icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
14. sep 2011

@lolitka25 😔 s toho si nic nerob,ja som 11dpo a zas nic ani len tenucky naznak dusika,nic!!!skoda penazi a nervov,nestoji to za to

lolitka25
14. sep 2011

@zabka60 och poklad, pockaj aspon do dna ms a az tak sa testuj, takto sa len zblaznis.... ja si meriavam BT ale nejaka je diva, to asi tou cystickou,lebo je nizka aj ked ovulka uz bola- ved tu mam potrdenu prehliadkou kde ma prezerali primar a dalsi 2 lekari.... tak ja uz neviem... predtym som satam ale kolosalne strapnila vyhlasenim, ze som uz druhy mesiac podla BT nemala ovulku a oni mi zahlasia, ze prave ovulujem a mam sancu teraz otehotniet, ze ma nemozu teraz operovat... citila som sa ako debil a pritom stastne ze predsa len ovu mam.... strasny chaos v hlave z toho...cele zle toto 😀

zabka60
14. sep 2011

@lolitka25 NEVADI NESTRAPNILA SI SA,VED MY SAME NEMOZME VEDIET AKO A KEDY MAME OVU,SICE JA NEMAM 😀 ..SUPER,ZE SA VAM TAK PEKNE ZADARILO 😉 ...NO PONDELOK SA UKAZE,KDE JE PRAVDA 😉 MOC TI DRZIM PALCEKY A VERIM,ZE POTVRDENA OVULKA PRIMAROM A DR SA URCITE ZADARILA 😉

lolitka25
14. sep 2011

@zabka60 jeeeeeeeej si zlata,ale fakt som sa citila trapne.... bola som skalopevnepresvedcena,ze uz druhy mesiac neovulujem, moje teploty su totiz stale medzi 36.1-36.4 a nikdy nie je rozdiel, v den ovulky bola 36.2,vcera 36.4 a dnes 36,3.... teplomer funguje, tak mi to vychadza jedine na tu moju cystu co robi taky chaos...
Tebe na pondelok drzim vsetky vsetky prsteky. Ozaj a priznaky ziadne nemas, len sa testujes? Urcite to dobre dopadne a rozbehne sa to tu 🙂

zabka60
14. sep 2011

@lolitka25 MOJAAA NETRAAP SA TO ISTO NEBOLO STRAPNENIE A URCITE TO ROBI CYSTA 😉 dnes mi volala kolegynka aje tehu,ani nevedela kedy a ako 😀 dnes jej to doki potvrdil,ze tam nieco vidi,a jej kamoska tiez mala pozitivny test a prisli na to,ze caka cystu 😀 nie babo 😠 ...takze sa netrap a kedze ti potvrdili ovu je to len a len dobreeee 😉 tesim sa,ze mrcha ti uz nepriiiide 😉 ...ja necitim ziadne zmeny,vsak prave to by som uz musela nieco citi,uz je to dva tyzdne a nic ani duch sa neukazal...pojdeme na druhe kolo,toto bolo len zahrievacie 🙂

tinka9075
14. sep 2011

@zabka60 aky krasny psik aj ja mam maznačika maltezaka mam ho vo fotoblogu ak chceš kukni a netestuj už lebo si len sklamana nechaj to tak 🙂

tinka9075
14. sep 2011

@lulu10 ja jarmoky velmi nemusim nejak ma to tam nebavi už to nie je ako niekedy 😉 a ked sa mrcha rozbehne ideme na to 😎

