Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@odrik tento tyzden to tu bolo hotove krematorium 😅 treba podvihat nalady,usmev na tvar a ide sa,otocime sa nestastiu chrbtom a ono k nam nebude mat ako prist 😉 ,ja uz nejak nejdem stresovat,veru som mlada,ak sa nepodari,este mam zivot pred sebou(dufam) 😅 a estee si troska uzijem a naozaj ked bude mat prist,tak pride a ked nie,to uz budem riesit potom,ja som uz davno pochopila,ze ten z hora ma ine plany snami, a nadarmo nieje clovek mieni a boh meni,ked uzna za vhodne,tak to pride,nasilu sa naozaj nic neda,stare zlate "netlac na pilu" 😉 ....bola som nervozna,podrazdena,ustekana!!dost!!skusime byt mila,usmievava,kludna a vyrovnana hlavne a pokoj..uvidime kolko mi to vydrzi 😀 ...moje zlaticka,nam raz bude konecne dobre,verte!!! 😎
@tinka9075 to zvlaadnes,aj my sme prerabali kuchynu a nasu izbicku a tez som bola na nerv,ze boordel bo ja som ako medvedik cistotny,ked je smietka na zemi,ide ma rozhodit a to bol doma bineeec,ale zvladli sme a teraz ked kuknem na nase dielo a nasimi rrukami urobene,az taka pysna som 😉 ..nech vam praca ubuda a finitooo 😉
@zabka60 ved to je najhoršie kad prerabaš a byvaš ale ved tie velke prerabky už mame za sebou ked si spomeniem že v dome nebol plyn ani kupelna a wc všetko sme si museli robit vtedy to bola makačka teraz su to už len take dokončovania tak dufam že to zvladneme a bude pokoj a budem spokojna ked už bude po všetkom a v poriadku 🙂
katkapopovicova:🙂 Aha tak teda som to nejak preklepla 😉 Gratulujem teda 🙂 🙂
Ahojte,baby myslite ze by bolo skoro po MA po 2mrchach sa zacat snazit?Akurat zajtra mam dostat druhu a potom by sme chceli ist nato.Chcela som pockat na tretiu potom idem aj na kontrolu len to cakanie je neznesitelne..Ak by sa podarilo bolo by to velke riziko?
@odrik @eviq @lolitka25 ahojte mojkyy a kdeze ste???co porabate????slniecko hreje naporadek,tak sa niekde vyvalujete a chytate bronz a podaktore aj bocianky za laby co 😀 ...ja sa chystam na zajtra do prace 😖 a kde sa nam zaas zduchla@domkalaky???asi je na neverna ☹ ,abo uz kupuje poctivo vybavicku,bo isto a im zadarilo za ten cas,co tu mala absenciu 😉
@tinka9075 no ja tez nemusim extremne horucavy,ale zas nemusim zimu nejak extra bo naobliekana a neda sa robit kopec veci,ako napr cez leto,ked je teplucko 😉 ale tak zas mozem,ked pada sniezik a kracas po bieluckej zemi,vtedy je vsade krasne,bo je zapadany vsetko bordel po meste,po uliciach,cestach skratka vsade 😀
ako sa tu sťažujete na teplo ved vôbec to nieje také hrozné ja sa vytešujem že konečne nieje tak teplo ako bolo v alžírsku ,no len ma hnevá že teplúčko a ja nemôžem do bazena ☹
@zabka60 ahoj kocka, ja som si uzivala vikend s mm a snazila som sa nemysliet na operaciu co ma caka (neide to).... snad nam to nezbabre dovolenku a poriadne si ju uzijeme, pomaly mi pride mrcha, takze uz chytam depku a bolesti bruska... tak ratam,ze v stredu ej tu mrcha ako na koni.....a ty ako? co nove?
@odrik poklad,kde si sa schovala? ako bolo v tatrach?
@domkalaky moja uz sa zadarilo,ked na nas nemas cas?
@monkri ako sa citis poklad?
@eviq a @katkapapacova ako sa mate tehule? my ostatne cakame na vase virusiky..dalis te im dobru adresu? nejako sa nevedia trafit 🙂
@lolitka25 avoooj,nebojkaaaj,aj ja som sa straasne bala,to rano,ked ma kamoska viezla na laparoskopiu,tak sa nam pod auto hodil jelen 😀 nastastie sme ubrzdili a dobre dosli az na oravu,kde ma operovali a drahy moj plakal miesto mna co sa o mna bal,ja som nedavala nic na sebe znat,aby som doma nikoho nestrasila a pomyslela som si,ked na to nezadari aj tak budem spat a nebudem uz nikdy o tom vediet..a som tu,takze pan hore ma somnou este nejake plany 😉 neboj,dopadne to dobre a konecne bude uspesna cesta za babulkom 😉 ...a my cakame na zajtrajsiu mrchu a potom clostyl a kontrola folikov a ak budu ako maju byt ideme na veeec
@lolitka25 ahoj mám sa už lepšie už konečne už nemám také krče ,a duša tá bolí stále no to potrebuje aši čas akurát som dnes čítala s právu s kyretáže čo som mala ešte v roku 1999 hladala som papiere a našla som staré lekárské správy ale už nechám tak minulosť idem dalej raz sa to musí podariť už sa teším o tri týždne je tu manžel a ideme na to znova 😉
@zabka60 ja to zrejme tiez okrem manzela nikomu nepoviem, nech sa zbytocne nestresuju a nevypytuju. aj tak su daleko 🙂 chcem ich usetrit od strachu... predsa narkoza a operacia nezneju ako kupelne procedury a vzbudzuju obavy 🙂
Tebe po laparke dali hormony na nastavenie "prechodu" ci ste hned mohli snazilkovat? ja sa dost obavam,aby nam to snazenie neoddialili este o pol roka.... a kvoli comu si bola na laparke ty?
a drzim prsty nech mas pekne folikulky 🙂
@lolitka25
Ahoooooj, tu som!!! V Tatrach bolo uzasne, v takomto pocasi je tam prekrasne! Periem, susim, zehlim 🙂 ! No a moji chlapi na mna nachystali este jeden vylet 🙂 ! V piatok ideme do Demanovej na 4 dni, tak ani neodkladam do skrine, ale spat do kufra 🙂 ! Tesim sa, mam rada predlzene vikendy 🙂 ! Co nove ???

@sssimi ja som ti aj zabudla odpisat nie na novej ulici ale pri ihrisku a pozdravuj mužička bol to môj sused no aky je svet maly 🙂