icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
1. sep 2011

@odrik veru deju sa veci a teda tiez mi nebolo do spevu v tej miestnosti na pohotovosti fuj ten nemocnicny puch 😝 sa mi hlava tociila a normalne strach ja nemusim teda doktorov 😝 ..a ty co tam boli tak taky nesympaticky...no a veru moja aj ti odumru,ale teda aby to stalo za to aj na nozkach pekne stiskaj 😀 potom na oplatku budem aj ja tebe,aj draheho palceky budem stiskat 😉 boze ja sa tak tesiiim,som tak nabita pozitivnou energiou,ze by som ju mohla rozdavat,ale z dialky sa to snaazi pretlacat strach 😠 hajzlik jeden 😠

odrik
1. sep 2011

@zabka60
Strach je prirodzeny, ale Ty sa hlavne tesis a to je hlavne!!! A o doktoroch mi nevrav, jedneho mam doma 🙂! A stiskam, stiskam palceky!!!

zabka60
1. sep 2011

@odrik no by si neverila,dnes som sa stale umsievala a predstavy,ako budem pysne kocikovat a starat sa o nase vytuzene mimi 😵 nadhhera co sa dokaze v hlavicke zrodit

odrik
1. sep 2011

@zabka60
Ved to je krasne 🙂 !!! U mna je to rovnake, v kazdej situacii si zacinam predstavovat, ako by to bolo s babatkom! Napr. dovolenky, lyzovacky, nakupy, a tak. Predstavujem si, ako moji chlapi lyzuju a ja sa so zababusenym babulkom v kociariku prechadzam a nosim im teply cajik 🙂 ! No moja, nech uz sa nam to splni !!!!!!!!!

zabka60
1. sep 2011

@odrik jeej aj ty mas kraasnu predstavu a predsa len jedno dieta mas 😉 s casti mas vyhodu vies ake to je byt rodic,ja s mojim suchym nacvikom s draheho malym,neviem sa dockat,kedy budeme mat svoje a mozeme snim ist kam chceme,nikoho sa nemusime pytat povolenie,ci mozme ist tam kam chceme,juj

odrik
1. sep 2011

@zabka60
Vsetko zvladnete 🙂 !!! Budete skveli rodicia 🙂 ! A idem ja uz na usko, bicyklik ma nejako unavil 🙂 ! Dobru nocku!!! Krasne snicky!!!

zabka60
1. sep 2011

@odrik no vidis si sa pekne prevetrala 😉 sladke sny,ja este zdobnem nektarinky som nejaka hladnaa 😅 a potom pojdem aj ja buvat

zabka60
2. sep 2011

dobre ranko dievcata 😉 ako ste sa vyhaajali??ja som skoro ocka nezavrela taak sa tesiiim na zajtra 😵

odrik
2. sep 2011

@zabka60
Ahoj moja, vyspinkana som dobre, lebo mam dnes dovolenku 🙂 !!! Verim Ti, ze uz sa Ti neda spinkat, zajtra mate velky den 🙂 !!! A ja na Teba budem velmi, velmi mysliet a drzat palceky!!! Ved uz aj drzim 🙂 !!!

zabka60
2. sep 2011

a kdeze nam zmizli ostatne babule??napr. @eviq,@domkalaky,@monkri,@lolitka25,@kyra30??????sa mi nepaci,ze som tu taka opustenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😢 😢

odrik
2. sep 2011

@zabka60
Asi su este v robotke 🙂 !!! Kyra30 myslim dovolenkuje a tiez nasa lolitka. Nech si len oddychnu a naberu nove sily 🙂 !!! A domkalaky je asi navzdy stratena ☹ !

eviq
2. sep 2011

@zabka60 ahojte kočky, ja vas občas čítam, ale pravdupovediac, nejak sa z toho neviem pozbierat tak sem velmi neprispievam. nemam nic pozitivne, co by som povedala, marne nadeje si robit nechcem a svojim smutkom vam tu nechcem kazit naladu a vzduch....ste velmi zlate, ze na mna myslite a obcas ma spomeniete, ale pravda je taka, ze bolest, ktoru prezivam asi dokaze pochopit len ten, kto to sam prezil...a to vam nikdy neprajem...trikrat nie je nahoda, hlavne ked bolo skoro vsetko vysetrene, preto neviem posudit, ci a aku sancu mam vobec niekedy mat dieta.... tak sa drzte....

zabka60
2. sep 2011

@eviq 😢 no konecnee mojka,tak strasne mi to je vsetko luto,ze mas 3 anjelikov 😢 ..neviem ako ti pomoct a urcite neviem,ake to je,lebo sa mi to nestalo a dufam,ze nikdy ani nestane 😔 a do prace chodis,abo si domka na pn???

tinka9075
2. sep 2011

čaute babenky no ja som mala noc večer mi opuchlo koleno tak že som nemohla ani chodit išli sme na pohotovost tam som bola do 4 do rana davali mi infuzie no bolest taka aku som ešte nemala plakala som ako male dieta ☹ dufam že to prejde ešte čakam na mršku a potom tabletky a šup na iui jaj tak sa tešim 🙂

eviq
2. sep 2011

@zabka60 som doma, velmi medzi ludi nechodim...nemam chut na lutostive pohlady a reci...ani do prace sa mi velmi nechce ist, kazdy vie, ze uz to bolo tretikrat...aspon maju pikosku o ktorej sa mozu rozpravat....a je mi strasen smutno za babom...ved ma ani netrapilo ziadnym krvacanim, len v tisku odislo....

odrik
2. sep 2011

@eviq
Ahoj zlatko, takto nehovor, patris k nam!!! Spolu tu prezivame nase radosti, ale aj starosti a boliestky. Spolu!!! Ja viem, ze to strasne boli, stalo sa mi to len raz, ale velmi, velmi to bolelo. Naozaj mas pravdu, nevieme si predstavit, co prezivas, ale si nasa a vzdy si rada precitam, co nam napises 🙂 ! Drzkaj sa!!! Je verim, ze dietatko mat budes, len sa musi prist na to, preco sa toto deje!!!

eviq
2. sep 2011

@odrik len kto na to pride? mam pocit, ze nasi lekari uz na to nestacia...pride na to vobec niekto niekedy? kto, kedy, za kym mam ist? alebo to mam skusat a do styridsiatky kazdy rok dvakrat potratit?....to by som asi nezvladla, taketo pokusy....

zabka60
2. sep 2011

@eviq NIESOM NEJAKY ODBORNIK,ALE MYSLIM,ZE DOMA BUDES ESTE VIA MYSLIET NA ZLE VECI A BUDES UPADAT DO PSYCHICKEJ NEPOHODY,JA NEVIEM PODLA MNA BY SI MALA IST DO PRACE ZO VZTYCENOU HLAVOU A KAZDEMU TAM UKAZAT,AKA SI TY SILNA ZENA A CO VSETKO ZVLADNES,IKED JE TO ANROCNA CESTA,ALE MY NOU URCITE MUSIME PREJST,KYM NEBUDE MAT KAZDA JEDNA KLBKO RADOSTI DOMA 😉 SI VELKA ZENA,SILNA ZENA,KTORU NEZAUJIMA NAZOR ZLEHO OKOLIA,TAK SUP,HLAVKA HORE,ZOBER MANZELIKA NIEKAM NA PRECHADZKU,NA ZMRZLINKU,POOBJIMAT SA V PRIRODE A HNED BUDE LEPSIE 😉 STALE MAS NADEJ A PEVNE VERIM,ZE STVRTY ANJELIK BUDE DOMKA U MAMICKY V NARUCI 😉

odrik
2. sep 2011

@eviq
Tak mozno este skusit tu Prahu! Nieco sa predsa este musi dat vysetrit a pozistovat!

eviq
2. sep 2011

@zabka60
@odrik no este aj teraz mi volala kolegyna z prace akoze pracovne, ale som videla, ze hlavne chcela pocut co najviac pikosiek a informacii, aby ich mohla podat dalej...tak som jej ich poskytla, nech je spokojna....aspon budu mat co rozoberat...

odrik
2. sep 2011

@eviq
Zlatko, dobre si spravila. Urcite to budu rozoberat, ale mozno to nemyslia zle. Aj kolegynky su zienky a urcite im je to luto a nevedia to pochopit. Kazdej normalnej zene nemoze byt toto lahostajne!!! Ja sa velmi, velmi snazim hladat v ludoch to dobre. Uz sa mi to trosku dari 🙂 !!! Neboj, kazda "afera" trva max. 3 dni 🙂 ! Ty to zvladnes!!! Trosku tomu nechate cas, a potom mozno pomalicky znova zacnete riesit, preco sa to deje. Kedze to nebolo sposobene trombofiliou, lebo si si poctivo pichala, bude problem niekde inde! Ja viem, ze mas pocit, ze uz nemate co najst, ale nase telo je take strasne nevyspytatelne, nevieme, co vsetko v nas je, co funguje a co nie??? Len sa prosim nevzdavaj, si mlada, je casu dost 🙂 !!!

eviq
2. sep 2011

@odrik ja to nechcem vzdat...viem, ze su aj horsie pripady ako ja (spomen si na gwenni) a viem, ze aj starsie zeny sa snazia, ja mam 30....len tu nadej do seba nejak neviem vliat....ak sa v prahe nic nezisti, tak potom uz sme vystrielali vsetky naboje...odrik ako dlho si krvacala po kyrete? ja vzdy tak do tyzdna a dnes je 8. den a zo mna este stale idu zrazeninyy, taka tmavocervena krv...nie je to silne ani ma nic neboli, ale je to dost....moze byt ze sa dlhsie cistim? nechce sa mi robit okolo toho paniku a kontrolu mam az v utorok...

