Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
Kocky vsetkym vam prajem pekne snicky, mam Vás vsetky veeelmi rada.....
@odrik
@zabka60
ďakujem vám babuľky a samozrejme aj všetkým ostatným za vaše krásne slovká, veľmi si to vážim že sa so mnou tak tešíte aj keď ja sa ešte tak veľmi tešiť neviem ešte ma čaká teraz ťažké obdobie kým si naša malá muška vytvorí vlastnú placentu aby sa samo vyživovalo, lekári ma síce ubezpečujú že by som už nemala potratiť lebo mi dali tie isté lieky ktorími sa nám podarilo udržať Maxíka v brušku .....takže mám Prednison, Utrogestan, Duphaston a Fraxipharine...dúfajme že už žiadne slzy nebudú a pomaličky sa začnem aj ja tešiť ....A POTOM ČAKÁM ŽE SA PRIDÁTE !!!!!!
@gwenni moja krasna nic sa nestane, uz bude len krasne rast a tebe buducej maminke robit radoost, opatruj bublinku, drzkaj sa, som velmi rada ze sa to dalsej kocande podarilo 🙂 🙂 🙂
@katkapapacova ako sa mas usmievava maminka? 🙂
@odrik ahoj slniecko odrikovskeho typu 🙂 a to preco tak dlho cakas na vysledky na hematologii? posielaju ich niekam prec? ja som bola napriklad dnes rano a v pondelok ich budem mat....aj ked neviem povedat, co presne mi vysetruju....inak oni este nevedeli ze som potratila, tak skoro plakali aj asistent doktorky aj sestricka...ma hladkala po ruke, zlata...mna uz v kazdej ambulancii lutuju ☹ ale to nic, ked zase bude dobre, tak sa budu vsetci tesit 😉
Ahojte kocky, vitazny cik sa nekonal.... testik bol ku mne zly a ukazal mi to, co som nechcela vidiet... nie som tehu, len mi to meska :(

@tinka9075 podobne 😉