icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
8. sep 2011

@zabka60 veru veru si dnes mimo,nevychlastaj vsecko vino,zajtra bude migrena,opustena zas tema,pekne sa mi venujte,babulka splodzujte a konecne rozbiehajte 😝 moze byt??ja som basnik spina 😀

tinka9075
8. sep 2011

@cora41 to budeme mamulky budeme ozaj musiet zmenit temu ked nam všetkym porastie bruško jaj všetkym vam to prajem 😉

zabka60
8. sep 2011

@odrik poslala som sama sebe...to vseetko koli tebe zo zavisti,ze ja nemozem ani chlup vinecka a ty mozes 😠 veru veru si dnes mimo,nevychlastaj vsecko vino,zajtra bude migrena,opustena zas tema,pekne sa mi venujte,babulka splodzujte a konecne rozbiehajte moze byt??ja som basnik spina

frca
8. sep 2011

@zabka60,jooj uz ti pisem druhy raz tu istu spravu🙂mam dostat 2o-21,ale testnem skor lebo buduci vikend mame ist na chatu,ze ci si mam zobrat dzusik na nu🙂

odrik
8. sep 2011

@zabka60
Jeeeeeeej, to aky si ti super basnik spina 🙂 !!! Parada, clovece! Si mi vycarila usmev na perach!!!

zabka60
8. sep 2011

@frca 😵 jeeej to je pekne,ze dzusiiik,moja moc ti prajem vseeetko nealko aby si si nabalilaaaaaa 😉 ja skusim v pondelok to bude 10dpo a potom piatok a pondelok 19sep idem k dokimu mojmu tak aj krv ak nedojde mrcha samozrejme

zabka60
8. sep 2011

@odrik 😀 takyto???ak nie skusime 😎

zabka60
8. sep 2011

koceny sladke sny.. 😉

frca
8. sep 2011

@zabka60,bodaj by aby tie mrchy od nas odisli🙂ty to mas v pohode to uz mozes buduci tyzden testnut,len v mojom pripade to bude asi skoro,tak neviem😅

zabka60
8. sep 2011

@frca no v pohode moja ale aky bude vysledok chapes......noooo a ty musis tez vydrzat,ako aj jaaaaaaaaa 😉 😉

frca
8. sep 2011

@zabka,dobru noc nech sa ti o rybkach sniva🙂

frca
8. sep 2011

@zabka60,urcite silno pozitivny,neboj🙂

zabka60
8. sep 2011

@frca zlatko aj tebe pekne sny nie o zralokoch,ale o rybkach peknych

odrik
8. sep 2011

@zabka60
Aj Tebe, basniku 🙂!!! Krasne snicky!!! Tie najkrajsie 🙂 !!!

kyra30
8. sep 2011

@tinka9075 cauky ....som zvedavá ako vínde testík.....držím palčiaky....vo vzduhu cítim dve čiarky 😀 😀 😀 každopádne ráno robím kuk .....hugačaka..hughuga...hugačaka 😀 😀 😀

kyra30
8. sep 2011

@zabka60 ty lap do ruky dajakú knihu ..román najlepšie 😀 😀 😀 a relax, pohoda.... začítaj sa do príbehu, ani nebudeš vedieť ako ti ubehne čas....ja to tak viem...a proste zrazu bude pondelok...ani sa nenazdáš...myslím na teba....opatruj sa 😉...rúče ti radím...slúchni ma 😀

odrik
9. sep 2011

Dobre ranko zienky moje, divozienky 🙂 ! Idem ja na kongres smer Skalica, pridem az v nedelu ☹ ! Asi nebude cas, ani moznost si Vas poprecitovat ☹ ! Ale budem na Vas vsetky veeeeelice moc mysliet, potencionalne tehulienky pekne len oddychujte, nestresujte sa a brusenka hladkajte 🙂 !!! Myslim na Vas, opatrujte sa mi tu, moooooc poctivo snazilkujte, neflakajte to 🙂 🙂 🙂!!! Krasny dnik i cely vikend!!!

alceola
9. sep 2011

@odrik
@alceola tak baby maly ma ortezu, dotrhane slahy , vazivo, tak som ostala doma dnes, a aj dobre, len mi ho je luto. lezi v posteli a vykrikuje mami toto mami hento🙂) ale nech je len zdravy..tak som sa vyplasila a to som nemohla z roboty odist, este ze manzel isiel skor..a inak ako sa mame??

