icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
8. aug 2011

@kyra30
Neboj moja, zjavne ani ja nestiham 🙂 ! Ide to tu pekne postupne, aj na nas pride rad, urcite 🙂 !!!

kyra30
8. aug 2011

@frca my sme tu snažilky všetky, niektoré babenky už majú anielikov v nebi... snažia sa o ďaľšie a nevzdávajú to...držkaj sa a vitak medzi nami

odrik
8. aug 2011

@zabka60
No ved aj ja sa tesim, ze uz konecne v iscare dospali a zacinaju nieco robit!!! Bolo na case! Tak budem od Teba cakat spravicky 🙂!!! Krasny dnik!

odrik
8. aug 2011

@tinka9075
Dakujeeeeeeeem 🙂 !

tinka9075
8. aug 2011

@kyra30 do vianoc určite zostaneme všetky tehotne musime lebo chceme ist na kremeše 🙂 🙂

tinka9075
8. aug 2011

@odrik len si pekne uži normalne ti tu plaž aj zavidim 🙂 u nas zase prši tak zas budem sediet doma 😒

tinka9075
8. aug 2011

@frca vitaj medzi nami 🙂

lolitka25
8. aug 2011

@monkri ahoj zlatko, aku si mala cestu? uz si bola aj u lekara? co mas nove?
@eviq ako tehulkujes? uz papas bez vracania?
@katkapapacova ako sa mas zlatusik? manzel je este stale v ustrani? ci uz prejavuje radost? drz sa mojka
@zabkazuzu krasny pribeh, vybehli mi slzy 🙂
@odrik ako dovolenkujete ? pocasicko mate pekne?
@kyra30 nevzdavaj sa, strana 200 je este daleko 🙂
@zabka60 ty si s tou byrokraciou ale uzijes, normalne by som ich isla vyfakcat v tom iscare 🙂
@domkalaky kde si sa stratila? haloooooooooooooooooooo

No baby, mala som mat ovulku, aj ma brucho bolelo aj teplota bola nizka aj hlien plodny, ALE zrazu teplota ostala nizka, brusko uz neboli, hlien je husty a neplodny... neviem co sa stalo :( zasa to nevyslo :( uz nevladzem....

tinka9075
8. aug 2011

@lolitka25 treba vladat pozri kolko nas tu je neboj budeme bojovat spolu a podari sa nam mat detičky 😉

tinka9075
8. aug 2011

@monkri no čo moja ako si dopadla u lekara držala som palce 😉

monkri
8. aug 2011

ahojte baby tak vás nepoteším lebo ani lekárka tu nevidí dieťa robila klasický test ten potvrdil že som tehotná, stredu a piatok idem na HCG a uvidí sa že mám moc hrubú sliznicu jednoducho sa nedá vidieť cez ňu tak že nevedela čo a ako no o týždeň budeme múdrejší , tak aj som a aj nie som tehotná ja už som stoho skrátka blázon test tvrdí ano ale dieťa není nikde stále ☹ ☹

lolitka25
8. aug 2011

@monkri och joj 🙂 to dietatko tych lekarov ale ponatahuje 🙂
neboj sa, vsetko dobre dopadne.

monkri
8. aug 2011

@lolitka25 dúfam moja no ja už neviem ako dalej už nevládzem verila som že tu to bude iné ale je to tak isto nevidia ☹

tinka9075
8. aug 2011

@monkri no to je teda čudne to babo si z lekarov asi robi dobry den ale ked test potvrdil že si tehotna tak neboj ved v stredu budeš vediet viac držim palcr moc 😉

