Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@zabka60,no to jej musis dat najavo kto je tu pan,ked si s nou cez den sama tak sa jej venuj,ked spravi dobre odmen ju,a ked zle vycapaj ju novinami🙂ale daktore psy su take,nasi co maju tu vlciacku,ta je vycvicena a vychovana,vidno ze to bol moj pes🙂a ta pitbulka to je hotova katastrofa,taka drza besna opica,na ktoru nic neplati,iba ked ju zavres do koterca a vezmes jej vsetky hracky,vtedy sa tvari ako hotova mucenicka😢
@frca 😀 no buba je v pohode,len lezi a spi,sem tam sa hrajka pekne ze ma clovek taku radost ,ze ju ma a potom niekto zazvoni,abo zaklope,abo pride vytah a rozbeeeh a steka ako koza a ked sa rychlo zdvihnem tak utecie a schova sa niekam kde ju nemozem dociahnut a vytiahnut a este vacsie nervy mam,ze by som ju roztrahala....neviem co budeme robit,ked bude babo a ona taka koza ustekana a mne srdiecko roztrha ak ju budem musiet dat prec 😢
Ahoooojte babulienky moje 🙂 ! Jooooj, dnes som tu s Vami vobec nebola ☹ ! Manzelovi prisiel z Berlina uplne necakane a neohlasene krstny otec, tak mame perno! Ved je super, ze je tu, len je pracovny zivot a my vsetci musime chodit do prace a do skoly, tak sa mu potom veeeeelmi venujeme po praci! Teraz isiel spat, tak Vam aspon takto trosku popisem. Budeme ho tu mat do nedele 🙂, tak bude zabava 🙂 ! Drzkajte sa moje zlate, snazilkujte, tehulkujte 🙂 !!! Vas odrik 🙂
@zabka60 psychika je velmi dôležita a pri iui tiež ja som tiež uplne zdrava a ked som potratila tak vysledky boli ok a doktor mi povedal že je to psychika ja som na to tak velmi myslela možno to bolo tym neviem tak teraz som si povedala že ked pôjdem na iui tak na to nebudem mysliet a hotovo 🙂
@odrik ahoj zlatko,tam mate veelku navstevu teeda,aspon troska stereotypu ubudne 😀 ...tak sa mu pekne veuj a sem tam nas aj citni,co je nove,aj ked nic,mam pocit,ze sme tu zacarovane,v iui sa to krasne rozbehlo,sama tehula a my tu stale nic a mne sa bali mrcha a ide ku mnecitim ju aj v neechtoch 😢 ...nevadi,odide a ideme na druhe iui 😉
@zabka60 presne tak, to moj maly vie, ze doma si musi upratat, odlozit zo stola a tak..proste ma svoj rezim , co u babiny nie je a asi nikdy nebude, a ona potom sa stazuje aka je unavena, tak som jej povedala, nemas tolko okolo neho behat, nehovorim teraz to je ine....havo je zlaty velmi, aj my mame yorka, je mily, nesteka vobec....je kludny..
dobre ranko kocky 🙂 ako sa dnes mate?

@zabka60 neboj budeš mat babo možno pride ked to nebudeš čakat ale iui to sa podari ja verim že budeš tehu a basta 🙂