icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
5. sep 2011

@odrik
@kyra30 no kiez by,ale neviem neviem ziadnne priznaky este je asi skoro...tak sladke snicky mojkaaaaaaa jedna aj druha aj tretia aj vsetkyyy

odrik
5. sep 2011

@zabka60
To je este naozaj skoro 🙂!!! Vydrrrrrrrrz!!! Lahko sa mi hovori, ze ??? Sme tu s Tebou a drzime palceky az do modra 🙂!!! Dobru nocku 🙂

zabka60
5. sep 2011

@odrik 😀 noo modraa je dobraaaaaaaaaa 😀 ......vdaka poklady 😉

odrik
5. sep 2011

@zabka60
🙂 to teda je 🙂 ! Ale supaj uz do postielky!!! Aby tu clovek tie buduce maminky furt kontroloval 🙂 !!!

frca
6. sep 2011

Caute dnes som bola na pracovnom pohovore a mam dojem ze som ho asi zvrzala 😝

alceola
6. sep 2011

@frca ahoj preco?? nemozes vediet..nikdy nedaj na svoje pocity, lebo ten na opacnej strane, moze mat uplne iny pocit..takze len treba vyckat a uvidis...

zabka60
6. sep 2011

@odrik no ved ty si nasa maminka milovana 😵 ,tak sa aj staraj 😀

zabka60
6. sep 2011

STRANA 200...UVIDIME,CO PRINESIE 😉

mabumi
6. sep 2011

ahojte kocandy, co nove? 🙂
nestiham sem tak casto chodit, ale vidim, ze vy vôbec nezahalate, strany pribudaju a pribudaju, uuuufffff 🙂 , ze 200!
@zabka60 tak ty uz mas po IUI? a kolko dni? drzim palce 😉
a co ostatni? tusim som niekde zaregistrovala, ze sa nam tu crta nova tehulka, vsak?
a lolitku mame este na dovolenke?

zabka60
6. sep 2011

@mabumi AWOOOJ A KDEZE SA TULAS 😅 ....NO SOM 4DPO A BRUCHO MA DNES BOLI AKO NA MRCHU,TAK NEVIEM,BOJKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM 😖

zabka60
6. sep 2011

@mabumi POCKAJ POCKAJ A KTORA TEHULKA???? 😕

mabumi
6. sep 2011

@zabka60 no neviem teraz, niektora z tych novsich. pisala ze na testiku bola slabucka druha ciarka, ci sa mi to pletie? ani neviem, ci to bolo vcera alebo predvcerom... 😅
tak dufam, ze tu uz mame dalsiu tehulku, ja som to brala ako hotovu vec 😵

to by bolo este zavcasu na mrchu 😉 , takze snad ta bolest brucha bude ineho pôvodu 😉 😉 😉 😵 😵 😵 . takze taketo to tu mame napate 😅 , to je super. no ale este ta caka pomerne dlhe cakanie, kedy mas ist na krv? dufam, ze ziadna mrcha nepride 😉
u mna prisla, a riadne bolestiva, tak si to "vychutnavam" poriadne 😖 . ale aspon prisla sama, bez liekov, co je po tolkych rokoch celkom uspech 😖

zabka60
6. sep 2011

@mabumi HMM,neviem,ze by niektora pisala,ze mala ducha na testiku 😅 ....bodaj by sa to uz rozbehlo...ja idem testovat na buduci tyzden piatok mame 14 den a ak bude negativ tak nejdeme na krv,ale po mrche 10dc zas foliky a znova iui 😖 pevne verim a modlim sa,aby sme boli pozitivny 😉

mabumi
6. sep 2011

@zabka60 uz som to nasla, asi 3 strany dozadu, bola to @jaja018 - tak ako jaja, ciarka silnie? urcite ano ked uz tam raz bola, tak to musi byt tehu 😉 😵
a ty zabka neboj, urcite to bude pozitivne. skus testnut 15-teho, to je silny sviatok, mozno ti pomôze 😵 . na IVF sa nechystate? veru, uz sa to tu musi rozbehnut 🙂

zabka60
6. sep 2011

@mabumi noo to bude 13dc tak mozme skusit,uvidime,pojdem nakupi testiky,neviem,ako vydrzim este tyzden ooooo pomoooc...a ivf????daj pokoj!!!!!!!!!!!!!! 😠 ...my niesme tak zle na tom,ze by sme potrebovali ivf,ja potrebujem len ovulku,to je jedin vec,ktora nam chyba

