icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
27. sep 2011

@frca
Moja, tak sme na tom rovnako 🙂!!! Esteze ide aj moja sestricka milovana, ona ma tu istu Dg, tak ma musi spamať 🙂!!! Booooze, ja, co nenavidim odber krvi, musim mat rovno hematologicku diagnózu, zakon schvalnosti. 10 rokov mi nebrali krv, tak teraz to mam aj s duplou 🙂! Este mi zlatko friško napis, co mas nove 🙂

odrik
27. sep 2011

@tinka9075
Jasne!!! Ved idete na tie dvojicky 🙂!!! Jeeezisi babulky, ja vam to tak strasne a zo srdiecka prajem!!! Uz zasa mam slzy v ociach, co tak strasne verim, ze uz sa vam to vsetkym podari 🙂!!! Predsa len, ja uz jedneho huncuta mam a je to uzasne volaco!!! Tak moc vam budem drzat palceky, ze budu modre !!! Nech su aj fialove, len aby to vyslo!!!

tinka9075
27. sep 2011

@odrik ja si myslím že teraz sa to už podatí mne jedna pani veštila že tento rok budem mat bábo a bude to dievčatko tak dufam že sa to podarí bude to síce dlhá cesta ale so štastim na jej konci 🙂

frca
27. sep 2011

@odrik,neboj to zvladnes,ved co by sme nevydrzali pre babetka v brusku🙂ani dako nemam nic nove,akurat dnes blby den,som stretla znamu v meste a videli sme sa naposledy pred letom ked som bola este tehu,a som sa samozrejme musela pochvalit,a teraz sa ma pytala ze ako sa ma male a ze mi este brusko nevidno tak som musela vysvetlovat😒Ale nevadi ved budeme vsetky tehulienky coskoro a mozno uz aj jednu mame,lolitku🙂

odrik
27. sep 2011

@tinka9075
Tak to sa velmi tesim 🙂! Tak aj bude 🙂! Idem uz buvkat, nech mam zajtra silu a oddychnutu krvicku 🙂! Pa

tinka9075
27. sep 2011

@odrik len chod dobrú nocku a zajtra na teba myslím a držím palčeky 😎

odrik
27. sep 2011

@frca
Bude dobre, ja viem 🙂!!! Joooj a na nasu lolitku moooc myslim, aby uz mrska neprisla! Tak budeme na seba mysliet! Drzkaj sa!!! Dobru nocku prajem 🙂!

frca
27. sep 2011

@odrik,tiez dufam ze sa jej to podari a mrska nepride a my potom budeme nasledovat za nou🙂dobru nocku a pekne snicky🙂

alceola
28. sep 2011

@zabka60 nie je to tak, len som myslela, ze ked sem nepridem mesiac dva, som sama zvedava,ci sa mozno zadari..ale neda mi to sem neist, sa sem tesim kazdy den..takze som tu🙂

lolitka25
28. sep 2011

dobre ranko kocky 🙂 ako sa mate? @odrik co nove na hematke, vsetko v poriadku vsak?

jaja018
28. sep 2011

Caute baby dlho som tu uz nebola, lebo mam toho velmi vela. Minuly tyzden som bola u Dr. na sono potvrdil tehotenstvo 6tt 4 dni 🙂 A vy sa ako mate baby?

lolitka25
28. sep 2011

@jaja018 jeeeeeeeeeeej tak to ti blahozelam 🙂 konecne sa nam to tu rozbieha 🙂 super.... mne akurat meska mrcha, tak zajtra ak nedojde skusim testik 🙂 juuuuuuj ale sa tesim, ze pozitivna novinka sem dosla 🙂 Teraz sa drz a opatruj 🙂

mabumi
28. sep 2011

ahojte dievcata 🙂
tak co nove? vidim, ze @lolitka25 to vyzera slubne 😵 😉 😅
kedy testikujes? ved som zvedava 😀

@jaja018 gratulujem tehulka 😉

lolitka25
28. sep 2011

@mabumi ahoj mojka, zajtra testikujem , bojim sa dalsieho sklamania.... :(

mabumi
28. sep 2011

@lolitka25 a ako sa citis? ja mam take tusenie, ze uz nebude sklamanie 😉 😵
a testikujes dufam hned rano 😅

lolitka25
28. sep 2011

@mabumi praveze nijako sa necitim.... prsia co ma pred mrchou bolia teraz vobec nic, raz na 7 den po ovu som rano vracala, vecer o siedmej sa mi tocieva hlava pravidelne, po sexiku raz som dostala neskutocne krce asi na 1 hodinu.... a brusko ma predmrchovsky sem tam pobolieva..... vytok niekedy ziaden, niekedy taky husty... si zlata a bodaj by si mala pravdu, ze uz nebude sklamanie.... ano vecer skocim do lekarne a rano ocikam palicku 🙂 ... momentalne som 39DC - ovu bola na 21 DC - ja to mam take nepravidelne, lenze po ovu mi mrcha vzdy dosla na 13 den... a teraz nikde potvorka 🙂

