varí ☹

lolitka25
2. aug 2011

@monkri budem na teba mysliet, nech sa ti dobre cestuje poklad

eviq
2. aug 2011

@lolitka25 lolitka moja, prajem ti krásne snažilkovanie a naozaj PLODNÉ plodné dni! 🙂 hodím za teba modlitbičku 🙂

monkri
2. aug 2011

@lolitka25 dakujem a aj ja na teba aby to vyšlo teraz 🙂 poslem ti troška vírusov TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

lolitka25
2. aug 2011

@monkri dakujem 🙂

eviq
2. aug 2011

@monkri ako dlho ti ten let potrvá? a prestup máš kde? a akou leteckou spoločnosťou? (Emirates sú dosť ústretoví v takýchto veciach).....no ozaj to bude pre teba veľká záťaž, ale ty si statočná a zvládneš to hravo 🙂

lolitka25
2. aug 2011

@eviq dakujem 🙂

monkri
2. aug 2011

@eviq no letím Alžír -Barcelona tam čakám 3 hodiny a potom do Viedne poobede som vo Viedni 🙂

eviq
2. aug 2011

@monkri tak to bude riadna makačka....hlavne veľa pi a papaj, čo môžeš....z Viedne ťa už dúfam niekto vyzdvihne...no a potom už len dobré správičky od našich lekárov 🙂

monkri
2. aug 2011

@eviq ano s viedne rovno domou s autom 🙂 no to dúfam lebo toto tu je horor ešte že si zdravotné platím aj na sk tak rovno môžem k lekárom 🙂

tinka9075
2. aug 2011

@monkri budem ti držat palce ked budeš letiet aby si to zvladla 🙂 🙂

kyra30
2. aug 2011

AHOJTE
@monkri @eviq @lolitka25 @odrik @zabka60 @tinka9075 @domkalaky @alceola @kathrin17
Ja teda idem dovolenkovať, idem až zajtra, ale už tu asi nestihnem urobiť kuk.......ja idem smer Londýn, OXford ...ale bez manželína..ten ide k moru...prvý krát máme oddelené dovolenky....tak to nejak vyšlo...takže snažilkovanie necháme na potom. V septembri ideme na spoločnú 😵. v nedeľu som naspäť a urobím tu kuk, tak odpadnem čo tu všetko bude popísané. A ešte ak už bude strana 200, tak budem mať na mále 😀 ...dúfam, že tu pribudne aspoň jedna tehuľa..to máte príkazom 😵 Držkajte sa mi a pekný týždeň. 😉 🤐 🤐 🤐