icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

krista5
12. apr 2011

@jania023
jasne ze sa mozes 😀 😀 ty si ale vo vyhode oproti nám 😀 😀 s mimi myslim 😀

catharinka
12. apr 2011

inak, "vsetci tehotny" by nemalo byt na konci makke i...? Boze, to sa uz asi fakt nudim, ked take voloviny tu riesim... 😉 Oki, bezim ja od tialto....

catharinka
12. apr 2011

@krista5 - niekedy mam pocit, ze im (gynekologom) to je jedno, ze ako to mi prezivame a citime... Ved, nech im to jedno je, len nech si robia svoju pracu poriadne.... Ci, aj to by som vela chcela...? 😒 😵

jania023
12. apr 2011

@krista5 ano mas pravdu ale tu cestu k nemu by som nepriala ani mojmu nepriatelovy...3IVF ,2IUI,2 potraty a to vsetko trvalo 10 rokov pokial som sa dopracovala ku jednemu 😒 ale stalo to zato....deraz depkujem este viac lebo mala neprestava pytat sestricku tak sa to tazko vysvetluje

catharinka
12. apr 2011

@jania023 - fuu, Jani, mas toho riadne vela za sebou. Ale, na 100% to za to stalo!!! A terraz sa snazite o druhe...? Drzim palce! 🙂

krista5
12. apr 2011

@jania023
júúúj tak to ma velmi velmi mrzi, ale neboj vsetky tu budeme tehotne🙂🙂takze aj ty 😀 😀 😵

mabumi
12. apr 2011

no nič baby, prestávam sa tu vyznať keď to takto preskakuje 😠 . vyzerá to tak, že sa ten náš koník splašil 😀
ak sa to nezmení do rána, tak zakladáme novú tému s dodatkom LePeTeN 😀

@catharinka a malo by byť mäkké, tiež som si všimla 😀 . tak tichý spoločník alebo kontrolór kvality 😀 ?
baby, že by sa to umúdrilo? sa mi zdá, že na tejto novej strane to ide tak ako má, či?

krista5
12. apr 2011

@mabumi počččkaaj skuusam

jania023
12. apr 2011

@catharinka
@krista5 ano kocky chcely by sme druhe ale nejak sa nedari..kazdy mesiac test pozit a nakonic pride ms co je dobre na nervy ☹ ale co uz ..len dufam ze za druhym babom nebude tiez 10rocna cesta ako pri prvom...uz to budu 2 roky a zatial nic

mabumi
12. apr 2011

@krista5 ááno, koník sa spamätal. veď musíme uznať, mal nárok byť zmätený 😕 . veď je to len chlap 😀 (ospravedlňujem sa všetkým koňom 😅 . áááálebo chlapom som chcela napísať? 😀 )

mabumi
12. apr 2011

@krista5 tak som to zariekla. zas blbne ☹ . prepáč koník, ak som ťa urazila 😔 😖

@jania023 každý mesiac ti ukazuje pozitívny test 😕 ? to je zvláštne 😖

jania023
12. apr 2011

@mabumi no ved to ze ukazuje ale stale pride ms a uz nic nieje..uz nebudem testovat lebo je to dost na psychiku ked sa tesis a potom nic

mabumi
12. apr 2011

@jania023 teda to som ešte nepočula. a neskúšala si ísť aj na krv pri tých pozitívnych testoch, že či tam ozaj niečo nie je a len sa to potom nikdy neudrží? a každý mesiac skúšaš rovnaký test alebo ich striedaš? a prečo testuješ, vždy ti mešká ms?

catharinka
12. apr 2011

@mabumi - 😀 😀 😀 ...chapom,, lebo konom - to je jedno, obidva pripady su muzsky rod... 😉

jania023
12. apr 2011

@mabumi nie stale testujem pred ms a je to stale iny test takze v teste to nebude ale asi vomne 😒 asi neviem babo udrzat lebo mam nizku sliznicu

