icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
23. aug 2011

@odrik ani mi nevrav ja uz sa zblaznim s tej lopatky,chvilu dobre a potom buum a zas bolesti,ako keby ma niekto v noci bil..aaaa,budem musiet kameru schovat na skrinu ci ma mm v noci nemlati 😀

zabka60
23. aug 2011

@eviq 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 moja krasna eviquuuuuu,dostala som sok,ked som si precitala,co sa stalo,nesmierne mi je to luto,toto je najnespravodlivejsie na svete,ako ti to mohol ten hore urobit 3 krat!!!!toto je chrapunstvo,co sa na svete robi,vsetko je opacne!!!!!mne sa nechce tomu verit,zeby samo od seba umrelo,prebohaa ☹ bola si nasim svetielkom v dlhociznom tuneli,posilnila si nas ist dalej,a teraz sok!!!nechcem ti viac ublizit ako ti ublizene bolo a tak myslim a budem mysliet na teba a modlit sa za tvoje zdravie

zabka60
23. aug 2011

kde sste babulky mojeeeee....mimochodom dnes rano ma navstivila mrcha,tak uz budem papat clostyl a buducu stredu idem na foliky do iscaru,potom na mna myslite 😉

frca
23. aug 2011

@odrik,ahoj tak ms stale nic,namiesto toho len slaby biely vytok,mohlo by to byt tehu?

lolitka25
23. aug 2011

@zabka60 jasne ze na teba budeme mysliet zlaticko a drzat palceky. Mna teta cervena navstivila uz vcera a dnes mam krce.... vo stvrtok idem na krv - stitna zlaza, hormony atd... konecne sa pohneme vpred a po dovci operacia... ale aspon sa daco bude diat uz...

monkri
23. aug 2011

@zabka60 držím palce moc 🙂

odrik
23. aug 2011

@zabka60
Zabka moja, tu som!!! Neviem sa spamatat z nasej monkri a eviq! Strasne mi to je luto a poplakavam cely cas ☹ ! Normalne ma to zobralo a pichlo do srdiecka. Co budeme booooze robit, ved bola pre nas nadejou a svetielkom, ze to ide a bude to dobre!!! A pre mna, kedze mam tiez zrombofiliu, uplne!!! Uz nemam chut na nic! Nebavi ma to takto! Len verime, snazime sa, myslime pozitivne, podporujeme sa a snazime sa usmievat a povedz na co??? Ked sa to tu rozsvieti, znova to svetielko zhasne! Ach jaj, kto toto cele riadi??? Takto strasne nespravodlivo!!! Lopatecku pekne setri, niecim pripadne potieraj, nejakym dobrym gelikom 🙂 ! Idem smutit, drzkaj sa!

odrik
23. aug 2011

@frca
Noooooo!!! Ako dlho meska potvorka???

odrik
23. aug 2011

@zabka60
A zlatko, foliky budu akurat vela a akurat velke a super kvalita, prva trieda 🙂 !!! Tak sa niet coho obavat 🙂 !!!

tinka9075
23. aug 2011

čaute babenky nebola som tu od včera nemali sme internet a som si aj poplakala to nie je spravodlive ta čo chce mat babo urobi pre to aj nemožne a taka čo ani nevie ako k nemu prišla si ho nevaži bože aka nespravodlivost najprv monkri a teraz evig ☹

kyra30
23. aug 2011

@odrik aj mne bolo dneska smutno ..... ako sme sa tu vytešovali .....a teraz toto.....najprv monkri a terez eviq...spravodlivosť žiadna

kyra30
23. aug 2011

@zabka60 budem na teba myslieť...nech máš folikuliská riadne , najvyššej kvalite...držím palčiaky...potrebujeme tu nejaké pozitívne správy....čo naberieme správny smer 🙄

monkri
23. aug 2011

@odrik
@tinka9075 tak žiadné vzdávanie sa nebude a smútime len troška a ideme dalej vy ste ma moc podržali ked som to potrebovala začo vám všetkým dakujem odrik a neboj všetcia sa dočkáme už viem prečo som potratila a druhí krát to nedopustím tomu ver teraz sa dáme do poriadku a rok 2012 všetci a začíname fazuľkou v brušku a ukončíme s batôžikom v náručí a to je rozkaz

odrik
23. aug 2011

@kyra30
Veru moja, je to na h.... , cele!!! Mam nanic naladu, uplne ma to zatlklo do zeme!!! Uz som bola plna optimizmu a nadeje, babulky to tu tak krasne rozbehli. Do ri........ , nech ide do certa tato nespravodlivost! To uz je nieco, ked odrik nadava!!!

