Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@odrik ahoj babula 😉 no vsak prave,ze ja neobsedim na zadku..keby to tak bolo na mne aj vidno 😠 ...no som sa nafutrovala a teraz mi ide normalne bok vyvalit,je to mozne..straasne ma boli bruskooo 😠
@frca awoooj,ja sa neopustam,len rezignujem a nechavam to na osud,uz ma s toho premyslania bolia zavity....no mojka aj mm sa snivalo o rybkach v tu noc ako sme isli rano na iui....uuuuj som zvedava,ako rybky carovali
zlatcika uz sa zvikendieva a na vas doliehaju pracovne unavy vsak ☹ ....len ja cely den hore nozky a nudiiiim
ahojte tak ako sa máte?
ale ste tu toho popisali budem mat čo robit aby som to počitala až teraz som sa dostala k počitaču prerabame dom no hrôza už aby to skončilo 😉
@tinka9075.ahoj noo,mozno to nebude prechladnutim,daky tehu virusik?🙂

Ahojte babule,ste tu?@zabka60,ty sa neopustaj neboj dobre bude,urcite nepride mrska🙂sa mi tuto noc o zralokoch snivalo ze utocili na ludi som sa normalne spotena zobudila,a ze vraj ked sa sniva s rybami tak to znaci pocatie,aj ked toto bolo kus akcne😲