Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
Ahojte kočky, tak sa hlásim naspäť od lekárky. Bábo je tam, srdiečko bilo, má 2,1 cm, čo zodpovedá 8tt+4 no a podla PM som 8tt+5, takže to celkom slušne dobehlo. Tak sa teším. Manželín bol so mnou, tiež sa pozrel 🙂 a usg mi už robila cez bruško nie vnútorný, čo som doteraz ešte nikdy nezažila, lebo pri predchadzajucich tehu sa baba nevyvijali, tak ich nebolo cez brusko vidno. Hned som isla aj do prace, oficialne som to oznamila na personalnom aj kolegyniam a zacala sa mi vybavovat ta praca z domu. Juj tak dufam, ze to tentokrat vyjde....@zabka60 a kde ty pracujes zabka, ze ta tam tak trapia? @katkapapacova Katka ja pracujem v kancelarii, takze je mozne robit tu pracu aj z domu resp. iba obcas bude nutne aby som bola v praci. Ale ja i tak rozmyslam, ze si to zadelim tak, ze pol dna v praci a pol dna z domu a zaroven sa budem stravovat v jedalni,a by som nemusela doma varit a hlavne to dychat 😀
@tinka9075 Ahoj tinka, ja som tiez stale pri predoslych tehu bola PN, dokonca som lezala, ale aj tak mi to nepomohlo. Dnes som sa doki pytala či by som mala lezat a povedala ze nie, ze ked sa budem citit dobre tak mozem normalne fungovat. A ked budem robit z domu a by mi bolo zle tak si mozem hned lahnut. Len aby to tentokrat vydrzalo....citala som si tinka co vsetko si si zazila a z celeho srdca ti prajem nech uz tu smolu prelomis. A tebe aj zistili pricinu potratov?
@lolitka25 ahoj moja, dakujem za drzanie palcekov. Neplackaj uz, podari sa, hlavne ti najprv musia urobit potrebné vysetrenia a mozno sa zisti nějaká pricina, ktoru bude sa dat hravo odstranit. A zatial sa budeme modlit. Je tu na konovi tema, ktora sa vola Modlitba matky v pozehnanom stave, ale su tam aj modlitbicky pre otehotnenie, nasla som ju vcera, dievcata tam popisali rozne modlitby, ktore im pomohli. A hlavne uz nebud smutna a trosku sa usmej....este trosku....🙂 tak. Pozri nasa @kyra30 tu pisala, ze hadze noziky po manzelinovi či co a je samy smajlik 😀
ahojte milacikovia moji,ako sa mi mate?
@krista milacik das mi recept na tu tvoju vyzivku???
@tinka9075 dufam, ze ti uz pomozu, tolko potratov predsa nemoze byt nahoda, nieco tam musi byt...ktovie ci nebudes mat tiez nieco s krvou ako ja, to je take zakerne, ze clovek o tom ani nevie a prejavit sa moze hocikedy v priebehu tehotenstva...daj potom vediet, ako si dopadla, budem drzat palce 🙂
@lolitka25 počula som, že tam je dobrá starostlivosť, tak možno aj pre teba to bude lepšie, že tam....a na Vianoce už pricestuješ po tehuľkovsky, uvidíš a už nebudeš plačkať od smútku ale pre blbiny ako napríklad pekný film, pekná reklama, pekné počasie, škaredé počasie a tiež bezdôvodne...ako ja.... 😀 a dohovoríš sa v pohode po nemecky?
@eviq Noooooooo tak som zvedava aj ja ci moja "skolska"nemcina mi postaci
🙂 ale zatial som problem nemala sa dohovorit,aj ked predsa, medicinsky zargon je iny - ale uz som si pozrela take hlavne slovicka, tak snad to zvladnem 🙂 Eviq neviem si predstavit plakat este viac nez revem, som velmi senzitivna a ked mam PMS rozplace ma vsetko, smutna scenka vo filme, babo v reklame.... vsetko... aj dnes som pozerala film gejša a zasmoklila som si 😀 no co uz, asi som trafena 🙂
ja som uz z toho ze sa mi nedari otehotniet uplne na nervy...rozhadana s celou rodinou..., pretoze s kazdym kto z rodiny otehotnel som prerusila kontakty, uz sa pomaly ani s rodicmi nerozpravam, lebo sa t.č. vytešuju so svojho novonarodeneho vnuka od brata...na jesen mam ist na IVF, neviem co bude ked sa to nepodari...uz som bola na 2x IUI , ale bez uspechu..tak ma napada, ze naco su tie CAR-y, ked pomozu mozno aj tak len tomu co by skor alebo neskor otehotnel aj prirodzene, ale ostatnym pomoct nevedia..iba co ma ich pomoc stála nervy a kopec penazi...
@lolitka25 nič si z toho nerob, ja si niekedy poplačem aj tu pri debatách na MK a tým nemyslím smutné debaty, ale aj také normálne...si pripadám ako šiši vtedy 😀 naposledy som si poslzila vcera vecer, pozerala som Farmu (neviem, ci to sledujes aspon cez internet) a oni boli hladni, tak mi ich prislo luto.... 😀 😀
Ahojte snažilky, nemám čas čítať príspevky, ale viem si predstaviť, ako silno túžite po bábätkách. Skúste materskú včeliu kašičku, mne to pomohlo, otehotnela som po dvoch mesiacoch,odkedy som začala brať. Som nadšená. Držím Vám všetkým palce, aby ste sa aj vy stali šťasnými mamičkami

@eviq chcem .... idem teraz o tyzden som objednana k dokyni, tak mi snad urobi nejake testy a poviemm jej, ze sa uz moc dlho snazime o babo a ono nechodi, a ze podla BT som nemala ovulku.... snad sa to zacne hybat,lebo ja sa zblaznim.... vcera som vyrevovala ako dieta, mazel uz si myslel,ze dnes nepojde do prace,lebo ze nie som v poriadku. ja nechapem ako vedia chlapi brat take evci tak sportovo. viem,ze aj on chce velmi velmi babo ale ma postoj ekd nepride ten mesiac pride na dalsi... Eviq, dnes ti velmi drzim palceky - vsetko bude fajn 🙂