Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
No baby...vam pisem jednu velku absenciu za dnesok... 😀
@jarka87 Ahoj kocka, vitam ta medzi nami 🙂
Ahojte babulky moje, ako ste sa dnes mali? My sme mali s manzelom nadherny den v Koline... dobre sme si oddychli. Mrcha este nastastie nedosla, snad nedojde 🙂
Vcera sa nam stala taka neprijemnost... po sexe som dostala priserny krc do brucha a trvalo asi hodinku kym prestal... stalo sa vam to uz niekedy, neviete co to moze byt? A nerobili sme ziadne rodeo, len klasicke "tulenie" 🙂
Ahojte babulky, tusim trosku medzi nas zavitala kamoska depka ☹ !!! Ja uz mam dva dni nanic naladu, okolo same tehulky a babatka, suseda mi vcera povedala, ze v aprili cakaju druhe dietatko, a tak nejak! Saaaak ja im to vsetkym prajem, ale aj vaaaaaam, moje zlate potesitelky!!! Ale na kremese sa zesim a to mi vzdy zdvihne hlavku hore 🙂 !!!
@jarka87
Ahoj zlatko, neboj, vsetko bude v poriadku!!! Este to nie je dlho 🙂 !!! My sme prveho synacika mali az po piatich rokoch. A uz ma 11 rokov 🙂 ! Nevsimaj si vsetkych okolo, ja viem, ze je to tazke. Aj nam bolo povedane, ze sme pohodlni, ked nemame druhe dietatko, dokonca ludia z rodiny to povedali, ale co s takymi ludmi narobis? Pichne Ta to, zaboli, ale ked sme im povedali, ze nie sme pohodlni, ale to nejde, nechci vidiet tie tvare. Onemeli 🙂! Neviem preco si kazdy mysli, ze ten- ktory par deti nechce! Preco primarne nerozmysla tak ako my, ze asi deti nemoze mat, ze sa im jednoducho nedari??? Preto, lebo mnohi ludia su zli, klebetni a neempaticki!!! Drzkaj sa moja, babulko pride, aj pre Teba sa urcite najde bocian 🙂 !!!

ahojte, dakujem za privitanie do skupiny 🙂 vidim, ze som v nejakej rozkecanej, co mi celkom vyhovuje 🙂 teraz aby som sa s vami podelila o nieco zo mna. mam 24 rokov, sme s manzelom o chvilu 5 mesiacov zobrati a zaroven tolko sa snazime o babatko. nejako nam to nejde. neviem, ci je problem v tom, ze som dlho brala antinu alebo co, ale uz mi to celkom leze na nervy, ze vsade okolo mna same tehotne a tehotne a otazky od vsetkych, ze vy nic? 😔 najlepsi vcera kolega, ze raz si s parnerkou nedali pozor a teraz budu rodicmi. ja to fakt nechapem :( rozmyslam, ze co byv as este mohlo zaujimat, ale ak, tak sa kludne aj pytajte 🙂