icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

bewik
22. aug 2011

@lolitka25 mne sa paci ten napad s perinou, ked musis, tak musis, co narobime? A mas skveleho manzela, to je polovica uspechu podla mna. Ja sa ale furt po objati strasne rozrevem, tak sa zasijem asi dakde v pivnici nabuduce 🙂

lolitka25
22. aug 2011

@bewik ano v objati sa rozrevem aj ja,ale aj ukludnim a som tam takaaaaaaaaa stastna 🙂

katkapapacova
autor
22. aug 2011

@odrik ahoooooooooooooooooj talianka,aka bola dovolenka???

katkapapacova
autor
22. aug 2011

@bewik ale no budzimercanka, paradicka, tak to nie sme od seba daleko, to mozeme dat aj kavicku,,,no mozno ta moj muz pozna,no a nedakuj, nemas za co dakovat, ked som ju zakladala bolo tak ako tebe,viem co prezivas

katkapapacova
autor
22. aug 2011

@lolitka25 veruveru modlit a prosit, ja som veriaca a tiez som to tazko brala, hnevala sa na nasho stvoritela,na cely svet ze mne babo nechodi, ze jedno mam v nebicku, uz by mal moj chlapcek dva rocky, bol by velky fesak, no a potom ked som tu prvykrat napisala zacala som akosi zit, zit pre muza, pre seba, utesovali ma vsetky co ste mi pisali,ja musim dakovat vam, to babo bude vas vsetkych hviezdy moje milene

lolitka25
22. aug 2011

@katkapapacova nadherne si to napisala, az mi vysla slza 🙂

bewik
22. aug 2011

@katkapapacova veru veru, dame kavu dakedy, pokocikujeme 🙂 My sme sa pristahovali pred 2 rokmi, ale chodime casto na prechadzky so psami az ku vam do Kraloviec 🙂 Inac som si vsimla, ze medzi nasimi dedinami je stale plno bocianov, musim na najblizsej prechadzke daaky biznis s nimi poriesit 😉

katkapapacova
autor
22. aug 2011

@bewik ha no veru musis ich trosku popohnat, najsa tam neflakaju ale makaju, my stavame u nas dom, teda zaciname, ked sa pozres smerom k nam tak na kopci je taky oranzovy dom, z dialky ho vidno no a vedla budeme my, tak si potom kupim dalekohlad a budem cumilkovat k vam 😀 😀 😀 ,no aspon budem mat s kym chodit von, parada, teskam sa

katkapapacova
autor
22. aug 2011

@lolitka25 srdiecko neplackaj...

frca
22. aug 2011

@odrik,ahoj dakujem si ma potesila hned mam lepsiu naladu🙂Dnes mala dojst MS a zatial nic,aj ked sme si davali pozor ale nie az taky.Ale myslim ze sa mi len posunul cyklus po tej kyretazi ale clovek nikdy nevie🙂

odrik
22. aug 2011

@katkapapacova
Dakujeeeeem!!! Dovolenka bola vyborna! Bez pripomienok 🙂 ! Virusikov talianskych som sem mooooc priniesla, tak len dufam, ze zaberu 🙂 !!!

zabka60
22. aug 2011

lasky moje avojtee,ale ste toho popisali pana beka 😉 nestiham citat a reagovat...mno mna zas trapy ta lopatka,boli to ako fras,ja uz neviem ☹ dnes ma prist mrcha tak ocakavame,ale este nechodi no uvidime...@odrik no vidis,ty si si uzivala dni sama zo simkom,teraz je rad na tatovi 😀 vsak chlapske veci,aj oni maju svoje dni 😀 mojka tak idete cakat na henatku a potom supaj na vec??? @lolitka25 mojka ahoj,no nedavali mi nic,ziadne lieky,absolutne nic a cakali sme na prvu mrchu pre istotu a strasne bolesti som mala a marodila som 2 mesiace 😝 a potom sme zacali snazilkovat a nepodarilo sa doteraz,kedze ja nemam ovu 😖 ,malo mi to pomoct aj na upravu mrchy,kedze mavam cyklus ako blaznivy,strasne mi meskavaju,ale teraz mam duphaston,tak chodia nacas a som s toho stastna,no nechcem ho dlhodobo jest bo same chemie a hormony a skodi to dost....budem na teba mysliet a uvidis,super to doapdne 😉 @eviq ahoj vracadielko moje a kdeze si maminka nastavajuca????okrem toho,ze cmuchas a zahadzujes smradlavucke vonacky??? 😀 😀 ako sa mate???

