icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

jarka87
22. sep 2011

ahojte baby. dufam, ze sa sem k vam mozem pridat. snazime sa s manzelom tiez o babatko, ale takisto sa nejak nedari :( vsade okolo mna vsetci maju, dokonca niektori na prvykrat a my stale nic :( vase prispevky som citala - hlavne tie posledne, niektore z vas naozaj obdivujem. 🙂

tinka9075
22. sep 2011

@jarka87 jasné že sa môžeš pridat vitaj medzi nami 🙂

kyra30
22. sep 2011

@odrik @gwenni @tinka9075 baby dneska ked vás čítam, ja som v poslednom čase taká apatická... som unavená z toho, že furt chcem to dieťa....no tak ho mať nebudem...a čo ? až sa hanbím...vy čo máte všetko za sebou....ja som nikdy podobné nezažila...nikdy som nebola tehu ☹ ...a som z toho na nervy.... ☹ 😠 ☹ 😠

tinka9075
22. sep 2011

@kyra30 žiadne nebudem mat všetky budeme tehu ved chceme kremeše a sme si slúbili že stromček zdobíme už s bruškami a musíš mysliet len pozitívne 😉

eviq
22. sep 2011

@odrik
@zabka60
@tinka9075
@gwenni
@katkafs
@kyra30
@lolitka25
Ahojte,drahe moje, unavena som ze sa mi oci zatvaraju, teraz sme dosli od bylinkarky. Bol to teda narocny den, ale 😀 som rada. Bola velmi mila, věnovala sa mi asi tristvrthodinu. Dala mi cajik, poradila obklad a to je asi tak vsetko, co mozem povedat, lebo sa o liecbe nemam s nikým rozpravat....ani na konovi, lebo paní anka modreho konika pozna 😀 vidim, ze tu dnes bolo veselo a rusno 🙂 zabka tvoj cierny humor ma dorazil 😀 @monkri kdeze si zmizla pracovnicka? Tak zajtra...ako hovori zabka, idem hodit celo o vankus, lebo má este aj tie moje cysty bolia ☹((( dobru nocku zlaticka

odrik
22. sep 2011

@jarka87
Pravdaze sa mozes pridat 🙂!!! Vitaj! Neboj, tu Ti bude veselsie 🙂!

odrik
22. sep 2011

@kyra30
Zlatko moje krasneeeeee!!! To je normalne, ze mame niekedy smutny a uplne nanic den! U mna sa to strieda nejako casto! Niekedy mam hlavku hore a poviem si, ze vsetko zvladnem, a ze anjelik, ktoreho mam v nebicku nas strazi a pomoze nam! A potom su dni, ked v postielke placem a placem a placem az so slzickami zaspim ☹ !!! Ale tak to musi byt, ked sa nam nedari!!! Je to prirodzene!!!!

eviq
22. sep 2011

@kyra30 moja, nebud apaticka...a vy ste uz zacali riesit nejake vysetrenia?

odrik
22. sep 2011

@eviq
Pokladik nas, tak si len pekne tajomstvo schovaj hlboko do srdiecka a hlavne, prehlavne nech pomoze 🙂 !!!!!!!!! No veru nasa zaburicka dnes zabila 🙂 o mojej navsteve u starkej, tak som sa z chuti zasmiala, a keby som to povedala mojej zlatej starkej aj ta by sa pobavila, ona je čečetula 🙂 !!! Dobru nocku a krasne snicky!!!

eviq
22. sep 2011

@odrik čečetula je uzasne slovo 🙂 a na zabkinej hlaske som sa teda riadne zasmiala...tak snicky...🙂

zabka60
22. sep 2011

@odrik @eviq @kyra30 @lolitka25 @tinka9075 @gwenni poklady moje milovane,drahy bol na nb on sa tu hra grepolis taku hru 😝 ale uz som tu...@odrik mojka teeeda zavidim ti tvoju babicku,ze je taka ciperka a takto vam este vypeka miesto cvikov skakania do tej inej postielky 😀 (prepac,nemohla som nenapisat,aby soom zas zabila,ale nie juuu 😀 ),mnam sliziky teeda vam je co zavidiet a hlavne Simonka,sikovneho syna,na ktoreho clovek musi byt pysny 😵 @kyra30 zlatko,aj ja som apaticka po vysledku a mrche dnesnej a pravdu poviem,niekedy si aj pohresim hore do nebicka,ze ocko preco mi nepomahas a nechas svoju dcerku takto trapit 😢 ..a nic 😅 ale on sa zobudka,asi odpociva a potom nam konecne pomoze 😉 nemoze byt kazdy den krasne sslnecny 😒 no kiez by sa nam domka ozvala,ona by nas nenechala len tak sa trapit co je snou,neviem neviem mam obavy 😔 @eviq pocuj mamca a co tu robis,ti mala uz kanvica pistat a ty pekne v decke zababuena pit cajik od tety anky a laskavo sa snami o tom nebav 😉 straaaasne vam drzim palceky boze baby,keby sa dalo vyleziem tam hore najvyssie ako sa da a zniesla by som vam modre z neba(cize len chlapcekov),co si budete este vyberat ne 😀 @jarka87 vitaaaj jaruska pekne sa pokukaj medzi nami holkami,tu ti bude veru heeej,priberies,nevadi???bo zo smiechu sa pribera a my sa tu len smejeme,ze kocky 😉 @katkafs nieje zaco,mame dvere otvorene pre kazdu zienku,co bude schopna nam predat stafetu plnu virusikov tehulkovskych 😉 booooze zabacko,ale si toho popisala a potom,ze nestihame tehu a stranky sa leeen dviihaju,no bodaj 😀

