icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

tinka9075
26. sep 2011

@zabka60 ved aj ja idem druhý krát ja som bola na iui pred rokom aj som zostala a potom potratila ale to bolo bez prípravy foliky boli dobré tak sme to skúsili ale teraz už idem s clostíkom tak dúfam že sa podarí 🙂

zabka60
26. sep 2011

@tinka9075 ozaj prepac,no vidis tak obidve mame druhe kolecko 😉 ..zajtra posepkaj kozenke,ze nas musia oplodnit bo bude zle 😝

tinka9075
26. sep 2011

@zabka60 jasné že pošepkám aj ju poplujem pre štastie no bude sranda ked budeme obe tehulky 🙂

eviq
26. sep 2011

@zabka60
@lolitka25 ahojte, tak cysta dnes az tak neboli ale je tam, bola som na usg ma 4,2x3 cm a doktor povedal, ze netreba s nou nic robit, len sledovat.

Dievčence rozhodla som sa, že si od koníka dám trošku pauzu takže sa tu nejaký čas neukážem. Nejak mám toho veľa, výsledky sú zlé skoro zo všetkého a už toho mám nejak plné zuby. každý deň som u nejakého lekára a ešte nikde som nemala dobré výsledky. Idem radšej čítať knihy, háčkovať obrusy, pliesť ponožky alebo tapetovať susedom byty...skrátka idem sa venovať veciam , ktoré mi nebudú ešte viac pripomínať moje trápenie. Tak sa tu majte, nech sa vám darí a keď sa tu o nejaký čas pozriem tak chcem vidieť samé tehuľky...🙂 držte sa 🙂 ahojko

tinka9075
26. sep 2011

@eviq ahoj asi ta pozvem na návštevu my prerábame dom môžeš mi pomôct malovat a upratovat ked bude všetko hotové 😉

zabka60
26. sep 2011

@eviq too mi je luto,ze sa to len zhorsuje,ale po kazdom dazdi musi vyjst slniecko 😉 zajtra ta silno ocakavam na stanici v ziline,mam pre teba robotu,dufam,ze ma nesklames,pomozes mi vymalovat 😉 tapety sa mi pacia,ale su neprakticke.... 😖 kedy ta mozem cakat 😵

odrik
26. sep 2011

Jeeeezisi babulky, vy ste toho popismenkovali 🙂!!! A co som ja nejaky rychlocitatel 🙂??? No idem to tu pokukat, nech sa s vami potesim 🙂!!!

odrik
26. sep 2011

@lolitka25
No mrcha mrchata nech len ide tam, kde ju treba!!! Co sa furt a furt mota len okolo nas!!! Treba ju chytit a kamsi daleko pleštit 🙂! Zlatusik, som maximalne vycerpany tvor 🙂!

odrik
26. sep 2011

@eviq
Vela stastia zlatko!!! Drzkaj sa, budeme sa tesit, ked nam napises !!! Nech sa Ti dari, ja budem na Teba mysliet!!!

odrik
26. sep 2011

@zabka60
Aj ja mozem prist malovat 🙂 ???
Ahoj moje krasne dieta 🙂 !!! Unavena som ako pes, ale ja som rada unavena z prace, lebo viem, ze som si ju robila poctivo! Takato unava mi nevadi, len som dnes mala deti s takymi tazsimi diagnozami a to mi uberie moc energie. Ale uz trosku oddychujem, idem si dat kupeľ a poharik vinka 🙂 !

odrik
26. sep 2011

@tinka9075
Myslim na Teba, pekne prikaz folikom, aby dobre rastli 🙂!!! Nech sa moze ist na to!!!

lolitka25
26. sep 2011

@eviq ahojky, to ti iste poradila teta bylinkarka, tak si oddychni mojka a nacerpaj vela sil 🙂

tinka9075
26. sep 2011

@odrik dakujem som zvedavá čo mi zajtra povedia na sone ale trochu ma bolí brucho čo mna nebolieva tak asi folíky narástli 🙂

odrik
26. sep 2011

@tinka9075
Dobre, dobre, nech len rastu 🙂!!! Este aj zabke narastu a budete tehulky obe 🙂 !!! To sa mi paci 🙂 !!!

tinka9075
26. sep 2011

@odrik no to dúfam že budeme už to musí niekto rozbehnút 😎

zabka60
26. sep 2011

@odrik ahoj maminecka,taky by mal byt kazdy doktor,mal by si svoju pracu robit poctivo 😉 ja teraz predavam notebok mm,ale neskor sem este pridem,ak tu samozrejme nebude do rana 😀 tak zatim

katkapapacova
autor
26. sep 2011

@lolitka25 milacik nechodis niekedy do ke???

