Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@monkri
Ahoj moja, no Tvoja Tajanka je naozaj prava Tajanka 🙂 !!! Vazne si tusim z Teba uz teraz robi srandicky 🙂 !!! Co bude este ked sa narodi ??? Pockaj, bude sama sranda 🙂 !!! Aj nas Simonko to robil uz v brusku, ved vies. A teraz je z neho hrozny smejo a radostnik 🙂 !!! Od narodenia bol velmi pozitivny aj mu to ostalo 🙂 . Tak to bude aj s Tajankou, musis jej trosku dohovorit 🙂, ze uz mas o nu strach, nech sa uz neskryva, ze ju chcu maminka a tety snazilky vidiet !!!!
@odrik ved to nechápe to ani doktorka tu ale že už mala taký prípad preto ide na to pomaličky teraz chodím na odberi a že chce zistiť ako stúpa HCG a že sa potom bude hľadať kde je ,že keby nevidela testy s alžírska tak by povedala že tam není ale že ona nemôže spochybniť ich testy preto robí svoje tu no prvý klasický ukážal zase dve || tak už som stoho ko
baby moc vám dakujem ono volakde musí byť ved nech hladaju 🙂
@zabka60 zabicka ty si eso...drzkam palceky nech to v piatok vyjde 😉
@zabka60
Ahoooooj, jasne, ze zaberu 🙂 !!! Prideme v nedelu, lebo Simonko ide hned v pondelok do takeho rodinno-kamaratskeho tabora do Tatier a velmi sa tam kazdy rok tesi 🙂 !!! Chodia tam stale spolu tie iste deti z nasej rodiny a deti nasich velmi dobrych priatelov, tak im tam je strasne dobre. Maju nadherny penzion aj s bazenom v Novej Lesnej a volaju sa Divoke Mravce 🙂 !!!
@katkapapacova 😀 snazim sa 😉 no dakujeme budeme informovat a urcitee sa nam konecne zacne darit...musi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a vy ako??kopkate uz aj tatika?
@zabka60 no my sme dnes mali poradnu aj usg, poradna ok vsetko v poho, usg bola sranda male malo skrizene nozky takze som odchadzala sklamana ze sa mi neukazalo, doky silno tiskal sndou po brusine tak pekne bolo vidno ako male pastickou treplo do bruska tak reku super on mu robi zle a ja si to vyzeriem, nezmeral nas a ani nic nepovedal len ze je pekne, je v poriadku a zodpoveda tyzdnu, tak reku uzas a ze na dalsie usg mam prist az v 30tt lebo ze netreba skor ked je vsetko ako ma byt
@katkapapacova jeej no super,ze ste v poriadku len taak dalej a dotiahnete to do krasneho konca a na vianoce nadherny darcek pod krasne vonavy stromcek 😵 co viac si clovek moze zelat 😉 vela zdravicka babule,isto to bude karolinka 😉
@zabka60 jaj nebolo by zle ja by som stela babu ale moja bu.kmotra tvrdi ze to je chlop bo ona si priala krstneho syna tak sa smejem ze kto z nas vyhra
@katkapapacova urcite to bude riadne silna a krasna bojovnica karolinka,este k tomu s krasnym menom 😉 aj my si strasne moc prajeme babulku,ale nam je jedno,hlavne,aby sa nam konecne podarilo a bolo to zdravulinke ako repka 😉
@zabka60 no presne inak mne uz sa dvakrat snivalo ze chlop raz jozko po tatovi a potom lukasko a tak sa mi zapacilo to meno ze by som aj prijala maleho lukiho
@katkapapacova no vidis to a bude to opak 😀 hlavne,aby sste boli zdravucky obaja a tatiko sa bude mooc tesit betar jeden paprikovy 😀 sladke sny my ideme brumkat 😉
Aj ja už chceeeeeeeeeeem miminko ☹ ☹ ☹
