icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

tinka9075
13. sep 2011

@zabka60 neboj budeš mat babo možno pride ked to nebudeš čakat ale iui to sa podari ja verim že budeš tehu a basta 🙂

frca
13. sep 2011

@zabka60,noo to ti dala najavo ze sa jej to vobec nepaci a ze si bude robit to co ona chce🙂🙂

zabka60
13. sep 2011

@tinka9075 ja verim,silno verim a smejeme sa,ze sme maali len take zahrievacie kolo toto a druhe bude uz dvojicky 😀 uvidime,aj novu pracu hladam,aj babo..uvidime co pride skor

zabka60
13. sep 2011

@frca 😔 ja viem,ja viem a aj ma to stve,bo ona je pes a ja som pan!ona si nema co robit co chce,ale ona ma nechce akceptovat,len mm sa boji a len jeho poslucha svinucha

tinka9075
13. sep 2011

@zabka60 ale pracu nehladaj najdeš si na teste 2paličky a budeš pekne 9mesiacou domka a tešit sa na babo 🙂

zabka60
13. sep 2011

@tinka9075 no uvidime co pride skor 😉 nejdem uz riesit a spoliehat sa,ze pride tehu,bo asi psychika to robi svoje 😉 len tak budem kukat novu pracu bo aj s tej kde som teraz som asi taka vystavena psychicky

frca
13. sep 2011

@zabka60,no to jej musis dat najavo kto je tu pan,ked si s nou cez den sama tak sa jej venuj,ked spravi dobre odmen ju,a ked zle vycapaj ju novinami🙂ale daktore psy su take,nasi co maju tu vlciacku,ta je vycvicena a vychovana,vidno ze to bol moj pes🙂a ta pitbulka to je hotova katastrofa,taka drza besna opica,na ktoru nic neplati,iba ked ju zavres do koterca a vezmes jej vsetky hracky,vtedy sa tvari ako hotova mucenicka😢

zabka60
13. sep 2011

@frca 😀 no buba je v pohode,len lezi a spi,sem tam sa hrajka pekne ze ma clovek taku radost ,ze ju ma a potom niekto zazvoni,abo zaklope,abo pride vytah a rozbeeeh a steka ako koza a ked sa rychlo zdvihnem tak utecie a schova sa niekam kde ju nemozem dociahnut a vytiahnut a este vacsie nervy mam,ze by som ju roztrahala....neviem co budeme robit,ked bude babo a ona taka koza ustekana a mne srdiecko roztrha ak ju budem musiet dat prec 😢

frca
13. sep 2011

@zabka60,tak to neni take hrozne,od toho sa da podla mna ju dako odnaucit,sa spytaj ak mas nejakeho znameho cvicitela,ti bude vediet poradit,urcite v tom bude nejaka jednoducha finta🙂

zabka60
13. sep 2011

@frca no neviem neviem nemam nikoho znameho,len suseda z k-9,ale on je stale prec a on cvici tak,ze jeho havovia maju elektricke obojky ☹ to zas neuznavam to sa mi nepaci...neviem co snou budemee robit

frca
13. sep 2011

@zabka60,no to sa mi tiez nepaci,to je podla mna tyranie zvierata☹Mam znameho co cvici psov,ak ho stretnem tak sa ho opytam🙂

zabka60
13. sep 2011

@frca vdaka,bo neviem si snou rady a mlatit ju ja nemam na to srdce,ja od malicka milujem zvierata to bolo moje nasi mi nikdy nedovolili bo som alergicka,ale uz som velkaaa a toto je moj prvy vytuzeny psik...a taaaky ustekany 😠

frca
13. sep 2011

@zabka60,neboj nic skusim daco vypatrat🙂a to je ake plemeno?

