icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
21. sep 2011

@zabka60
Aj spenatik je mnamka, vravi kazda mamka 🙂 !!! Takze pivecko ?! A co takto kremese???

zabka60
21. sep 2011

@odrik teraz takto na noc sa ti svekrusa hrabka do chalupky 😕 no zamkni a pozhasinaj 😀 ...mojka najprv pivecko a kremese budu dufam na vianocnom stole 😉 a ze strana kolka to bude si netrufam uz tipovat 😀

lolitka25
21. sep 2011

@odrik a ako so svokrou vychádzaš?

odrik
21. sep 2011

@zabka60
No, ona je na zahradke, a potom sa u nas velice zastavi s kosikom zeleniny 🙂! Uz jej pravdaze dam nieco papat. Mas pravdu, vecer je to zle, akurat uz chceme mat pokoj, ale co s nou narobim, ked nas tak lubi prave vecer 🙂 !!! Jeeeezisi moja, fakt uz vysoke cislo stran my tu mame, co budeme robit???

odrik
21. sep 2011

@lolitka25
Ale relativne dobre 🙂 !!! Je zlata 🙂 ! Ked nemoze byt lepsie, dobre je tak, ako je 🙂 ! Uz ste navecerani?

lolitka25
21. sep 2011

@odrik ale cosi... manzelik je este v praci, v stredy byva kvli porade dlhsie... len uz som bola hladna a aj som sa nudila tak som navarila 🙂
Moja je tiez fajn - mila zlata.... ma len jednu vadu, mojho svokra 😀

odrik
21. sep 2011

@lolitka25
My mame Simonka na kruzku, tak ho s vecerou samozrejme pockame 🙂, no a uz teda aj tu svokru. Nase obe babicky su vdovy, dedka teda nemame, hoci moj ocinko bol skvely clovek. A svokra som spoznat nestihla ☹ !

lolitka25
21. sep 2011

@odrik to ma mrzi... a na aky kruzok simonko chodi?

odrik
21. sep 2011

@lolitka25
Zlatinko, nas syn navstevuje vsetky kruzky na svete 🙂 ! Jeho bavi vsetko 🙂 ! Dnes je prosim na muzikalovom herectve! Potom ma uz len ping pong, hip-hop, breakdance, Maly podnikatel. Nas tyzden by mal mat 10 dni, aby sme vsetko stihali 🙂

lolitka25
21. sep 2011

@odrik wau to je aky sikovny.. musite byt na neho pysni 🙂

zabka60
21. sep 2011

@odrik no to je fajn,ked superne vychadzas zo svekrusou 😀 no mojka co budeme robit akoze mna nic nenapada,bo dnes som mala velice tazky dden,ze som mala uz aj nutkanie,ze tu uz nikdy nepridem,ale jeden clovek mi enmoze zobrat chut 😉 ja som silnejsia ako svetky reci na svete 😉 babulky moje podme uz otehotnieeet 😎

mabumi
21. sep 2011

@lolitka25
@odrik
@zabka60 ahojte dievcatka 🙂

zabka60
21. sep 2011

@mabumi awoooooj vitaaaj a kade sa nam flakas 😕

mabumi
21. sep 2011

@zabka60 pracujem, pracujem o 106. aj v praci, aj na stavbe 😝 😝 😝 . uz padam na nos, ani na snazilkovanie clovek nevladze pomysliet 😀
tak radsej nemyslime, len realizujeme 😀
a vy ako, co nove? nestiham docitavat, tak ma musite uviest do obrazu 😅

zabka60
21. sep 2011

@mabumi no to je super,ze nemas kedy mysliet 😉 mozno ti to pomoze co myslis 😉 ...a ako pokracuje staba??novucke ako vzdy nemame este stale nic,este tu nemame tehulku 😢 musis zacat 😀

mabumi
21. sep 2011

@zabka60 jooj, tak na mna vy nespoliehajte 😀 , ja som v tomto velkaa smoliarka 😖
a nemyslim ze nemyslenie mi pomôze 😖 . cely tento cyklus mam akysi velmo divny, dufam, ze mrcha mrchava pride tak ako ma aby som sa aspon v oktobri mohla posnazit. to bude nasa posledna sanca pred operaciou 😖
a co ty, k tebe este nedorazila? mas nieco nove?

