icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
6. aug 2011

Ahooooooooooojte z krasneho a slnecneho Talianska babulky moje milovane 🙂 !!! Myslim na vas strasne moc !!! Drzkajte sa mi tam domka 🙂 !!!
@monkri
Uz si doma slniecko moje??? Vsetko je dufam v najlepsom poriadku 🙂 !!! Urcite budem cakat spravicky same nadherne!!!
@zabka60
Co nove, moja??? Uz mas krasne poupratovane??? Urcite ano a uz si uzivate v nadherne vymalovanom a cistom 🙂!!!
@tinka9075
Zlatinko!!!! Vsetko bude dobre! 🙂 uz ziadne pichacky !!!
Jooooooj babulienky, vcera mi manzelik pichol na cestu jeden clexan, stipalo straaaaaasne a ramienko ma este dnes boli ☹ !!!
Drzkajte sa , lubim Vas mooooooooc a veeeeelmi Vas pozdravujem!!!

tinka9075
6. aug 2011

@odrik jaj ako ti je tam dobre len sa pekne poopaluj a odychuj 😉

tinka9075
6. aug 2011

@monkri no musime na sebe pomakat ak ta chceme dobehnut 😉

zabka60
6. aug 2011

@odrik 😵 ahoj mojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....aka som rada,ze si sa ozvala z dalekeho vysvieteneho talianskaa....ako sa tam mate??kedy pridete domkooov???no zlatko,my uz upratane,krsne cistucke seckooo,dokonca mame uz konecne gentiku a vsetko ok,len pozor na razte,uidime bo piatok ideme do iscar,tak potom poviem,co nam povedali 😉 dufam,ze co najlepsie veci,bo my uz intenzivne riesime veci,ako izbicku,auticko,aby sa nasa bublinka buduca nemusela v autobude s maminkou vlacit a chodit po vyletikoch 😉 strasne sa teesiiiim,ako keby som uz bola tehu juj...

monkri
6. aug 2011

@odrik ahoj moja ja som ok ved som konečne doma ale ty ako dovolenkuješ dúfam že si to užívaš a nestresuješ sa a nezabudni nájsť aj tú morskú pannu 😀 😀

@zabka60 to som rada že tak pekne napredujete tak držím palce aby to bolo čo najskôr a bola konečne tehu aby si vedela aké to je ked ráno sa ti žalúdok otáca a nevieš čo skôr xixixi a aj ostatné baby lebo do vianoc tehu ak nie do strany 200 😀 a ideme na tie krémeše 😉

tinka9075
6. aug 2011

@monkri do vianoc to stihneme a ideme na kremeše 😉

monkri
6. aug 2011

@tinka9075 super to som rada 🙂 😉

zabkazuzu
7. aug 2011

Ahojte všetky snazilky. Chcem Vám mojim príbehom dodať vieru , že to všetko dobre dopadne,...my sme sa s manželom snažili o babo 2 roky,...nemusím Vám hovoriť, že to je naozaj dlha doba. Do toho tlak okolia , očakávania, otázky v práci a sklamanie každý mesiac, pri jednej čistky na teste,....ja mám pco, inzulinovu rezistencia a autoimunne ochorenie stitnej žľazy. Beriem glocophage a lthyroxin50. Manžel zlý spermiogram, teratozoospemia,...prešli sme si strašnym peklom, obaja za tie 2 roky........20/7 sme boli v Marianke pri Ba, je tam taká kaplnka , kam sa chodia modlit ľudia ktorí nemôžu mat deti. ......zhrniem .....včera som si kúpila 3 testy, lebo mi meskala ms, boleli prsia uz cca týždeň a mala som taký zvláštny pocit pokoja...baby , na všetkých 3 testoch je //. My sme nevedeli včera či plakať, smiať sa..... Je to uzasny pocit...... . Chcem Vám týmto dodať odvahu silu a vieru aspoň takto ce MK, aby ste verili že raz ten ten ukáže //. My sme otehotneli v ten deň keď sme boli v Marianke , mala som vtedy ovu , bolelo má brucho výraznejšie ako po iné mesiace..... Baby zázraky sa dejú a strašne Vám všetkým držím palce .

