Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@katkapapacova no to vam tiez nezavidim. my ked sme kopali zaklady, bola povoden. vsetko plne vody, bol to jeden obrovsky bazen 😝 😝 😝
no od zaciatku sa to s nami zahrava. a teraz sa nam to vcera nepodarilo pretlacit, tak musime dufat, ze dnes sa podari a ze nebudem chodit za drahym len do basy 😕 😅
tak drzte palce, pekny den 😉
@odrik noo uz je doma maly diablik 😀 aj som boola rada,ze si oddychneme,ale ako sme vecer zalahli,tak sme obaja zasmoklili cele obliecky a plakali az do rana,ako nam bolo za malym smutno ☹ rano som sa zobudila a taka spuchnuta ☹ no takze tak...a mna by tez zaujimalo kde je domkalaky,kade sa len tuuuula
@zabka60
No teeeeda!!! Neda sa vam chrustika mat na dlhsie??? Alebo castejsie ako len kazdy druhy vikend??? Ja viem, ze asi jeho maminka nesuhlasi a nechcete sa natahovat, to su vzdy neprijemne veci. Uz malujete??? Alebo len tak kavickujete a dospavate smutnu nocku??? Ja balim do kufrov, Simonko pokojne spinka ako babatko 🙂 !
@odrik meda sa nam castejsie a ked ano,tak na hodinku len tu pred vchod vies a to je viac zmateny,ako ked ho vezmeme na vikend ☹ uhadla si,este kavickujeme,maliarik nam pride poobede s prace,tak este zakryvame co treba a zamestnavame mozok hlavne,bo ta genetika je nieco strasne,ako keby si cakal na ortiel,ja neviem nemozu kopnut do vrtule troska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§moja tak vam zavidiiim,zajtra uz letiite oddychovat 😉 mooc si to uzite zlaticka
@zabka60
Dakujeeeeem moja!!! Tesim sa aj ja, ze trochu vypadneme a budeme robit len to, co my chceme a nie, co sa od nas ziada!!! Vy si krasne vymalujte, budete to mat krasne a cistucke, nas to caka asi o rok! No co, aj to raz zacas treba 🙂 !!! No moja, a potom k vam do krasneho bytiku prileti bocianko mily 🙂 !!!

@alceola
@tinka9075
@odrik baby vy ste ozaj zlatucke, ako som ja mohla byt doteraz bez vas? 🙂