Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@lucka_220809
Ja mavam ovulku vzdy uz 12DC. Cyklus mam 29 dnovy! Takze asi takto by som to aj u Teba pocitala 🙂 . Podla dlzky cyklu!
@odrik dakujem odrik za odpoved.. mne ked sa napr. raz oneskorila ovu - na 18DC prisla, tak aj ms mi prisla o 3 dni neskor.. mavam cyklus vzdy na 28DC. resp tak 28-29. tak som myselela, ze ta druha faza cyklu je stabilnejsia ako ta prva...Ja totiz nechcem robit tehu test skoro... vacsinou cakam do terminu ms... len teraz si nie som celkom ista, do kedy mam cakat :D
@katkapapacova
Veru, veru moja!!! Ved si to aj uzivam 🙂 ! S poloviciakom mojim milovanym vinecko Alibernet 2007 🙂 !!!
@lucka_220809
Tak drzim palceky, nech sa podariiiii 🙂 !!! A myslim, ze 16 dni od od ovulky by Ti mala mrska prist!!! Ale ved uz nepride 🙂
no čo babenky dnes nepopijame 😉
@odrik dakujem.. joj ja sa uz bojim dufat aj. Ale bude ako ma byt snad. Ak by to nahodou vyslo, napisem 😉 a este raz vdaka za odpovede.. velmi vam tu vsetkym fandim !!! 🙂 ste silna parta
@lucka_220809
Dufat mozeme a musime vzdy 🙂 !!! Silna a vesela parta, to my teda sme!!! Si kedykolvek vitana! Drzim palceky a krasny vecer!!!
@odrik 🙂 dakujem... aj tebe a vsetkym tu krasny vecer zelam !!!! 😉
@katkapapacova vyskúšam 🙂
@monkri aj mne je zle viac rano a vecer, cez den sice tiez, ale da sa to zvladnut...ja varenu stravu nemozem...nic...tak len take keksy, "polystyrenove" chlebiky, rozky....maximalne zemiaky....a este jem detske vyzivy, jogurty a ovocie....to s ranajkovanim v posteli je dobra rada, mne to vacsinou pomoze, ked sa najem este v pololezme 🙂 ale zajtra ma caka tazka skuska, musim ist rano na odbery nalacno...to si neviem ani predstavit....
@katkapapacova mne sladke nejde az tak na chut, dokonca aj tie lizatka proti nevolnosti sa mi uz prejedli, ale predvcerom som celkom s chutou zjedla cokoladu...a dobre mi padlo 🙂
AHOJTE
@monkri @eviq @lolitka25 @odrik @zabka60 @tinka9075 @domkalaky @alceola @kathrin17
Ja teda idem dovolenkovať, idem až zajtra, ale už tu asi nestihnem urobiť kuk.......ja idem smer Londýn, OXford ...ale bez manželína..ten ide k moru...prvý krát máme oddelené dovolenky....tak to nejak vyšlo...takže snažilkovanie necháme na potom. V septembri ideme na spoločnú 😵. v nedeľu som naspäť a urobím tu kuk, tak odpadnem čo tu všetko bude popísané. A ešte ak už bude strana 200, tak budem mať na mále 😀 ...dúfam, že tu pribudne aspoň jedna tehuľa..to máte príkazom 😵 Držkajte sa mi a pekný týždeň. 😉 🤐 🤐 🤐

dievcata, velmi vas zdravim ... uz som tu pisala pred casom, a stale vas tu chodik kukat a citat, co nove mate... ste taka pozitivne nabita banda 🙂 Chcela som sa opytat na vas nazor a skusenost... ked sa mi tento mesiac oskorila ovulka (12 DC, obycajne byva 14-15DC), mam ocakavat aj skorsiu ms?