zabka60
22. sep 2011

nemohla som nedat sem 😀 😀

tinka9075
22. sep 2011

@zabka60 no ty si sa ako rozpísala aj ja si pohreším sem tam do nebíčka ja tam mám anjela strážneho moju babičku ked ešte bola medzi nami dost sme sa rozprávali a povedala mi že ked tu nebude tak na mna bude dozerat aby sa mi nič nestalo nech len na mna mysli aby sa to už konečne podarilo no neviem my budeme asi obe tehu narovnako 🙂

zabka60
22. sep 2011

@tinka9075 😀 to byy bolo kraaaasne,a vies,ze aj mna to uz napadlo 😅 tfuj tfuj tfuj pohladkaj za mna kozicku v iscare a odkaz,nech sa na mna tesi 😀

tinka9075
22. sep 2011

@zabka60 pohladkam a aj poplujem a poviem jej že po mne príde zabka60 tak nech sa teší lebo my sa nevzdáme a budeme obe tehulky 😉

monkri
22. sep 2011

ahojte už som tu kecala som s manželom troška 😉 ,no každí den práca doma nič nestíham striedám dve práce naraz tak že večer padám do postele 😉

zabka60
22. sep 2011

@tinka9075 dakujeeem,musi byt nasa stastna oplodovacka 😉

odrik
22. sep 2011

@zabka60
Ty kokso!!! Basnicku dam precitat mojej čečetule starkej, aj ju nozky prestanu boliet 🙂!!! Suprova 🙂, jeeezinky a tusim aj pravdiva 🙂!!!

tinka9075
22. sep 2011

@zabka60 musí musí musí sa to už podarit 😎

zabka60
22. sep 2011

@monkri no to vidime,ze mas asi kopec toho,kedze sa nam nemas kedy venovat 😠 😀 ..ale je dobre,ze si taka zahrabkana do prace,aspon nemyslis na "nase" veci,co mame 😎

odrik
22. sep 2011

@monkri
Servuuuuus tulacka pracovnicka 🙂!!! Aj oddychovat treba, zlatko 🙂!!!

tinka9075
22. sep 2011

@monkri ahoj ako je v robotke ked máš dve práce tak to je dost ani sa ti nečudujem že lahneš unavená do postele 🙂

frca
22. sep 2011

@zabka60,ahoj moja,nevadi ze mrska dosla,to je super ze bude druhe kolo,to sa uz musi podarit,a co vies mozno budeme mat rovnaky termin porodu🙂🙂

monkri
22. sep 2011

@zabka60 moja ešte tak tri týždne potom už tu bude manžel tak že len dovtedy aby som na nič nemala čas lebo som zničená s naších doktorov nemám slov na ne

monkri
22. sep 2011

@odrik budem moja ked príde manžel beriem si volno no ale nebude žiadný oddych ale začne sa kolotoč zase ohladne maratonu behania po uradoch

zabka60
22. sep 2011

@odrik ved prave,ze nieco na tom bude 😀 ale psst,aby nas nepoculi,tie nase polovicky 😀 a čečetulku pozdrav od zabky a pekne pohladkaj po sivych vlaskoch 😵 milujem take starucke babicky,milucke,usmiate a plne zivota ako srnky 🙂
@tinka9075 musi musi musi musi musi musi musi musi musi musi musi musi tfuuuuuuuuuuuuuuuj tfuuuuj tfuuuuj a uz dost bo to prezenieme 😉

monkri
22. sep 2011

@tinka9075 no teraz unava s práce potom unava zo snaženia 😀 😀 😀 😀

tinka9075
22. sep 2011

@zabka60 neboj podarí sa ved už nebudem sama čakatelka budeme dve a držat si navzájom palce 😉

tinka9075
22. sep 2011

@monkri jáj tak to bude taká príjemná únava a ked už príde manžel už bude dobre 🙂

zabka60
22. sep 2011

@frca jsne,ze nevadiii,nevadiii 😀 tesime sa na druhe kolo a vseobecne,ja uz nejak nejdem riesit,nechcem,stale dookola,zabudame popritom zit a riesit aj ine veci...no terminik by bol uzasny ja by som si moc priala na maj,vtedy som sa aj ja narodila
@monkri no vidis pride manzelik,vybavite viza a ostane tu stebou pekne a bude dobre..boze dufam,ze vam uz nebudu robit problemi ohladom pobytu