icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

jarka87
24. sep 2011

ahojte, dakujem za privitanie do skupiny 🙂 vidim, ze som v nejakej rozkecanej, co mi celkom vyhovuje 🙂 teraz aby som sa s vami podelila o nieco zo mna. mam 24 rokov, sme s manzelom o chvilu 5 mesiacov zobrati a zaroven tolko sa snazime o babatko. nejako nam to nejde. neviem, ci je problem v tom, ze som dlho brala antinu alebo co, ale uz mi to celkom leze na nervy, ze vsade okolo mna same tehotne a tehotne a otazky od vsetkych, ze vy nic? 😔 najlepsi vcera kolega, ze raz si s parnerkou nedali pozor a teraz budu rodicmi. ja to fakt nechapem :( rozmyslam, ze co byv as este mohlo zaujimat, ale ak, tak sa kludne aj pytajte 🙂

eviq
24. sep 2011

@jarka87 Nevesaj hlavu, pat mesiacov je strasne malinko, ani sa nenazdas a bude to tu, len si pekne zatial uzivaj zivota 🙂

tinka9075
24. sep 2011

@odrik dakujem dufam že sa podarí 🙂

tinka9075
24. sep 2011

@kyra30 pekne ho pošli nech si ide na vyšetrenie a spraví ti radost ked máš narodky 🙂 no som ja zvedavá či sa podarí dúfam že ano a už konečne budem tehulka 😎

eviq
24. sep 2011

@tinka9075 jasne, ze budes, s tvojim optimizmom sa babatka budu pretekat, ktore skonci u teba v brusku 😉

eviq
24. sep 2011

No baby...vam pisem jednu velku absenciu za dnesok... 😀

monkri
24. sep 2011

@eviq ahoj moja ako sa máš ako víkenduješ?

monkri
24. sep 2011

@jarka87 ahoj vitaj u nás 😉

eviq
24. sep 2011

@monkri ahojko, na prd Monci, na prd...boli ma cysta, tak polihujem cely den, ale zajtra by som rada isla do kina...a co ty? 🙂

monkri
24. sep 2011

@eviq ja asi ako ty mám depku troška chyba manžel a som naštvaná na tehotné hoci im to želám ale každý okolo je tehotný alebo rodí a my nič prečo moja ☹

eviq
24. sep 2011

@monkri Neviem zlatko preco. Ale nehnevaj sa na tehulky, oni nemozu za to, ze my mame problemy. Urob si horuci kupel, vezmi dobru knizku, pohar vinka a zrelaxuj trosku. Manzelik tu bude co nevidiet.

monkri
24. sep 2011

@eviq moja ja sa nehnevám na ne ja im to želám len sa hnevám kade idem všade sú a ja nie mna hnevaju take čo ide po meste brucho velké pivo a cigareta v ruke to ma hnevá

lolitka25
24. sep 2011

@jarka87 Ahoj kocka, vitam ta medzi nami 🙂

Ahojte babulky moje, ako ste sa dnes mali? My sme mali s manzelom nadherny den v Koline... dobre sme si oddychli. Mrcha este nastastie nedosla, snad nedojde 🙂
Vcera sa nam stala taka neprijemnost... po sexe som dostala priserny krc do brucha a trvalo asi hodinku kym prestal... stalo sa vam to uz niekedy, neviete co to moze byt? A nerobili sme ziadne rodeo, len klasicke "tulenie" 🙂

eviq
24. sep 2011

@lolitka25 Mne sa to stalo, ked som bola tehu 😉

eviq
24. sep 2011

@monkri to chapem....ak niekto pride k niecomu lahko, tak si to potom až tak nevazi...

lolitka25
24. sep 2011

@eviq mne sa to este nikdy nestalo a vcera nas to troska vydesilo... asi tyzden som na milovanie nemala chut a vecra to takto dopadlo :( No uvidime. pobolieva ma podbrusko ako rped mrchou,ale stale verim a dufam a modlim sa 🙂

odrik
24. sep 2011

@lolitka25
Ahoj pokladik, neviem, neviem, ci Ty nie si tehulienka 🙂 !!!