odrik
13. sep 2011

Ahoooojte babulienky moje 🙂 ! Jooooj, dnes som tu s Vami vobec nebola ☹ ! Manzelovi prisiel z Berlina uplne necakane a neohlasene krstny otec, tak mame perno! Ved je super, ze je tu, len je pracovny zivot a my vsetci musime chodit do prace a do skoly, tak sa mu potom veeeeelmi venujeme po praci! Teraz isiel spat, tak Vam aspon takto trosku popisem. Budeme ho tu mat do nedele 🙂, tak bude zabava 🙂 ! Drzkajte sa moje zlate, snazilkujte, tehulkujte 🙂 !!! Vas odrik 🙂

odrik
13. sep 2011

@lolitka25
Dakujem zlatusik !!!

odrik
13. sep 2011

@zabka60
Myslim na Teba veeeeelmi a drzim palceky!!!

tinka9075
13. sep 2011

@zabka60 psychika je velmi dôležita a pri iui tiež ja som tiež uplne zdrava a ked som potratila tak vysledky boli ok a doktor mi povedal že je to psychika ja som na to tak velmi myslela možno to bolo tym neviem tak teraz som si povedala že ked pôjdem na iui tak na to nebudem mysliet a hotovo 🙂

tinka9075
13. sep 2011

@odrik pekne sa povenuj navšteve ked prišiel tak zdaleka a večer ked budeš mat čas tak si počitaj čo sme popisali 😉

alceola
14. sep 2011

@zabka60 ja som mala teraz 31 a maly mal 11, takze tak..a je to super, ale respektuje co mu poviem, to zase ja som dost prisna, a nerozmaznavam ho velmi..na to su moji rodicia, to je hroza..ale ja sa do ich vztahu nestaram..

lulu10
14. sep 2011

@tinka9075 tak drzim palce nech sa mrcha rychlo rozbehne, este si v piatok uzi jarmok 😵 a sup nato nie?

zabka60
14. sep 2011

@frca yorkshir s ratlikom moj maly miesaneec,musim sem foto dat

zabka60
14. sep 2011

@odrik ahoj zlatko,tam mate veelku navstevu teeda,aspon troska stereotypu ubudne 😀 ...tak sa mu pekne veuj a sem tam nas aj citni,co je nove,aj ked nic,mam pocit,ze sme tu zacarovane,v iui sa to krasne rozbehlo,sama tehula a my tu stale nic a mne sa bali mrcha a ide ku mnecitim ju aj v neechtoch 😢 ...nevadi,odide a ideme na druhe iui 😉

zabka60
14. sep 2011

@tinka9075 moc ti drzim palce a hlavne,aby ti vydrzala ta pozitiva nalada az do konca 😉
@alceola jasne ved stary rodicia su na rozmaznavanie,ale potom deticky to aj doma zneuzivaju a to zas nieje dobre 😠 ..ale ako si naucis,tak budes mat 🙂

alceola
14. sep 2011

@zabka60 presne tak, to moj maly vie, ze doma si musi upratat, odlozit zo stola a tak..proste ma svoj rezim , co u babiny nie je a asi nikdy nebude, a ona potom sa stazuje aka je unavena, tak som jej povedala, nemas tolko okolo neho behat, nehovorim teraz to je ine....havo je zlaty velmi, aj my mame yorka, je mily, nesteka vobec....je kludny..

alceola
14. sep 2011

tak toto je nas nicky kludas..

lolitka25
14. sep 2011

dobre ranko kocky 🙂 ako sa dnes mate?

alceola
14. sep 2011

@lolitka25 ahoj ahoj ja dnes tak pozeram, ze som tu asi sama....a smutno mi je, ale inak celkom dobre a ty?

alceola
14. sep 2011

@zabka60 kde si !!!

lolitka25
14. sep 2011

@alceola nie si tu sama, uz som tu aj ja 🙂 mam sa fajn,akurat sa zacinam opat prilisne pozorovat :( a to som tak nechcela... a uz hladam vsetky mozne priznaky len 2DPO.... som hrozna 😀

zabka60
14. sep 2011

@alceola no vy mate stastie,ze je kludny a tichy,nasa je opacna,asi ju budem musiet nechat vrznut 😀 potom sa mozno ukludni 😀