Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@dolce251 ahoj, objednat sa netreba, ale je dobre jej den vopred zavolat, ci bude doma. Robi utorky a stvrtky, od pol stvrtej do pol siedmej. My sme prisli pred tretou a uz bola doma a boli sme prvi. Za nami prisli este dvaja a to sa dost dlho caka, lebo kazdy je dnu pol az tristvrt hodinu. Adresa ja Poľná 20, Vrbové a číslo je 0903 037 131. 😉
@mabumi
Ahoj zlatko, ja mam šeeeeecko!!! Cysty su v maternici a rovno dve, keby sa mi nahodou jedna zdala malo ☹! K tomu trombofiliu, vysoky homocystein, ktory vytvara ateroskleroticke platy v cievach, a tak. Ale inak, inak sa mam fajn 🙂! Ale zijem, dnes mam hiphop, uz sa tesiiiiim!!!

@frca ja vobec nemam cim 🙂 cakam mrchu a ako kazdy mesiac dufam, ze sa jej nedockam. do nedele ma najneskor dorazit... A ty sa cim pochvalis?