Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@odrik @gwenni @tinka9075 baby dneska ked vás čítam, ja som v poslednom čase taká apatická... som unavená z toho, že furt chcem to dieťa....no tak ho mať nebudem...a čo ? až sa hanbím...vy čo máte všetko za sebou....ja som nikdy podobné nezažila...nikdy som nebola tehu ☹ ...a som z toho na nervy.... ☹ 😠 ☹ 😠
@odrik
@zabka60
@tinka9075
@gwenni
@katkafs
@kyra30
@lolitka25
Ahojte,drahe moje, unavena som ze sa mi oci zatvaraju, teraz sme dosli od bylinkarky. Bol to teda narocny den, ale 😀 som rada. Bola velmi mila, věnovala sa mi asi tristvrthodinu. Dala mi cajik, poradila obklad a to je asi tak vsetko, co mozem povedat, lebo sa o liecbe nemam s nikým rozpravat....ani na konovi, lebo paní anka modreho konika pozna 😀 vidim, ze tu dnes bolo veselo a rusno 🙂 zabka tvoj cierny humor ma dorazil 😀 @monkri kdeze si zmizla pracovnicka? Tak zajtra...ako hovori zabka, idem hodit celo o vankus, lebo má este aj tie moje cysty bolia ☹((( dobru nocku zlaticka
@kyra30
Zlatko moje krasneeeeee!!! To je normalne, ze mame niekedy smutny a uplne nanic den! U mna sa to strieda nejako casto! Niekedy mam hlavku hore a poviem si, ze vsetko zvladnem, a ze anjelik, ktoreho mam v nebicku nas strazi a pomoze nam! A potom su dni, ked v postielke placem a placem a placem az so slzickami zaspim ☹ !!! Ale tak to musi byt, ked sa nam nedari!!! Je to prirodzene!!!!
@eviq
Pokladik nas, tak si len pekne tajomstvo schovaj hlboko do srdiecka a hlavne, prehlavne nech pomoze 🙂 !!!!!!!!! No veru nasa zaburicka dnes zabila 🙂 o mojej navsteve u starkej, tak som sa z chuti zasmiala, a keby som to povedala mojej zlatej starkej aj ta by sa pobavila, ona je čečetula 🙂 !!! Dobru nocku a krasne snicky!!!
@odrik @eviq @kyra30 @lolitka25 @tinka9075 @gwenni poklady moje milovane,drahy bol na nb on sa tu hra grepolis taku hru 😝 ale uz som tu...@odrik mojka teeeda zavidim ti tvoju babicku,ze je taka ciperka a takto vam este vypeka miesto cvikov skakania do tej inej postielky 😀 (prepac,nemohla som nenapisat,aby soom zas zabila,ale nie juuu 😀 ),mnam sliziky teeda vam je co zavidiet a hlavne Simonka,sikovneho syna,na ktoreho clovek musi byt pysny 😵 @kyra30 zlatko,aj ja som apaticka po vysledku a mrche dnesnej a pravdu poviem,niekedy si aj pohresim hore do nebicka,ze ocko preco mi nepomahas a nechas svoju dcerku takto trapit 😢 ..a nic 😅 ale on sa zobudka,asi odpociva a potom nam konecne pomoze 😉 nemoze byt kazdy den krasne sslnecny 😒 no kiez by sa nam domka ozvala,ona by nas nenechala len tak sa trapit co je snou,neviem neviem mam obavy 😔 @eviq pocuj mamca a co tu robis,ti mala uz kanvica pistat a ty pekne v decke zababuena pit cajik od tety anky a laskavo sa snami o tom nebav 😉 straaaasne vam drzim palceky boze baby,keby sa dalo vyleziem tam hore najvyssie ako sa da a zniesla by som vam modre z neba(cize len chlapcekov),co si budete este vyberat ne 😀 @jarka87 vitaaaj jaruska pekne sa pokukaj medzi nami holkami,tu ti bude veru heeej,priberies,nevadi???bo zo smiechu sa pribera a my sa tu len smejeme,ze kocky 😉 @katkafs nieje zaco,mame dvere otvorene pre kazdu zienku,co bude schopna nam predat stafetu plnu virusikov tehulkovskych 😉 booooze zabacko,ale si toho popisala a potom,ze nestihame tehu a stranky sa leeen dviihaju,no bodaj 😀
@zabka60 no ty si sa ako rozpísala aj ja si pohreším sem tam do nebíčka ja tam mám anjela strážneho moju babičku ked ešte bola medzi nami dost sme sa rozprávali a povedala mi že ked tu nebude tak na mna bude dozerat aby sa mi nič nestalo nech len na mna mysli aby sa to už konečne podarilo no neviem my budeme asi obe tehu narovnako 🙂
ahojte už som tu kecala som s manželom troška 😉 ,no každí den práca doma nič nestíham striedám dve práce naraz tak že večer padám do postele 😉
@odrik ved prave,ze nieco na tom bude 😀 ale psst,aby nas nepoculi,tie nase polovicky 😀 a čečetulku pozdrav od zabky a pekne pohladkaj po sivych vlaskoch 😵 milujem take starucke babicky,milucke,usmiate a plne zivota ako srnky 🙂
@tinka9075 musi musi musi musi musi musi musi musi musi musi musi musi tfuuuuuuuuuuuuuuuj tfuuuuj tfuuuuj a uz dost bo to prezenieme 😉
@frca jsne,ze nevadiii,nevadiii 😀 tesime sa na druhe kolo a vseobecne,ja uz nejak nejdem riesit,nechcem,stale dookola,zabudame popritom zit a riesit aj ine veci...no terminik by bol uzasny ja by som si moc priala na maj,vtedy som sa aj ja narodila
@monkri no vidis pride manzelik,vybavite viza a ostane tu stebou pekne a bude dobre..boze dufam,ze vam uz nebudu robit problemi ohladom pobytu

ahojte baby. dufam, ze sa sem k vam mozem pridat. snazime sa s manzelom tiez o babatko, ale takisto sa nejak nedari :( vsade okolo mna vsetci maju, dokonca niektori na prvykrat a my stale nic :( vase prispevky som citala - hlavne tie posledne, niektore z vas naozaj obdivujem. 🙂