odrik
24. sep 2011

Ahojte babulky, tusim trosku medzi nas zavitala kamoska depka ☹ !!! Ja uz mam dva dni nanic naladu, okolo same tehulky a babatka, suseda mi vcera povedala, ze v aprili cakaju druhe dietatko, a tak nejak! Saaaak ja im to vsetkym prajem, ale aj vaaaaaam, moje zlate potesitelky!!! Ale na kremese sa zesim a to mi vzdy zdvihne hlavku hore 🙂 !!!

odrik
24. sep 2011

@jarka87
Ahoj zlatko, neboj, vsetko bude v poriadku!!! Este to nie je dlho 🙂 !!! My sme prveho synacika mali az po piatich rokoch. A uz ma 11 rokov 🙂 ! Nevsimaj si vsetkych okolo, ja viem, ze je to tazke. Aj nam bolo povedane, ze sme pohodlni, ked nemame druhe dietatko, dokonca ludia z rodiny to povedali, ale co s takymi ludmi narobis? Pichne Ta to, zaboli, ale ked sme im povedali, ze nie sme pohodlni, ale to nejde, nechci vidiet tie tvare. Onemeli 🙂! Neviem preco si kazdy mysli, ze ten- ktory par deti nechce! Preco primarne nerozmysla tak ako my, ze asi deti nemoze mat, ze sa im jednoducho nedari??? Preto, lebo mnohi ludia su zli, klebetni a neempaticki!!! Drzkaj sa moja, babulko pride, aj pre Teba sa urcite najde bocian 🙂 !!!

tinka9075
24. sep 2011

@eviq Dakujem si velmi zlatá potom zo sebou potiahnem aj teba a budeme bruškaté obe 🙂

kyra30
24. sep 2011

@odrik @tinka9075 zastihla som dva nočné vtáky.... no zlatička... my by sme mali snažilkovať, nie si ty podaromnúc vypisovať 😀 😀 😀 no mne zajtra dojdu mrchy... ..už je to vo vzduchu 😝

tinka9075
24. sep 2011

@kyra30 mne sa už snažilkovat ani nechce musíme šetrit materiál aby boli na iui dobrý bojovníci 🙂

kyra30
24. sep 2011

@tinka9075 jasne....aby ste tam šli s kvalitným materiálom 😀 😀 😀....no už aby to bolo...vari dajaký pokladík z toho zíde 😵

odrik
24. sep 2011

@kyra30
No veru, pravdu vravis, bars si mlada 🙂 !!! A co ked mrska nepride 🙂 ??? Jezisi, ja by som Ti to zo srdiecka priala!!! Neboj, ja tulkanie este dnes vyriesim 🙂 ! Synacik nam spika dnes u najlepsieho kamarata, takze.....

odrik
24. sep 2011

@tinka9075
Ahoj pokladik, len pekne setri 🙂 !!! Nech je veeeeelice kvalitny 🙂

tinka9075
24. sep 2011

@kyra30 no už by bolo načase aby sa to tu rozbehlo neviem či to do vianoc aj stihneme 🙂

tinka9075
24. sep 2011

@odrik ja ked vidím tehulky nejako to so mnou nič nerobí iba sem tam mrknem na kočík ked sa mi páči to skôr môj pozerá po babetkach 😉

kyra30
24. sep 2011

@odrik keby neprišla..... to by bolo šťastíčko 😵 😵 😵 ....no uvidíme....ja zväčša vstanem a mám ich ...jako naprogramovaná....takže ráno bude múdrejšia večera 😉

tinka9075
24. sep 2011

@odrik dúfam že bude kvalitný a ked budú foliky ok ja by som už brala aj dvojičky 😀

odrik
24. sep 2011

@kyra30
Tak urcite daj vediet 🙂 !!! Mohla by Ti dat ta mrska potvorka uz konecne pokoj 🙂 !