icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
22. sep 2011

@lolitka25
Ty si moje slniecko 🙂 !!! Dakujem za modlitbicku!!! A ja sa pomodlim za Teba, nech nemusis ist na laparku zlu!

zabka60
22. sep 2011

@odrik nevadi 😉 ja pevne verim,ze uz nepride,skusime este jedno iui a potom mozno na buduci rok by sme skusili,ale naplno sa budem modlit,aby sme si pod stromcekom nasli krasne malicke topanocky 😵 ...mojka no ako prezivas tyzden??ja som usedena,este,ze mozem varit,upratat a cosi poobhadzovat,by som zosalela

odrik
22. sep 2011

@zabka60
No moja, ja sa teda nenudim. Chvilu som bola doma, teraz isiel Simko na hip-hop a ja utekam k mojej 90 rocnej starkej! Potom prišarkanim, urobim nejaku rychlu veceru a zasa je noc ☹ ! Ale dobre, nemam cas mysliet na choroby a hluposti 🙂! Lebo ver mi, tiez mi vselico beha v hlave, ale nemam na smutky cas 🙂 !

zabka60
22. sep 2011

@odrik booze vidim,ze ani synacik nema kedy mysliet na hluposti,kopec konickov a kruzkov,ucenie,hranie kariet s maminkou,dufam,ze raz budem mat aj ja takeho silneho zdraveho a sikovneho syna/dceru 😵 ...itkaj k babicke,uz je riadne starucka,aby si to stihla 😀 prepac,cierny humor 😅 ...dozit sa tak krasneho veku a v klude,to je co zavidiet...tak prisarkan 😉

gwenni
22. sep 2011

@odrik 🙂 ďakujem 🙂 ja neviem či som šikulienka ja už mám taký pocit že ja som už zažila aj to najhoršie na svete a to je že ti pred očami zomrie tvoje vytúžené dieťa ...držala som môjho chlapčeka za ruku keď z jeho telíčka odchádzal život ....prežila som to a zvládla som aj to sa s tým vyrovnať a naučila som sa s tým žiť aj keď v prvom momente som si myslela že ja už viac nedokážem ďalej žiť
A chcela som tým povedať toľko že ja už zvládnem čokoľvek, mňa už nič nemôže rozhádzať....a moja práca to ani nieje práca ale zábava takže práca to je niečo čo mi pomáha ...to je relax ...až na tie faktúry a odvody 🙂 🙂
Ale pochválim sa že jedna babuľka tu na MK ma našla a poprosila ma či by som jej nemohla urobiť svadobnú kyticu a výzdobu na auto tak zajtra jej ju idem robiť a potom v sobotu idem do Hriňovej jej ju zaniesť a vyzdobiť auto 🙂

kyra30
22. sep 2011

@zabka60 ja som sa už nádejkala, že ti nepríde....nále potvora prišla....mrcha jedna....... druhý krát sa vari zadarí...žabka musí to tu niekto rozbehnúť...to máš príkazom 😵

kyra30
22. sep 2011

@gwenni je mi ľúto čo si všetko musela prežiť....hrôza pomyslieť.... musíš byť silná osôbka....držím palce aby Vám to tentokrát vyšlo a so šťastným koncom. 😵 😵 😵

gwenni
22. sep 2011

neboj ak by ste sa rozhodli pre IVF som tu pre teba a budem ti oporou 🙂
@zabka60

kyra30
22. sep 2011

@monkri ako sa mi máš moja ? čo nového v práci ? niečo nové v našej veci ?

gwenni
22. sep 2011

@kyra30 ďakujem, ja nechcem aby to vyznelo že tu píšem aby ste ma ľutovali, ja by som vám veľmi chcela pomôcť aby ste to všetky zvládli tento ťažký boj aspoň o trochu ľahšie chcela by som vám dodať trochu sily a nádeje že sa to raz musí podariť, je to ťažké, ale raz my predsa musíme byť mamy !!!!!

zabka60
22. sep 2011

@kyra30 rozkaz draha 😎 buduci tyzden piatok to laskavo odkazujem docentovi v iscare a nech sa potom trasie,ak zas neoplodni moje nenazrane vajka 😀
@gwenni 😵 moc si vazim tieto slova,velka vdaka,som stastna,ze vas mam aspon nieco ma drzi na tej pozitivnej strane sveta 😉 ...zlatinko moje a ty dufam,ze bude uz viac medzi nami,bo dostanes na holu(tapetou) 😀

zabka60
22. sep 2011

kocky a @domkalaky uz zmizla asi na furt,co myslite????urcite sa neozvala ziadnej z vas vsak 😔 ...co sa len mohlo stat 🙄

tinka9075
22. sep 2011

@zabka60 ja mam tiež o nu strach dufam že sa jej nič zleho neprihodilo 😢 alebo žeby na nas už zabudla alebo je už tehu 😉