odrik
2. sep 2011

@eviq
Tak to sa tesim, ze to takto vidis 🙂 !!! Ano, aj ja si vzdy spomeniem na gwenni a placem. To je naozaj strasne, aj teraz mam slzy v ociach ☹! Po kyretazi som krvacala iba 1 den, potom som asi 10 dni spinila, potom znova 1 den krvacala a uz nic. Takto zvlastne to bolo u mna. Moze byt, ze sa dlhsie cistis, ale mohol sa aj vytvorit hematomik roznej velkosti, a preto krvacas. Myslim, ze nic nepokazis, ked to nechas na kontrolu v utorok. Ved keby bolo horsie, existuje pohotovost. A mozno budes prekvapena, ze v Prahe naozaj zistia co a ako, predsa len je to specializovane pracovisko. Budem Ti velmi drzat palceky, uz ste si tam skusili volat?

eviq
2. sep 2011

@odrik ved to, ze ja som krvacala 1 den, potom som mala len taky slaby ruziovy vytok 3 dni a predvcerom vecer zo mna zacali odchadzat take tmave zrazeniny...sa utesujem, ze ak by som nebola dobre vycistena, tak by som asi mala aj krce a bolesti a to krvacanie by bolo silnejsie....ano, uz som s nimi hovorila, su velmi mili a mame termin na 31.10. Skor sa neda, maju dlhe cakacie doby, ale zaroven to ani velmi nevadi, lebo ze vysetrenia robia po 8 tyzdnoch od kyretu, takze aj tak by ma ovela skor nemohli zobrat. Vysetrenie stoji cca 8000 CZK a ja trosku zistujem, ci by mi to poistovna nepreplatila...i ked sa na to velmi nespolieham....ale je mi to jedno, to teraz nie je podstatne

odrik
2. sep 2011

@eviq
Tak si aj ja myslim, ze ked nemas bolesti, asi to je v poriadku. Sliznica sa este regeneruje a vyplavuju sa odumrete casti. Mozno naozaj Tvoje telo bojuje proti "cudziemu" telesu. Vies, Tvojmu telu vlastna je len polovica buniek plodika, druha polovica je od manzelika a mozno naozaj Tvoje telo nechce prijat tieto "cudzie" bunky. Ktovie? Ale ak je to tak, urcite Ti imunitu budu nejako upravovat, aby si uz "prestala bojovat" proti manzelikovi 🙂 !

eviq
2. sep 2011

@odrik ano vraj to vedia liecit, nejakym prednisonom...podrobnosti neviem, niektore baby ho brali dlhsie, ine mohli hned otehotniet a berie sa aj v tehotenstve aspon v zaciatkoch...alebo sme vycitali inu moznost, ze mam slabu maternicu a preto vzdy potratim ale tak na to uz neviem, ako by sa dalo pomoct...asi nijak, mozno nejake cviky alebo bylinky, ...neviem...to by bol horsi pripad, lebo by som mohla este x krat potratit....

odrik
2. sep 2011

@eviq
Zienky so "slabou maternicou" zvycajne pred planovanym tehotenstvom cvicia specialne cviky na spevnenie panvoveho dna, a ked otehotneju lezia, niekedy az 4 mesiace, v nemocnici. Ale ako-ktore. Takze aj to sa urcite da riesit 🙂 ! Len nech sa zisti pricina, kedze trombofiliou to nie je.

eviq
2. sep 2011

@odrik tak veru...ja budem postupne podavat hlasenia o vysetreniach 🙂 teraz len cakam 10 dni po dobrati antibiotik, aby mi neskreslovali vysledky a idem si dat zobrat krv na infekcne, na stitnu zlazu a tiez na plucne (v marci som mala cierny kasel), potm v oktorbri ta praha a tiez chcem aby mi na gynde vzali vytery na chlamidie a podobne zalezitosti a tiez hormony...ale to predpokladam mi budu chciet urobit az po prvom menzese, lebo do vtedy sa telo lieci, takze zbytocne by som tam teraz behala....no a este cakame vysledky z genetiky plodu, bol odoslany, ale to moze trvat tiez aj mesiac....ja som hlavne zvedava aky postoj k tomu zaujme moja lekarka a co sama navrhne...

monkri
2. sep 2011

ahojte ako sa máte no musím si vás prečítať moc ste toho tu popísali ved už bude strana 200 😉

zabka60
2. sep 2011

@monkri awoooj no citaj citaj,mas kedy 😉 co nove s prerabkou???a pracou??