@katkapapacova Kati tvoje babo bude Karolinka? To je najkrajsie meno pre dievcatko, sama ho mam nachystane pre to moje mrna ked raz pride 🙂
Baby ja som ten mesiac mala anovulacny :( az sa mi chce povedat,ze zbytocne sme sa s mm snazili,aj ked to bolo prijemne :( Teraz uz "len"zistit ci mam taketo cykly casto a ci tam je pes zakopany. Minuly mesiac ovu podla BT bola, ten mesiac ani nahodou, stale je nizka a vraj az na hranici s nedostatocnou funkciou stitnej zlazy... och jooooooooooooooooooooooooooj mne sa tak chce plakat,ale uz ani to nevladzem mam pocit, ze ak sa nepodari do Vianoc tak si hodim maslu :(
Ahojte. Chcem sa spýtať jednu vec. Moj partner uz dlhe roky užíva travu.Chceli by sme babo ale nedari sa nam. Bude asi problem v tom? Dakujem
@tinka9075 nie bohužial zatial robí testy na HCG či stúpa alebo klesá ešte jeden piatok a na budúci týžden budeme múdrejší hoci ona tvrdí že asi som potratila ale nieje si istá no bude aj ona prekvapená ako lekárka v alžírsku aj tam stále že potratila a nikdy sa to nepotvrdilo no ja som zvlástný prípad čo už somnou už som si za tie roky mala na to zvyknúť lebo nikdy žiadná diagnoza sa nepotvrdila na čo lekári mysleli vždy to nakoniec bolo naopak tak že teraz myslia že som potratila tak to znamená že je tam čomu ja verím lebo neviem to povedať ale ja ju cítim viem kde presne je len neveria že tam nemôže byť ale ani jeden doktor sa tam nekukne môžem im ja hovoriť čo chcem no volačo bude ja už to nechávam na osud
Caute kocky, tak mne dnes prislo v praci velmi zle na odpadnutie, tak som musela odist domov. Zajtra mam kontrolny usg ci babo rastie, tak nam drzte palce. Sefovi som to uz oznamila, povedal ze mi vybavi pracu z domu a ze mi podrzi miesto aj 3 roky, bol velmi zlaty. Kým to vsak zariadi asi sa budem musiet dat na PN, lebo dnes to bolo fakt zle. Monkri ja verim ze babo je tam ked ho citis, som o tom presvedcena. Keby si potratila tak by si to citila tiez, aspon u mna to tak bolo. Ako sa inak mate? Lolitka nechces si tu ovulku dat skontrolovat u dokiho?
Baby dakujem za spravy,popise niekto?
@eviq avoj kuriatko,no to ty koli tej krvicke si na tom tak zle chuda nase,no zajtra budem na teba pevne mysliet,aby ste vyborne dopadli a vysledky boli co najsamlepsie 😉 drzim moc palceky a vidis akeho mas uzasneho sefika,oddychuj a pekne zbieraj sily,musis to dotiahnut do krasneho konca,moc sa tesme na fotocky 😉 my v praci s poslednych sil,aj psychickych,aj fyzickych...uz aby sme konecne nasli inu a lepsie platenu robotu bo uz je toho dost aj naa kona 😠

@lolitka25
Dakujem pokladik, dovolenkujem vyborne!!! Pocasie je nadherne, Talianov ja milujem, hlavne ich bezstarostnost, ktorej by som si rada aspon trosku priniesla domkov 🙂 !!! No a samozrejme, ze je tu kopeeeeec krasnych tehuliek, co mi teda zasa opacne, ubera tu bezstarostnost, pretoze dnes som uz mohla byt aj ja s krasnym bruskom, keby nebolo potratu ☹ !!! Toto asi nikdy "neprehryznem" ☹ ! Ale snazim sa z celych sil si uzivat to co mam a tesit sa z toho, co mi bolo osudom a prirodou nadelene!