zabka60
6. sep 2011

@jaja018 no vidis aj by sme na teba zabudli,al kedze si sa nepripajala do temy,tak to bude tym 😅 ...tak ako??robila si este test???ale urcite si tehu,ked sa zjavi duch,uz nemoze zmiznut 😉 gratulujeeem

mabumi
6. sep 2011

@zabka60 aha, tak to hej 🙂 . no tak to by ozaj mohlo byt pozitivne 😵 . budem cakat s tebou 😵 . ja viem, to cakanie je asi najhorsie zo vsetkeho. akurat ze clovek caka skoro stale. no ale ked sa to zacne riesit s nejakou "pomocou", tak to sa neda na to stale nemysliet 😖

zabka60
6. sep 2011

@mabumi vsak prave 😠 ....no mali sme aj na l aj na p vajecniku zrelu foliku,tak nas upozornili na dvojicky 😀 budem straasne happy,ked uvidim dve palicky na testiku a ked by aj dvojicky,uz sme zmierey a ak nebudu budeme normalne aj smutny

mabumi
6. sep 2011

@zabka60 no jasne, ja by som dvojicky brala okamzite 😵 😵 😵 . a cim dlhsia doba neuspesneho snazenia, tym viac deti chceme. aj 6 keby sa podarilo 😀 . veru, uz nikdy by som sa asi nebranila detom, aj keby som ich uz mala viac 😖 . len aby boli zdrave, to je jedina podstatna vec 😉
takze rovno dvojicky, hm 🙂 ? to mi budes musiet posielat veeeeeela virusikov dvojickovskych. a tusim aj @odrik 😀

zabka60
6. sep 2011

@mabumi 😵 jasnackaaaa,mozem si prist aj sama ulapnuuut,aj pochytat 😉 len aby sa nam ciarocky vydarili 😉 ...a odrik si to moc velmi moc zasluzi,moc jej prajem a konecne by sa malo zadarit,bo bude zle,bociany uz nieje vidno,uz si odleteli

zabka60
6. sep 2011

baby ako sa tu vkladaju fotky?????sem do diskusie

mabumi
6. sep 2011

@zabka60 hej, svinuchy jedny, uz davno odleteli od nas 😠 . ale snad nam tu nechali nejake pozostatky a postupne si ich budeme nachadzat 😀
veru, k tebe to tusim nemam daleko, tak ked ti bude brusko rast, budem si ho chodit chytat 😀 . ty ma aspon pochopis, ine tehulky by ma nechali zavriet do bytcice prinajmensom 😀 . a o rok budeme spolu kocikovat 😵 😉

zabka60
6. sep 2011

@mabumi jasne prides na caficko 😉 ..a preco by ta nechali zavriet do blazinca????urcite nieee,kazda jedna tu ti dopraje,tu su len mile a dobre zienky 😵 ..odkial presne si??ja solinky

jaja018
6. sep 2011

@zabka60 @mabumi Cauko, mam poslednu dobu dost roboty v praci. Dneska som si robila dalsie testy inej znacky a vysli mi pekne vyditelne //. Uz len dufam ze budu pekne tmavnut a vsetko bude v poriadku 😉

mabumi
6. sep 2011

@zabka60 ale ja som nemyslela baby odtialto 🤐 🤐 , to vôbec nie. myslela som "obycajne" tehulky z môjho okolia, ktore otehotneli "omylom" alebo inou nahodou ani nevedeli ako. tie nedokazu pochopit moje tuzobne pohlady na ich bruska 😖 , tak sa aj bojim na ne pozriet, nie to este sa ich dotknut.
tak to mame k sebe ozaj blizko 😀 😀 😀 byvame na rovnakom sidlisku 😀
@jaja018 no vidis, tak gratulujem 😵 😵 😵 . tak predsa som sa nemylila 😉

jaja018
6. sep 2011

@mabumi dakujem 😉 🙂 😉 🙂 dufam ze aj tebe sa coskoro podari

jaja018
6. sep 2011

@mabumi obcas ma picha v podbrusku je to v poriadku?

zabka60
6. sep 2011

@jaja018 tak uz budu len silniet a nic ine...kedy ides na krvicku???,mooc gratuluujem

jaja018
6. sep 2011

dakujem, idem az o tyzden na krv

zabka60
6. sep 2011

@mabumi ahaaa,no ved preto sa mi to nezdalo 😕 .....jasne mojka,ak budem gulatiet si vitana kedy chces....tie baby,co k "tomu" pridu nahodou,nevedia si to vazit ani sa spravat 😝 ....my sme rpitelky a vieme si vazit dar zivota