Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
No kocky, mne vtedy bude koncit mrcha... ale ktovie mozno prave vtedy treba skusat 🙂
😀 my mame vyrocie zajtra 😀 Tak uz viem preco nam to nevyslo. Kazde vyrocie sme totiz na ceste v aute, bud na dovolenku alebo z dovolenky, len tento rok ideme na dovcu az v pondelok - 29.-teho 😀 Hmmmmm.....
@mabumi jo ty mas dobru pamat...inak takoj znamena ze hned, prepac za to gadzovanie
Baby my sme mali výročie 22.8.2011, čiže v pondelok ...hm...žeby motyka vystrelila 😵 😀 😀
@odrik @lolitka25 @eviq @monkri @kyra ahojte dievky 😀 ja som vcera nevladala ist ani na mk,bo som tak otapena s toho tepla,ze hruza,strasne ma ta lopata boli a hned ako som dosla s prace sup spat 😖 ae mam celkom fajny pocit v sebe,tesim sa na stredu,idem na foliky do iscaru a ak budu v poradku,vecer injekcia a piatok budem oplodnena..ale som zmierena zatial,ze ak to nevyjjde,som rozhodnuta dat pauzu a pojdem niekam von do zahranicia robit..slovensko maa ubija,makas ako kon za minimalne mzdy,nebavi ma to 😠 mno uvidime,clovek mieni a boh meni

@odrik no zeby 🙂 ?????? ved uvidime 😉
lolitka teraz, ty v septembri, ja v oktobri,.... 😀 😀 akurat!!!!!! 😵