kyra30
23. aug 2011

@monkri to máš úplne akože pravdu...tá z farmy tam behá za kravami a vidíš..ako keby ani tehuľa nebola 😅 , darmo....život

monkri
23. aug 2011

@odrik tak klud a hor sa chytať tie naše bocianiky a žiadné vzdávanie ináč počula som že niekde vrana nosí deti nie bocian tak neviem budeme aj ti pre istotu nahánať 🙂

odrik
23. aug 2011

@monkri
Ahooooj moje zlatenko utesovadielko 🙂 ! Ja viem, ja viem, hlavu hore! Ked ma to cele nejako tlaci dolu! Tak som sa z Vas oboch strasne tesila! Tolko energie a nadeje ste mi dali, ze to ide, ze to bude dobre! Tak som strasne verila, ze budete mat krasne babatka uz na jar a my ostatne potom po Vas dvoch. Jooooj, nie je mi dobre! Ani trochu!

monkri
23. aug 2011

@kyra30 ved to ma vytočilo najviacej a ešte k tomu moja neterka že ide na potrat lebo nechce teraz druhé dieťa ide ma poraziť s nej

odrik
23. aug 2011

@monkri
To je krasne moja!!! Tak moja disciplina dostava novu podobu 🙂 !!! Nahanacka bocianov a vran !!! Pekne! Mam co robit 🙂 ! Aspon si vyvetram hlavu!

monkri
23. aug 2011

@odrik hlavu hore a neboj bude batôžtek ja to nevzdám manžel ma dobil s toľkou energiou že mám na rozdávanie už neplačem len občas už sa teším na môj batôžtek lebo my manžel dal slovo že bude a ked on povie tak viem že bude 🙂

odrik
23. aug 2011

@monkri
To je supeeeeeer!!! Tak sa necham zasa Tebou dobit ja 🙂 !!! Kedy manzelicek prileti ???

kyra30
23. aug 2011

@odrik moja, dúfam, že sa zajtra zobudíme do krajšieho rána, lebo ani tento hnev a beznádej nám nepomôže...musíme sa vyspať z toho...asi 🙄

monkri
23. aug 2011

@odrik no ved posielám vám energiu a manžel koncom septembra je tu čo dúfame lebo ked plánujeme vždy niečo príde do toho ale možná aj skôr no o týžden ked skončí ramadám budem vedieť kedy tu bude

monkri
23. aug 2011

@kyra30 moja žiadná beznádej a hnev ale nádej a viera pomôžu treba veriť a ja verím skúste aj vy 🙂

kyra30
23. aug 2011

@monkri tajne kdesi v kútiku duše stále dúfam, že teda to tak bude...na Vianoce fazuľky a 2012 batôžteky.....monkri ešte že tu máme, lebo dneska by to bol samoľutovací masaker..teda ja a @odrik 😅

kyra30
23. aug 2011

@monkri @odrik nech sa na mňa tešia všetky vrany a bociany 😀

kyra30
23. aug 2011

@mabumi vitaj, ako bolo na dofči ? snažilkovali ste o stošesť dúfam....tak nech to padne na úrodnú pôdu 😀

odrik
23. aug 2011

@kyra30
@monkri
Moje zlate babulky!!! Veru samolutovaci masaker, krasne slovne spojenie 🙂 !!! Monkri nasa, dakujeme za Tvoje povzbudenie a veeeeela energie. Snad pomoze 🙂 !!!
Tak nech mame vsetky uz len stastie a nic zle nech uz nas nestretne!!! Boooooze a nech uz to u nas vsetkych dobre dopadne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

monkri
23. aug 2011

@kyra30 no moja je to na plač moc ved som týžden plakala skoro kuse nad touto nespravodlivostou a to že aj naša eviq to ma dostalo úplne len že mám super manžela čo my moc pomáha to prekonať preto dokážem už aj sa smiať a viem že bude dobre iné si už nepripúštam stačilo zlého už musí byť aj dobre raz

kyra30
23. aug 2011

@monkri ešte že ten tvoj manželíno príde čo nevidieť, september je za dverami....to určite dačo zamiesite, ked tak dlho spolu nebudete 🙂 bodaj by 😵