icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
28. sep 2011

@tinka9075 podobne 😉

tinka9075
28. sep 2011

@zabka60 Dakujeeeem 😎

zabka60
28. sep 2011

@lolitka25 aj tebe tie najsladsie a rano cikaj vitaznym cikom 😉 idem sa pomodlit za nas a hajinkyyy

lolitka25
28. sep 2011

@zabka60 dakujem 🙂

odrik
28. sep 2011

@zabka60
Krasnu nocku kucharocka moja mila 🙂 !!!

odrik
28. sep 2011

@lolitka25
Zajtra cakam spravicku 🙂, slniecko nase!!!

odrik
28. sep 2011

@tinka9075
Ahoj pokladik, dufam, ze si pekne folikom vysvetlila, ako sa rastie 🙂 !!!

zabka60
28. sep 2011

@odrik aj tebe maminka moja,uz by si aj ty mala ist kedze steba dnes ti upiri vycucali co sa dalo 😒 ...sladke sny,kiss kiss

tinka9075
28. sep 2011

@odrik jasné aj som ich poprosila nech nejedujú a pekne rastú 😉

odrik
28. sep 2011

@zabka60
Nooooo, vycucli, ale odrik je silny tvor 🙂 !!! Uz popija to ruzove vinecko!!! Krasne sa vyspinaj, folicky nech pekne porastuuuuuuuuu 🙂!

odrik
28. sep 2011

@tinka9075
Tak je dobre, uz vedia, co a ako 🙂 !!! Na sono sa musia predsa ukazat v plnej parade 🙂 !!! Drzim palceky!!!

tinka9075
28. sep 2011

@odrik no to verím že sa ukážu alebo sa zlakli že sa bude robit iui 🙂

odrik
28. sep 2011

@tinka9075
Nezlakli! Na iui sa velmi tesia 🙂 !!! Pockaj v paitok 🙂, to budu milimetre 🙂 !!!

tinka9075
28. sep 2011

@odrik no len aby ich nenarástlo vela a budú dvojičky na prvý šup 🙂

lolitka25
28. sep 2011

@odrik dobru nocku 🙂

odrik
28. sep 2011

@lolitka25
Aj Tebe 🙂! Tie najkrajsie snicky!!!

odrik
28. sep 2011

@tinka9075
Mooooooze byt! Zvladnete to so zabkou lavou zadnou 🙂 !!! Len nech sa podari !!! Idem ja pomalicky buvkat, zajtra sa vstava do prace ☹ . Krasnu nocku!!!

lolitka25
28. sep 2011

Kocky vsetkym vam prajem pekne snicky, mam Vás vsetky veeelmi rada.....

tinka9075
28. sep 2011

@odrik dobrú nocku 🙂

tinka9075
28. sep 2011

@lolitka25 pekné sníčky aj tebe 🙂

mabumi
29. sep 2011

@gwenni gratulujem 😅 😅 😅 😅 😅 !!!!!!! to je krasna spravicka. bodaj by take boli kazdy den 😵 !!!!
a prajem ti hlavne, aby ste to zvladli az do uspesneho konca 😵

@lolitka25 a ty ako? cakam spravy 😵 . dnes si na rade ty 😉 . môzem gratulovat?????

gwenni
29. sep 2011

@odrik
@zabka60
ďakujem vám babuľky a samozrejme aj všetkým ostatným za vaše krásne slovká, veľmi si to vážim že sa so mnou tak tešíte aj keď ja sa ešte tak veľmi tešiť neviem ešte ma čaká teraz ťažké obdobie kým si naša malá muška vytvorí vlastnú placentu aby sa samo vyživovalo, lekári ma síce ubezpečujú že by som už nemala potratiť lebo mi dali tie isté lieky ktorími sa nám podarilo udržať Maxíka v brušku .....takže mám Prednison, Utrogestan, Duphaston a Fraxipharine...dúfajme že už žiadne slzy nebudú a pomaličky sa začnem aj ja tešiť ....A POTOM ČAKÁM ŽE SA PRIDÁTE !!!!!!

katkapapacova
autor
29. sep 2011

@gwenni moja krasna nic sa nestane, uz bude len krasne rast a tebe buducej maminke robit radoost, opatruj bublinku, drzkaj sa, som velmi rada ze sa to dalsej kocande podarilo 🙂 🙂 🙂

eviq
29. sep 2011

@lolitka25 Draha lolitka, JA, ktora som sa s vami rozlucila a mam pauzu od koňa, včera večer som nakukla a čo som sa nedočítala....takže TY drahá lolitka uz konecne urob vitazny cik a oznam nam tu dobru spravu, lebo tu kvasim od rana a cakám a cakam..... 😀 😀 😀

eviq
29. sep 2011

@tinka9075 dufam, ze vsetko pekne rastie a na zajtrajsok si pripravena 😉
@zabka60 u teba velmi podobne, zajtra prajem vitazny pich...(mam taky tusak ze som sa nevhodne vyjadrila, ale ja neviem ako sa robi iui.... 😒 ) 😀

eviq
29. sep 2011

@katkapapacova ako sa mas usmievava maminka? 🙂

eviq
29. sep 2011

@odrik ahoj slniecko odrikovskeho typu 🙂 a to preco tak dlho cakas na vysledky na hematologii? posielaju ich niekam prec? ja som bola napriklad dnes rano a v pondelok ich budem mat....aj ked neviem povedat, co presne mi vysetruju....inak oni este nevedeli ze som potratila, tak skoro plakali aj asistent doktorky aj sestricka...ma hladkala po ruke, zlata...mna uz v kazdej ambulancii lutuju ☹ ale to nic, ked zase bude dobre, tak sa budu vsetci tesit 😉

eviq
29. sep 2011

@kyra30 juj dodatocne vsetko naj k narodkam...som to planovala v pondelok ti napisat, ale taka som bola znechutena z vysledkov, ze som zabudla...tak vela zdravicka a pohody, nech ta dobra nalada neopusta ! 😉 manzelina si dufam uz na ten spermiogram vykrochniacila! 🙂

lolitka25
29. sep 2011

Ahojte kocky, vitazny cik sa nekonal.... testik bol ku mne zly a ukazal mi to, co som nechcela vidiet... nie som tehu, len mi to meska :(

eviq
29. sep 2011

@monkri uz nebud taky workoholik.... 😉