eviq
8. aug 2011

@kyra30 @lolitka25 @monkri @domkalaky @odrik @zabka60 @katkapapacova ahojte dievcence moje! tak som tu po dlhsej dobe. ako sa mi mate? 🙂 my sme boli na par dni dovolenkovat, len tu vramci slovenska, ale bolo dobre...sice spravdazane tym mojim vracanim, ale uz si na to pomaly zvykam...🙂 dokonca som zvladla aj jednu mensiu turu a boli sme aj v demänovskej jaskyni...913 schodov tam bolo a veru som myslela, ze sa zo mna stane jaskynna zena a uz odtial nevyjdem...kyrusik povedala by som, ze uz nevraciam prvu ligu, ale klesla som tak do druhej 😀 vzdy rano a vacsinou aj vecer no a cez den tak podla situacie 😀 ale je mi tazko a velmi mi nechuti jest...je to vsak lespie ako pred dvoma tyzdnami...dnes sa mi dovolenka konci a od zajtra idem zase do prace, tak tu budem s vami castejsie...🙂 odrik prajem ti krasnu dovolenku, zabka tesim sa ze sa ti uz konecne ozvali a idu sa veci riesit. kyrus vitam ta doma z anglicka a tiez pozdravujem domku a lolitku, horlive to snazilky 🙂..monkri cakala som na tvoju spravu,. ze co ti povedia tu, ale vidim ze to je nejake komplikovanejsie...verim ze to je vsetko dobre, ze len ta sliznica je hrubsia a ked babo podrastie, tak ho bude lepsie vidno....katkapapacova vy ste sa uz nenapadne prehupli do druheho polcasu,tak len pekne kopkajte 🙂 to pozerate, ako som vas stihla pekne docitat, co??? 😀

monkri
8. aug 2011

@tinka9075 moja už ja neviem test je jedna vec HCG krásne stúpa ale dieťa nieje nikde tak neviem ako som na tom som alebo nie tehotná keby nie som nemala nevoľnosti asi by som povedala že nie som

katkapapacova
autor
8. aug 2011

@lolitka25 ahoj zlatinko, jaj bozinku ani ti neviem raz tak raz inak minule ked dal konecne ruku na brusko tak ako na truc male nekoplo, hruza to je cely tato 😀

tinka9075
8. aug 2011

@monkri ale ked HCGstupa tak si tehotna ja viem je to tažke ale neboj bude dobre a babo tam je určite 🙂

katkapapacova
autor
8. aug 2011

@eviq ahojky jaskyniarka, tak nie som sama co sa tehu flaka po jaskyni, to je fajn, urcite to aj babu prospelo, no veru konecne druha polovica, zajtra mam dobedu poradnu a pobede usg tak som zvedava ci sa babulko ukaze ze co je, akurat sa napchavam syrovymi keksami tak si veselo kope, este mu dam pomaranc, vcera som za 10min vydrulala 1l mlieka asi mi sibe,co???nuz ale ked musis tak musis 😀 😀 😀 fuj ze praca, nejdes na rizikove?

eviq
8. aug 2011

@katkapapacova nechcela som velmi ist na rizikove uz od teraz...do marca je strasne dlho a ked idem do prace mam aspon aky taky pohyb, ak by som ostala doma tak by som len polihovala a sedela, citala...byvame v byte, takze fakt pohyb minimalny a to by mi asi neprospelo ani na tu zrazanlivost krvi...okrem toho mi doma teraz strasne vsetko smrdi 😀 😀 dnes som normalne prezliekla postele a pozmyvala dlazky...stale citim taku sladku vonu alebo pach...manzel hovori, ze on neciti nic...vadi mi aj praci prasok, zachodovy vonac, nas pes....skratka vsetko 😀 ale tak zase uvidim aka je situacia v praci...ak by sa tam vyskytovali chori ludia alebo nejaky velky stres tak by som okamzite isla na PN. vo stvrtok mam usg a potom to uz asi oznamim v praci a chcela by som sa podla moznosti dohodnut tak, aby som mohla 4 hodiny robit tam a 4 hodiny z domu...uvidim ci mi to povolia...

katkapapacova
autor
8. aug 2011

@eviq no to by bolo super keby ti to povolili, tak by si mohla aj oddychnut tie vone ta coskoro prejdu od 12tt to bude uz lepsie ja si pamatam ze pri prvom len co som vosla do kuchyne uz som musela vyjst na dvor a hned tyka, teraz mi vone nevadili ale takisto som vracala aj z vody tak som pila najprv fatru, nic este horsie, potom na cistu lucku neperlivu toto mi pomohlo a samo ten gastrotuss potom to preslo a teraz len v kuse daco jem ale co neurobis pre babo, nie?

