icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

tinka9075
22. sep 2011

@zabka60 no možno sa ozaj stretneme ja sa už tak tešim neviem normalne tomu verim že sa to podari a fotočku si určite vypytam dufam že mi iui bude robit docent 🙂

zabka60
22. sep 2011

@tinka9075 no mam pocit,ze to robi len on,takze nemaj strach a v utorok na ssone sa spytaj,kto ti too bude robit...som zvedava,ci ti da foto,ak by nie,aspon do tel. si to odfot

tinka9075
22. sep 2011

@zabka60 určite sa spytam či mi to bude robit on ja som tiež zvedava či mi da aj foto a ked nie dam mu do rúk mobil a poprosím ho nech spravi fotočku 😉

lolitka25
22. sep 2011

@tinka9075
@zabka60 baby drzim vam prsty nech vam to vyjde a rozhybe sa to tu....

lolitka25
22. sep 2011

@zabka60 poklad a ani si nepripustaj myslienky typu bojim bojim a ze to nevyjde... psychiku nastav na maximalny optimizmus a tak do toho chodte 🙂

tinka9075
22. sep 2011

@lolitka25 dakujem no už by bolo načase ved chceme byt do vianoc tehulky 🙂

zabka60
22. sep 2011

@tinka9075 vsak to si mozes aj sama cvaknut budes lezkat a hned vedla seba mas obrazovku 😉 ......uz mas aj clostil???
@lolitka25 dakujeme kraasne,ani si nevies predstavit,aka by to bola pre mna pocta,keby som vam mohla dodat silu a predat stafetu,ktora by bola uspesna

zabka60
22. sep 2011

@lolitka25 zlatko ja sa snazim,tak som sa tesila a teraz ked si predstavim ako budem v strachu zas testovat,to su strasne pocity 😔 ..ale tesim saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀

tinka9075
22. sep 2011

@zabka60 a vidiš na to som nepomyslela ja som už taka štastna že idem na iui už mi to asi nepali clostil už mam už aj poctivo papam tak dufam že foliky dobre narastu 😉

eviq
22. sep 2011

Baby len sa narychlo hlásím, sme v piestanoch, ideme sa najest a potom smer bylinkarka....

zabka60
22. sep 2011

@tinka9075 a ako ho mas??ja som mala od 3 do 7 dc a po jednej tbl....a pregnyl mas??

tinka9075
22. sep 2011

@eviq držim palčeky daj vediet ako bolo 🙂

zabka60
22. sep 2011

@eviq mnam tak sa pekne napapkajte a potom rychlo napis,co vam poradila 😉

tinka9075
22. sep 2011

@zabka60 presne tak ako ty pregnyl ešte nemam tak dufam že mi daju recept ked pôjdem na sono 😉

zabka60
22. sep 2011

@tinka9075 no lebo pregnyl je problem zohnat,ja som ho zohnala v nejakej 10 lekarni 😠 ale oni maju v martine s jednou lekarnou zmluvu tak ti povedia,kde je ta lekaren atam ho maju urcite

tinka9075
22. sep 2011

@zabka60 to som nevedela že to je taky problem zohnat ved sa opytam kde ta lekaren je a pôjdem si ho zobrat tam ale kamoška ma lekaren tak to by nemal byt problem 😉

zabka60
22. sep 2011

@tinka9075 no radsej si to skor obehni aby si nemala stresy na poslednu chvilu vies...mna aj teraz sem tam pichne v zadku,kde som mala pichnuty ten pregnyl 😔

tinka9075
22. sep 2011

@zabka60 u mna stesy to nie ja som flegmatik ja sa nestresujem vôbec nejako si ho stihnem zohnat ved niekde ho budu mat 😉 mna tiež ešte sem tam zaboli brucho kde som si pichala injekcie pri ivf ja sa injekcii strašne bojim ale prekonala som to a pichala si ich sama 🙂

zabka60
22. sep 2011

@tinka9075 tak to ja nechcem ani mysliet na to,ze by sme museli ist na ivf....kolko kra ste boli ivf????

tinka9075
22. sep 2011

@zabka60 2krat sme boli aj som zostala ale v 7tyždni som potratila tak teraz ked sa podari asi pôjdem do nemocnice na udržanie tehotenstva to bude ozaj vymodlene babo 😉

zabka60
22. sep 2011

@tinka9075 no to ano,to je strasne,ked nemozete babo udrzat,ale aspon otehu,ja ani to a to neviem co moze nastat ak sa aj zadari..och nemyslime na zle veci,idem ja varit heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej sunkafleky 😀 😀

tinka9075
22. sep 2011

@zabka60 ja na to nemyslim ja som si povedala že teraz sa to podari a tomu aj verim a ked to bude tam kde my byt budem štastna a pomaličky sa budem gulatiet a potom porodim a babo bude tu tak si to hovorim ja 😉

odrik
22. sep 2011

@gwenni
Ahoj pokladik, moooooc drzim palceky!!!!! Musi to vyjst a hotovo 🙂!!! Trapenie si uz neprosime!!! Velmi som na Teba myslela a teda musim uznat si sikulienka velikaaaaa ako vsetko krasne stihas 🙂!!!

odrik
22. sep 2011

@zabka60
No len ziadne bojim, bojim!!! Vsetko je a bude v poriadku 🙂!!! Mrcha mozno uz ani nepride, ale mas pravdu, druhy termin potom lahko zrusis 🙂 !!!

odrik
22. sep 2011

@mabumi
@zabka60
Ahooojte. Moooc dakujem, ze na mna myslite 🙂 ! Krvicku mi odoberu 28.9. Jeeeezisi, uz dufam urcite 🙂 pod stastnym cislom 🙂 ! A hned potom v piatok 30.9. o 8,00 idem gyndasikovi na kontrolu, ci tie dve cysty, v maternici najdene, nerastu. No dufam, ze nie!

lolitka25
22. sep 2011

@odrik nerastu, uz tam ani nie su, nebojaj sa 🙂

zabka60
22. sep 2011

@odrik mojka ale ja uz mrchu maaam,aj som pisalaa,asi si preskocila 😅 ....a ked ty pojdes ku gyndosovi ja buddem pekne cestovat do martina a cakat verdikt 😉 ..ako bolo v praci???ja uz mam navarene a cakam draheho

odrik
22. sep 2011

@lolitka25
Ahoj zlatko, dakujem. No ved aj ja dufam! Ale predstav si, ze nikdy som ziadne cysty nemala a zrazu, ked som bola po kyretazi na kontrole uz tam dve boli. Este si zo mna lekar robil trosku nevhodnu srandu, ci to nebude nove tehu. Vies, dva tyzdne po potrate ☹ ! Nevedela som ci sa mam smiat alebo plakat. Nie, tehu to nebolo, ale cysty ano. Neviem odkial, ale asi aby sa mi to este trosku skomplikovalo, ved ked to ide, tak to ide ☹ !

lolitka25
22. sep 2011

@odrik drzim prsty nech tam uz nie su.... myslim na teba a pomodlim sa, aby vsetko bolo v poriadku....

odrik
22. sep 2011

@zabka60
No som ja ale nepozorna, ale citala som, len asi slabo 🙂 ! Nevadi, posles ju prec nabuduce, a uz poriadne 🙂 !!! Nadlho!!!