icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
19. sep 2011

@lolitka25 kujeeem 😉

tinka9075
19. sep 2011

@kyra30 ahoj no že si sa aj ukazala dufam že ste dobre snažilkovali a budeš tehulka zatial tu nie je žiadna tehulka musi to už niekto rozbehnut ved na vianoce musime byt všetky tehulky 🙂 🙂

zabka60
19. sep 2011

@odrik @kyra30 @monkri @eviq @alceola @frca baby tak ja mam take nervy,ze ma ide roztrhat!!!!tak ten haj...doktorko ma ani nevysetril,len sa spytal ako som dopadlla a ked som povedala,ze negativ,a poprosila som ho o krv,tak ma odfajcil,ze preco by mi ju mal brat,ked som negativna a tiez naco by mi robil sono,ked on na to nema cas!!!!!akoze chapete????tak v heliose automaticky krv a sono a on nema na to cas!!!!som zvedava ci dnes dosstanem,ako by som mala dostat....este k tomu ma zdrbal,preco si davam stale utros,ked som negativna a v car mi povedali,ze ho mam davat kym nedostanem,tak ako podla koho sa mam riadit!!!!mam pocit,ze moj doki sa s iui stretol po prvy krat a to neviem co bude robit ak budeme potrebovat ivf,tak akoze to bude utrpenie!!!!!!!robila som test teraz a negativ,uz ani nedufam,uz by sa musel aspon duch ukazat samozrejme.....neskutocne nenavidim nase zdravotnictvo a jednanie z ludi,ako z nejakym skodlivym odppadom!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

tinara23
19. sep 2011

@zabka60 ahoj, to si bola u svojho dokyho, či Iscare ?

zabka60
19. sep 2011

@tinara23 ahoj 😢 bola som u svojho,iscar budem volat ked mrcha dojde,aby som sa objednala 10dc na foliky a ideme druhe kolo ak budeme mat silu,co dnes nemam ani zrnko maku

lolitka25
19. sep 2011

@zabka60 Mojecka, supky dupky spat a zober kartu.... nie kazdy doktor je debil.... a nenechaj si skakat po hlavicke. Drzim prsteky

zabka60
19. sep 2011

@lolitka25 zmenila som a on je 3 ku ktoremu som prisla a zenskeho mozes len raz za pol roka a ja ho mam cca druhy mesiac 🙄 ....a docent s centra je jeho veliky kamos....

tinara23
19. sep 2011

@zabka60 ahá, lebo hneď sa mi nezdalo to jednanie, tak som dúfala, že to nebude doc. z Iscare 😒 Jasné, ono to naštve, mohol ti aspoň krvičku zobrať. Jednanie našeho zdravotníctva je bohužiaľ na bode mrazu 😠 málokde sa teraz stretneš s normálnym prístupom ☹

zabka60
19. sep 2011

@tinara23 jasne,ze by doc.Tomas nikdy take nieco nepovedal,ze nema cas 😠 ..oni ho maju ako ceciny v hore,boze aka som napaprcena,by som ho normalnee udrela 😠 .....ale aj ked by bola zbytocna naozaj kedze ani 16dpo ani malicky duch,aale ved on to neplati sviniar a ten oddrb,ze nema cas,no akoze ja som ostala s papulou otvorenou

mabumi
19. sep 2011

@zabka60 ahoj, uz sme sa o tom kedysi bavili, ale koho mas svojho gyn?

a co nove ostatne babenky? nestiham citat vsetko, ale obcas kuknem ockom 😉

lolitka25
19. sep 2011

@zabka60 och poklad, tak teraz neostava nic ine len este par dni pockat a ked mrska nepride ani o tyzden, navsevu zopakovat...a ak mozes, tak nech ide aj priatel nech doktorko vidi, ze to nie je len tak a kludne mu oznam, ze on je plateny za to,aby liecil a pomahal pacientom... Normalne ma to jednanie nasr... aj za teba.... Ja som sice v Nemecku len chvilku,ale tak som si zvykla na pritup lekarov tu,ze ma ide porazit zo slovenskych....
Ja tiez cakam - dnes mi zle nebolo, vracala som len vcera, zrejme to bola nahoda... svinucha zivot :( Dokonca ma dost boli podbrusko, akurat ze prsia co ma pri PMS hned po ovulke bolia stale zatial nic, ani len nafuknute nie su... ja uz neverim nicomu :(

zabka60
19. sep 2011

@mabumi posielam ti ip 😉
@lolitka25 myslim,ze vecer pride ako na koni po vzdy vecer chodi...a chce ma od buduceho tyzdna vypisat do roboty neviem naco tam pojdem na tyzden ale nevadi,ked si mysli,ze on je ten pan mudry

alceola
19. sep 2011

@zabka60 uplne sa viem vzit do tvojej situacie, ja by som ho roztrhala na mieste toho tvojho dokiho!! neznasam takych ludi..neboj, ved uvidis, ja mam teraz uz 2he antb takze mecha sa mi nejak zastavila, a tak neviem, pretoze sa ukazala na chvilu teraz mam len taky spinavy papier ked sa utriem..ale prikladam to skor tym liekom a tym, ze som chora ako pes, stale!!! a to zajtra idem do prace, vobec neviem ako tam vydrzim...mojka, tak ja budem silno cakat na tvoje pismenka, ci uz vecer, alebo zajtra!!nech mrcha ide prec!!!hlavne dalekoooooooooo a pride az o rok!!tym ratam uz aj ten cas po porode🙂)