odrik
14. sep 2011

Ahoooojte zienky moje krasne!!! Neuverite!!! Dnes odrik sedi poctivo 7,15 na hematke na kontrolny odber, psychicky pripravena, flasu s vodou v kabelke, seeeecko jak ma byt! Pekne casenka cislo 13 nachystana. Caka odrik, caka! O 7,50 pride za odrikom pani primarka a povie, ze jej je to veeeeelice luto, ale kedze je zajtra statny sviatok a s odrikovou krvickou by v BA nikto nic nerobil, nemoze sa odobrat a zostat v chladnice, lebo hned cerstva sa musi spracovat! Takze ma pekne vyprevadila domkov s tym, ze mam prist buducu stredu! Parada! Na trinastky mam ja stastie! V piatok 13. maja som potratila, teraz cislo 13 na casenke. Odrik si musi davat pozor na cislo 13!!!
@zabka60
@alceola
Ake krasne havinky vy mate!!! Aj nasa Masenka je yorkshire terier, taky ten maly susnavy krpcek 🙂! Zabka moja, ziadne negativisticke myslienky sa nepripustaju!!!
@lolitka25
Vobec nie si hrozna!!! Len sa pekne pozoruj 🙂 !!! Drzim palceky!

lolitka25
14. sep 2011

@odrik tak ta 13 ta ozaj natahuje 🙂
@zabka60 ci to tehulkovske okolie ja nezvladam.. uz teraz sa desim ekdy mi ktora kamoska dlasia zahlasi,ze caka babo.... vsetky sa vydavali neskor :( a ja este stale nic....

zabka60
14. sep 2011

@odrik 😕 no je toto mozne...ale asi to tak panenka maria chcela dieta moje 😀 a buducu stredu uz pekne pokojne budes sedkat a cakat na vysledky uplne uzasne dokonale 😉 ....hod nam sem aj ty masenku,nech to mame pokope a mozne dat do bazariku na predaj 😀 😀 abo vymenu za bejby 😀

zabka60
14. sep 2011

@tinka9075 ideme kuk ja milujem zvieratka,asi si miesto bejby kupim dalsieho havinka,abo minu,ale minke budem musiet vsetky pazuriky ostrihat,aby nam to tu neponicila 😀
@lolitka25 ty si uz aspon vydata a ja este ani to nie a ani sa mi nepodarilo oteehu....uz sa aj ja zacinam desit,kedy mi ktora este zavola,ze je tehu a ja nemam silu sa snimi tesit a potom sa hnevam sama na seba,jasne,ze to kazdej prajem,ale nech uz aj mne pan boh dopraje

lolitka25
14. sep 2011

@zabka60 zlaticko, vydata nevydata babatko chceme kazda... ja si tiez pripadam ako zly clovek, ze neviem priat na 100percent kamoske, ktora na prvy druhy pokus otehulkuje.... ze cely vecer revem kde je spravodlivost.... ALE nam sa uz coskoro podari a my budeme uzasne maminky, najlepsie na svete s vynimocne nadanymi a dobrymi detickami 🙂

tinka9075
14. sep 2011

@zabka60 ja mam tiež rada zvieratka my mame doma 3psikov bezdomovcov niekto ich vyhodil tak našli u nas domov ale tak sa tešim že su spokojny keby sme ich nevzali už by tu davno neboli tak ma teši že maju domov 🙂

zabka60
14. sep 2011

@lolitka25 urcite mas pravdu a potom sa len budeme smiat,ako sme sa nervacili a plakali,ze sa nam nedari 😉
@tinka9075 no to su vraj najlepsie a najvdacnejsie zvieratka,ktore boli tyrane a nemali kde byvat 😉

tinka9075
14. sep 2011

@zabka60 to je pravda ja by som ich už nedala su velmi vdačne 🙂

mabumi
14. sep 2011

@odrik v tom pripade nech je odrik rada, pretoze keby jej s cislom 13 odobrali krvicku, este by jej to mohlo priniest smolu 😕 . takto ju odoberu pekne 21 a so stastnym cislom poradia 😉 . a aj vysledky budu OK 😉

lolitka25
14. sep 2011

@mabumi zlatinko a ty sa mi ako mas? ty si tu aj ja som tu a obe sme mali byt uplne inde 🙂

odrik
14. sep 2011

@mabumi
ahoooj pokladik, ako dlllho som Ta necitala 🙂! Co si, kde si, ako si ??? A dakujem, hned som pokojnejsia 🙂! Mas Ty predsa pravdu veliku, vyhla som sa cislu 13.