dolce251
9. sep 2011

tak baby, dosla dalsia mrcha, to bude dnes den......super nalada ☹ zase som v kutike duse dufala, ze mozno tentokrat nedojde, prsia ma nehorazne bolia uz vyse tyzdna. Manzel ma cez vikend narodky, tak som si tak predstavovala, ze by som mu dala najkrajsi darcek po akom tuzi, ale marne. Neviem ako sa od tohto odputat a nedufat uz, pretoze potom pride este vacsie sklamanie 😖

zabka60
9. sep 2011

@odrik nooo tak si tm pekne uzi a pokus sa nejako nachytat skalicke virusiky,daj si skalicky trdelnik a pekne sa nieco uc,musis ziskavat nove skusenosti,ako pani doktorka 😀 neviem neviem ako to tu bez teba zvladneme pana beka 😝 @kyra30 mojka ahoj,ked ja som nikdy na knizky nebolaaaa 😒 ja tak caasopisy sem tam....radsej si ja budem tu vas citat 😉 dnes ma zas bolia vajka,kiez by to bolo znamenie,ale mam pocit,ze to bude asi prechladnutie ☹ ....uvidime...a ty ako mojka???? @alceola tak ortezku nakoniec mali vyfasoval,aj som si myslela,ze ju dostane...no chvilku bude oddychovat,kym sa zahoji a potom zas bude vystrajat,ze...aj ty si dnes aspon konecne oddychnes @dolce251 ahojkaj,no tak mrcha ta zas navstivila,hm,nevadi,dalsia uz prist nemusi,neboooj....kedy to idete konecne riesit,preco sa vam nedari??

zabka60
9. sep 2011

@tinka9075 no co krasavica,kdeze si?????ako si dopadla????? 😕

tinka9075
9. sep 2011

babenky moje až teraz som sa sem dostala chodim po doktoroch kraska červena začina ani som si nerobila testik lebo som mala tušaka že pride nevadi pôjdem na iui 🙂

dolce251
9. sep 2011

@zabka60 no my riesime stale, zatial mame vsetky vysledky ok. este ma caka asi ta laparka, co sme spolu pisali.

zabka60
9. sep 2011

@tinka9075 ahooj,tak cervena dosla,nahoda,ze ju mas ako hodinky a zrazu meska...ale jasne,ze pojdes na iui a ako vidim sa na nu straasne moc tesis,len nech ti to vydrzi 😉 😉
@dolce251 jasne jasne ale stale ste neboli v centre,mali by ste sa tam vybrat,no a laparka ti len povie,kde je problem,ak tam problem je,ale nepomoze ti otehu,ja som bola v marci na laparke

tinka9075
9. sep 2011

@zabka60 ked ju človek očakava tak si chodi ako chce mrcha jedna no to maš pravdu ja sa na iui strašne tešim tak dufam že sa podari 😉 a ty ako dufam že zase nerobila testik musiš vydržat 😉

zabka60
9. sep 2011

@tinka9075 nie nie jasne,ze nie,skusim v pondelok 10dpo a potom v stredu,kedze je taky krasny a silny sviatok 😉 ...ak to nevyjde,tak sa mozno stretneme na iui..ale dufam,ze nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

tinka9075
9. sep 2011

@zabka60 musi vyjst ved na teba myslim každy den a držim palce 🙂 no keby sme sa tam stretli tak ty si pôjdeš potvrdit tehotenstvo z krvičky a ja pôjdem na iui 😎

zabka60
9. sep 2011

@tinka9075 😵 jeej dakujeeeeem moc,ked ma boli brusko,tak mam dobbry pocit,uvidime,akurat mi kamoska pisala je v 13tt a ze ju vzdy ked ma mat mrchu boli brusko,tak ze to bude asi dobre znamenie,tfuj tfuj tfuj,dufam,ze sme to nezariekli,nechcem sa tesit a potom byt sklamana......no mojka a ty buduci tyzden uz pojdes na toooo

tinka9075
9. sep 2011

@zabka60 budeš tehu musiš ved niekto to musi rozbehnut potom môžme zmenit temu papkajte kremeše zostanete tehotne 🙂

zabka60
9. sep 2011

@tinka9075 🙂 noooo tiez pekny nazov 😉 ....booze uz nech je ten slavnostny dvojciarkovy den 😉 ......co mas na plane na vikend.: