icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
14. sep 2011

@lolitka25
Aj to je mozne 🙂!!! Osud si pre nas pripravil vselico 🙂. A Ty len pekne mrchu odhanaj, nech si ide tam, kde ju potrebuju 🙂, Teba nech uz konecne necha na pokoji! Mrchááááááá, daj nam uz vsetkym tu, krasnym snazilockam, pokooooooj!!!

zabka60
14. sep 2011

@odrik no aka je naaadherna Masenka a to meno sa mi straasne paci...pridam aj ja este troska do herbara 😀

lolitka25
14. sep 2011

@dolce251 ja som vzdy verila, ze mne sa podari na prvy sup.... manzel bol o tom presvedceny a nejako nainfikoval aj mna 🙂 kamosky sa smiali, ze to nemusi vyjst, ze je to v dnesnej dobe zlozite... nechcela som si pripustat zle myslienky... a potom prisiel prvy nezdar, druhy, treti.... a ja som zacala pochybovat, skumat sa, revat a nadavat na nespravodlivost, hoci som si to svojou prilisou istotou vsetko zasluzila.... kamoska ktora sa vydavala v aprily uz caka babo, ja som jej vravela, ze sa jej vydari na prvy sup- sice sa jej az na druhy ale predsa - ona sa bala ze co ak sa dlho nebude darit, ona bola ta co ma schladila, ze mozno 6 rokov budem pracovat kym sa vydari.... a teraz sa stale obavam ze co ak mala pravdu,alebo co ak sa nezadari vobec....

lolitka25
14. sep 2011

@odrik odhanam zlatko moje odhanam a uvidim ci sa podari, asi prestanem merat BT lebo ma len stresuje a zrejme kvoli cysticke neni ako by mala byt ....

tinka9075
14. sep 2011

k

odrik
14. sep 2011

@zabka60
Moja, to je uzasne nakrizenie 🙂 !!! Ved Vasa havinka je prekrasna !!! Tieto male psiky maju uzasne papulky, clovek by ich zozral 🙂 ! Nasa hviezda teraz prebieha z miesta na miesto, lebo vysavam a toho sa ona boji ako certa 🙂 !

odrik
14. sep 2011

@lolitka25
Ano moja, prestan merat, nechaj to uz na prirodu. Ja som si teraz prvykrat nekupila ani ovu tesriky. Naco! Drahe su ako potvora, a ked priroda nebude chciet, tak aj tak z toho nebude! A aj tak musim pockat na tu hematku, lebo vysoky homocystein nie je sranda popri mojej trombofilii ☹!

zabka60
14. sep 2011

@odrik no a hlavne tie ocka ako male gombicky a najkrajsie je,ked spi a je taka rozcuchana cela,by si ju fakt zozrala 😀 buba nieje doma teraz je vonku,idem aj ja povysavat a ona keed vidi,ze vytahujem vysavac sa schova a akonahle zacenm fungovat,ide mi rozkusat hadicu 😀

lolitka25
14. sep 2011

@odrik ja ovu testiky som mala asi len 2x, nic neukazovali a poriadne to slo do penazi, tak som si kupila ten ovu mikroskop... tiez bol nanic a nakoniec som zacala merat BT a vidis ako to dopadlo... takze teraz uz len PánBožko a priroda 🙂

odrik
14. sep 2011

@lolitka25
Tak veru 🙂 !!! Coby sme za to platili, ked mame nad sebou toho dobreho Pana tam hore vysoko 🙂 !!! Neboj, ved On si uz teraz na nas dobre posvieti 🙂 !!! A Pani priroda so svojimi bocianmi mu pomoze a bude to 🙂 !!! Asi maju nejaky, nevedno aky, dovod, ked nas takto "vytrapuju"!

lolitka25
14. sep 2011

@odrik och baby moje... prave mi volali od gynekologicky :( co sa tyka hormonalneho profilu... s mojou stitnou zlazou nieco nie je oki, zajtra si idem po vymenny listok k obvodnemu ( tu v Nemecku to takto funguje...) este co sa na mna zosype?

alceola
14. sep 2011

@lolitka25 haha to je normalne🙂) ja so s tym prestala akurat tento tyzden.... kedy mas mat mrchu?

dolce251
14. sep 2011

@lolitka25 ale neboj, pozeraj na to z inej stranky....ak by to bolo prave to co vam branilo otehotneniu, nasadia lieky a podari sa! mam kamosku co ma problemy so stitnou zlazou, stale berie lieky, nedarilo sa jej otehotniet, povedala to lekarke, len jej zvysili lieky a uz ma dieta! pozri, mne ked robili hormonalny profil, nezistili ziadne odchylky, vsetko ok a napriek tomu stale nemame dieta.....to ide viac na psychiku!

