icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

katkapapacova
autor
10. aug 2011

@eviq moja to su skvele spravy, uz minule som sa chcela opytat kde robis???niekde v kancli???jaj to je super, taky sef je na nezaplatenie

tinka9075
10. aug 2011

@monkri neboj všetko bude dobre a malinke tam isto je tak su doktori asi slepi 😉

tinka9075
10. aug 2011

@eviq kede ti je zle bud radšej na PN ja som bola vždy ked mi potvrdil doki že som tehotna mne bolo vždy zle kade som chodila len som vracala tak bud v klude doma 😉

frca
10. aug 2011

Ahojte potrebujem radu,22.6 mi robili kyretaz,bol to missed v 11tt,smola prve dietatko na ktore sme sa tesili,este aj cysta na vajecniku,pijem alchemilkovy caj a mysi chvostik a beriem bkomplex forte,cysta sa zmensila na 26mm.Som len po prvej mrche a teraz sa bojim lebo uz par dni sa citim ako ked som bola tehotna,unava,stale spim,boli ma brucho,pritom sme sexovali len po mrche asi 3krat a davali si pozor,chceme mat babo ale bojim sa ze je to velmi skoro

frca
10. aug 2011

@kyra30 ahoj,dakujem. Aj ja uz mam anjejika v nebi

kyra30
10. aug 2011

@evig ahoj moja, budem zajtra na teba myslieť, nech nám malinke rastie a nech je všetko ok. Len sa mi rúče opatruj moja .-D...ja nič nové :-P...d manželínom sme na nože teraz, tak ani nesnažilkujeme :-P

kyra30
10. aug 2011

@lolitka ahoj, ja to vidím podobne ako ty...ak do Vianoc nebudem tehu..tak aj ja uviažem mašlu....alebo skončím dade v blázinci....tá moja nálodovosť a stavy......to je do revu....ale tu asi nie som sama 🙄

kyra30
10. aug 2011

@monkri moja neboj, Tajanka sa ukáže v pravý čas 😀.....ja ti držím palčiska, ako na rukách , tak na nohách...nechci ma vidieť,ako umývam riad 😀

kyra30
10. aug 2011

@zabka60 takže v piatok idete do iscaru ? je deň D ? konečne sa to pohlo...by nám každej za dve vedrá trpezlivosti trebalo 😀

tinka9075
10. aug 2011

@kyra30 žiadne uviažem mašlu ani plač podari sa nam to ved sme si slubili že pôjdeme na kremeše tak do vianoc musime byt tehulky 😎

kyra30
10. aug 2011

@domkalaky kde si sa stratila ? predpokladám že snažlkuješ jedna radosť....kdeže ty máš čas vypisovať na MK 😀

kyra30
10. aug 2011

@tinka9075 no tajne dúfam, že to tak bude....nádej umiera posledná 😵

tinka9075
10. aug 2011

@kyra30 neboj všetko ma svoj čas a pride to ja po5potratoch by som si musela hodit mašlu už davno a vidiš idem dalej až kym v naruči nebudem držat moje dieta 😉

kyra30
10. aug 2011

@tinka9075 júúj...tak ty máš tých anjelikov v nebíčku...ja som ešte nikdy nebola tehotná...snažíme sa 2 roky...viem, že niektoré babenky majú toho za sebou až až 🙄 ....ja neviem, asi som taký slaboch..neviem si ani predstaviť, žeby som už konečne otehotnela a prišla o to...ale neviem čo ma ešte čaká 🙄

tinka9075
10. aug 2011

@kyra30 no mam toho za sebou až až ale idem dalej a najhoršie je to že som potratila v 7mesiaci tak moja dcerka by už mala 17rokov ale život ide dalej a bojujem 😒

kyra30
10. aug 2011

@tinka9075 to mi je strašne ľúto 😢 ........držkam ti palce..aby to konečne vyšlo..ja sa tu ľutujem....no veru máš pravdu...musíme sa pozerať dopredu a veriť že to príde 😵

