icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

lolitka25
23. sep 2011

@frca ja vobec nemam cim 🙂 cakam mrchu a ako kazdy mesiac dufam, ze sa jej nedockam. do nedele ma najneskor dorazit... A ty sa cim pochvalis?

frca
23. sep 2011

@lolitka25,tak bodaj by nedosla,tfuj tfuj nato🙂mne uz dosla svinucha a prebieha v plnom prude,doslova😀ufam ze zoslabne do zajtra

alceola
23. sep 2011

@zabka60 jaj to nemusis, akurat tak mi budes robit spolocnost, to budem rada..

zabka60
23. sep 2011

@alceola ale ja rada varim,nerobi mi to probleeem....

eviq
23. sep 2011

@dolce251 ahoj, objednat sa netreba, ale je dobre jej den vopred zavolat, ci bude doma. Robi utorky a stvrtky, od pol stvrtej do pol siedmej. My sme prisli pred tretou a uz bola doma a boli sme prvi. Za nami prisli este dvaja a to sa dost dlho caka, lebo kazdy je dnu pol az tristvrt hodinu. Adresa ja Poľná 20, Vrbové a číslo je 0903 037 131. 😉

zabka60
23. sep 2011

@eviq ahoj eviquuu...uz pijes cajikyy 😉

dolce251
23. sep 2011

@eviq dakujem velmi pekne, si poklad! Uz dlhsie rozmyslam, ze by sme sli za nou, ale si ma navnadila, asi to konecne zrealizujeme, mam cislo a adresu, nie je na co cakat, dakujem 🙂

dolce251
23. sep 2011

@eviq pocula som ze robi zazraky, tak drzim palce, nech ti jej liecba pomoze k vytuzenemu cielu!

eviq
23. sep 2011

@zabka60 ahoj, dnes som si rano robila prvykrat 🙂 juj keby mi aspon na tu cystu pomohol, tak aj za to by som bola vdacna....lebo stale ma boli brucho... 😖

eviq
23. sep 2011

@dolce251 dakujem 🙂 ja myslim, ze urcite stoji za to ist sa s nou porozpravat, ona nie je nejaka carodejnica 🙂 len pozna ucinky byliniek, takze same prirodne veci. A je mila, ochotna. Neviem ci to mas k nej daleko, my sme sa trepali az z Košíc, ale nelutujem to 🙂

zabka60
23. sep 2011

@eviq noo a vravela si aj o tej cyste??aby ti nato dala nejaky cajik???mna od vcera strasne presttrasne boli hlava 😢 uz mam chut si ju obuchat o stenu 😢

eviq
23. sep 2011

@zabka60 ano, spomenula som jej to, takze malo by...uvidime ci zafunguje..🙂 mna ked boli hlava zapijem ibalgin s kavou, to mi vzdy zaberie 😀

zabka60
23. sep 2011

@eviq 😕 ty ma chces zabit 😢 ....ja kavu nepijem,mam vysoky tlak 😠 ...asi pojdem lahnut a bude dobre a vecer miesto disko amme opat kino 😉 ideme carovat na saxanu 😀

eviq
23. sep 2011

@zabka60 oj, nechcela som ta zabit, ja som nevedela, ze mas vysoky tlak 😀 😀 ja ma nizky, furt som prispata.... 😀 tak dobre caruj za nas vsetky 🙂

zabka60
23. sep 2011

@eviq vsak ja im tam pocarujem neboj 😉 vycitam z lexikonu kuziel vyvar na nas "problem" 😀

tinka9075
23. sep 2011

@zabka60 ale ste tu toho popísali ja som pred chvílov prišla od doktora volali mi z Martina a objednali ma na sono som nechápala ja som im chcela volat v pondelok docent kázal den pred sonom 🙂

zabka60
23. sep 2011

@tinka9075 tak kedy teda ides na sono??a iui??

tinka9075
23. sep 2011

@zabka60 na sono idem v utorok a ked budú dobré foliky tak na iui by som mala íst štvrtok tak som zvedavá

zabka60
23. sep 2011

@tinka9075 jeej budemm na teba mysliet 😉

tinka9075
23. sep 2011

@zabka60 dakujem už to musíme rozbehnút 🙂

alceola
23. sep 2011

@zabka60 ja ako kedy, niekedy sa mi taaak nechce a inokedy aj napeciem, ako predvcerom...a uz je navarene, zjedene, a maly uz nie je ani doma, pred chvilou odisiel... a ty ako??

zabka60
23. sep 2011

@alceola ja som este doma,drahy uz dosiel s prace a chystame sa miesto disky ideme do kina na saxanu,idem si po recept do lexikonu kuziel 😀

odrik
23. sep 2011

@mabumi
Ahoj zlatko, ja mam šeeeeecko!!! Cysty su v maternici a rovno dve, keby sa mi nahodou jedna zdala malo ☹! K tomu trombofiliu, vysoky homocystein, ktory vytvara ateroskleroticke platy v cievach, a tak. Ale inak, inak sa mam fajn 🙂! Ale zijem, dnes mam hiphop, uz sa tesiiiiim!!!

odrik
23. sep 2011

@zabka60
Ahoj chrustik 🙂!!! Takze na didžinu??? No len si pekne zatancuj a odreaguj sa! Potrebujeme to ako sol! Ja mam dnes hiphop 🙂! Zajtra bude u vas curidielko, tak bude veselo 🙂!

odrik
23. sep 2011

@lolitka25
Ahoooooj!!! Som domka z robotky, unavena, ale vytesena, ze je piatok 🙂! Idem si dat dobru kafičku a labky medvedie od starkej a prasim na hiphop 🙂!!! Ako sa mi mavas?

zabka60
23. sep 2011

@odrik awooj chrobak 😀 mno tak uz nee didzina,ale kino,ideme pokuzlit so saxanou 😀 ....ani sa mi uz neste na skakanicu,kedze teta mrcha by mi mozno ani nedovolila..mnamky,daj si labky od cecetky babky a vyskac aj za mna nejake to deko 😀

odrik
23. sep 2011

@zabka60
Jeeeej, uz davaju novu Saxanu??? Dobre pokukaj, potom povies, ci stoji za to vidiet 🙂!

zabka60
23. sep 2011

@odrik uz daaavno,kukala som ukazkyy a vyzera to fjne,uvidime,potom veelice poradim,dufam,ze sa mi podari dostat sa do lexikonu kuziel,mozno tam je kuzielko aj pre nas 😉

kyra30
23. sep 2011

@zabka60 ahoj moja, víkend začína veselo...uži si disco a cez víkend aj malého potvoriaka 😀

zabka60
23. sep 2011

@kyra30 ahooj drobcek 😉 a ty mi mas ake plany???co idete robkat???my mame zmenu planu,ideme do kina,disco sa nekona...nevladzu,bo uz neviem kolky tyzden tahaju 12stky v praci,to by som ani ja nevladala,dufam,ze mi nezaspia v kine 😅