icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

tinka9075
27. sep 2011

@lolitka25 no ved to teraz budem buntošit neskoro do noci ale ja som taký nočný vták teraz ked som na pn je to ok ale ked budem chodit do roboty to už bude iné 🙂

lolitka25
27. sep 2011

@tinka9075 no aspon tu nebudem sama 🙂 vidis, dnes tu nie je ani zivej nohy 🙂

tinka9075
27. sep 2011

@lolitka25 no neviem kde sú babenky nikto tu nie je neviem kde sa túlajú a čo mrška dúfam že ešte nedorazila 😉

lolitka25
27. sep 2011

@tinka9075 este nie... a dnes som ledva odolala neist do lekarne kupit testik.... pockam do stvrtka ako som chcela...

tinka9075
27. sep 2011

@lolitka25 jaj ja by som ti tak priala aby si bola v tom aspon to tu rozbehneš a my sa potom popridavame ja som dnes bola na sono len mojim folikom sa asi nachce rást ešte idem v piatok a potom už dúfam iui 🙂

lolitka25
27. sep 2011

@tinka9075 ja sa bojim, ci to meskanie nepsosobila ta moja cysticka... bojim sa az tak velmi verit a dufat 🙂 a neboj, folikulky porastu a IUI bude uspesne 🙂 a pojdeme na kremese... ktora to vlastne vymyslela?

tinka9075
27. sep 2011

@lolitka25 dúfam že to nebude ta cystička a budeš v tom 🙂 tak sa teším keby sa ti to podarilo no dúfam že foliky porastú a pôjdem na iui ja neviem kremeše asi vymyslela zabka 😎

lolitka25
27. sep 2011

@tinka9075 urcite porastu,,, to by uz co bolo, keby ze nie 🙂 pomodlim sa opat za nas vsetky 🙂 troska som to v tom navale udalosti zanedbala a zdepresivnelo nam to tu 🙂 napravime 🙂 Ja sa uz fakt nevyznam v sebe, stale okolo siedmej vecer sa mi zacne tocit hlava... ale na druhej strane ma boli predmrchovsky brucho...

tinka9075
27. sep 2011

@lolitka25 ja ked som bola tehotná mne bolo velmi zle točila sa mi hlava a tak mi bolo zle že záchodova misa bola moja kamoška viackrát denne potom som bola v nemocnici na udržanie tehotenstva a ked sme si myslely že je všetko ok tak som potratila ale už je to preč teraz myslím len na budúcnost a že bábo budem mat 🙂

lolitka25
27. sep 2011

@tinka9075 ja som vracala len raz... na 7 den po ovulke, cize to mohla byt nahoda, ze ma hned rano tak naplo... ale hlava sa mi tocieva denne... ale aj ako vravim, boli brusko, ze stale chodim kontrolovat ci mrcha nedorazila... Budem ti drzat prsteky nech uz nepotratis,ale nech mas krasne zdrave babatko

tinka9075
27. sep 2011

@lolitka25 ja som si istá že teraz sa mi to podarí nejak to cítim mne jedna pani veštila že budem mat jedno dietatko dievčatko ale bude to velmi tažká cesta no prežila som si už dost a to mi veštila aj z kávy a videla tam dievčatko s vrkočmi tak dúfam že to bude pravda a nemáš náhodou nízky tlak lebo aj vtedy sa ti točí hlava 🙂

zabka60
27. sep 2011

ahojte pokladiky,bola som s kamkou na pivko,musela som sa odreagovat po tych nervoch u dokiho 😠 .....kukam panelak,ale akosi sa mi chce cielko hodit o vankus 😀

lolitka25
27. sep 2011

@tinka9075 ahojky, ja mam nizky tlak stale ale momentalne je pekne a ja ho mam iba ak je pred burkou alebo pod mrakom... Wau tak verme vestici a bude copanka mala 🙂 @zabka60 aj ja kukam panelak 🙂

tinka9075
27. sep 2011

@zabka60 a ja že kde si sa nám stratila aspon si trošku myslela na iné myšlienky no tvojho doktora by som nakopala ja mám chvala bohu super gynekologa a vždy pokecáme ja k nemu rada chodím 😉

tinka9075
27. sep 2011

@lolitka25 a ja si aj tak myslím že si už tehulka jaj to by bolo super 🙂

lolitka25
27. sep 2011

@tinka9075 joj dakujem ti velmi, ze mi tak prajes, si velmi zlata 🙂 Neviem citim v kostiach ze ak ja budem mat babo prvy bude chlapcek, asi preto ze som jakziv tuzila po Karolinke 🙂 a mne nic nevychadza ako by som si predstavovala... 🙂 Ale co, hlavne nech je uz tu a je zdravucke 🙂

