icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

mabumi
25. aug 2011

@odrik no zeby 🙂 ?????? ved uvidime 😉
lolitka teraz, ty v septembri, ja v oktobri,.... 😀 😀 akurat!!!!!! 😵

lolitka25
25. aug 2011

@odrik dobre kocky, my mame vyrocie 28.8. tak drzte prsteky 🙂 odreik tebe drzim toho 16.9. 🙂 snad sme vyriesili zahadu 🙂

monkri
25. aug 2011

@odrik no ked pomyslím dozadu tak vlastne aj ja som otehotnela na naše výročie no približne 🙂

odrik
25. aug 2011

@mabumi
@lolitka25
@monkri
No prosim!!! Zahada vyriesena!!! My musime veeeelice zodpovedne snazilkovat cez vyrocie svadby 🙂 !!! No bol by v tom cert, aby nam to uz nevyslo 🙂 !!!
Ideme do toho!!!

mabumi
25. aug 2011

@odrik no jasne, huraaaaa do toho 😀 . takze si pockame este nieco vyse mesiaca (v mojom pripade). uuufffff, ale bude to stat za to 😵

monkri
25. aug 2011

@odrik no vidíš aké to je vlastne jednoduché tak výročie sa rovná tehu 😉 ,no idem do bazéna ahojte zatial

lolitka25
25. aug 2011

No kocky, mne vtedy bude koncit mrcha... ale ktovie mozno prave vtedy treba skusat 🙂

lolitka25
25. aug 2011

@monkri no este aj ty provokuj s bazenikom potvorka 🙂 a my ostatne bezbazenove sa ideme uvarit 🙂

bewik
25. aug 2011

😀 my mame vyrocie zajtra 😀 Tak uz viem preco nam to nevyslo. Kazde vyrocie sme totiz na ceste v aute, bud na dovolenku alebo z dovolenky, len tento rok ideme na dovcu az v pondelok - 29.-teho 😀 Hmmmmm.....

lolitka25
25. aug 2011

@bewik takte zajtra snazilkuj poriadne kocka 🙂 drzim palceky

katkapapacova
autor
25. aug 2011

@mabumi jo ty mas dobru pamat...inak takoj znamena ze hned, prepac za to gadzovanie

kyra30
25. aug 2011

Baby my sme mali výročie 22.8.2011, čiže v pondelok ...hm...žeby motyka vystrelila 😵 😀 😀

kyra30
25. aug 2011

@lolitka25 peknú dovolenku...no dofču dvoja...z dofči traja.......to máš príkazom 😵 😀 😀 😀

lolitka25
25. aug 2011

@kyra30 a snazilkovali ste poriadne?

lolitka25
25. aug 2011

@kyra30 rozkaz 🙂 posnazime sa aby sme prisli minimalne 3 alebo aj 4 🙂

kyra30
25. aug 2011

@lolitka25 snažililkovali 😕 poctivo 😀

lolitka25
25. aug 2011

@kyra30 tak cakame nedockavo na vysledok,ci sme objavili kluc ku stastiu 🙂

kyra30
25. aug 2011

@lolitka25 to by bola tutovka.....že štyria...čo ty vieš čo nazbieraš na tej dovolenke 😵 😵 😵 my ideme v septembri...do Tarier, popotm PRaha... no uvidíme....možno aj my zamiesime...je to v čase predpokladanej ovulky 😀

lolitka25
25. aug 2011

@kyra30 tak to je super.. ja v case predpokladanej ovulky budem prichadzat z dovolenky alebo na operaciii.... joj kiezby ovulka prisla na vyrocie svadby 🙂 este stastie, ze mam nepravidelne cykly, mam sancu 🙂

kyra30
25. aug 2011

@lolitka25 júj to by bola paráda....už by to tu mohol niekto rozbehnúť....lebo nie moc sa nám darí....pozerám, že eviq tu ešte nebola......dúfam, že sa tu čoskoro ukáže 🙄 a že to už má za sebou 🙄

lolitka25
25. aug 2011

@kyra30 joj veru, chuda moja @eviq... :( musime to tu rozbehnut uspesne kocky...koniec smoly, odteraz len uspesne snazilkovanie a zdrave tehotenstva a babatka...

kyra30
25. aug 2011

@lolitka25 mne majú dojsť mrchy pres víkend, tak uvidím, či sa z toho dačo vykľuje 😅

lolitka25
25. aug 2011

@kyra30 vykluje 🙂 drzim prsty

kyra30
25. aug 2011

@lolitka25 prchám ja z robotky, som sa ti tu koncom s tebou zakecala... tak ešte raz krásnu dovolenku....rúče snažilkujte...raz sa tie ľady začnú lámať...a budeme tu jedna tehuľa za druhou, budeme jesť krémeše každý deň, minimálne obdeň 😅 .....ináč to nevidím 😵 😵

odrik
25. aug 2011

@lolitka25
@bewik
@kyra30
No moje zlate, tak augustovky vyrocnicky ste Vy!!! Musite zacat!!! A budeme vidiet, ci sme zahadu spravne vyriesili 🙂 !!!

zabka60
25. aug 2011

@odrik @lolitka25 @eviq @monkri @kyra ahojte dievky 😀 ja som vcera nevladala ist ani na mk,bo som tak otapena s toho tepla,ze hruza,strasne ma ta lopata boli a hned ako som dosla s prace sup spat 😖 ae mam celkom fajny pocit v sebe,tesim sa na stredu,idem na foliky do iscaru a ak budu v poradku,vecer injekcia a piatok budem oplodnena..ale som zmierena zatial,ze ak to nevyjjde,som rozhodnuta dat pauzu a pojdem niekam von do zahranicia robit..slovensko maa ubija,makas ako kon za minimalne mzdy,nebavi ma to 😠 mno uvidime,clovek mieni a boh meni

lolitka25
25. aug 2011

@zabka60 uz to vyjde, urcite.... drzim palce poklad 🙂

zabka60
25. aug 2011

@lolitka25 😵 dakujeem zlaticko..a citam,ze si ides este poodychovat na dovolenku,krasne si tam uzi a co ty vies,mozno uz nebude potreebna ani laparka 😉

lolitka25
25. aug 2011

@zabka60 vdaka 🙂

zabka60
25. aug 2011

@lolitka25 a uz si kludnejsia co sa tyka tej laparky???