icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

monkri
22. sep 2011

@tinka9075 to ano už aby tu bol 😉
@zabka60 dakujem snád už dovolia ked nie budeme si písať s blázninca alebo s vezenia 🙂

odrik
22. sep 2011

@zabka60
To vies, ze ju pozdravim 🙂 !!! Ona sa potesi a este Ti aj napecie a posle autobusom 🙂 po soferovi 🙂 !!! Ona je toho schopna!!! V pravy cas jej dam napiect kremese, ked jej poviem na co ich potrebujem, bude ich aj 1000 🙂 !!!

monkri
22. sep 2011

no idem off dobru noc vám

frca
22. sep 2011

@zabka60,presne ako hovoris,netreba nato stale mysliet lebo to je najhorsie,pohoda,klidek,leharo🙂🙂

odrik
22. sep 2011

@monkri
Neboooooj! Dovolia. Inak by sme vam museli do blazninca, ci vaznice nosit pomarance 🙂 !!! A to je dakeko 🙂 !!!

zabka60
22. sep 2011

@odrik jaa mam taku tetu ma po 60tke a kazdy rok mame tradiciu naapecie nam vianocnu vianocku 😀 a vzdy posle busikom po autobusarovi...no to bola ocinova sestra a odkedy ale tatik nieje medzi nami,uz nesteme akosi,nedala by sa spapat bo nam to pripomina tatika a uz len tie vianoce su tazke 😢 no nic,tak čečetula uz aby zacala s kremesmi 😉 citim v kostiach stretavku

odrik
22. sep 2011

@zabka60
Dobre moja, staci povedat 🙂 !!! Moja starka ma 90 rokov a nadherne meno, Hedviga 🙂 !!! je to mama mojej mamulky a ta bude taka ista a ja asi tiez, teda dufam 🙂 !!! Aj my mame Vianoce bez tatika smutne, ake kedze nase babky su obe vdovy, tak su na Vianoce spolu moja maminka, starka a moja svokra, a potom tam prideme vsetci 🙂 a je nam veselsie!

zabka60
22. sep 2011

@odrik no vam musi byt krasne,my sme same 3 odkedy tatik nieje a minule vianoce bol snami uz aj Mirusko..bolo nam ovela lepsie a veselsie 😀 zlatko a nechrapkas ty uz na pismenkach 😕 neskora noc a zajtra zas ides konurky zarabat 😅

odrik
22. sep 2011

@zabka60
Nechrapkam, som nocny vtak, ja vykukam ten satelit, aby nam nespadol na terasku 🙂 !!! len aby mi necapol na hlavu 🙂! A do nocnej oblohy sa za nas vsetky modlim tie najkrajsie modlitbicky 🙂 !!! Aj za nasich tatikov a za mojho malinkeho anjelika tam vysoko. Dnes mi je akosi smutno ☹ !

odrik
22. sep 2011

Dobru nocku vsetkym mojim babulienkam !!!

zabka60
22. sep 2011

@odrik 😢 mne tak bolo vcera a v sobotu minuly tyzden,pocuj maamco,ale ja som tak plakala,vo vani,ked som nohy holila 😀 ale plakala som,ako naposledy asi na pohrebe,vsetko vyslo zo mna von,tak sa mi ulavilo a spuchnuta som bola aj v kine,aj na disce,ako keby ma drahy doma dobil 😀 ...to tak musi byt,aby cloveku aj smutno bolo a potom zas veselo,to je priroda plna zenskych hormonov...co my budeme robit,ked budeme tehu 😕

mabumi
23. sep 2011

@krista5 akoby som na teba mohla zabudnut 😕 😀 ???!!!! ty mas zvlastne miesto, ked hovorim o sebe, tak to znamena ze aj ty 😉

@odrik mojka a to mi uslo ze ty mas cysty na maternici. to mas v maternici alebo na vajecnikoch? neboj, isto prasknu a odidu s najblizsou mrchou 😉 .
@lolitka25 a ty ako, stale nic 😅 ? (nestiham citat tak ak si uz pisala, prepac 😅 )

@kyra30 no vitaj dlhsie si tu nebola. ci len zle citam 😅 ? aka bola dovolenka? my ideme na vikend do tatier 😎 😵

zabka60
23. sep 2011

@odrik @mabumi @monkri @lolitka25 @tinka9075 @kyra30 @eviq @jarka87 @frca @alceola bre ranecko laasky moje milovane 😵 aj vy vyhajane tak dobre ako ja??babyy ja idem dnes zasa na discuuuu 😅 😅 a od zajtra budeme s malym potvoriakom 😀

alceola
23. sep 2011

@zabka60 ahoj tak to je super...tesim sa

zabka60
23. sep 2011

@alceola mojka a ty si sa ako vybuvala???

frca
23. sep 2011

@zabka60,ahoj,joj fajne som sa vybuvala🙂na discu?tak sa zabav poriadne,aj ja by som sla,uz som dlhoo nebola😀

zabka60
23. sep 2011

@frca po snama,budes mama 😀

alceola
23. sep 2011

@zabka60 neviem asi nie moc dobre lebo v praci same problemy, ako vsade..a som si vymyslela, ze urobim salat a rybu,ale uz teraz lutujem a s kym ides na disco?? maly ide k svojmu ocinovi na vikend, takze budeme sami, to bude NUDA!!

frca
23. sep 2011

@zabka60,noo popremyslam😀

zabka60
23. sep 2011

@alceola mnaaam pridem na obed...ci veceru???aha takze synacika mas s predchadzajuceho manzelstva abo vztahu,ak hapem jo??spolocne deti nemate.....mam v tom chaos 😅
@frca tak ale rychlo 😉

dolce251
23. sep 2011

@eviq ahoj, chcem sa spytat ohladom tej bylinkarky, ty si sa tam nejak u nej objednavala? a kedy je mozne za nou zajst?

frca
23. sep 2011

@zabka60,uz beziiiimmm🙂

alceola
23. sep 2011

@zabka60 ano je to tak on ma dve z predchadzajuceho a ja jedno , ale spolu nemame a preto chcem spolu, a nejde to....prid na vecceru, kedze z prace pojdem domov okolo obeda, kym to porobim..prid je toho tolko, ze vzdy mame kopu jedla, co sa nezje..

zabka60
23. sep 2011

@alceola ooo dakujeem za pozvanie,uz aj sadam na vysavac 😀

alceola
23. sep 2011

@zabka60 ok, len porpinas su ryniky, tak aby si nespadla🙂))

zabka60
23. sep 2011

@alceola neeboj nic,len neviem do akeho mesta sa mam odvysavat 😀

lolitka25
23. sep 2011

Ahojte 🙂 Tak ako sa tu dnes mavate?

frca
23. sep 2011

@lolitka25,ahoj,ale celkom dobre,ty sa pochval🙂

alceola
23. sep 2011

@zabka60 jaj, Levice,..tak podme podme, cakam, ja som este v praci, tak ale okolo 15tej bude obedik hotovy🙂)

zabka60
23. sep 2011

@alceola vyborne 😉 abo pridem skor a pomozem ti 😉