Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
caute, co znamena môj graf? mam ho vo fotoblogu
@odrik @kyra30 @dolce251 @monkri @eviq laaasky moje,ja som taka stastnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😵 ...no mame jednu folicku 17mm,tak este ju musime nechat do zajtra dorast a vecer o 21hod musime skocit na pohotovost pichnut pregnyl a sobota je nas den "D" 😉 ....neviemm sa dockat a pevne verim,ze nam to vyjde 😉 ...ale neviem bo ja mam taku "schopnost",ze ked sa bojim a neverim,tak sa to vydari 😠 .....boze,uz sme tak blizko k cielu 😵 ...moc nam prajem,aby sme konecne kazda jedna boli stastne a spokojne s rozkrocenymi nohami v nemocnici 😀 😀 a drzali svoje babatko
@aduskatt inak na povzbudenie, moja svokra sa dockala druheho dietata po 9 rokoch, ked jej vsetci lekari povedali, ze uz deti mat nebude a ked rozdala vsetky veci po prvom dietati 🙂 A jedna znama co poznam, nemohli mat dlho deti, dovod neviem, proste uz sa s tym zmierili, a ked mala 45, isla k lekarovi, bo jej haproval cyklus a myslela si ze uz ide do prechodu a lekar jej oznamil, ze ziaden prechod ani ziaden zapal ale tehotenstvo a teraz maju zdraveho chlapceka, uz ma 5 rokov.
@dolce251 no jo, my sme sa s mm uz dohodli, ze ked sa nepodari do konca tohto roku, uz nebudeme mat........ja mam za sebou 11 rokov snazenia a z toho horkotazko jedno dietatko.som vdacna zanho, ale moja psychika to uz nezvlada...este skusime IUI, ak nevyjde, tak IVF jedno a hotovo........ale dakujem za povzbudenie🙂
@dolce251 ja verim tomu že zazraky sa deju prikladom je moja suseda po 16rokoch otehotnela a to chodili po doktoroch a nič tak si adoptovali dievčatko a ked oslavovala3rôčky teta zistila že je tehotna a narodil sa chlapček tak maju parik detičky su zlatunke a často su u nas ked suseda niekde potrebuje ist tak sa zo mna stava operka no zaučam sa tak verim že sa nam to podari všetkym babenkam 🙂
@dolce251 to vobec nevadi, vsak mozu byt dve, hned naraz😀DDale to ja by som asi spachala samovrazdu, ale nie srandujem, aj ked neviem si to ani len predstavit, a nam staci len jedno vsak.-))hlavne optimizmus, ved s pesimizmom sa aj tak nic nezmeni, iba budeme nervne a depkovane a aj okolie z nas..takze co?? ideme na to...a ked aj nie na vianoce, tak na novy rok budeme tehotne....co ty na to??
@dolce251 fuha, ale aj tak to je dost mat 50 a 5 rocneho chlapca...to si nevviem ani len predstavit, to moj syn bude mat 30😀DDa mozno uz budem babka.ale mas pravdu zazraky sa deju, no ja by som chcela stihnut do 40tky este dievcatko...ale ked bude aj chlapcek vobec nevadi...len nech je zdrave a je tu..
ahojte babulky moje,vitam i ked nerada nove clenky-dufam ze sa tu citite dobre medzi mojimi kockami a ze coskoro budete vsetky maminky 😉
@zabka60 budem silno drzat palceky tie vam netreba na instalovanie 😀
@odrik ten ohnostroj nie je zly napad, dohodneme sa ked vsetky budete tehu tak dame velike stretko aj s tym ohnostrojom aj tymi vasimi ospevovanymi kresami, plati????
@eviq ako mojka?
@monkri ideme na to???co nove???
babulky dufam ze nehadzete flintu do zita!drzkajte sa
@katkapapacova ahoooooj moja 😉 dakujeeeem,no veru tie nam netreba,len doktorove 😀 hadam sa mu nebudu triast 😀 ,neviem sa dockat,uz aby to bolo zamnou a budem ocikavat testiky dvojkolajnickoveeeeee 😉 ....vy sa ako mate????fazulka poslucha??,ako ide stavba??
@zabka60 dakujem, mame sa dobre, fazulka???no to je uz riadny struk v tom brusku, veselo si kope, nezaujima ho ze mama o 4rano este spi, ma svoju hlavu, ale nehnevam sa, ved sa neda,no a stavba???no robi tie muriky okolo celeho domu koli tym blbom susedom, na stavebnom urade nepochodili, sme lahsi o dalsich 250ecka pre statikov, hruza, sestrime kde sa, este ze mam vybavicku viac menej nachystanu a ostatne pomaly po troske aj cez bazarik
@katkapapacova no ja tak pekne,ze fazulka 😀 no a teda to je tak,uz nikde nepochodime moja,vsade treba platit a nadavat 😖 no a cez bazarik ti uuuplne staci,baby tu maju krasne vecicky a aj lacne a niektore skoro nove a malicke babatko rychlo vyrastie,takze sa neoplati nejako extra nakupovat kopec veciciek...moj nazor
@zabka60 mas uplnu pravdu,uz som tu kupila novu flasku awent, termoobal,poporodne gatky, hrazdicku, som velmi spokojna, na ukazku moje brucho 😀 😀 😀
@katkapapacova 😵 jeej ake kraaasne,ale malicke a mi zda na tolke tyzdne 😅 alebo foto klame 😉 cacany ste posielam bocenkuuu na pupcek strucisku 😵

@tinka9075 vies co, ja som sa prepla, ked to ma prist tak to pride, lebo posledne obdobie som nemohla na zeny s bruchom ani len pozriet a uz som mala slzy...