gwenni
22. sep 2011

@tinka9075 možno že si vás číta len nič nepíše aby ste neboli smutné

katkafs
22. sep 2011

ahojte kočky, aj ja sa po dlhom čase ozývam, že ešte žijem , písala mi eviq .. len som nemala ešte výsledky tak nebolo čo písať, prirodzene sa zatiaľ nepodarilo , pripomínam že som mala 2 MA, tak som išla na vyšetrenia - zistili mi trombofíliu aj alergiu na kravské mlieko ..... Ešte mm má ísť na spermiogram a medzitým aj tak skúšame ... 🙂 Ale ja som vás čítala a všetkým držím palčeky silnoooooooooo 😀

zabka60
22. sep 2011

@tinka9075
@gwenni nooo neviem babulky,ona je uzasna osobka a hned prvy den ako prisla nas tu dostala svojim humorom a pristupom,aky mala 😵 chyba nam,no dufam,ze sa jej naozaj nic nestalo,bo myslim,ze by sa nam isto ozvala,uz nam raz zmizla a vratila sa a odvtedy sa uz nevratila 😢

zabka60
22. sep 2011

@katkafs my sa asi nepozname,ale velice drzim palceky,aby sa vam zadarilo a tiez mojej kamoske zistili,ze ma alergiu na mlieko vseobecne a lezala v nemocnici,taky zapal sliznice mala 😢 ..ale uz je v pohode...tak teda vitaaaj znova 😉

tinka9075
22. sep 2011

@gwenni ona nie je ten typ vždy sa ozvala ked na chvilu niekam šla ozaj mam o nu starost

krista5
22. sep 2011

@mabumi a na mna si zabudla🙂🙂🙂🙂🙂aj ja chcem byt tehu:(:(:(:(

tinka9075
22. sep 2011

@zabka60 dufam že sa nam ozve už my chýba ten jej hunor vždy vedela rozosmiat a z ničoho si nič nerobila alebo že by šla za mužíčkom len nech sa čim skôr ozve 😉

odrik
22. sep 2011

@gwenni
Ja viem moja, co si vsetko prezila a viem, ze si zasluzis len to najlepsie!!!!!!!!! A viem, ze uz zvladnes vsetko. Tesim sa, ze Ti praca robi radost, aj mne 🙂 a veeeelmi Ti drzim palceky vo vsetkom, uplne vo vsetkom!!!!!!!!! Si krasna a uzasna zienka a ja Ti zelam vela stastia!!!!!

gwenni
22. sep 2011

@tinka9075
@zabka60
jaj :( no tak potom sa hádam ozve že je všetko v poriadku, že sa jej nič nestalo !!

odrik
22. sep 2011

@zabka60
Ahoooj pokladik, cierny humor mi nevadi 🙂, mas pravdu, uz je starucka, ale chcela by som mat jej energiu. Musela som jej zaniest vajicka, lebo uz nemala na vypekanie 🙂! Vcera nam priniesla pagace a medvedie labky, zajtra nam ide robit sliže a lokše 🙂 !!! A Simonko je teda fakt naplno vytazeny a nic nechce prestat navstevovat, jeho to vsetko bavi 🙂 !!! Co robkas???

tinka9075
22. sep 2011

@gwenni aj ja dufam že je v poriadku a čoskoro sa nám ozve 🙂

odrik
22. sep 2011

@zabka60 no veru zlatko, domkalaky uplne zmizla. Vobec sa neohlasila. Ktovie, co sa stalo??? Dufam, ze sme ju niecim neurazili ☹ ! To by som nerada!!!

gwenni
22. sep 2011

@odrik to sú naozaj krásne slová ďakujem , ale ja som naozaj obyčajná ver mi výnimočnou ma robí iba moje dieťatko ...veď nie až tak veľa mamičiek našťastie je mamou anjela 🙂 🙂 🙂

odrik
22. sep 2011

@gwenni
Nedakuj, vobec nie je za co!!! Ja mam sice len anjelika ( potratila som v 10tt ), ale velmi ma to bolelo a stale boli. Naozaj si neviem predstavit, ako by som prezila to co Ty ☹ ! Drzkaj sa a nech uz rychlo, rychlo brusenko rastie 🙂!

katkafs
22. sep 2011

@zabka60 ďakujem veľmi pekne za privítanie 🙂

odrik
22. sep 2011

@katkafs
Vitaj zlatinko 🙂 !!! Aj ja mam trombofiliu zistenu po MA. Mam faktor V Leiden a straaaaaasne vysoku hladinu homocysteinu. Buducu stredu idem na kontrolne odbery, ci ten homocystein klesol, jeeeeezisi, dufam, ze ano. Drzim Ti palceky, aby do tretice vsetko dobre dopadlo 🙂 !!!

tinka9075
22. sep 2011

@katkafs vitaj medzi nami snažilkami a držím palce nech sa podarí 🙂