katkapapacova
autor
7. aug 2011

@zabkazuzu krasny pribeh, neda mi reagovat, ja ked som zakladala tuto temu mala som zle obdobie, preplakala som vela casu, svokra mi dala doniest zo sv.zeme prasok z jaskyne mlieka, je to jaskyna v jeruzaleme kde sa Panna Maria ukryla aj s malym Jeziskom pred vojakmi, ked ho tam dojcila kvaplo jej z prsa mliecko a jaskyna zbelela, odvtedy sa tam chodia modlit pary,rodiny, zeny, sestricky za tie zeny a manzelov kt.nemaju deti alebo su neplodny a prosia nasho Pana aby im otvoril lona.verim ze aj nam to pomohlo, ten prasok som si dala do mlieka a muzovi do caju ani o tom nevedel,asi to je tak lepsie tazko povedat ci ci by to chcel sam od seba a teraz cakame drobceka,ten si veselo kopka v brusku,prajem vam to a vyprosujem u nasej Matky vela zdravicka a krasne zdrave babatko.

zabka60
7. aug 2011

@zabkazuzu 😵 naozaj pekny pribeh..mate tiez za sebou kopec trapenia a konecne vam to vyslo..boli ste uz u lekaara????my sa snazime rok a pol a tiez mam pco vajecniky a mame naplanovane iui...tak uvidime ako to dopadne

zabkazuzu
7. aug 2011

@zabka60 u lekára sme ešte neboli. Zajtra sa chystám, zistenie je veľmi čerstvé🙂)nestihla som. A nikto okrem manžela, mna a vás o tom nevie. Rodičom povieme až keď to bude iste, najskôr okolo 2-3 mesiaca....pre istotu. Držím palce na iui, my sme mali začať 26/7 stimulaciu na ivf v GynFive. Nakoniec sme to vzdali, psychicky sme neboli pripravení a dohodli sme sa že to nechame na Boha,...mám doma ešte vypisane recepty na všetky injekcie a tabletky ktoré sa na ivf predpisuju. Mame schválenú žiadosť v poisťovni, dohodnutého lekára, ale vravím, nakoniec sme nešli, ....držím Vám silno prsty aby Vám to vyšlo. Viem , že všetci to chceme prirodzene a iui je pre ženu najmenej rizikova Metoda asist.reprodukcie,....ja som sa pri ivf obavala hyperstimulacie, ....ale teraz je to uz jedno🙂))otehotneli sme skôr ako by sme vôbec mali na ivf nastúpiť. To iste zo srdca želám aj Vám

zabkazuzu
7. aug 2011

@katkapapacova ďakujem, môj manžel bol v tej jaskyni minuly rok , tiež prosil o babo..... Uz vtedy sme vedeli že pre nás tá cesta za vytuzenym babom bude dlha a klukata . Ale súhlasím s tebou, že je treba veriť a modlit sa....To ostatne je v rukách Bozich. A ďakujem ti že si založila tuto tému ,.... Veľakrát som si čítala príspevky , keď mi bolo ťažko . Tie pocity prezivame všetky paralelne....a je super , že sa môžeme navzájom podporiť ....všetko je to o psychike a viere v pozitívny vysledok . Všetkým držím palce ,...

zabka60
7. aug 2011

@zabkazuzu no samozrejme,ze kazda by sme si priali byt tehu bez teho,ze by sme vedeli co i len stipku o tomto trapeni,ktore mame,ale nic s tym neurobime,len sa spolahnut na prirodu abo pomoc lekarov 😒 no a vela veci hrrozi pri prirodzenom,aj pri umelom,ak su nejake choroby....drzim vam palceky,aby ste boli zdravucky az do konca a potom si uzivali konecne s chrustikom v naruci 😉

tinka9075
7. aug 2011

@zabkazuzu ozaj krasny pribeh ked som to čitala no vela ste toho zažili ale aj ja verim tomu že zazraky sa deju a vy ste toho prikladom 🙂

odrik
7. aug 2011

@zabka60
Ahoooooooj moja!!! Mame sa velmi dobre, je tu krasne a nam je spolu hlavne velmi, velmi dobre 🙂 !!! Tesim sa, ze sa to u Teba zacalo hybat a mooooc budem v piatok mysliet a drzat palceky, aby boli iba same dobre spravicky 🙂 !!!

