icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

lisian
13. apr 2011

@krista5 akoze 9:15 si sa zobudila personalistka? to mas aky pristup k organizacii? 😠 som poburena! 😀

krista5
13. apr 2011

@lisian
moje skusenosti s ovutestikmi....nic neukazoval...nikdy som nemala ovulaciu...mam tomu verit??

krista5
13. apr 2011

@lisian
personalistka je indisponovana 😀 😀 😀

lisian
13. apr 2011

@krista5 a od lekara mas potvrdene, ze mavas ovulaciu alebo ta stimuloval aspon?

lisian
13. apr 2011

@krista5 ty mas opicu, ze? alkohol bez nasej pritomnosti nestrpim! 😀

catharinka
13. apr 2011

@lisian - inac, moooze byt, ze doktor to moze vediet uz v ten 13ty den, ze ovu nebude na zaklade toho tvaru folikulu. Mne nieco splietal, ze ak je splasknuty, ze nema taky ten (neviem aky) pevny tvar, tak uz nic nebude z neho... Tusim. 😒

krista5
13. apr 2011

@lisian
no lekarmi kazdy druhy den robit folikulometiu...vtedy som ovulaciu mala, ale test som si vtedy nerobila:(...ale druhy lekar zistil ze mam PCO...takze ovulaciu asi nemavam....ja tomu nerozumiem, ci mavam alebo nie..

mabumi
13. apr 2011

@krista5 dobré ránko spachtoš 😔 😀 . a keďže si tá personalistka, tak si hneď napíš napomenutie za porušenie pracovnej disciplíny - neskorý príchod do práce 😠
@lisian či nebudeme to pre tentokrát tak drasticky riešiť 😎 ? asi nie, krista je inak vzorný pracovník, musíme uznať 😵

krista5
13. apr 2011

@lisian
no na atb by alkohol teraz nebol dobry....takze ta bolet hlavy je len z toho ze som sa prespala 😀 😀 😀

mabumi
13. apr 2011

@krista5 veď to hneď musí každý lekár vidieť, ak máš PCO. ale aj pri PCO sa môže občas stať, že máš ovulku 😉

krista5
13. apr 2011

@mabumi
@lisian
Dakujem za ocenenie🙂🙂normalne by osm ocenenie mala dostat🙂🙂🙂
za nejlepsieho zamestnanca🙂🙂

lisian
13. apr 2011

@catharinka nehovoril nic na tvar,,,povedal ze je maly na to aby bola ovulacia, cize to moc nedava logiku, ved mohol narast fesi este nie? 😀 no kaslat na to, ja som si vsimla jednu vec, neviem ake mate s tym vy skusenosti ale ovulacny hlien nemam kazdy mesiac, cize z toho vyvodzujem zaroven, ze asi nemam ani ovulku kazdy mesiac

@mabumi podas prst a urve ti celu ruku,,,,neviem neviem 😀

@krista5 a ako sa liecis pri PCO, nieco s tebou snad robia nie?

mabumi
13. apr 2011

@krista5 aj teba tak bolí hlava??????? AJ MŇA STRAŠNE!!!!!! takže čo s tým? DÁME DO AKCIE?

krista5
13. apr 2011

@mabumi
nikto to celé roky nevidel az nas uzasny p.docent mi to povedal este predtym ako ma pozeral sonom...to je sila co 😠 😠

krista5
13. apr 2011

@mabumi
bod č.4 Ponukame Bolesť Hlavy znacka ZADARMOOO

mabumi
13. apr 2011

@krista5 ale veď to museli vidieť, len ti to nepovedali asi. veď to aj ty vidíš na tom sone, keď ti to raz ukáže, tak už vieš rozoznať to hnusné PCO 😠 aj sama ako laik.

krista5
13. apr 2011

@lisian
hej liecim sa, ale neviem ci to pomaha 😉 😉 😉

krista5
13. apr 2011

@mabumi
ja osm to u doc. videla ale na sone co mi robili predtym som to nevidela a myslim za ani oni....to je ta tragedia....nikto mi to nepovedal ani v ziadnych papieroch som to nemala a to ako som pisala som celé minulé leto chodila na folikulom. 😖 😖 😖 😖

mabumi
13. apr 2011

@krista5 😀 😀 kúpte bolesť hlavy, kúúúúúúpte migrénu. FUNKČNÁ AJ BEZ OPICE !!!!!! 😀

lisian
13. apr 2011

@mabumi musim zmenit svoje krycie zamestnanie lebo z okna vidim len same kociky!
@krista5

krista5
13. apr 2011

@mabumi
zase mi to tu skáááce.....

malabublinka
13. apr 2011

@mabumi takze v prvom rade som posadnuta tehuholizmom :o)
inak som peknaaaa, sikovnaaaa, milaaaa, skromna :o))) a viem dobre narabat s financiami :o)

krista5
13. apr 2011

@lisian @ mabumi

ja mam este stale zatiahnute zaluzie... 😀 😀 😀 😀 urcite sa uz proceduruju po detskom ihrisku, lebo aj to mam pod oknom 😒 😒 😒

krista5
13. apr 2011

@malabublinka
@mabumi
nooo ved financnu manazerku este nemame 😉 😉

mabumi
13. apr 2011

@lisian tak otvor okno a monitoruj. všetky chceme vidieť na čiernej listine 😀

@krista5 skáče to, skáče, už som písala Katke, že musíme urobiť tú novú tému. snáď aj tá nám nezblbne 😠

malabublinka
13. apr 2011

@krista5 fiha, tak toto beriem :o)

krista5
13. apr 2011

@mabumi
@lisian
baby ale to bude straaaaaasne dlhy oznam 🤐 🤐 🤐

lisian
13. apr 2011

ZENY NAVRHUJEM VYTVORIT NOVU TEMU LePeTeN. neviem sa uz zorientovat v tych poprehadzovanych prispevkoch, neviem ci je to len na nasom fore alebo celkovo na konikovi.

co vy na to?

mabumi
13. apr 2011

@krista5
@malabublinka no tak keď máš takúto schopnosť, tak teda šup - FINANČNÁ MANAŽÉRKA vitaj! aj keď už som dúfala, že sa prihlási tá MARKETINGOVÁ MANAŽÉRKA 😅
však, @lisian?

mabumi
13. apr 2011

@lisian asi to bude nevyhnutné 😒 . škoda, tu už máme 21 strán, musíme ich odpočítať...