icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

tinka9075
20. aug 2011

@sssimi ja som ti aj zabudla odpisat nie na novej ulici ale pri ihrisku a pozdravuj mužička bol to môj sused no aky je svet maly 🙂

zabka60
20. aug 2011

@odrik tento tyzden to tu bolo hotove krematorium 😅 treba podvihat nalady,usmev na tvar a ide sa,otocime sa nestastiu chrbtom a ono k nam nebude mat ako prist 😉 ,ja uz nejak nejdem stresovat,veru som mlada,ak sa nepodari,este mam zivot pred sebou(dufam) 😅 a estee si troska uzijem a naozaj ked bude mat prist,tak pride a ked nie,to uz budem riesit potom,ja som uz davno pochopila,ze ten z hora ma ine plany snami, a nadarmo nieje clovek mieni a boh meni,ked uzna za vhodne,tak to pride,nasilu sa naozaj nic neda,stare zlate "netlac na pilu" 😉 ....bola som nervozna,podrazdena,ustekana!!dost!!skusime byt mila,usmievava,kludna a vyrovnana hlavne a pokoj..uvidime kolko mi to vydrzi 😀 ...moje zlaticka,nam raz bude konecne dobre,verte!!! 😎

zabka60
20. aug 2011

@tinka9075 to zvlaadnes,aj my sme prerabali kuchynu a nasu izbicku a tez som bola na nerv,ze boordel bo ja som ako medvedik cistotny,ked je smietka na zemi,ide ma rozhodit a to bol doma bineeec,ale zvladli sme a teraz ked kuknem na nase dielo a nasimi rrukami urobene,az taka pysna som 😉 ..nech vam praca ubuda a finitooo 😉

tinka9075
20. aug 2011

@zabka60 ved to je najhoršie kad prerabaš a byvaš ale ved tie velke prerabky už mame za sebou ked si spomeniem že v dome nebol plyn ani kupelna a wc všetko sme si museli robit vtedy to bola makačka teraz su to už len take dokončovania tak dufam že to zvladneme a bude pokoj a budem spokojna ked už bude po všetkom a v poriadku 🙂

zabka60
20. aug 2011

@tinka9075 jasne neboj zvladnete to a potom budes spokojna a pokojna a aj babulo pride,bo sa bude hned chciet nastahovat do take krasneho domceka cistuckeho poprerabkaneho 😉

tinka9075
20. aug 2011

@zabka60 no dufam že sa babenkovi bude pačit v domčeku ved my to aj tak prerabame aj pre babo len nech už pride 🙂

sssimi
21. aug 2011

@tinka9075 Veru áno 😀

lolitka25
21. aug 2011

@odrik dakujem ti pokladik 🙂

jessi03
21. aug 2011

katkapopovicova:🙂 Aha tak teda som to nejak preklepla 😉 Gratulujem teda 🙂 🙂

frca
21. aug 2011

Ahojte,baby myslite ze by bolo skoro po MA po 2mrchach sa zacat snazit?Akurat zajtra mam dostat druhu a potom by sme chceli ist nato.Chcela som pockat na tretiu potom idem aj na kontrolu len to cakanie je neznesitelne..Ak by sa podarilo bolo by to velke riziko?

zabka60
21. aug 2011

@jessi03 😀 vola sa katka papacova 😀 😉

zabka60
21. aug 2011

@odrik @eviq @lolitka25 ahojte mojkyy a kdeze ste???co porabate????slniecko hreje naporadek,tak sa niekde vyvalujete a chytate bronz a podaktore aj bocianky za laby co 😀 ...ja sa chystam na zajtra do prace 😖 a kde sa nam zaas zduchla@domkalaky???asi je na neverna ☹ ,abo uz kupuje poctivo vybavicku,bo isto a im zadarilo za ten cas,co tu mala absenciu 😉

tinka9075
21. aug 2011

@zabka60 ja som tu no velmi je horuco ani sa mi nechcelo ist von len večer ideme trošku pozret do Tesca dnes sa navšteva v Trenčine nekonala nechcelo sa nam tak sme domka aj s mužikom no naša @domkalaky neviem kde sa tula asi na nas zabudla 🙂

zabka60
21. aug 2011

@tinka9075 tak ste nakoniec neboli??no veru je teplo poriadne,my sme boli na prechadzke z havinkom mojim a teraz sa domka chladim 😉 😉 ..no domkalaky ma akesi tulave boticky na nozickach 😀

tinka9075
21. aug 2011

@zabka60 nie neboli ja nemam rada teplo radšej mam zimu to je moje a už sa tešim kedy bude padat sniežik to mam velmi rada 🙂

zabka60
21. aug 2011

@tinka9075 no ja tez nemusim extremne horucavy,ale zas nemusim zimu nejak extra bo naobliekana a neda sa robit kopec veci,ako napr cez leto,ked je teplucko 😉 ale tak zas mozem,ked pada sniezik a kracas po bieluckej zemi,vtedy je vsade krasne,bo je zapadany vsetko bordel po meste,po uliciach,cestach skratka vsade 😀

