icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

eviq
2. aug 2011

@kyra30 dakujeme a peknu dovolenku! 🙂 poriadne si oddychni a vycisti si mysel, nech je tychto par dni len pre teba, nebude sa riesit snazilkovanie a mrcha a bude sa riesit, len zabava a zazitky 🙂 maj sa velmi krasne 🙂

tinka9075
2. aug 2011

@kyra30 tak sa pekne dovolenkuj a uživaj si pokoj a pekne počasie prajem 😀 😀

kathrin17
2. aug 2011

@kyra30 ahojcek moja...nech sa ti dovolenocka vydari a ja isto tehu dovtedy nebudem, pockam si na teba 😀 my sme mali byt teraz na dovolenke, ale bohuzial osud to zariadil inak...este teraz mam veci v kufri a je mi smutno sa don co i len pozriet....v den naseho odjazdu zomrela manzelovi maminka, takze miesto dovolenky, sme vybavovali pohreb ☹

lolitka25
2. aug 2011

@kyra30 uzi si dovolenku a nacerpaj vela sil na snazilkovanie v septemrbi s manzelom na dovolenke 🙂

lolitka25
2. aug 2011

@kathrin17 uprimnu sustrast to mi je ozaj luto :(

eviq
2. aug 2011

@kathrin17 uprimnu sustrast :(

tinka9075
2. aug 2011

@kathrin17 uprimnu sustrast.

monkri
2. aug 2011

@kathrin17 uprimnú sústrasť

katkapapacova
autor
2. aug 2011

@kathrin17 uprimnu sustrat

kathrin17
2. aug 2011

@lolitka25
@eviq
@tinka9075
@monkri
@katkapapacova dakujem slniecka moje....ste moc zlate....

tinka9075
2. aug 2011

@kathrin17 bože ked som to čitala slzy sa mi padali je to strašne ☹

kathrin17
2. aug 2011

@tinka9075 moja zlatucka...neboj my vieme, ze jej je tam lepsie....bola velmi chora.....urcite sa jej ulavilo a dnes dokonca vyslo slniecko, tak uz sa na nas usmieva...ona je urcite v nebi 😀 bolo to nase slniecko....nasa mama s velkym M....vsetci sme ju lubili....

alceola
2. aug 2011

@kyra30 dakujem velmi pekne, aj ja prajem krasnu dovolenku, niekedy to prospeje byt sama..ja som na dovolenke iba v piatok a potom na buduci tyzden, ale nemam nejak speci destinaciu, lebo drahemu nedali dovolenku, cez leto to je u neho dost tazke...kedze on ma svoju firmu a nemoze nechat tak chalpov prave teraz.co uz, budem aspon s malym sama behat po obchodoch a na kupalisko, len nech je teplo, hlavne si oddychni...

alceola
2. aug 2011

@kathrin17 fuha, tak to je ozaj neprijemne, uzplne najviac, je mi to luto, uprimnu sustrast... boze co zivot dokaze priniest!!

alceola
2. aug 2011

@eviq jej to je uzasny oddych,ja sicde hory nemusism, ale to hovorim, len ked som doma, ked ideme tak sa tesim🙂 skor ma odradza ta dlha cesta, mame to tak na dve a pol hodky..

tinka9075
2. aug 2011

@kathrin17 tak v nebičku jej bude dobre a ked bola velmi chora tak by sa len trapila bude na vas davat pozor z nebička na mna tiež dava pozor moja babička 😢

jaja018
2. aug 2011

Caute baby, meska mi mrcha piaty deň ale test je negatívny. Môžem byť tehotna? 😒

odrik
2. aug 2011

@kyra30
Krasnu dovolenku a stastnu cestu!!!! Trosku si uzijes bez poloviciaka, a potom v septembri bude straaaaasne snazilkovanie 🙂 !

odrik
2. aug 2011

@monkri
Aj ja prosim virusiky 🙂 !!!!!!!

odrik
2. aug 2011

@kathrin17
Velmi ma to mrzi a je mi to luto. Viem, co prezivate, zazila som si svoje. Drzim palceky. Zvladnete to!!! Uprimnu sustrast.

odrik
2. aug 2011

@eviq
Nech odbery dobre dopadnu 🙂 !!! Len si to tehulkovanie pekne aj s monkri uzivajte 🙂 !!! Ja uz mam jedno za sebou 🙂 a na druhe sa pomalicky chystam, a ak boh da, budem sa tesit aj z toho tehu vracania 🙂 ! Drzkajte sa tehulienky!

eviq
2. aug 2011

@odrik Urcite budes a to uz skoro! A ja ti k tomu posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😉

monkri
2. aug 2011

@odrik pre teba všetko TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
a aj pre ostatné baby TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

lolitka25
2. aug 2011

@monkri diky 🙂 ja to budem tieto dni potrebovat ako sol 🙂

lolitka25
2. aug 2011

@odrik ako sa mas zlatko? ako prazdninujes so syncekom?

odrik
2. aug 2011

@eviq
@monkri
Babulky moje, dakujeeeeem! Az mi srdiecko v dobrom stislo za tolke virusiky!!!

odrik
2. aug 2011

@lolitka25
Ahooooj pokladik!!! Mam sa tak nejak rovnako dobre 🙂 ! Pomalicky si periem a susim a robim len take pripravy na balenie kufrov, lebo v piatok rano vyrazame smer Taliansko 🙂 !!! Prave sme si este boli nieco pokupit, chystam si tasticku s liekmi, spolocenske hry a ine radosticky 🙂 !!! No a samozrejme ovu testiky 🙂 !!! Co nove u Teba ???

monkri
2. aug 2011

@odrik žiadané testy neber moja oddychuj a nechaj to na prírodu a bude morská panna 😉

odrik
2. aug 2011

@monkri
Dobre, dobre pravdu vravis, bars si este mlada 🙂 !!! Aj tak uz ovulka bola a teraz musim pockat na mrsku, ktora ma prist 13.8., a potom na ovulku, a potom......... 🙂 ! Len dufam, ze ma mrska neprekvapi a nepride moc skoro, aby mi potvorka nepokazila dovolenku ! Uz mi tych 9 tyzdnov narobila sarapatu, tak snad bude uz rozumnejsia 🙂 !

monkri
2. aug 2011

@odrik pozri ja som aj bez mršky tehu tak že neplánuj nič zázraky sa stávajú a bude morská panna 😉