zabka60
21. sep 2011

@mabumi SME NA TOM ROVNAKO,MNE PO IUI AKOSI ZACALA ZAS HAPROVAT A MESKA 2 DNI V PONDELOK SOM MALA DOSTAT A NIC 😠 ....MOJKA A KEDY MAS OPEREJSN?? 😀 😢

mabumi
21. sep 2011

@zabka60 co kedy mam 😅 ?
neboj sa, ona pride. tie lieky su svinstvo, ale zas sa to napravi 😉
ja som prave vsetko vysadila a teraz uvidime, co to prinesie za nasledky. rozhodla som sa po skoro 10 rokoch s malou prestavkou dopriat telu trochu oddychu 😒 . aj za cenu haprujuceho cyklu zase

zabka60
21. sep 2011

@mabumi operaciu mojka 😀 😅 ...mna tak rozboleli laviny a krize,auuuuuu 😢 cela som kalikova,to strasne somnou 😅 chystam sa uz do rise snov,no a ty si ake svinstva papala???ja som myslela,ze pekne dojde mrcha ako po duphastone,ale vidim,ze utros je strasne svinstvo a mrcha ma poriadne potrapi tento mesiac 😠 😠

odrik
21. sep 2011

@zabka60
Jooooj, moje zlate male!!! Nebud smutne!!! Lebo aj ja budem ☹ ! Saaaaak uz som!

odrik
21. sep 2011

@mabumi
Ahoj slniecko 🙂 ! Neboj, v oktobri sa posnazite a bude to 🙂 !!! Mrcha nech sa laskavo spamata!!!

mabumi
22. sep 2011

@zabka60 to mi je luto ☹ . ale to uz sa rozbieha mrcha. ja mavam take bolesti vzdy. kedy pôjdes na kontrolne sono, po mrche? mala by si ist. bez sona neber dalsi clostil alebo co to beries na stimulaciu. aby tam nebola cysta.

@odrik ahoj mojka. veru, mohlo by sa uz podarit 😵 . uz toho bolo dost ☹ . ale clovek si nevybera. bola si vcera na tu krvicku? a nasla si si dufam stastne cislo 😉 . ako to dopadlo?

gwenni
22. sep 2011

Ahojte milé snažilky ako sa vám darí ??

zabka60
22. sep 2011

@odrik ahoj mojka uz som stratena,mrcha hnussna stale nechodi od pondelka meska,to je strasne,oddaluje nam druhe kolo,ale kaslem na to,len nechcem,aby ma vypisal a po tyzdni pojdem zas marod,ked bude mrcha a pojdeme druhe kolo...poklad bola si na hemmatke????
@mabumi no zlatko stale nicc,ja neviem,kde sa zatulala zas...no utorok idem kontrolu k mojmu dokimu a mu poviem,nech mi laskavo sono urobi,ak nebudem mat mrchu a ak dostanem konecne,tak na 10dc mam ist do mt a clostil uz nemam davat bo ze mi na prvy sup krasne zareagovali vajka,tak teraz na druhe kolo netreba

zabka60
22. sep 2011

@gwenni 😕 no ahooooooj vitaj,kde si sa tulaloooooo.....rychlo sa pochval co mas noveho 😉

gwenni
22. sep 2011

@zabka60 ahoj ja som mala toho dosť veľa v poslednej dobe schválili nám druhé IVF a a tak sme ho už aj absolvovali vďaka bohu a dúfam že už tretie IVF sa nikdy nebude konať mám už tých všetkých liekov plné zuby ....no to je jedno podarilo sa nám odobrať 18 vajíčok a z toho sme mali 12 embrijok zamraziť sme dali však iba jednotkové takže 7 zamrazených a jedno máme vložené v brušku ...budúcu stredu idem do MT na krv tak uvidíme že či sa to tento krát podarilo na prvý raz, alebo zase budeme úspešný až v druhom kole.
Na trápenie sa nad týmto všetkým na šťastie nemám čas lebo otváram práve budúci týždeň svoj druhý obchodík tak ten mi našťastie na 90% zamestnáva hlavu 🙂

gwenni
22. sep 2011

@gwenni A ty máš niečo nové, ako ste pokročili?? Idete na druhé IUI ?

gwenni
22. sep 2011

@zabka60 teda to som sa chcela teba opýtať 🙂 nie seba 🙂

zabka60
22. sep 2011

@gwenni fuuha si toto postihala teda,takze ste mali vklad,potichucky sa stebou tesim a moooc drzim palcekyyyy 😵 uz to musi vyjst a hlavne do stastneho konca a ty sa musis starat o svoje dietatko aspon do 90 rokov(dietatka) 😀 😀 ....vsetko zle musi ist prec,uz si zasluzite konecne pokoj a klud...takze otvaras obchodik???a aky????a kdee???no my nic nove,nemame tu ziadnu tehulku.zatial...a my ideme druhe kolo,dnes mam 19dpo a mrcha stale nikde a zacinam mat strach,ci nemam cystu s clostilu,kedze on vytvara cysty,a pondelok som bola na kontrole a doki mi odmietol zobrat krv,ze zbytocne,ked mam negativny test ani sono mi neurobil nic.. 😢

gwenni
22. sep 2011

@zabka60 adruhý test si si neskúšala robiť?? a to ti tvoj doktor alebo v CARku ??