tinka9075
21. aug 2011

@zabka60 ja nemam leto rada už ked som bola mala lebo som bola tažka astmatička a v teple som sa vždy dusila tak preto ja si uživam jar jesen a zimu 🙂

monkri
21. aug 2011

ako sa tu sťažujete na teplo ved vôbec to nieje také hrozné ja sa vytešujem že konečne nieje tak teplo ako bolo v alžírsku ,no len ma hnevá že teplúčko a ja nemôžem do bazena ☹

lolitka25
21. aug 2011

@zabka60 ahoj kocka, ja som si uzivala vikend s mm a snazila som sa nemysliet na operaciu co ma caka (neide to).... snad nam to nezbabre dovolenku a poriadne si ju uzijeme, pomaly mi pride mrcha, takze uz chytam depku a bolesti bruska... tak ratam,ze v stredu ej tu mrcha ako na koni.....a ty ako? co nove?

@odrik poklad,kde si sa schovala? ako bolo v tatrach?
@domkalaky moja uz sa zadarilo,ked na nas nemas cas?
@monkri ako sa citis poklad?

@eviq a @katkapapacova ako sa mate tehule? my ostatne cakame na vase virusiky..dalis te im dobru adresu? nejako sa nevedia trafit 🙂

zabka60
21. aug 2011

@lolitka25 avoooj,nebojkaaaj,aj ja som sa straasne bala,to rano,ked ma kamoska viezla na laparoskopiu,tak sa nam pod auto hodil jelen 😀 nastastie sme ubrzdili a dobre dosli az na oravu,kde ma operovali a drahy moj plakal miesto mna co sa o mna bal,ja som nedavala nic na sebe znat,aby som doma nikoho nestrasila a pomyslela som si,ked na to nezadari aj tak budem spat a nebudem uz nikdy o tom vediet..a som tu,takze pan hore ma somnou este nejake plany 😉 neboj,dopadne to dobre a konecne bude uspesna cesta za babulkom 😉 ...a my cakame na zajtrajsiu mrchu a potom clostyl a kontrola folikov a ak budu ako maju byt ideme na veeec

monkri
21. aug 2011

@lolitka25 ahoj mám sa už lepšie už konečne už nemám také krče ,a duša tá bolí stále no to potrebuje aši čas akurát som dnes čítala s právu s kyretáže čo som mala ešte v roku 1999 hladala som papiere a našla som staré lekárské správy ale už nechám tak minulosť idem dalej raz sa to musí podariť už sa teším o tri týždne je tu manžel a ideme na to znova 😉

monkri
21. aug 2011

@zabka60 moc ti držím palce neboj podarí sa to a onedlho budeš tehuľka 😉

zabka60
21. aug 2011

@monkri moja bodaj by ste mali vsetky pravdu...snazim sa mysliet pozitivne....

monkri
21. aug 2011

@zabka60 neboj bude to dnes sa mám dobre dnes verím aj ja tomu že onedlho budem zase tehu manžel ma naladil pozitívne 🙂

lolitka25
21. aug 2011

@zabka60 ja to zrejme tiez okrem manzela nikomu nepoviem, nech sa zbytocne nestresuju a nevypytuju. aj tak su daleko 🙂 chcem ich usetrit od strachu... predsa narkoza a operacia nezneju ako kupelne procedury a vzbudzuju obavy 🙂
Tebe po laparke dali hormony na nastavenie "prechodu" ci ste hned mohli snazilkovat? ja sa dost obavam,aby nam to snazenie neoddialili este o pol roka.... a kvoli comu si bola na laparke ty?
a drzim prsty nech mas pekne folikulky 🙂

lolitka25
21. aug 2011

@monkri Jééééj tak konecne ti bude lepsie ked budes s manzelikom 🙂

monkri
21. aug 2011

@lolitka25 drž sa moja a neboj aj u teba to bude super vlastne každá s nás musí ved na vianoce chceme len jeden darček a už ježiškovy sme písali tak už len čakať a pod stromčekom sme s fazuľkou každá s nás 😉

monkri
21. aug 2011

@lolitka25 to ano už len tri týždne dúfam a je tu 😉

odrik
21. aug 2011

@lolitka25
Ahoooooj, tu som!!! V Tatrach bolo uzasne, v takomto pocasi je tam prekrasne! Periem, susim, zehlim 🙂 ! No a moji chlapi na mna nachystali este jeden vylet 🙂 ! V piatok ideme do Demanovej na 4 dni, tak ani neodkladam do skrine, ale spat do kufra 🙂 ! Tesim sa, mam rada predlzene vikendy 🙂 ! Co nove ???

odrik
21. aug 2011

@zabka60
Ahoooj pokladik, aj ja zajtra idem do roboty, jooooj ☹ ! Ale manzelik ma dovolenku, tak si budu chlapi moji uzivat 🙂 bez maminky! Ale ved ja si trosku skratim pracu a uz aj som doma s nimi 🙂 !