catharinka
12. apr 2011

...ale byvaju take pripady, a dost caste, ze vyjde pozitivny testik a potom pride ta Mrcha mrcha... 😠 😒 Tusim sa to vola spontanny, alebo zamlcany (neviem presne) potrat, vela zien ani netusi, ze bolo tehotnych (ak sa teda netestuju), iba im meska menzes par dni... Aj mne sa to uz stalo. Vtedy som bola totalne mimo, nestastna, ani muzovi som to radsej nepovedala. A uz som sa tak tesila a take plany som si robila... ☹

mabumi
12. apr 2011

@jania023 tak ale potom aspoň vieš, že otehotnieť môžeš a to udržanie by hádam mohli nejako vyriešiť lekári, nie? teraz chodíš tiež do car alebo len tak sami sa snažíte? mala by si byť určite pod dohľadom podľa mňa. a brať nejaké lieky na sliznicu alebo v čom to je.

@catharinka veď tak som to aj myslela, že mužský rod ako mužský, všetko jedno cesto 😀

tinika
12. apr 2011

@katkapapacova ahoj, ja som tiez velmi chcela a uzila si okolo toho svoje, ale zistila som sama na sebe, ze aj to prisne chcenie je na skodu, viem ze aj to ti lezie na nervy, ale fakt je pravda, ze ked sm na to prestala mysliet podarilo sa a teraz pri druhom sa zadarilo hned lebo som sa rohodla naraz ze chcem teraz a nie az o rok ako povodne takze určite je to aj v tom, drzim prsteky, nech sa to čim skor podari a uzivate si drobca 🙂

tinika
12. apr 2011

@catharinka taka kočka bola hned vedla na izbe tiez taky pripad a kamoska to zazila dvakrat

catharinka
12. apr 2011

@jania023 - no, ved na to je ten Duphaston - na udrzanie plodu... Ten by mal pomoct. A kyselinu listovu, ci nejake vitaminy na planovane rodicovstvo beries...?

jania023
12. apr 2011

@mabumi do caro nechodim nemam z nim dobru skusenost ..mala som 3 mesiace clostilbegyt a teraz uz mi asi nic neda neviem idem ku dokimu asi v pondelok tak potom budem mudrejsia

jania023
12. apr 2011

@catharinka mam aj utrogestan a vsetky vitaminy a nic:(

catharinka
12. apr 2011

@tinika - je to vzdy blba skusenost... Ale, taky je zivot, co narobime. Raz sa hadam dockame aj my... 😉 😵 Takze, vy uz budete mat druhe babo coskoro, vsak..? To je super. 🙂 No, ja som mozno tak dlho planovala a planovala, az sa teraz, ked som uz naplanovala, nedari.... Totiz, ja som si predstavovala, ze ked budeme chciet babo, tak o dva tri mesiace ho skratka mat budeme. No, a taha sa to uz dva a pol roka...

catharinka
12. apr 2011

@jania023 - hmmmm.... A co na to tvoj doktor??? Ci,strajkuje aj ten...? 😉

mabumi
12. apr 2011

@jania023 nie všetky car sú rovnaké 😉 a myslím si, že potrebuješ, aby zistili v čom je problém. tvoj lekár čo na to hovorí? čo plánuje, aký ďalší postup? nemôžete to takto skúšať donekonečna...

jania023
12. apr 2011

@catharinka aaj ty beries dufaston??

jania023
12. apr 2011

@mabumi ja vela ku lekarovy nechodim lebo zijem vo svajci a ti je to o hubu 😒 riesit o z mojim lekarom na Sr ale ked som bola na posednej revizii tu u nas tak lekar hovoril ze nevidi ziaden problem ale aj tak zatial nic

jania023
12. apr 2011

@catharinka doki je super len je daleeeeko 😢

catharinka
12. apr 2011

@jania023 - ano, ja beriem Dufik od nedele. Prve dva dni mi z neho isla hlava prasknut, ale uz je to ok. Vo stvrtok idem na folikulometriu a potom mozno dostanem injekciu na vyvolanie ovulacie, podla toho, ake budu vysledky...

mabumi
12. apr 2011

@jania023 hm, tak neviem. ale môžeš mať nejaký myóm v maternici, alebo nízku sliznicu ako si písala. niečo v tom bude. ak lekár nevidel problém, tak tá sliznica to možno nebude, to by videl ak si tam bola v druhej polovici cyklu. robili ti hysteroskopické vyšetrenie maternice?