lolitka25
22. aug 2011

@zabka60 mesiace marodila... no nesranduj 🙂 vsak aj si chcem najst pracu,lebo uz doma cvokatiem 🙂))

lolitka25
22. aug 2011

@katkapapacova super fotecka 🙂 vidno ze si moooooooooc stastna

zabka60
22. aug 2011

@lolitka25 no bolelo ma vsetko.hlavne,ked ma prebrali,to boli ukrutne bolesti,este fungovala narkoza,nemohla som ani ruku dvihnut ale plakala som ako male babo,tak skakali okolo mna ako kolo kralovnej..po injekciach uz bolo dobre a na druhy den som isla domov na ziadost,po tyzdni mi vysklbi stehy a konecne som sa okupala,bo som to nemohla moc macat.a teraz,ked sa meni pocasie citim vpichy,kde som to mala..ale ty budes isto na tom lepsie ako ja..

katkapapacova
autor
22. aug 2011

@lolitka25 😀 😀 😀 cmuk

sariloth
22. aug 2011

@lolitka25 My 1,5roka, asi "na to moc myslím", hehe🙂
@bewik Presne ako píšeš, ja tiež nemôžem udržať slzy na uzde a chlapi to nemajú radi. Niekedy sa bojím, že si pokazím manželstvo, keď stále fňukám...ale dnes sa usmievam- nad krémešami a bocianmi🙂

aduskatt
22. aug 2011

@odrik zlatko, zavolala si nejake bocianky aj k nam na zapad?🙂))

odrik
22. aug 2011

@aduskatt
Ano moja, jasne!!! Onedlho priletia 🙂 !!!

odrik
22. aug 2011

@zabka60
Zdaaaaar!!! No ta Tvoja lopatka je riadna potvorka!!! Nepretazila si si ju niecim zasa??? Musis si davat pozor! A mrska vobec k Tebe nemusi chodit 🙂 ! Nech si ostane, kde je a Teba by mohla nechat na pokoji!!!

aduskatt
22. aug 2011

@odrik no si uzasna, moja🙂))no, davam im cca 7-8 dni, tak nech sa moc dlho nepoflakuju kade tade🙂))

odrik
22. aug 2011

@aduskatt
Dam im jasne instrukcie, ked ich uvidim k Tebe letiet 🙂 !!! Takze 7-8 dni, OK!!! Povazuj za vybavene 🙂 !!! Co mas nove???

aduskatt
22. aug 2011

@odrik no, to pstrosie vajco nezabralo.....lekar sa rozhodol este skusit clostil, takze dnes posledna tabletka a cakam............a samozrejme mam cerstvy vysledok AMH....a tie bociany ze ocakavam na Druzbe, nemali by minut, je to na kopci, xixi

odrik
22. aug 2011

@aduskatt
To urcite neminu!!! Druzbovy kopec je u nas len jeden, dam im ale pre istotu navigaciu 🙂, keby nepoznali TT!!! A ako vyzera vysledok?

aduskatt
22. aug 2011

@odrik no, prve, asi pred tristvrte rokom bolo 12,6 a to uz prevracali oci....teraz je to este horsie.15,3:-((

odrik
22. aug 2011

@lolitka25
Ahoj moja, pozehlene??? Pobalene??? Moc Ti zelam, aby si si dobre na dovolenke oddychla!!!

odrik
22. aug 2011

@aduskatt
No a co na to lekar???

aduskatt
22. aug 2011

@odrik vraj v gynfive to poriesia, vedia ako na to........tak sa im vlozim do ruk, ak bociany zasa netrafia.........v ISCARE Valky len prevratil oci a nic neriesil......uvidime.......nebudem uz vymyslat.asi hned poprosim o laparku a potom sup IUI a IVF , nech sa stihne do konca roka.asi si to malujem moc naruzovo.....len s mm sme dohodnuti, ze po silvestri uz nebudeme riesit........

monkri
22. aug 2011

baby koľko ste toho popísali bože to ani nestihnem prečítať 😀

odrik
22. aug 2011

@monkri
Len pekne citaj 🙂 !!! Do rana casu dost 🙂 !