lolitka25
26. sep 2011

@katkapapacova Ked som na SVK do KE chodim pravidelne 🙂 mam to blizunko... Tak sa mozeme stretnut a dame si kremese 🙂

katkapapacova
autor
27. sep 2011

@lolitka25 super moja, no a ty byvas vari v zahranici?inak som ta potvrdila, juj jaka si ty kocka 😀 😀 😀

alceola
27. sep 2011

@zabka60 haha, vidis, mne staci malicko ja som taka skromna...aj dnes som isla spat o polnoci a potom som sa prebrala ako mm nadomnou sedi a pozera sa mi priamo do tvare, skoro som dostala infarkt, on ,ze len tak kukam🙂

alceola
27. sep 2011

@kyra30 baby moje pekne, ale ja nie som vestica...toto nie je vestiaren🙂)))

alceola
27. sep 2011

@kyra30 vies co popravde,som na tom tak ako tak, aj rozmyslam, ze sem nebudem dlhsie chodit, pretoze som potom stale v tom istom, trapia ma aj vase starosti, skor by ma mali povzbudit, ale veru nie je to tak, vkuse na vas myslim..cele dni..tak neviem, ale ved este uvidis, vidis, som tu..takze neodchadzam..

lolitka25
27. sep 2011

@katkapapacova Ahoj Kati, ano od leta som uz pri manzelovi v Nemecku (obaja sme zo SVK)... Ked pridem na navstevu na SVK zbehnem do Kosic a mozeme sa stretnut, pochvalis sa mi malinkou Karolinkou (ak sa dovtedy meno nezmeni 🙂

zabka60
27. sep 2011

BRE RANKO 😉 ...AKO???JA SA POMALY CHYSTAM K SVOJMU DOKIMU A PEVNE DUFAM,ZE MA ZBYTOCNE NEVYPISE S PN NA DVA DNI DO ROBOTY 😠 ....

lolitka25
27. sep 2011

ahojky
@zabka60 dobre ranko.... ja som dnes slamena vdova, mm mam na sluzobke do zajtra, mrcha este nedorazila. drzim palce nech u dokiho vsetko dopadne oki 🙂

zabka60
27. sep 2011

@lolitka25 TAK SI PEKNE UZI TROSKA VOLNA OD MANZELIKA 😀 DOBRY KUPEL,KNIZKA 😉 teeda mrcha este neprisla mojka tak ti drzim palceky...a nejdes testovat???ci este pockas??
@alceola 😕 zlatko a kam by si ty chodila,nechod nikam pekne tu bud snami,aj ja sa trapim nad svojimi problemami,aj nad vasimi,ale preo sme tu,aby sme jedna druhu podrzali a povzbudili,ale ak to tak silno citis,ze si potrebujes od nas odpocinut,tak si oddychni 😉 nebudeme ti to zazlievat 😉

lolitka25
27. sep 2011

@zabka60 netestujem este, citim sa predmrsne a teraz ked neviem odpoved mam sancu, nadej a ked urobim testik a nevyjde mi tak stratim nadej a uz sa asi zrutim :( Vcera som sa s mm o tom bavila, tak, ze pockame kym dojde zo sluzobky a potom uvidime... Zabka, ked ja sa strasne bojim testovat,.... bojim sa ist kupit si test,lebo ekd bude doma nevydrzim a testnem a potom pride PÁD... som 38DC (ovulka bola na 21....)

zabka60
27. sep 2011

@lolitka25 zlatko a ty nemas pravidelny cyklus??ja neviem,nechcem byt zla a nutit ta,ale tiez sa nechat natahovat mchou nieje to prave orechove,ale asi mas pevne nervy 😀 😀

lolitka25
27. sep 2011

@zabka60 nemam pravidelny zialbohu.... od ovulky som ale zatial stale dostala mrchu na 13 den...a teraz vidis to.... lenze moja ovulka si chodi ako chce. Pani doktorka mi dala nejake vitaminky na upravu cyklu,len som ich este nezacala brat.... Zabulka moja ja vobec nemam pevne nervy, ja len som uz v takej hlbokej depke a nechcem spadnut hlbsie.... cysta na vajecniku, mrcha si robi co chce, matuce priznaky, nepravidelne cykly... neustale otazky kedy uz budeme mat babo a na co cakame a dobre rady, ze netreba na to mysliet.... stale som testikovala, kupovala vselijake testy, ovutesty, ovumikroskop, gelik na podporu pocatia, cajicky, tehu testy a nic.... ja uz proste ani neverim.... :(

zabka60
27. sep 2011

@lolitka25 je mi luto,ze si updla do hlbokej depky,mame na to pravo kazda jedna z nas..aj ja som kupovala same vitaminy,caje,aj mikroskop mam na ovu a nic...ani iui nam nevyslo,aj som grckala,ale teraz viem,ze to boli len nervy a mala by si opat zacat verit,aj ja som bola v depke,ked mi mrcha dosla,ale verim,ze druhee iui nam vyjde..byt tebou otestujem,abo skocim k dr,kde je mrcha a urcite ani nedojde..ale to je uz len na tebe draha,ako dlho to vyddrzis 😅