tinka9075
27. sep 2011

@lolitka25 možno bude prvé dievčatko ja chcem Lujzu ale mužovi sa páči Terezka a na chlapec bude Marko tak to sa páči mne aj ja hovorím len nech je zdravučké a je jedno či to bude chlapček alebo dievčatko 🙂

lolitka25
27. sep 2011

@tinka9075 presne 🙂 hlavne je nech je zdrave, z hociakeho pohlavia sa budem tesit a budem najstastnejsia zena na svete 🙂

zabka60
27. sep 2011

@lolitka25 uz sme prepli na ordinaciu 😝 ....ale coskoro zadriemem som akasi vycerpana,asi s tych nervov,ze doki je na mna taky hnusny,no to tazko,kedze ich hneva,ze chodime do centra,kedze on nam nedokaze pomoct 😠
@tinka9075 ti zavidim super dokiho ☹ ...booze dnes som na nete nasla take krasne obliecky jooj,mm urobim radost si zasluzi,ze este zo mna nezosalel,kedze som v psolednej dobe taka hnusna s tych hormonov 😝 😝

tinka9075
27. sep 2011

@lolitka25 aj ja už som povedala že keby boli aj dvojičky ani by mi navadilo bolo by to náročné ale bolo by to pekné 😉

lolitka25
27. sep 2011

@tinka9075 joj dvojicky by som brala, to by bolo uplne najlepsie... 🙂
@zabka60 neboj moja, pol rok vyprsi cobydup a ty vymenis dokyho uz ako tehulka 🙂

tinka9075
27. sep 2011

@zabka60 aj ja pozerám ordináciu no ja mám takého dokiho ked som po ivf potratila a prišla k nemu tak mi to prišlo luto a rozplakala som sa a on plakal so mnou takého mám doktora človeka ktorý ta chápe 🙂

tinka9075
27. sep 2011

@lolitka25 no len aby sa to na nás nenalepilo a o chvilu tu budeme písat že čakáme dvojičky 😎

zabka60
27. sep 2011

@lolitka25 no vsak chvalabohu a od oktobra sa k nam do kostola stahuje akysi cirkevny zensky,maju najnovsie vybavenie,vsetko zadarmo a vyhoda,ze ak chces ist knim,tak nemusis ani svojmu dokimu oznamovat,ze unho koncis,oni to vybavia za teba,to je ake super 😉 hned ako tam budu sa tam pojdem informovat bo u mojho dokiho platim za kazdu kontrolu aj ked som na pn 2 ecka,akoze za objednanie,akoze to sa budem informovat na socielke,ci to mozu robit!!!

lolitka25
27. sep 2011

@zabka60 platis a este taky pristup? tak to nech ide do kelu...

zabka60
27. sep 2011

@tinka9075 tak to je len plus pre teba,ze mas dokiho zo srdieckom 😉 ..dufam,ze mne sa podari konecne najst dobreho dokiho,ale myslim,ze ten cirkevny bude fajn,uvidime,ak nie uz neviem kam pojdem,sa sama budem asi vysetrovat 😀

zabka60
27. sep 2011

@lolitka25 ano 2 ecka za kazdu jednu navstevu a bonus,dnes kolegyna bola u dookiho,aj ona ho ma,je v 7tt a vybavovala si papier do prace,ze je tehu a nemoze tahat nadcas a normalne musela zacvakat za zdrap papiera 7 eciek!!!akoze nechapem,aj ja mam v praci doporucenie od internistky,zee nemozem tahat nadcasy a nocne robit a neplatila som ani cent!!!tak povec,co su to za ludia 😠

tinka9075
27. sep 2011

@zabka60 ja som pred ním chodila k doktorke ale tá bola nanič nič neriešila tak som od nej odišla tento doktor je u nás nemusím cestovat ja som s ním velmi spokojná a som rada že k nemu chodím 🙂

lolitka25
27. sep 2011

@zabka60 ludske hyeny...

zabka60
27. sep 2011

@tinka9075 ja som zvedava,ako ja dopadnem,u tych cirkevnych 😎 ..uvidime ale myslim,ze to bude doki zo srdcom,kedze je cirkevny...
@lolitka25 mas cistu pravdu a sestricka sa len stazuje,ako ma vela ludi a bucha tam zo suflikmi a neprijemna,no hruuza,vzdy ked som tam otvori dvere a dookola len trepe,ze sodoma gomora a ona nestiha,fuurt dookola jak pokazena platna...ako keby bola jedina,co pracuje