tinka9075
10. aug 2011

@kyra30 budeme si držat palce a budeme tehulky neboj 🙂

lamps
10. aug 2011

Ahojte snažilky, náhodou som natrafila na Vašu tému a keď Vás tu tak čítam, napadlo ma, že Vás trochu povzbudím. Keď sme sa s manželom vzali, hneď sme chceli detičky, ale nedarilo sa nám ako sme si predstavovali. Na naše vytúžené bábetinko sme si počkali 4 roky ☹ . Tiež som plakala, hnevala sa, cítila neskutočnú krivdu, pýtala sa prečo deti prichádzajú tam, kde ich ani nechcú a ku nám nie. Vytáčali ma reči typu: nesmieš na to myslieť, potom to príde. Tak ľahko sa to hovorí ... ale ako na to nemyslieť? Potom prišiel čas, kedy som to všetko jednoducho vzala. Už som nemala síl a ani chuť stresovať sa každý mesiac či to tentokrát vyšlo. Jednoducho som si povedala, že raz to snáď príde, verila som tomu. A čuduj sa svete, otehotnela som 😅 . Odvtedy ubehlo 10 rokov a ku nám za ten čas pribudli 4 deťúrence. Tak aj Vám všetkým tu želám, aby ste dopadli podobne, nech aspoň kúsok toho šťastia, ktoré postretlo nás príde aj ku každej jednej z Vás.

tinka9075
10. aug 2011

@lamps dakujeme dufam že ta všetky budeme nasledovat 🙂 :- 😀

lamps
10. aug 2011

@tinka9075 no to by bolo úúúúúúúúúúúplne super, ale podarí sa to, len to chce trpezlivosť a čas

tinka9075
10. aug 2011

@lamps no to aj ja hovorim že čas vyrieši všetko 🙂

lamps
10. aug 2011

@tinka9075 asi tak, aj keď je to veľmi ťažké a bolestné obdobie. Treba to obetovať za to bábo, ktoré má prísť. Možno má v nebíčku ešte nejakú robotu, keď ju dokončí, určite príde 😅

tinka9075
10. aug 2011

@lamps je to tažke ale bude to zazrak ked sa narodi a ja ho budem počut prvy krat plakat 🙂

lamps
10. aug 2011

@tinka9075 no to je teda riadny zázrak, ja som celé prvé tehotenstvo mala pocit, že snívam, že to nie je ani pravda 😅.

tinka9075
10. aug 2011

@lamps to verim aj ked môj m,už si robi srandu že ked budem rodit tak ma budu počut kričat až v amerike tak som mu povedala že pojde so mnou a môže kričat tiež 😀

lamps
10. aug 2011

@tinka9075 no ja keď som si robila tehu test pri prvom tehotenstve, môj manželík sedel medzi dverami do WC a poctivo čítal návod ako test použiť. Ja som už na teste videla dve čiarky a hovorím mu, že sem sa pozeraj, čo ťa tam po návode. Ostal ako vypnutý. Keď som bola druhýkrát tehotná, posadila som ho do fotelky v deň nášho 10-teho výročia zoznámenia a dala som mu ako darček do ruky tehu test s dvomi čiarkami. A on na to, že a to sa ako stalo? 😀

tinka9075
10. aug 2011

@lamps no ved ja môjho niekedy tiež nechapem ked som mu povedala že mam plodne dni že to chce sexik tak pozeral na mna že čo od neho chcem tak som povedala že dieta 😉

monkri
10. aug 2011

baby dakujem vám za povzbudenie človek čaká dlho na to že bude tehotní a ked to tu je už by sa mal len tešiť tak príde dalšia rana ja už jednoducho nevládzem dalej je toho vela no pondelok uvidím ako čo bude dalej čo povie lekárka tu či to klesá alebo stúpa HCG ,ja budem kričať ked konečne objavia to moje dieťa že kde je a to tak že hned zavolajú aj zachranku aby ma brali kazajke na pobyt do blázninca 🙂

tinka9075
10. aug 2011

@monkri žiadny blazninec a skym si potom budem pisat velmi na to nemysli a nestresuj sa 😉

alceola
11. aug 2011

ahojte dievcence🙂) vsetkych vas pozdravujem, som tu opat...takze mne mrska prisla, skoda, som bola z toho uplne mimo..ako asi nikdy, ale neviem co je so mnou som taka pokojna teraz, tak mozno sa to podari, neviem sice,lebo mam mat dalsiu 20teho tak uvidim...snazilkujeme ostosest, aj ked posledne dni som velmi unavena, vela toho v praci..ale uz som to vypustila z hlavy, co ma byt to bude...tak hadm budem citat same dobre spravy...