icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

frca
8. sep 2011

Ahojte babule,ste tu?@zabka60,ty sa neopustaj neboj dobre bude,urcite nepride mrska🙂sa mi tuto noc o zralokoch snivalo ze utocili na ludi som sa normalne spotena zobudila,a ze vraj ked sa sniva s rybami tak to znaci pocatie,aj ked toto bolo kus akcne😲

zabka60
8. sep 2011

@odrik ahoj babula 😉 no vsak prave,ze ja neobsedim na zadku..keby to tak bolo na mne aj vidno 😠 ...no som sa nafutrovala a teraz mi ide normalne bok vyvalit,je to mozne..straasne ma boli bruskooo 😠
@frca awoooj,ja sa neopustam,len rezignujem a nechavam to na osud,uz ma s toho premyslania bolia zavity....no mojka aj mm sa snivalo o rybkach v tu noc ako sme isli rano na iui....uuuuj som zvedava,ako rybky carovali

frca
8. sep 2011

@zabka60,no vidis to je dobre znamenie s tymi rybkami,verim ze coskoro budes pisat o dvoch ciarkach na testiku,chce to len trpezlivost,ved to tu uz musi niekto rozbehnut a potom sa pridame aj ostatne a budeme pisat o rannych nevolnostiach a bude sa to tu volat "vsetky sme tehotne"🙂🙂

zabka60
8. sep 2011

@frca 😀 ....uz sme doriesili,ze zmenime temicku na zasluzile kremesky tehulky 😀 ...ale kludne mozme prerokovat dalsi napad 😉 ...no uvidime,ako rybicky zacaruju aj teba,teda zraloky 😀 budes mat mocneho chlapiska v brusku 😀

frca
8. sep 2011

@zabka60,no dufajme ze dobre carovali rybky a zraloky🙂je to zvlastne ked som bola tehu tak som bola presvedcena ze je to chlapcek,a ked som onho prisla tak par dni potom sa mi snivalo ze drzim na rukach asi dvojrocne blondave dievcatko,tak ktovie

zabka60
8. sep 2011

@frca fuuuu moja to su strasne veci,ked zena pride o dietatko,modlim sa,aby som ja taky zazitok nikdy nemusela zazit ☹ ..urcite raz budes drzat aj blondave dievcatko vonavucke v naruci

frca
8. sep 2011

@zabka60,su to strasne veci,ale ty sa nad tym nezamyslaj,musis byt optimisticky naladena teraz🙂vsetky raz budeme drzat svojich drobcov vonavych v naruci😵

zabka60
8. sep 2011

@frca uuuz aby to bolo 😵 kokso mne ide bok vyvalit...bude najlepsie ist asi spat 😠

frca
8. sep 2011

@zabka60,bude!🙂mozno je to uz nejaky tehu priznacik,ci?idem ja do sprchy potom mozno este pridem🙂

zabka60
8. sep 2011

@frca no neviem asi to bude znak len dobreho nazratia 😀 no bezkaj aj ja som bola,az tak dobre...tak papa

zabka60
8. sep 2011

zlatcika uz sa zvikendieva a na vas doliehaju pracovne unavy vsak ☹ ....len ja cely den hore nozky a nudiiiim

frca
8. sep 2011

@zabka60,uz som aj tu,som viac toho stisla a teraz lezim a nohy hore😎

zabka60
8. sep 2011

@frca noo vidis ty si sikulkaaaa sikovnaaa....a manzelik???

monkri
8. sep 2011

ahojte tak ako sa máte?

frca
8. sep 2011

@zabka,som ho v spalni prepadla,driemal uz chudak,bo je po dvanastke prisiel az o siestej vecer z roboty,ale nebranil sa dako🙂este nie je manzelik zatial🙂

zabka60
8. sep 2011

@frca nooo to sme na tom rovnako...s tym manzelom 😀 no a moj chudak od pondelka do stvrtka kazdy den 12stky taha takze je zniceny,pride o pol8 vecer,zje veceru,kukne troska na net a uz aj spinka 😢 ....chuda moje boze je mi ho tak luto,ty zlty sviniari nas zodru s koze!!!!

zabka60
8. sep 2011

@monkri awooooj my fajjne a ty??ako praca???to robis az do vecera ci ako??

frca
8. sep 2011

@monkri,ahoj celkom dobre,ty sa pochval🙂

frca
8. sep 2011

@zabka60,no ten moj robi pre nemcov a tiez je to nic moc😒

monkri
8. sep 2011

@zabka60
@frca ahojte nerobím tento týžden rano a na buduci poobede som už o druhej doma ale nič nestiham som ko tak kuse spim 😀

frca
8. sep 2011

@monkri,normalne ti zavidim ze mas robotu,ja sa furt len povalujem a uz mi z toho sibka😕

zabka60
8. sep 2011

@frca a co si nezamestnana???no pre ziadneho zahranicneho nieje lahka praca bo pridu k nam len aby na nas vyryzovali nieco a zodrali nas....co narobime

tinka9075
8. sep 2011

ale ste tu toho popisali budem mat čo robit aby som to počitala až teraz som sa dostala k počitaču prerabame dom no hrôza už aby to skončilo 😉

tinka9075
8. sep 2011

@zabka60 mrška ešte neprišla čakam čakam a ona nechodi 2dni meška tak uvidim ale som bola trochu prechladnuta asi preto

frca
8. sep 2011

@zabka60,no momentalne som,robim na dohodu v hore,len v septembri sa nerobi,az zasa v oktobri a koniec,tak neviem a v utorok som totalne dovrzala jeden pohovor☹

zabka60
8. sep 2011

@tinka9075 aaale neboooj nestresuuuj chorobami,este par dni a okamzite urooob testiiik.....supeer moc drzim palceeee 😉 😉

zabka60
8. sep 2011

@frca moja a co tam robis v hore????aj ja mam kolegyne co robievali kedysi v hore...no spominam si o tom pohovore a urcite si to nepokaslala a aak aj ano,tak anbuduce budes dokonale vediet odpovedat na otazku ktorou si to mozno zvrzala

monkri
8. sep 2011

@frca neboj klud a bude aj robota ja robím a nerobím priali ma cez agenturu kde som dnes dala výpoved lebo my firma ponúkla robiť priamo pre nich tak že mením firmu ale robotu nie

frca
8. sep 2011

@tinka9075.ahoj noo,mozno to nebude prechladnutim,daky tehu virusik?🙂

tinka9075
8. sep 2011

@zabka60 neviem aj sme skušali tak možno no necham sa prekvapit 😉