lolitka25
19. sep 2011

@zabka60 nepride, ved ju tu vsetky odhaname od teba 🙂

zabka60
19. sep 2011

@alceola moje zlatko,inu myslenku ani nemam celyy den sa snazim v duchu mrchu zahnat,ci sa zadari uvidime,pochybujem...a co ty robis ked si stale chora,asi ti chybajuu nejake vitaminy,hm 😉 ja som mavala staale zapal odkey som bola po laparke a milovana@odrik mi poradila vitaminy na imunitu,kupila som si echinaceu mam ju mesiac ci kolko a teda citim sa vyborne co sa tyka zapalov a podobnych veci..mala by si si aj ty nejake nakupit

alceola
19. sep 2011

@zabka60 aha, to ani nepozna, ja som stale chora, staci ked len pozeram film, kde su chori a uz som aj ja🙂) mam vitaminy, kupujem, vkuse tlacim ovocie, zeleninu, lebo ja neznasam maso.. a vidis, nepomaha..verim, ti aj ja s tebou budem vyhanat!! vies ako by som sa tesila a bola by si moj svetly bod v zivote!!

zabka60
19. sep 2011

@alceola nemas rada maso?? 😕 😕 ja by som bez masa umrelaaaa,ja som masova zas,ale aj sladka 😅 tak asi preto sa na teba tak lepia choroby,bo nepapas masko a chybaju ti vitaminy,bielkoviny a veci co obsahuje maskoo...moja len aby si ty nakoniec nebola svetielkom nas vsetkych 😉

alceola
19. sep 2011

@zabka60 haha ja urcite nie!! ja som mala mechu takze u mna sa nic nemeni. akurat dnes som si hovorila, ze uz koniec , nebudem nic chciet od toho hore, a nebudem uz nic ocakavat!!! KONIEC!!!! nemam sil..idem zit iny zivot, mam syna, mam muza, mam rodicov, super pracu, idem setrit na nove auto, alebo na domcek taky vikendovy... uz nemam ozaj silu a preto vsetky zenusky, budem drzat palce, ale tebe uplne, ze najvaaaaaaaac🙂) Ja neviem, citim v kozi , ze si v tom!! a inak viem citat z ruky..ale pssttttt....uz ma parkrat chceli nachytat, a veru nepodarilo sa, a ani som o tom nevedela, ale veru vidim tam kopu veci..tak keby si mala cas....posli foto .-)))

zabka60
19. sep 2011

@alceola 😵 moje zlatko uz dlho ma nik tak nedojal,ako ty 😢 ...a take pekne vyhlady ako mas ty,auticko,domcek ci chatka,mas syna,manzelika,super pracu no tebe mozme podaktore len zavidiet 😉 ...teraz som sa dozvedela,ze som mala utros vysadit co som mala a preto mi budu meskat tak 2 di mojka takze tusacik tvoj ee nevysiel 😢 a aj som ti chcela napisat,ze poslem foto 😀 rucicky 😀 ..a kde ti ho mam poslat??

lolitka25
19. sep 2011

@alceola ty si sa teraz prezradila.. to ti vsetky site posleme foto ruk 🙂

lolitka25
19. sep 2011

No bola som u mojho dokyho po vysledky - tak vsetko ukazuje na to, ze latentnu hypothyreozu nemam... ale pre istotu mi dal naslabsie balenie pochutkovych hormonov 🙂

zabka60
19. sep 2011

@lolitka25 a co potom mas,?kedze mas zvyseny tsh???ake ti dal??

lolitka25
19. sep 2011

@zabka60 robili mi kontrolne testy a merali aj ten t3 a t4... vsetko v norme a dal mi len l-thyrox hexal 25 ... kedze tie predtym vysledky ukazali na tu hypovec....

eviq
19. sep 2011

Ahojte kocandy, tak mam vysledky z genetiky a babo bolo uplne zdrave a bol to chlapcek...

tinka9075
19. sep 2011

@zabka60 to čo maš akeho doktora no debil to by sa mu čo stalo keby ti zobral krv ved ruky by mu neodpadli no ja som sa s takym niečim ešte nestretla aj mne vyšiel test negativny a tehotna som bola proste nechapem zmyšlanie toho doktora

katkapapacova
autor
19. sep 2011

@eviq ahoj mojka a co sa potom stalo?ja tomu nerozumiem, ved tak si davala pozor a este bol aj zdravucky ☹

eviq
19. sep 2011

@katkapapacova mala som skratka smolu a moja diagnoza je mola hydatidosa partialis....take svinstvo, mozes si o tom nieco precitat..moze sa to zopakovat a nemusi...za predchadzajuce potraty bola zodpovedna trombofilia a teraz toto ☹

katkapapacova
autor
19. sep 2011

@eviq to uz nie je normalne, ja mam kamaratku, ktora tak isto rikrat prisla o babo ale jej nic nezistili, odbili ju ze naco ved je diabeticka tak ze co caka ☹

eviq
19. sep 2011

@katkapapacova asi by mala zmenit lekara...ved diabetes nie je prekazka ktora by sa nedala obist si myslim.....ja to beriem tak ze asi si k mojmu babatku musim prejst dlhsiu cestu, tak to nas sef hore rozhodol a ine mi neostava len sa s tym zmierit. Obehnem si este nejake vysetrenia a snad zaciatkom roka sa zase pokusime..

katkapapacova
autor
19. sep 2011

@eviq no tiez som jej povedala nech z tade taha prec.oni skusaju 10rokov, to si neviem ani predstavit, 3x bola tehu raz po ivf, no a teraz ju chcem za kmotru, reku ak by nemali uz svoje tak budu mat krsniatko aspon