odrik
7. aug 2011

@monkri
Uzivaj si to doma!!! Tesim sa, ze si v poriadku!!! Budem cakat na spravicky o Tebe a malej fazulke!!!

zabka60
7. aug 2011

@odrik no ahoooj to som rada,ze si uzivate,len si uzite a kedy sa vraciate domkov??my uz zas od zajtra ideme makat,takze nic noveho,len sa tesime,ze sa zas hybeme uvidime piatok neviem sa dockat novych sprav 😉

tinka9075
7. aug 2011

@odrik jaj tebe je tam dobre tak si len pekne uživaj s rodinkou a u nas zase prši tak to pekne počasie dlho nebolo 😎 😎 😎 😎

lolitka25
7. aug 2011

ahojte kocky 🙂 aky ste mali vikendik? co ste porabali? my sme s drahym len lenosili...

frca
7. aug 2011

Je tu niekto po potrate?

monkri
7. aug 2011

@frca ano je nás tu viacej čo už to máme za sebou prečo?
@odrik ahoj moja užívaj si dovelenku a nezbudni na morskú pannu 🙂 no zajtrá idem k lekárke dúfam že je v poriadku ja sa už cítim dobre zatial som ok 🙂

lucka_220809
8. aug 2011

@odrik Ahoj odrik!! len som ti chcela dat vediet - predstav si, naozaj som ms dostala napokon po tych 14 dnoch od OVU, teda o 3 dni skor v ramci cyklu... tak mne to ozaj ide ako hodinky - ta druha cast cyklu je vzdy 14 dni... jasne,ze som sa nepotesila,bo som velmi teraz dufala,ze to vyslo, ale nejdem klesat na duchu... den-dva som z toho bola zas otravena a smutna, ale uz to preslo... dalsie mesiace su pred nami, nie? 🙂
Tak zelam vela peknych dni tebe aj vsetkym... zase sa urcite ozvem 😉

kyra30
8. aug 2011

Ahojte Babenky, mo čo máte nové ? júj...to bieda prečítať všetky strany čo ste popísali....ja som mala super akčný výletík celkom.... @monkri daj vedieť, ako dopadla dnesšná prehliadka speciálneho agenta 😀 a vitaj na Slovensku 😀...sladký domov 😀...
@odrik krásnu dovolenku prajem...krásne počasíčko hlavne 😀 lebo tu leje ako z vreca 😀
@zabka60 teba v tom iscare naťahujú....ja by som im uši ponaťahovala 😠
@lolitka25 var z víkendového lenošenia s manželínom dačo kvapne, dajaká fazuľka na úrodnú pôdu 😉 tfuj, tfuj, tfuj

odrik
8. aug 2011

@frca
Co potrebujes vediet???

kyra30
8. aug 2011

@tinka9075 do vianoc máme fazuľky v brušku všetky snažilky...a ide sa na kreméše 😀 🤐 😀 🤐

kyra30
8. aug 2011

@eviq čo je nového ? nevoľnosti ústúpili...alebo furt vraciaš prvú ligu ? dúfam, že je všetko v samnajlešiom poriadku a že si to poriadne užívaš 😀

odrik
8. aug 2011

@kyra30
Dakujeeeeem moja, prave sa pomalicky chystame na plaz, ale este som urobila kuk sem k nam, zienkam najuzasnejsim na svete 🙂 !!! Tesim sa, ze vyletik - uletik 🙂 dopadol vyborne! Krasny dnik!

kyra30
8. aug 2011

Baby ja to do tej strany 200 asi nestíham 😀...ja neviem...čo to 😨

kyra30
8. aug 2011

@odrik aj tebe krásny pohodový dník

odrik
8. aug 2011

@monkri
Dakujem slniecko moje!!! Myslim na Teba, aby vsetko dobre dopadlo !!! Drzkaj sa, cakam len vyborne spravicky 🙂 a fotecku malej fazulky 🙂 !!!