eviq
8. aug 2011

@katkapapacova tak cakam aj ja ci mi to prejde, dufam, ze ano a tiez mi konecne zacne ta chut do jedla a budem vsetko jest, lebo teraz to len tak platam, vacsinou banany, broskyne, jablko, obcas vyziva detska alebo jogurt, skratka dost obmedzeny jedlanicek....dnes som vyvracala aj femibion tak aj ta troska vitaminov isla prec. ja si vsak hovorim, ze nie som jedina a ked ine prezili, prezijem aj ja...ale s tym pomarancom si mi celkom narobila chut, pomaranc som davno nejdla, lebo ze robi kyselinu... 😉

katkapapacova
autor
8. aug 2011

@eviq kazde ovocie robi kyselinu tak na to nepozeraj ked mas chut daj si, moja svokra mi povedala ked som vracala ze to nevadi ze nieco predsalen zostalo aj pre babatko tak som to potom nejak vzala a snazila sa jest takmer vsetko, hoci som potom plakala ze to vsetko slo von ale hadam to bude uz dobre, mne robilo zle aj mlieko a to pisu ze je proti kyselinove 😀

zabka60
8. aug 2011

@kyra30 veru veru natahuju ako gumu na trenkoch 😀 uz je konecne dobre,vysledky mame,piatok mi volali a je to ok,a teraz piatok ideme do iscaru a uz by sme sa mali rozbehnuut konecne uz by nam nic nemalo branit v tom,stat sa rodicmi 😉 @odrik ahoj mojka super,ako si kraasne uzivate,mne dnes doniesla kolegynka z pariza krasny privesok na kluce,aj drevaciky z holandka,tak ma potesila velmo 😉 a ty nam konecne dones nejake vitaminy,co nam pomozu 😉 @eviq moja no vidis,uz si v druhej lige,o chvilku pojdes do tretej normalnej a budete papat seeecko od vymyslov sveta uvidis a krasne doplnis co bude treba 😉 my pojdeme piatok konecne piatok do iscaru a hadam sa konecne budeme moct oplodnit 😅 @domkalaky nam kam zmizla uz zacinam mat vazne obavy kde je 😕 @monkri moja akoze enchapem,co tebe sa deje,ked hcg mas a babo stale nikde,nemoze to byt mimomaternicove 😔 ja neviem niesom odbornik,ale tak bolo by nacase,keby ti uz konecne pomohli,uz si trpela dost 😖 @lolitka25 no taky poziju,co nic nerobia a len sa valaju co!!! 😀 si nam mala prisst pomoct malovat ahlavne upratovat!!kamoska!!! 😝 @katkapapacova milovana nasa zakladatelka a tatinko buduci nechce podrzkat ulitku,kde zatial byva babatko?!betar jeden,vsak my mu prideme ukazat co sa patri 😀 no co narobime,ti nasi chlapy,su ako paprika 😝

monkri
8. aug 2011

@zabka60 moja mimo maternice není lebo maternici je vidieť okraj vaku slabo ale nedá sa vidieť či je vnútri niečo vôbec preto musím na testy je to na nervy už ,a ver mám toho už dosť no maličká ako jej ja vravím je verná svojmu menu lebo ak to bude dievča bude Tajanka 🙂

kathrin17
8. aug 2011

babyyyyy vy ste sa inak rozpisali....kto tu otehotnel, ked ste preskocili uz na stranku 153 hm???? :D

lolitka25
8. aug 2011

@zabka60 🙂 no vidis, keby si ma zavolala a nebola by som tak strasne daleko sla by som 🙂
@monkri Tajanka? take meno ani nepoznam... to ma kedy meninky?

@kathrin17 ja zial nie :(

monkri
8. aug 2011

@lolitka25 je to staroslovenske meno a meniny má1 jula 🙂

odrik
8. aug 2011

@zabka60
Dakujem pokladik!!! Tak privesok a drevaciky mozno prinesu stastie a ja Ti zasa posielam zo srdiecka mojho celeho tehu talianske virusiky!!! Nech zaberu 🙂 !!!

odrik
8. aug 2011

@eviq
Dakujem moja!!! Jeeejda, uz sa chystas do prace??? No esteze si uz v tej druhej vracacej lige, lebo keby si bola este v prvej, neviem si predstavit, ako by si pracovala 🙂 !!! Tak sa drzkaj!!!