icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

kyra30
23. sep 2011

@zabka60 tak kino...nestíham žabka ťa čítať 😀

kyra30
23. sep 2011

@kyra30 @žabka ja konečne doma.... po dlhom čase...žiadna nášteva, žiadny výlet... ešte aj manželíno dneska je na konferencii ...ináč v ZA 🙂....tak vaňa, kniha, vínko, zajra leňošiť.....som nemala takýto víkend nepamätám kedy

kyra30
23. sep 2011

@zabka60 dneska už som dobre naladené žabka, aj ako si písala, treba si život užívať... takže dneska žiadna myšlienka čierna...iba čistá hlava.... idem si užívať to, čo podľa niektorých jazykov , čo hovoria že sme "pohodlní ked nemáme baby " takže POHODU :-P

zabka60
23. sep 2011

@kyra30 presne tak,budme pohodlny,kedze nechceme deti 😠 ...mojka pekne napusti vanu,lahni,knizku do lavej,vinko do pravej,celo o vankus a pohoda,klidek a poniektory tabacek 😅 ...idem sa ja pomaly chystat do kina...a zajtra tesit na curidlo,som zvedava,aku bude mat naladu 😖

kyra30
23. sep 2011

@eviq moja si sa pýtala, čo ma čaká , aké vyšetrenia... no moj manžel mal ísť na vyšetrenie, už v auguste.... ešte nebol....hnevá ma to riadne ...naťahuje to.....lebo nemal dobré výsledky... ...už som mu to ix krát pripomínala...za každým mi povie že čo stresujem,.....či nám to pomôže.... no chápeš, ale ak máme problém.... tak neviem, nechcem n aneho naliehať... ale dneska nejdem ani na to myslieť ☹ ...proste dneska ma všetci môžu 😎

odrik
23. sep 2011

@zabka60
Tak velice pozorne sleduj 🙂 a kuzielka zapisuj 🙂!

kyra30
23. sep 2011

@zabka60 v piatok podvečer si zresetujem hlavu, možno že tak nájdem aj myšlienku zdravúúúúú

zabka60
23. sep 2011

@odrik samozrejme,ako povies bejbyyyyyyyyyyyyyyyy 😉 a co ty ides stvarat cez vikend,??

zabka60
23. sep 2011

@kyra30 pochybujem,bo my niesme zdrave 😀 😀

odrik
23. sep 2011

@zabka60
Este neviem moja, este musi zasadnut rodinna rada 🙂. Ale hlasia pekne, tak urcite nieco vymyslime vonku, mozno ukoncime grilovaciu sezonu 🙂!

eviq
23. sep 2011

@kyra30 Tak ho tam friskom vypoklonkuj, nech sa nevyhovara 🙂 a ty si mala vysetrenia v poriadku? V lete si si robila tuším nejaky zoznam...🙂 dnes mas piatockovu naladu, co? Ja lezim zabalena do deky lebo stale ma len nieco boli, v pondelok idem na ultrazvuk či je vsetko ok...inak dnes vecer je tu nejak ticho, vsetky uz niekde zurujete...😉)

monkri
23. sep 2011

ahojte tak sa hlásim dnes som mala tulavé topánky 😀 hned s práce somn išla s mamou a s neterkou do nitri bolo super som ko teraz 😉

tinka9075
23. sep 2011

@monkri treba sa aj trošku potúlat my ideme v nedelu do Trenčína na návštevu k tete už sme u nej neboli sto rokov a stále volá že čo neprídeme tak ideme na výlet 🙂

tinka9075
23. sep 2011

@kyra30 len ho treba poslat nech si ide spravit vyšetrenie môj s tým problém nemá aj v utorok idem na sono a on na vyšetrenie ešte sa smial že tam pôjdem s ním mne je jedno ved ked chceme mat dieta musíme aj niečo obetovat 🙂

monkri
23. sep 2011

@tinka9075 to máš pravdu treba aj žiť nie len pracovať no zajtra zase práca ale navečer doma a potom už víkend aj pre mna

lolitka25
23. sep 2011

@odrik ahoj Poklad hiphopersky 🙂 uzi si vikednik 🙂 Ja sa mam dobre, mrcha este nedorazila... snad zajtra nedorazi, chceme ist na vyletik do Kolína. Ty mas ake plany?

tinka9075
23. sep 2011

@monkri no to nebudeš mat dlhý víkend ale čo už narobíme robit sa musí ja som ešte na pn ale už by som šla rada do roboty už mi doma šibe tak uvidím kedy ukončím pn 🙂

lolitka25
23. sep 2011

@zabka60 ahoj, alceola uz vyvestila ti? neviem ci jej uz mam i ja posielat ci este skoro 🙂

tinka9075
23. sep 2011

@odrik treba pogrilovat kým je ešte pekné počasie potom už budeme len sediet doma v papučiach 😉

monkri
23. sep 2011

@tinka9075 no nevadi ale ved aspon troška zarobím 😉

odrik
23. sep 2011

@lolitka25
Ved uz ani mrsina nech nedorazi, nech ide od Teba preeeeeeec, potvora!!! Vikend hlasia pekny, tak mozno trosku pobudneme vonku 🙂! Uzi si babie leto 🙂!

odrik
23. sep 2011

@tinka9075
Tak veru moja, kupim nejake masko, cuketku, zemiacky a sup na terasku obedik pogrilovat 🙂!

tinka9075
23. sep 2011

@odrik presne tak som to myslela treba ešte kým je vonku slnečno v utorok idem na sono a ked bude všetko ok čaká ma iui už sa teším 🙂

tinka9075
23. sep 2011

@monkri ved ano euráče treba a v nedelu si odýchneš 😉

odrik
23. sep 2011

@tinka9075
Budem velmi, velmi na Teba mysliet! A hlavne drzkat palceky!!!

kyra30
23. sep 2011

@tinka9075 budem na teba myslieť, nech všetko dobre dopadne.... júj... by sa už tu už jedna tehuľa šikla, nejaké nové naše svetielko....ber to ako poslanie 😵

kyra30
23. sep 2011

@odrik možno posledný víkend krásny pred nami...myslím čo sa týka počasia ......grilovanie nie zlý nápad 😉

kyra30
23. sep 2011

@eviq @tinka9075 baby asi toho svojho vypoklonkujem na spermiogram hned z pondelka rána, v pondelok ráno mám narodky....poviem mu, že by to bol moj najkrajší darček, že mám 31 a chcem dieťa.... také jemné citové vydieranie.....to by šlo 😅 😅 .....čím viac sa mi to začína páči ...

kyra30
23. sep 2011

@lolitka25 čarujem takto tesne pred pol nocou....aby mrcha lolitke nedorazila dnes a ani zajtra....ani najbližších rok : "čáry máry abraka dabraka mrcha nech sa od lolity odvráka " .........posledné slovo je sloveso odvráti skomelenné do rímu , keby si nerozumela 😀 😀

eviq
24. sep 2011

@kyra30 @lolitka25 hukacaka hukacaka, mrcha nech prec prcha 🙂