jaja018
28. sep 2011

@mabumi dakujem

jaja018
28. sep 2011

@lolitka25 Fiha no tak to je uz pozitivne ked meska mrcha, dufam a przim palce aby uz nedosla a na testiku si mala // 🙂

jaja018
28. sep 2011

@lolitka25 Co sa tyka toho ako sa citis, ja som sa citila a aj citim uplne normalne ako vzdy iba ma na zaciatku bolole brucho ako ked ma dojst mrcha a mozem povedat ze to este aj teraz ma tak chvilkami trosku boli. A vinimocne mna vzdy boleli pred mrchou prsia a teraz ked som ostala tehu zrazu nic.

lolitka25
28. sep 2011

@jaja018 dakujem ti 🙂 lenze ja uz neverim nicomu,tolko krat som sa sklamala.... a podla mna ma moje telo sali a robi si zo mna srandu :( Ty si sa ako citila po ovulke ?

mabumi
28. sep 2011

@lolitka25 no ja to vidim pozitivne 😉 . uvidime, ci mam pravdu 😵

lolitka25
28. sep 2011

@jaja018 presne... mna vzdy pred mrchou bolia idu mi odpadnut, teraz nic.....

lolitka25
28. sep 2011

@mabumi bodaj by si mala 🙂

jaja018
28. sep 2011

@lolitka25 Hmm ani ti neviem povedat ako som sa citila po ovulke nakolko podla BT som ovulku mala a podla ovu testou nie. Tak som si myslela ze tento mesiac asi ovu neni a nesledovala som sa dalej. Iba ma potom bolelo brucho ako keby mala prist mrcha.

lolitka25
28. sep 2011

@jaja018 ja mam BT sialene, mne to nejako nefunguje... podla nej nemam ovu, podla lekara som ovulovala 🙂 ja ich mam tie teploty aj normalne nizsie ako maju byt, nezistila sa este pricina preco - stitku mam oki... len ja som citala ze priznakom je aj vytok, a ten ja nemam ziaden....

jaja018
28. sep 2011

@lolitka25 U mna sa tiez spoliehat na BT neda lebo ja mam bezne vysoku teplotu a raz mam menej potom viac ale asi mi to nejako nezavisi od cyklu. A co sa tyka vytoku nemam tiez ziaden a pozorovat krcok ci je otvoreny zavrety, mekky tvrdy je sialene. Tak som sa spoliehala na ovu testy co u mna total zlyhali a boli negativne a predsa ovu bola

lolitka25
28. sep 2011

@jaja018 tak zajtra ak nedojde dam testik 🙂 aj ked sa bojim vysledku....

zabka60
28. sep 2011

@alceola mojka to som rada,ze sme pre teba dolezite 😉 ja ked sa mi tu neda ist vas kuk,tak som nervozna bo neviem co mate nove a co sa deeje 😀 @[rca zlatko ver tomu,ze som nemala k tomu daleko,aby som mu aj jednu poriadnu nestruhla,za ten vysmech do tvare!!!ale odisla som zo vztycenou hlavou a povedala,ze radsej idem bo by vyfasoval taky titul,tak som zvedava na dalsej kontrole 😅 @odrik zlatko hned pis,ako ste dopadli aj so setrickou tvojou,uz dufam konecne len co najlepsie,ked tolko krvicky musi pretiect 😝 maminecka vies,ze aj ja ta lubim 😵 a ked sa tak lubime,aj my aj secky konikovske snazilky,tak sa to musi podaarit 😉 @tinka9075 mojka dnes mi volali s iscaru,ze kde som,ze som mala byt na sone a ja vravim,ze nie,ze piatok a ona sa tak ospravedlnovala 😀 teeda,ale maju o mna strach,aby ma nezabudli oplodnit 😀 zlatusik no to by bol riadny gol,keby nas oplodnovali v ten isty den 😕 no ale nemmas foto neviem ako ta spoznam,ja idem nakoniec s kamoskou,drahy nech pracuje kym tam nemusi ist zbytocne brat volno naco @lolitka25 zlatusik ja som taka nedockava aj za teba moja peknaaaaa,uz aby si drzala zajtra krasne dve palicky na teste,urcite to uz musi vyjst 😉 @mabumi a ty sa nam kade flakas???povolena absencia len koli snazilkovaniu 😀

lolitka25
28. sep 2011

@zabka60 Ahoj lasocka, tak ty si sa nam hned rano ako rozpisala 🙂 Zajtra rano vas tu bude cakat infoska, ci su // 🙂

severaseptima
28. sep 2011

@lolitka25 ahoj kolegynka 🙂