icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

kathrin17
3. aug 2011

@alceola
@tinka9075
@odrik baby vy ste ozaj zlatucke, ako som ja mohla byt doteraz bez vas? 🙂

odrik
3. aug 2011

@tinka9075
Lemze buduce leto uz bude stretko s babatkami moja 🙂 !!! Mozme im davat kurz plavania 🙂 !!!

tinka9075
3. aug 2011

@kathrin17 ved mi sa vždy podržime sme spolu a všetko lepšie zvladneme 😉

odrik
3. aug 2011

@kathrin17
Nooooo pokladik, to teda fakt netusiiiim 🙂 !!! Drzkaj sa!!!

kathrin17
3. aug 2011

@tinka9075 to teda ano...normalne mam teraz viacej sily do boja 🙂 do konca roka musime byt vsetky tehu a dame tu kremes party, i ked ja radsej dobosove rezy 😀

kathrin17
3. aug 2011

@odrik drziiiiim a dufam, ze nespadnem, ked mam vas urcite nie....je to tu skutocne sama pozitivna energy a to ja potrebujem...

tinka9075
3. aug 2011

@odrik no bude že to babetiek no neviem či sa do bazena aj pomestime no kupime ešte asi jeden 😎

odrik
3. aug 2011

@zabka60
Mooooja zlata, uz ide domkov??? Ja som si myslela, ze bude u vas cely tyzden! Tak sa drzkajte!!! Ozaj, a kde je nasa domkalaky zlatusik ???

tinka9075
3. aug 2011

@kathrin17 no aj ja mam radšej špice a veterniky ale dam si aj kremeše 🙂

kathrin17
3. aug 2011

@tinka9075 nedbam ani ja s kremesmi, ale ked by som si mohla vybrat 😀

tinka9075
3. aug 2011

@odrik no aj ja som pozerala že tu nie je domkalaky a neviem či tu bola aj včera 😉

odrik
3. aug 2011

@tinka9075
No to teda bude, zabka mi pridelila aj patorcata 🙂, takze....... No vyriesime, neboj, len nech je tych babatiek moc, pokojne 🙂 !!! My si uz poradime!

tinka9075
3. aug 2011

@kathrin17 aj ked kremeše nebudu hlavna vec že sa stretneme a pokecame 😎

odrik
3. aug 2011

@tinka9075
No ved, nebola, tulacka 🙂!!! Asi dovolenkuje alebo tajne snazilkuje 🙂 a uz len posle fotecku kolajniciek na testiku!!!

tinka9075
3. aug 2011

@odrik určite sa to podari mat tie babetka 🙂

tinka9075
3. aug 2011

@odrik no neviem neviem tento tyžden jej mal prist drahušik tak asi snažilkuje 🙂

mabumi
4. aug 2011

@katkapapacova no to vam tiez nezavidim. my ked sme kopali zaklady, bola povoden. vsetko plne vody, bol to jeden obrovsky bazen 😝 😝 😝
no od zaciatku sa to s nami zahrava. a teraz sa nam to vcera nepodarilo pretlacit, tak musime dufat, ze dnes sa podari a ze nebudem chodit za drahym len do basy 😕 😅
tak drzte palce, pekny den 😉

alceola
4. aug 2011

@kathrin17 tak isto ako my by sme nemohli byt bez vas!!resp. ja bez vas takisto..

alceola
4. aug 2011

@tinka9075 tak toto aj ja mam najradsej..🙂 dnes ma moj muzicek narodeniny, tak hadam nejaku romantiku vecer vykuzlim🙂)ale ozajstna oslava je v sobotu a to budu kremese, aj ked dovod papania je iny, ale nevadi, ved aj to pride🙂

zabka60
4. aug 2011

@odrik noo uz je doma maly diablik 😀 aj som boola rada,ze si oddychneme,ale ako sme vecer zalahli,tak sme obaja zasmoklili cele obliecky a plakali az do rana,ako nam bolo za malym smutno ☹ rano som sa zobudila a taka spuchnuta ☹ no takze tak...a mna by tez zaujimalo kde je domkalaky,kade sa len tuuuula

zabka60
4. aug 2011

@odrik moja vcera som volala do iscaru a ze mam cakat,kedy mi zavola doc. s blavy a potom sa mam objednat do iscaru na zhodnotenie amh a ostatnych hormonov....no ale ze ani oni netusia,kedy pride doc.,ze tez im este nevolal,ze kedyy k nim pride...no dava si na cas 😠

odrik
4. aug 2011

@zabka60
No teeeeda!!! Neda sa vam chrustika mat na dlhsie??? Alebo castejsie ako len kazdy druhy vikend??? Ja viem, ze asi jeho maminka nesuhlasi a nechcete sa natahovat, to su vzdy neprijemne veci. Uz malujete??? Alebo len tak kavickujete a dospavate smutnu nocku??? Ja balim do kufrov, Simonko pokojne spinka ako babatko 🙂 !

odrik
4. aug 2011

@zabka60
No vies co moja, to je teda sila!!! To mas dokedy cakat??? Nevedno? Ved raz niekedy snad??? To je katastrofa tento pristup, ved co, vsetci mame casuuuuuuuuuu!!!

zabka60
4. aug 2011

@odrik meda sa nam castejsie a ked ano,tak na hodinku len tu pred vchod vies a to je viac zmateny,ako ked ho vezmeme na vikend ☹ uhadla si,este kavickujeme,maliarik nam pride poobede s prace,tak este zakryvame co treba a zamestnavame mozok hlavne,bo ta genetika je nieco strasne,ako keby si cakal na ortiel,ja neviem nemozu kopnut do vrtule troska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§moja tak vam zavidiiim,zajtra uz letiite oddychovat 😉 mooc si to uzite zlaticka

odrik
4. aug 2011

@zabka60
Dakujeeeeem moja!!! Tesim sa aj ja, ze trochu vypadneme a budeme robit len to, co my chceme a nie, co sa od nas ziada!!! Vy si krasne vymalujte, budete to mat krasne a cistucke, nas to caka asi o rok! No co, aj to raz zacas treba 🙂 !!! No moja, a potom k vam do krasneho bytiku prileti bocianko mily 🙂 !!!

zabka60
4. aug 2011

@odrik 😀 aj ja mam pocit,ze stale caka a dava nam posledny mesiac na doupravy bytu a vsetkeho co treba 😀 😀 sviniar ale nech si ma nepraje,ked neprileti,ked bude vsetko hotove!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a vy co moja???kedy cakas mrchu

lolitka25
4. aug 2011

@odrik a @monkri vy moje cestovatelky, vy zajtra kazda cestujete vsak 🙂 tak vam zelam krasnu a bezpecnu cestu a hlavne dobry oddych jedna v taliansku druha na slovensku+same dobre spravicky 🙂

lolitka25
4. aug 2011

@zabka60 poklad,ked vy tak krasne upravite byt tak k vam pride nie bocian ale rovno krdel bocianov 🙂

odrik
4. aug 2011

@lolitka25
Ty si pokladik, dakujeeeeeeem 🙂 !!! Ale v hoteliku mame wifi, takze urcite bez vas nevydrziiiiiiim a urobim sem aspon malinky kuk!!! Bolo by mi smutno a budem moooooc zvedava na nove tehulky!!!

odrik
4. aug 2011

@zabka60
No ja dufam, ze ked sa vratim, budes uz mat vysledky vsetky!!! Mrsku cakam 12.8., teda cez dovolenku, co sa moc netesim ☹ , ale nejako ju zvladnem 🙂, aby potom mohlo byt snazilkovanie velikeeeeeee 🙂