Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@zabka60 to je velmi pekne povolanie a vieš aky musi byt štastny ked za nim chodia mamičky ktorym pomohol ukazat babetka ozaj tam je taky klud v Heliose sme boli len čisla a tu nas beru ako kamaratov ozaj ked tam človek vkroči taky klud a docent Tomaš je anjel ja som sa s takym lekarom ešte nestretla 🙂
Babulky, to co nam to sem to dieta dalo za otazku? Nevedela som ci sa mam smiat alebo sa zamysliet nad jej inteligenciou? Booooze, ja som si myslela, ze v dnesnej dobe.......

@zabka60 no to bolo ozaj štastie ja som bola aj v Iscare v BA len tam je strašne vela pacientov a nevenuju sa ti ako v martine a docTomaša nam odporučil docValky tak spravil dobre ešte mu budem musiet zavolat a podakovat 😉