Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@kyra30 ahojcek moja...nech sa ti dovolenocka vydari a ja isto tehu dovtedy nebudem, pockam si na teba 😀 my sme mali byt teraz na dovolenke, ale bohuzial osud to zariadil inak...este teraz mam veci v kufri a je mi smutno sa don co i len pozriet....v den naseho odjazdu zomrela manzelovi maminka, takze miesto dovolenky, sme vybavovali pohreb ☹
@kathrin17 uprimnu sustrat
@kyra30 dakujem velmi pekne, aj ja prajem krasnu dovolenku, niekedy to prospeje byt sama..ja som na dovolenke iba v piatok a potom na buduci tyzden, ale nemam nejak speci destinaciu, lebo drahemu nedali dovolenku, cez leto to je u neho dost tazke...kedze on ma svoju firmu a nemoze nechat tak chalpov prave teraz.co uz, budem aspon s malym sama behat po obchodoch a na kupalisko, len nech je teplo, hlavne si oddychni...
Caute baby, meska mi mrcha piaty deň ale test je negatívny. Môžem byť tehotna? 😒
@lolitka25
Ahooooj pokladik!!! Mam sa tak nejak rovnako dobre 🙂 ! Pomalicky si periem a susim a robim len take pripravy na balenie kufrov, lebo v piatok rano vyrazame smer Taliansko 🙂 !!! Prave sme si este boli nieco pokupit, chystam si tasticku s liekmi, spolocenske hry a ine radosticky 🙂 !!! No a samozrejme ovu testiky 🙂 !!! Co nove u Teba ???
@monkri
Dobre, dobre pravdu vravis, bars si este mlada 🙂 !!! Aj tak uz ovulka bola a teraz musim pockat na mrsku, ktora ma prist 13.8., a potom na ovulku, a potom......... 🙂 ! Len dufam, ze ma mrska neprekvapi a nepride moc skoro, aby mi potvorka nepokazila dovolenku ! Uz mi tych 9 tyzdnov narobila sarapatu, tak snad bude uz rozumnejsia 🙂 !

@kyra30 dakujeme a peknu dovolenku! 🙂 poriadne si oddychni a vycisti si mysel, nech je tychto par dni len pre teba, nebude sa riesit snazilkovanie a mrcha a bude sa riesit, len zabava a zazitky 🙂 maj sa velmi krasne 🙂