Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
Baby len sa narychlo hlásím, sme v piestanoch, ideme sa najest a potom smer bylinkarka....
@lolitka25
Ahoj zlatko, dakujem. No ved aj ja dufam! Ale predstav si, ze nikdy som ziadne cysty nemala a zrazu, ked som bola po kyretazi na kontrole uz tam dve boli. Este si zo mna lekar robil trosku nevhodnu srandu, ci to nebude nove tehu. Vies, dva tyzdne po potrate ☹ ! Nevedela som ci sa mam smiat alebo plakat. Nie, tehu to nebolo, ale cysty ano. Neviem odkial, ale asi aby sa mi to este trosku skomplikovalo, ved ked to ide, tak to ide ☹ !

@zabka60 no možno sa ozaj stretneme ja sa už tak tešim neviem normalne tomu verim že sa to podari a fotočku si určite vypytam dufam že mi iui bude robit docent 🙂