Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@odrik no neviem ale všetci mi hovoria že kde sa objavim je kopec srandy aj teraz ked som na peenke tak mi kolegine volaju že kedy sa mienim vratit do roboty že ked som tam neni je tam take ticho a smutno a muž ma tiež taku vlasnost ja neviem čo je to hadka proste žijeme veselo len to babo chyba ku štastiu 🙂
@tinka9075
Tak to je supeeer! A babatko pride, neboj. My sme sa o Šimonka snazili skoro 5 rokov, narodil sa, ked som mala skoro 28 a modlila som sa denne, aby som ho donosila. Od zaciatku som bola v nemocnici a mala som milion problemov aj operacny zakrok, pisala som to uz niekde vyssie, nebudem Ta tym zatazovat. Udrzala som ho do 37 tyzdna no a vidis, uz je z neho uz 11 rocny chlapec 🙂 ! Mozno sa nam uz druhe nikdy nepadari, lebo nemam vela casu, ale dakujem kazdy den bohu za Šimonka a modlimsa, aby bol zdravunky! A urcite sa to podari aj vam 🙂 !!! URCITE!!!
@odrik mne tiež moj doktor povedal že ked ostanem tehotna že budem v nemocnici možno aj 9mesiacov ale nech vydržim pre babatko a neboj aj vy budete mat babo ale maš aspon maleho ktori ti robi radost ja sa tiež každy den modlim aby mi už poslali z nebička malinke ale nejak to citim že tento rok sa to podari 😉
@alceola neviem či to zvládam...snažím sa ....vieš čo ale trápiť sa furt....to nie je riešenie...mne pomohol aj tento modrý koník...sa tu vyventilujem...nájdem tu radu...niektoré babenky čo tu majú za sebou...anjelíkov v nebi...mokri naša teraz prišla o malinke...proste sme tu smoliarky v tejto veci 🙄
tak veru....svet sa krúti dalej....či mám bábo....ale nemám.....dade na zákrute ho vari stretnem ...to moje bábo 😀
vieš...ja už mám aj mená 😅
:( fnuk
@kyra30 ale nie :( bola som u lekarky.... mam ist do nemocnice na vysétrenie, ci moja cysta je cokoladova cysta .... velmi tomu nerozumiem, ale co to som si precitala a na vymennom listku mam ze endometriozna cysta... tak som sa objednala, vezmu ma hend v piatok, ani neviem ci ma budu aj operovat ci nie - na to som sa v soku zabudla opytat :(
@lolitka25 neni som nejaký odborník, ani mi to nikdy nerobili ale kukni tu http://sk.wikipedia.org/wiki/Laparoskopia
Aby som nebola prestrašená....tieto cysty sa odstraňujú cez laparku, aj sa robí vyšetrenie pri dlhodobej nepladnosti ženy...ked sa hľadá príčina.
Ahojte.Aj mne robili laparku koli polipu.Je tu aj tema laparoskopia.
Ahojte, mohli by mi ctené adminky vysvetliť, kôli čomu sa menia názvy tém na MK..ako napr. aj táto??!!!! 😠 To naozaj nemáte čo robiť???!!! A potom mrzí ma, že sa neriadite pravidlami MK, alebo ich meníte každú chvílu. Zaujímalo by ma, prečo niektoré babenky môžu mať profilovú fotku napr. s manželom,s priatelom a iné nie,hm????? Vie mi to niekto vysvetliť??? Aké kritéria musí baba splňať, aby mala určité vymoženosti na tejto stránke???? Nemyslíte, že je to voči ostatným nefér??,!!!!!! 😠
@lolitka25 ešte tuto je nejaké info o cystách http://najmama.aktuality.sk/clanok/1070/cysty-n...
@mimka11111 samé nevieme, kto zmenil názov témy...boli sme viaceré prekvapkané z toho...myslím, že to má v moci administrátor...aj v prípade ostaných dotazov..fotky...ti odpovie admin....ináč: " život nie je fér " 😔
ach baby, drzte v piatok palce ... ja asi dovtedy skolabujem... :(
@lolitka25 cakala som na tvoju spravu zlaticko....ber to z tej pozitivnejsej stranky, keby sa nic nebolo zistilo, stale by si nevedela, preco to nejde a tym, ze sa nieco zistilo, sa do da riesit, liecit a veci sa pohnu vpred....ja o cystach vela neviem, ale to asi zalezi aj od typu....aj o endometrioze som nieco citala a tusim tu na MK je o tom aj samostatna tema....neboj sa, bude to dobre a je velmi dobre, ze uz v piatok ides do nemocnice, cim skor sa to zacne riesit, tym skor bude dobre....uvidis, drzim ti palce a myslim na teba v modlitbe, zvladnes to a ked ti bude tazko, prides sem a my uz sa postarame... 😉
ahojte..ak dovolite,rada sa pridam k tejto teme. Doteraz som vas sem chodila len citat 🙂 ale nejako uz nevladzem v zivote, tak som sa rozhodla ze sem tiez prispejem svojim pribehom. O babatko sa snazime uz nieco vyse 2 rokov. Takto presne pred rokom som prekonala zamlknuty potrat v 9 tyzdni. Vtedy kazdy vravel, ze po vycisteni sa rychlo podari atd....no presiel rok a nic ☹

@tinka9075
🙂 Tak Tvoja maminka to mala naplanovane naozaj presne 🙂!!! Ale aj panna je krasne znamenie!!! Mas urcite krasne vlastnosti z oboch a si uzasna zienka. Preto sa s manzelikom nadherne znesiete 🙂!