Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@tinka9075
Jasne!!! Ved idete na tie dvojicky 🙂!!! Jeeezisi babulky, ja vam to tak strasne a zo srdiecka prajem!!! Uz zasa mam slzy v ociach, co tak strasne verim, ze uz sa vam to vsetkym podari 🙂!!! Predsa len, ja uz jedneho huncuta mam a je to uzasne volaco!!! Tak moc vam budem drzat palceky, ze budu modre !!! Nech su aj fialove, len aby to vyslo!!!
@odrik,neboj to zvladnes,ved co by sme nevydrzali pre babetka v brusku🙂ani dako nemam nic nove,akurat dnes blby den,som stretla znamu v meste a videli sme sa naposledy pred letom ked som bola este tehu,a som sa samozrejme musela pochvalit,a teraz sa ma pytala ze ako sa ma male a ze mi este brusko nevidno tak som musela vysvetlovat😒Ale nevadi ved budeme vsetky tehulienky coskoro a mozno uz aj jednu mame,lolitku🙂
Caute baby dlho som tu uz nebola, lebo mam toho velmi vela. Minuly tyzden som bola u Dr. na sono potvrdil tehotenstvo 6tt 4 dni 🙂 A vy sa ako mate baby?
@mabumi praveze nijako sa necitim.... prsia co ma pred mrchou bolia teraz vobec nic, raz na 7 den po ovu som rano vracala, vecer o siedmej sa mi tocieva hlava pravidelne, po sexiku raz som dostala neskutocne krce asi na 1 hodinu.... a brusko ma predmrchovsky sem tam pobolieva..... vytok niekedy ziaden, niekedy taky husty... si zlata a bodaj by si mala pravdu, ze uz nebude sklamanie.... ano vecer skocim do lekarne a rano ocikam palicku 🙂 ... momentalne som 39DC - ovu bola na 21 DC - ja to mam take nepravidelne, lenze po ovu mi mrcha vzdy dosla na 13 den... a teraz nikde potvorka 🙂
@lolitka25 Co sa tyka toho ako sa citis, ja som sa citila a aj citim uplne normalne ako vzdy iba ma na zaciatku bolole brucho ako ked ma dojst mrcha a mozem povedat ze to este aj teraz ma tak chvilkami trosku boli. A vinimocne mna vzdy boleli pred mrchou prsia a teraz ked som ostala tehu zrazu nic.
@jaja018 ja mam BT sialene, mne to nejako nefunguje... podla nej nemam ovu, podla lekara som ovulovala 🙂 ja ich mam tie teploty aj normalne nizsie ako maju byt, nezistila sa este pricina preco - stitku mam oki... len ja som citala ze priznakom je aj vytok, a ten ja nemam ziaden....
@lolitka25 U mna sa tiez spoliehat na BT neda lebo ja mam bezne vysoku teplotu a raz mam menej potom viac ale asi mi to nejako nezavisi od cyklu. A co sa tyka vytoku nemam tiez ziaden a pozorovat krcok ci je otvoreny zavrety, mekky tvrdy je sialene. Tak som sa spoliehala na ovu testy co u mna total zlyhali a boli negativne a predsa ovu bola
@alceola mojka to som rada,ze sme pre teba dolezite 😉 ja ked sa mi tu neda ist vas kuk,tak som nervozna bo neviem co mate nove a co sa deeje 😀 @[rca zlatko ver tomu,ze som nemala k tomu daleko,aby som mu aj jednu poriadnu nestruhla,za ten vysmech do tvare!!!ale odisla som zo vztycenou hlavou a povedala,ze radsej idem bo by vyfasoval taky titul,tak som zvedava na dalsej kontrole 😅 @odrik zlatko hned pis,ako ste dopadli aj so setrickou tvojou,uz dufam konecne len co najlepsie,ked tolko krvicky musi pretiect 😝 maminecka vies,ze aj ja ta lubim 😵 a ked sa tak lubime,aj my aj secky konikovske snazilky,tak sa to musi podaarit 😉 @tinka9075 mojka dnes mi volali s iscaru,ze kde som,ze som mala byt na sone a ja vravim,ze nie,ze piatok a ona sa tak ospravedlnovala 😀 teeda,ale maju o mna strach,aby ma nezabudli oplodnit 😀 zlatusik no to by bol riadny gol,keby nas oplodnovali v ten isty den 😕 no ale nemmas foto neviem ako ta spoznam,ja idem nakoniec s kamoskou,drahy nech pracuje kym tam nemusi ist zbytocne brat volno naco @lolitka25 zlatusik ja som taka nedockava aj za teba moja peknaaaaa,uz aby si drzala zajtra krasne dve palicky na teste,urcite to uz musi vyjst 😉 @mabumi a ty sa nam kade flakas???povolena absencia len koli snazilkovaniu 😀
@lolitka25 ahoj kolegynka 🙂

@frca
Moja, tak sme na tom rovnako 🙂!!! Esteze ide aj moja sestricka milovana, ona ma tu istu Dg, tak ma musi spamať 🙂!!! Booooze, ja, co nenavidim odber krvi, musim mat rovno hematologicku diagnózu, zakon schvalnosti. 10 rokov mi nebrali krv, tak teraz to mam aj s duplou 🙂! Este mi zlatko friško napis, co mas nove 🙂