Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
no idem off dobru noc vám
@odrik jaa mam taku tetu ma po 60tke a kazdy rok mame tradiciu naapecie nam vianocnu vianocku 😀 a vzdy posle busikom po autobusarovi...no to bola ocinova sestra a odkedy ale tatik nieje medzi nami,uz nesteme akosi,nedala by sa spapat bo nam to pripomina tatika a uz len tie vianoce su tazke 😢 no nic,tak čečetula uz aby zacala s kremesmi 😉 citim v kostiach stretavku
@zabka60
Dobre moja, staci povedat 🙂 !!! Moja starka ma 90 rokov a nadherne meno, Hedviga 🙂 !!! je to mama mojej mamulky a ta bude taka ista a ja asi tiez, teda dufam 🙂 !!! Aj my mame Vianoce bez tatika smutne, ake kedze nase babky su obe vdovy, tak su na Vianoce spolu moja maminka, starka a moja svokra, a potom tam prideme vsetci 🙂 a je nam veselsie!
@zabka60
Nechrapkam, som nocny vtak, ja vykukam ten satelit, aby nam nespadol na terasku 🙂 !!! len aby mi necapol na hlavu 🙂! A do nocnej oblohy sa za nas vsetky modlim tie najkrajsie modlitbicky 🙂 !!! Aj za nasich tatikov a za mojho malinkeho anjelika tam vysoko. Dnes mi je akosi smutno ☹ !
Dobru nocku vsetkym mojim babulienkam !!!
@odrik 😢 mne tak bolo vcera a v sobotu minuly tyzden,pocuj maamco,ale ja som tak plakala,vo vani,ked som nohy holila 😀 ale plakala som,ako naposledy asi na pohrebe,vsetko vyslo zo mna von,tak sa mi ulavilo a spuchnuta som bola aj v kine,aj na disce,ako keby ma drahy doma dobil 😀 ...to tak musi byt,aby cloveku aj smutno bolo a potom zas veselo,to je priroda plna zenskych hormonov...co my budeme robit,ked budeme tehu 😕
@krista5 akoby som na teba mohla zabudnut 😕 😀 ???!!!! ty mas zvlastne miesto, ked hovorim o sebe, tak to znamena ze aj ty 😉
@odrik mojka a to mi uslo ze ty mas cysty na maternici. to mas v maternici alebo na vajecnikoch? neboj, isto prasknu a odidu s najblizsou mrchou 😉 .
@lolitka25 a ty ako, stale nic 😅 ? (nestiham citat tak ak si uz pisala, prepac 😅 )
@kyra30 no vitaj dlhsie si tu nebola. ci len zle citam 😅 ? aka bola dovolenka? my ideme na vikend do tatier 😎 😵
Ahojte 🙂 Tak ako sa tu dnes mavate?

@tinka9075 to ano už aby tu bol 😉
@zabka60 dakujem snád už dovolia ked nie budeme si písať s blázninca alebo s vezenia 🙂