Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@lisian - inac, moooze byt, ze doktor to moze vediet uz v ten 13ty den, ze ovu nebude na zaklade toho tvaru folikulu. Mne nieco splietal, ze ak je splasknuty, ze nema taky ten (neviem aky) pevny tvar, tak uz nic nebude z neho... Tusim. 😒
@catharinka nehovoril nic na tvar,,,povedal ze je maly na to aby bola ovulacia, cize to moc nedava logiku, ved mohol narast fesi este nie? 😀 no kaslat na to, ja som si vsimla jednu vec, neviem ake mate s tym vy skusenosti ale ovulacny hlien nemam kazdy mesiac, cize z toho vyvodzujem zaroven, ze asi nemam ani ovulku kazdy mesiac
@mabumi podas prst a urve ti celu ruku,,,,neviem neviem 😀
@krista5 a ako sa liecis pri PCO, nieco s tebou snad robia nie?
@mabumi takze v prvom rade som posadnuta tehuholizmom :o)
inak som peknaaaa, sikovnaaaa, milaaaa, skromna :o))) a viem dobre narabat s financiami :o)
@malabublinka
@mabumi
nooo ved financnu manazerku este nemame 😉 😉
@krista5 fiha, tak toto beriem :o)
ZENY NAVRHUJEM VYTVORIT NOVU TEMU LePeTeN. neviem sa uz zorientovat v tych poprehadzovanych prispevkoch, neviem ci je to len na nasom fore alebo celkovo na konikovi.
co vy na to?
@krista5
@malabublinka no tak keď máš takúto schopnosť, tak teda šup - FINANČNÁ MANAŽÉRKA vitaj! aj keď už som dúfala, že sa prihlási tá MARKETINGOVÁ MANAŽÉRKA 😅
však, @lisian?

@krista5 akoze 9:15 si sa zobudila personalistka? to mas aky pristup k organizacii? 😠 som poburena! 😀