lolitka25
14. sep 2011

@dolce251 dakujem za povzbudenie 🙂

lolitka25
14. sep 2011

@alceola okolo 26teho

odrik
14. sep 2011

@lolitka25
Zlatusik, ved to je dobre!!! Mozno prave najdu konecne ten pravy problem!!! Vidis, ja mam stitnu OK, no nasla sa ta hematka. Ak bude treba, dostanes lieciky a bude to 🙂 ! Hormoniky spravne zapracuju, a nasa lolitka sa zacne gulatit 🙂 !!!

dolce251
14. sep 2011

@odrik sa chcem spytat, ten problem s krvou ako odhalili? z hormonalneho profilu?

alceola
14. sep 2011

@lolitka25 moj nazor je , ze zahod teplomer , pouzi iba ked budes mat chripku!!!! pretoze Ta podla mna zbytocne stresuje!!!

lolitka25
14. sep 2011

@odrik dakujem poklad, ze ma utesujes... a vies co mate pravdu, dobre ze uz viem pricinu....

@alceola uz som ho schovala 🙂 ziadna BT ktora aj tak neni dobra ked je problem so stitkou...

zabka60
14. sep 2011

babiky neviete ci a da utros vybavit aj na volno kupit???bo teraz som zistila vdaka babam na iui,ze mi bude do pondelka chybat 6ks a to nieje dobre,aby mi chybali,tak neviem co mam teraz robiiit!!!!heeelp meeee 😔

zabka60
14. sep 2011

@lolitka25 zo stitky si nic nerob,ja sa snou trapim 3 roky a citim sa,ked to na mna pride ako v prechode,horucavy,smad,mdloby 😔 je to strasne,,fuuuj,ja mam hypo a hlavne,ze priberam 😅 ...a uz mas lieky,?

odrik
14. sep 2011

@dolce251
Nie moja, to mi brali na hematologii krv do 4 skumaviek, a potom ju posielali do BA, vratane genetiky. A isla som tam sama, pretoze sme sa dlho snazili, nedarilo sa, a potom, ked sa podarilo, potratila som. A kedze mam 38, nemozem sa spoliehat na to, ze to bola nahoda, tak som poprosila mojho gynekologa o vymenne listky vselikam
🙂. A na hematke mi zistili vrodenu trombofiliu faktor V Leiden a vysoku hladinu homocysteinu ☹ ! Takze tak 🙂!

odrik
14. sep 2011

@zabka60
Zlatko, mam strach, ze ho bez predpisu nekupis, ale ak magistre v lekarni vysvetlis, preco ho potrebujes, mozno bude stacit priniest recept dodatocne alebo Ti ho aj preda. Skus moja 🙂 !

odrik
14. sep 2011

@lolitka25
Tak je, zlatusik moj!!! Vies pricinu a to je dolezite, aby ste uz boli len a len uspesni 🙂 !!!

lolitka25
14. sep 2011

@zabka60 mojka, zajtra si idem po listocek k dalsiemu dokymu co rozhodne ake lieky mi da a povie mi ci mam nadmernu ci nedostatocnu... tak potom sa ozvem ako som dopadla.

zabka60
14. sep 2011

@odrik mna uz u nas v lekarni poznaju,kedze tam nakupujem testiky na kila 😀 😀 skusim piatok zbehnut za tetou mgr,ci by mi ich nedala a pondelok jej po ceste donesiem recept,aby som nemusela behat kk dokimu piatok,ked tam idem pondelok 😉 ...a navsteva ako???sa mu aj venuj,krstnemu ujovi manzelovmu 😀 ..

zabka60
14. sep 2011

@lolitka25 ahaa,takze este si nebola na stitku liecena?!...ja uzivam lieciky 3 roky kazdy bozi dden a poviem ti,nieje mi to prijemne,ale nic neurobim,nikdy som nemala lieky a teraz ceeelu kopu 😖 zlatik drzim palce,aby si to mala co najlepsiee a hlavne si skus vsimnut aku hodnotu mas TSH hormonu,ten je moc dolezity 😉

zvedavamt
14. sep 2011

tiez mam podobny problem,len trošku inak to preživam 😒
dovolila som si po prvom dietati / +23kg/ nezhodit a hlavne z bruška a pomaly každy tyžden stretnem daku drzanu,ktora sa ma pyta,ze kedy TO ČAKAM ? 😠
Keby sme sa nesnazili uz 2,5 roka,tak mi je to jedno,ale takto mi furt pripominaju, ze uz je čas ...
Niekedy rozmyšlam, čo im mam "vtipne" na to odpovedat .

odrik
14. sep 2011

@zabka60
Jeeezisi zlatko! Je zlaty 🙂 ! Nemec isiel rano do Baumaxu, nakupil zeminu, popresadzal mi rastlinstvo na terase, tak teraz po nom upratujem 🙂 ! Siel do zahradky k svokre, sadia tam nove planty jahod, co nakupil 🙂 ! Potom jej bude montovat nejaku novu lampu, ktoru jej priniesol do jedalne. A vecer znova pridu k nam, zajtra pojdeme niekam na vylet a na obed, a tak sa tu s nim motkame 🙂 !

lolitka25
14. sep 2011

@zabka60 dakujem , a coho je skratka TSH? testosteron alebo co?