Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@odrik poslala som sama sebe...to vseetko koli tebe zo zavisti,ze ja nemozem ani chlup vinecka a ty mozes 😠 veru veru si dnes mimo,nevychlastaj vsecko vino,zajtra bude migrena,opustena zas tema,pekne sa mi venujte,babulka splodzujte a konecne rozbiehajte moze byt??ja som basnik spina
koceny sladke sny.. 😉
Dobre ranko zienky moje, divozienky 🙂 ! Idem ja na kongres smer Skalica, pridem az v nedelu ☹ ! Asi nebude cas, ani moznost si Vas poprecitovat ☹ ! Ale budem na Vas vsetky veeeeelice moc mysliet, potencionalne tehulienky pekne len oddychujte, nestresujte sa a brusenka hladkajte 🙂 !!! Myslim na Vas, opatrujte sa mi tu, moooooc poctivo snazilkujte, neflakajte to 🙂 🙂 🙂!!! Krasny dnik i cely vikend!!!
tak baby, dosla dalsia mrcha, to bude dnes den......super nalada ☹ zase som v kutike duse dufala, ze mozno tentokrat nedojde, prsia ma nehorazne bolia uz vyse tyzdna. Manzel ma cez vikend narodky, tak som si tak predstavovala, ze by som mu dala najkrajsi darcek po akom tuzi, ale marne. Neviem ako sa od tohto odputat a nedufat uz, pretoze potom pride este vacsie sklamanie 😖
@odrik nooo tak si tm pekne uzi a pokus sa nejako nachytat skalicke virusiky,daj si skalicky trdelnik a pekne sa nieco uc,musis ziskavat nove skusenosti,ako pani doktorka 😀 neviem neviem ako to tu bez teba zvladneme pana beka 😝 @kyra30 mojka ahoj,ked ja som nikdy na knizky nebolaaaa 😒 ja tak caasopisy sem tam....radsej si ja budem tu vas citat 😉 dnes ma zas bolia vajka,kiez by to bolo znamenie,ale mam pocit,ze to bude asi prechladnutie ☹ ....uvidime...a ty ako mojka???? @alceola tak ortezku nakoniec mali vyfasoval,aj som si myslela,ze ju dostane...no chvilku bude oddychovat,kym sa zahoji a potom zas bude vystrajat,ze...aj ty si dnes aspon konecne oddychnes @dolce251 ahojkaj,no tak mrcha ta zas navstivila,hm,nevadi,dalsia uz prist nemusi,neboooj....kedy to idete konecne riesit,preco sa vam nedari??
babenky moje až teraz som sa sem dostala chodim po doktoroch kraska červena začina ani som si nerobila testik lebo som mala tušaka že pride nevadi pôjdem na iui 🙂
@tinka9075 ahooj,tak cervena dosla,nahoda,ze ju mas ako hodinky a zrazu meska...ale jasne,ze pojdes na iui a ako vidim sa na nu straasne moc tesis,len nech ti to vydrzi 😉 😉
@dolce251 jasne jasne ale stale ste neboli v centre,mali by ste sa tam vybrat,no a laparka ti len povie,kde je problem,ak tam problem je,ale nepomoze ti otehu,ja som bola v marci na laparke
@tinka9075 😵 jeej dakujeeeeem moc,ked ma boli brusko,tak mam dobbry pocit,uvidime,akurat mi kamoska pisala je v 13tt a ze ju vzdy ked ma mat mrchu boli brusko,tak ze to bude asi dobre znamenie,tfuj tfuj tfuj,dufam,ze sme to nezariekli,nechcem sa tesit a potom byt sklamana......no mojka a ty buduci tyzden uz pojdes na toooo

@zabka60 veru veru si dnes mimo,nevychlastaj vsecko vino,zajtra bude migrena,opustena zas tema,pekne sa mi venujte,babulka splodzujte a konecne rozbiehajte 😝 moze byt??ja som basnik spina 😀