Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
koceny a ja idem do ochodiku,kupit nieco papat a hlavne kysle mliecko k dnesnemu obediku 😉 mnam...ale ja sa vratim 😀
@mabumi ejha...ty si moja celkom slušná konkurencia v diagnózach.... 😖 tak to ti budem velmi drzat palce toto vsetko zvladnut.....a presne to aj ja hovorim, ze platim odvody do poistovne a nie male a moj manzel tak isto a este dvakrat take ako ja a ked nieco treba tak sa neda....dnes mi akurat volali z infekcneho, ze mam vsetky vysledky v poriadku a ze nemam ziadnu infekciu...a moja reakcia bola ze, to bude nejaky omyl, to nemozu byt moje vysledky 😀 😀
@lolitka25 ja viem, ze ked sme tu vsetky, tak je veselsie, vytvorili sme dobru partiu 🙂 ...ked ja som v poslednej dobe mala jednu zlu spravu za druhou a potrebovala som to sama rozchodit....vcera mi dost pomohol rozhovor s mojou gyndoskou, bola velmi zlata, vsetko mi vysvetlila a povzbudzovala ma...je to uzasna osoba, tak dodala trosku sily...a mne dobre padlo, ze ma zaujem...pravda je, ze nemaju vela takych pripadov, ako som ja....

@eviq hej, to nase zdravotnictvo ubohe... 😠 cely zivot ti beru pol vyplaty na odvody, a nakoniec nemas ani dôchodok, ani starostlivost,... NIC 😠
no ja mam okrem ineho endometriozu, teraz aktualne 3 velke cysty na pravom vajecniku. a to sa odstranuje tak, ze musia zobrat cystu aj s okolitym tkanivom. a kedze tie cysty zaberaju cely vajecnik, tak mi z neho nic nezostane 😒 .
ja som uz na IVF bola, toto by mal byt druhy pokus. dufam, ze nebude treba ☹ 😖