icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

tinka9075
3. sep 2011

@zabka60 no to bolo ozaj štastie ja som bola aj v Iscare v BA len tam je strašne vela pacientov a nevenuju sa ti ako v martine a docTomaša nam odporučil docValky tak spravil dobre ešte mu budem musiet zavolat a podakovat 😉

zabka60
3. sep 2011

@tinka9075 no vidis to,mala by si,ved ta poslal k anjelovi a on sam asi usudil,ze to bude najlepsie a veru aj je 😉 boze tam vladne taky pokoj a klud,ze by som hned bola schopna sa zacat takou pracou zivit,pomahat zienkam,to je to naj

tinka9075
3. sep 2011

@zabka60 to je velmi pekne povolanie a vieš aky musi byt štastny ked za nim chodia mamičky ktorym pomohol ukazat babetka ozaj tam je taky klud v Heliose sme boli len čisla a tu nas beru ako kamaratov ozaj ked tam človek vkroči taky klud a docent Tomaš je anjel ja som sa s takym lekarom ešte nestretla 🙂

zabka60
3. sep 2011

@tinka9075 no veru keby to tak bolo vkazdej jednej nemocnici a kazdy leekar by to bral tak vazne ako v iscare

odrik
3. sep 2011

Babulky, to co nam to sem to dieta dalo za otazku? Nevedela som ci sa mam smiat alebo sa zamysliet nad jej inteligenciou? Booooze, ja som si myslela, ze v dnesnej dobe.......

tinka9075
3. sep 2011

@odrik no ja som to tiež čitala bože aj som sa nasmiala no ved dieta chcelo len poradit že 16 ročna a už taketo veci robi to je ale doba

tinka9075
3. sep 2011

@zabka60 no veru keby sa tak spravali v každej nemocnici chvala bohu že otvorili v Martine toto centrum 🙂

odrik
3. sep 2011

@tinka9075
No veru 🙂! Ale dobre, ved nech si uziva, ale najprv nejake informacie potrebuje ziskat, trdielko 🙂 ! V dnesnej dobe sexulnej vychovy a revolucie 🙂 , to dieta nic nevie?????

tinka9075
3. sep 2011

@odrik no to sa čudujem že v dnešnej dobe moja kamaratka si myslela ked mala14 apobozkal ju chalan že je tehotna ale to bolo dozadu nejakych20 rokov vtedy to ozaj ešte bolo tabu 😉

odrik
3. sep 2011

@tinka9075
A tiez ju boleli hned na druhy den po bozku prsia 🙂 ??? No co uz, mozno si z nas len vystrelila, aspon sme mali malu zmenu 🙂 !!!

tinka9075
3. sep 2011

@odrik no to ano ja ked som to čitala a ešte ako to pekne popisala že čo robili 🙂

zabka60
3. sep 2011

@odrik
@tinka9075 dievcata ja som mala dost,ked som to citala,ze ju chalan "robil" a ona jeho,pre bohaaaaaaaaaaaa 😕 taka mlada a hlupa a naivna hlavne..neverim tomu,ze by nevedela ako a co..urcite to bol trapny zart

tinka9075
3. sep 2011

@zabka60 ved to si aj ja myslim že to bol len žart ale ten popis čo spolu robili no super presne to popisala no dievčina mlada a naivna a ked ma 16rokov ako pisala no že by nevedela že čo a ako to neverim 😉

monkri
3. sep 2011

ahojte baby
@zabka60 držím palce aby boli tie dve II hned a potom ideme za tebou 😉

odrik
3. sep 2011

@monkri
Ahoj moja!!! Co nove??? Uz sa pomalicky psychicky pripravujes na novu robotku???

monkri
3. sep 2011

@odrik ahoj moja som ko upratujem no včera dokončili okná tak nechali taký neporiadok že týžden len upratovať budem no pomaličky sa chystám som zvedavá aké to tam bude 😒

zabka60
3. sep 2011

@monkri ahojkaj dakujem pekne ja silno verim,ze to vyjde a ak by nahodou nie,tak neprestanemee dufat 😉 ..no tesim sa co nam napises v pondelok,ze ako bolo v novej praci

odrik
3. sep 2011

@monkri
Ved si pomalicky poupratujes 🙂 . A budes to mat krasne 🙂 a budete sa s manzelikom tesit, aky mate krasny bytik 🙂 ! Noooo, pekne pripraveny na snazilkovanie 🙂 !!!

monkri
3. sep 2011

@odrik ahoj moja no neupratujem na byte ale u naších v rodinom dome sme menili okná ,na byte ešte sú podnájomníci

tinka9075
3. sep 2011

@monkri no len si pekne poupratuj aj my sme menili okna minuly rok joj to bolo bordelu a tiež mi to trvalo kym som poupratovala

monkri
3. sep 2011

@tinka9075 ved to ako pri malovaní no horšie že som vymyslela aj prehodenie izby tak všetko stahujem 😀

odrik
3. sep 2011

@monkri
Joooooj, no nepocholila som zasa nieco 🙂 !!! Som ja trdlo makove 🙂 . Tak budu mat vasi krasny domcek 🙂 !!! Aj v tom predsa mozete snazilkovat 🙂 !!!

monkri
3. sep 2011

@odrik moja neboj aj tu budeme 😉 ved ktovie kde sa to podarí

odrik
3. sep 2011

@monkri
Veru, veru!!! Kdekolvek, len nech sa nam podari 🙂 !!! A uz radostnejsie 🙂 !!! Ved uz na nas cakaju cukrari a pecu kremese 🙂 !

monkri
3. sep 2011

@odrik veru ideme na krémeše 😉

odrik
3. sep 2011

@monkri
No to si pis, ze ideme!!! Len sme to maaaaaalinko odlozili 🙂, ale to nic nemeni na nasej dohode 🙂! Zabkaaaaaaa nasa hotuj sa, my do tej Tvojej Ziliny prideme 🙂 !!!

monkri
3. sep 2011

@odrik no ved do vianoc stíhame ešte 😉 a ked nie tak budúcí rok určite ja sa nevzdám

odrik
3. sep 2011

@monkri
To je spravna rec 🙂 a slovo do bitky 🙂 !!! Zlatko idem buvkat, ocka mi klipkaju, dobru nocku prajem!

monkri
3. sep 2011

@odrik dobru idem aj ja 🙂

tinka9075
3. sep 2011

@monkri jaj no ty si asi mala malo roboty ale takto si to poupratuješ pri jednom a budeš mat pokoj 😎