lolitka25
14. sep 2011

@odrik Odrik moja a to znamena,ze ked vysledky krvicky budu dobre budete moct opat pekne snazilkovat?

dolce251
14. sep 2011

@odrik ja som na tom rovnako 🙂 tiez som potratila v piatok 13 😢 (presne piatok 13.08.2010)

odrik
14. sep 2011

@zabka60
posielam zlatko Masenku 🙂 do naseho spolocneho "herbara" 🙂

lolitka25
14. sep 2011

@dolce251
@odrik Piatky 13 mozu byt aj pekne, chcem Vas potesit.... ja som v piatok trinasteho - 13.7.2001 bola prvy krat vonku s mojim teraz uz manzelikom 🙂

odrik
14. sep 2011

@dolce251
No zlatko, my dve uz asi verime na piatok trinasteho, vsak??? a si ja uz asi naozaj musim davat na cislo 13 pozor! drzkaj sa moja!!!

mabumi
14. sep 2011

@lolitka25 vsak? ja som si vcera na to pomyslela, ze som mala byt v nemocnici a spat 😀 . a to som mala celkom pekny den vcera 😎 . ja verim, ze sa obe tomu vyhneme 😵 a obe budeme znovu riesit rovnaky "problem" - radost 😉 😵

@odrik presne tak 😉 a nabuduce ber len stastne cislo 😀
ja som tu tak obcas, sem tam kuknem, lebo neviem bez vas zit 😀 . vychutnavam slniecko a tesim sa z toho, ze nie spoza nemocnicneho okna 😎 . dufam, ze to neskôr neolutujem 😨

odrik
14. sep 2011

@lolitka25
Noooooo, tak dobre teda 🙂 !!! uznavam, mozu byt aj pekne a stastne ako u Teba 🙂! Tak si pockam aj ja na stastnu trinastku a mozno ma zivot prekvapi 🙂!!!

dolce251
14. sep 2011

@lolitka25 ano, tiez to prezivam rovnako.....kamosky ktore sa vydavali neskor ako ja, cakaju teraz uz druhe dieta 😖 toto fakt nezvladam. A najradsej mam take, ktorym ani vztah neklape a sa zoberu len preto, ze chcu ist na matersku......ja si tak pomyslim, ze keby to tak clovek vedel naplanovat....ale nie, takym sa to podari na prvy sup a este na mna vybehnu ze naco cakam 😢

mabumi
14. sep 2011

@lolitka25 ja som v piatok 13. urobila skusku z matiky 😀 . pre nas je 13 stasne cislo, pre niekoho je nestastne.
ked som isla na embryotransfer 13. februara, tak som myslela, ze mi prinesie stastie, no neprinieslo. asi preto ze to bola nedela a nie piatok 😉 😀

odrik
14. sep 2011

@mabumi
neolutujes 🙂!!! Neboj! Kym odrika citas, slepoty sa neboj 🙂!!! saaaaaak aj nam sa to raz podari a bude to stat za to 🙂!!! Aj ja sa teraz vyhrievam, je to uzasne!

lolitka25
14. sep 2011

@odrik pozri sa zlaticko, mozno prave 13teho uspesne pocnes vytuzeneho surodenca pre svojho synceka a tentokrat to bude uspesne 🙂

@mabumi no mne ked pride mrcha tak sa tomu zrejme nevyhnem,tak dufam, ze nedojde 🙂 naladila som sa pozitivne,aj kedd sa troska bojim tomu verit....

mabumi
14. sep 2011

@lolitka25 ja sa tomu nevyhnem v novembri. ale kedze vo stvrtok 13. oktobra otehotniem 😀 , tak operacia sa nekona 😀 😵
vsugerujme si to, OK?