Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@eviq moja si sa pýtala, čo ma čaká , aké vyšetrenia... no moj manžel mal ísť na vyšetrenie, už v auguste.... ešte nebol....hnevá ma to riadne ...naťahuje to.....lebo nemal dobré výsledky... ...už som mu to ix krát pripomínala...za každým mi povie že čo stresujem,.....či nám to pomôže.... no chápeš, ale ak máme problém.... tak neviem, nechcem n aneho naliehať... ale dneska nejdem ani na to myslieť ☹ ...proste dneska ma všetci môžu 😎
@kyra30 Tak ho tam friskom vypoklonkuj, nech sa nevyhovara 🙂 a ty si mala vysetrenia v poriadku? V lete si si robila tuším nejaky zoznam...🙂 dnes mas piatockovu naladu, co? Ja lezim zabalena do deky lebo stale ma len nieco boli, v pondelok idem na ultrazvuk či je vsetko ok...inak dnes vecer je tu nejak ticho, vsetky uz niekde zurujete...😉)
ahojte tak sa hlásim dnes som mala tulavé topánky 😀 hned s práce somn išla s mamou a s neterkou do nitri bolo super som ko teraz 😉

@zabka60 tak kino...nestíham žabka ťa čítať 😀