Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@eviq 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 moja krasna eviquuuuuu,dostala som sok,ked som si precitala,co sa stalo,nesmierne mi je to luto,toto je najnespravodlivejsie na svete,ako ti to mohol ten hore urobit 3 krat!!!!toto je chrapunstvo,co sa na svete robi,vsetko je opacne!!!!!mne sa nechce tomu verit,zeby samo od seba umrelo,prebohaa ☹ bola si nasim svetielkom v dlhociznom tuneli,posilnila si nas ist dalej,a teraz sok!!!nechcem ti viac ublizit ako ti ublizene bolo a tak myslim a budem mysliet na teba a modlit sa za tvoje zdravie
kde sste babulky mojeeeee....mimochodom dnes rano ma navstivila mrcha,tak uz budem papat clostyl a buducu stredu idem na foliky do iscaru,potom na mna myslite 😉
@zabka60
Zabka moja, tu som!!! Neviem sa spamatat z nasej monkri a eviq! Strasne mi to je luto a poplakavam cely cas ☹ ! Normalne ma to zobralo a pichlo do srdiecka. Co budeme booooze robit, ved bola pre nas nadejou a svetielkom, ze to ide a bude to dobre!!! A pre mna, kedze mam tiez zrombofiliu, uplne!!! Uz nemam chut na nic! Nebavi ma to takto! Len verime, snazime sa, myslime pozitivne, podporujeme sa a snazime sa usmievat a povedz na co??? Ked sa to tu rozsvieti, znova to svetielko zhasne! Ach jaj, kto toto cele riadi??? Takto strasne nespravodlivo!!! Lopatecku pekne setri, niecim pripadne potieraj, nejakym dobrym gelikom 🙂 ! Idem smutit, drzkaj sa!
čaute babenky nebola som tu od včera nemali sme internet a som si aj poplakala to nie je spravodlive ta čo chce mat babo urobi pre to aj nemožne a taka čo ani nevie ako k nemu prišla si ho nevaži bože aka nespravodlivost najprv monkri a teraz evig ☹
@odrik
@tinka9075 tak žiadné vzdávanie sa nebude a smútime len troška a ideme dalej vy ste ma moc podržali ked som to potrebovala začo vám všetkým dakujem odrik a neboj všetcia sa dočkáme už viem prečo som potratila a druhí krát to nedopustím tomu ver teraz sa dáme do poriadku a rok 2012 všetci a začíname fazuľkou v brušku a ukončíme s batôžikom v náručí a to je rozkaz
@monkri
Ahooooj moje zlatenko utesovadielko 🙂 ! Ja viem, ja viem, hlavu hore! Ked ma to cele nejako tlaci dolu! Tak som sa z Vas oboch strasne tesila! Tolko energie a nadeje ste mi dali, ze to ide, ze to bude dobre! Tak som strasne verila, ze budete mat krasne babatka uz na jar a my ostatne potom po Vas dvoch. Jooooj, nie je mi dobre! Ani trochu!
@kyra30
@monkri
Moje zlate babulky!!! Veru samolutovaci masaker, krasne slovne spojenie 🙂 !!! Monkri nasa, dakujeme za Tvoje povzbudenie a veeeeela energie. Snad pomoze 🙂 !!!
Tak nech mame vsetky uz len stastie a nic zle nech uz nas nestretne!!! Boooooze a nech uz to u nas vsetkych dobre dopadne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@kyra30 no moja je to na plač moc ved som týžden plakala skoro kuse nad touto nespravodlivostou a to že aj naša eviq to ma dostalo úplne len že mám super manžela čo my moc pomáha to prekonať preto dokážem už aj sa smiať a viem že bude dobre iné si už nepripúštam stačilo zlého už musí byť aj dobre raz

@odrik ani mi nevrav ja uz sa zblaznim s tej lopatky,chvilu dobre a potom buum a zas bolesti,ako keby ma niekto v noci bil..aaaa,budem musiet kameru schovat na skrinu ci ma mm v noci nemlati 😀