icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

mabumi
29. sep 2011

@eviq hej, to nase zdravotnictvo ubohe... 😠 cely zivot ti beru pol vyplaty na odvody, a nakoniec nemas ani dôchodok, ani starostlivost,... NIC 😠
no ja mam okrem ineho endometriozu, teraz aktualne 3 velke cysty na pravom vajecniku. a to sa odstranuje tak, ze musia zobrat cystu aj s okolitym tkanivom. a kedze tie cysty zaberaju cely vajecnik, tak mi z neho nic nezostane 😒 .
ja som uz na IVF bola, toto by mal byt druhy pokus. dufam, ze nebude treba ☹ 😖

lolitka25
29. sep 2011

@zabka60 na cecetku som mlada 🙂 ale aj ja varim kazdy den - akurat dnes nie, robia nam kuchynu... 😀

eviq
29. sep 2011

@lolitka25 vidíš? aj ty budeš čečetka 🙂 ako my všetky...

zabka60
29. sep 2011

koceny a ja idem do ochodiku,kupit nieco papat a hlavne kysle mliecko k dnesnemu obediku 😉 mnam...ale ja sa vratim 😀

eviq
29. sep 2011

@zabka60 tyčka do fazule..... 😀 😀 😀 😀

lolitka25
29. sep 2011

@zabka60 budem ta tu cakat a kup daco fajne aj nam 🙂

zabka60
29. sep 2011

@lolitka25 dobra vyhovorka 😀 😀

lolitka25
29. sep 2011

@zabka60 zialbohu pravda, je tu zima, prievan a hluk.... krasne dva dni ma cakaju 🙂 ale zato ideme na veceru s manzelikom 🙂

zabka60
29. sep 2011

@eviq 😀 kua ale silu ma jak keby bol kulturišta 😀 ale som rada,ze ho mam mojho tyciaka 😀
@lolitka25 a co by ste si dali poklady moje 😕 pre vas secko 😉

lolitka25
29. sep 2011

@zabka60 kremese 🙂

zabka60
29. sep 2011

@lolitka25 no no taky poziju cooo 😀 a co vam robia s kuchynou??

eviq
29. sep 2011

@mabumi ejha...ty si moja celkom slušná konkurencia v diagnózach.... 😖 tak to ti budem velmi drzat palce toto vsetko zvladnut.....a presne to aj ja hovorim, ze platim odvody do poistovne a nie male a moj manzel tak isto a este dvakrat take ako ja a ked nieco treba tak sa neda....dnes mi akurat volali z infekcneho, ze mam vsetky vysledky v poriadku a ze nemam ziadnu infekciu...a moja reakcia bola ze, to bude nejaky omyl, to nemozu byt moje vysledky 😀 😀

zabka60
29. sep 2011

@lolitka25 zlatik tie tu na sidlisku nemaju a aj ked su,tak su hnusne 😝 to az ked pojdeme spolu do mesta potom budeme "zrat" 😀 ....aspon ja bo do mna by sa voslo 😀 😅

lolitka25
29. sep 2011

@zabka60 tu v nemecku sme v podnajme a ked sme sa stahovali majitel slubil ze da vymenit kuchynu, ta uz bola podla neho stara- podla nas dobre 🙂 ale vies to, iny kraj iny mrav.... tak nam kompletku vymienaju celu, skrinky, elektrospotrebice.... vsetulinko

lolitka25
29. sep 2011

@zabka60 no dobre no... tiez take umele nemam rada, radsej cerstve domace vonavucke chutnucke mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamm

zabka60
29. sep 2011

@lolitka25 eeej pana to budete tam mat pekne vsetko nove jeeej....kokso a kolko tam platite podnajom??no daj nech ma vystre 😕

mabumi
29. sep 2011

@eviq 😀 😀 😀
no veru, to je mile prekvapenie, ked su obcas aj ine vysledky negativne ako len tehotensky test ☹ . teda aspon u mna, viem, ze ty problem otehotniet nemas, ale... ☹ .
ALE, raz sa nam to podari 😉 😵 . MUSIIIII A HOTOVO!!! 🙂

lolitka25
29. sep 2011

@zabka60 tu sa plati Kaltmiete- to je za nevykurovacie obdobia ... cca 400e, a potom Warmiete - to je za vykurovacie obdobia... to je asi o 150e viac a plus si platime elektrinu sami.... My sme nastastie len v malom mestecku, tak najom nie je taky ako vo vacsich....

eviq
29. sep 2011

@mabumi jasne, ved co by sme riesili, keby to islo hladko.... 😅

eviq
29. sep 2011

@zabka60 zabi, mne tresku a rozky, dik 😉

lolitka25
29. sep 2011

@eviq nam to neide hladko,ale odmena bude sladsia a vsetko si budeme vazit o to viacej 🙂 a potom pojdeme do temy kde budeme rozoberat ci to co nase babo vykakalo je oki a hodiny s filozofickou vaznostou debatit o tom, preco nechce papat nutrilon 🙂

eviq
29. sep 2011

@lolitka25 ale zachovame si aj "zdravy rozum" a budeme debatit aj o takych beznych veciach....ako su napriklad čečetky a tyčky do fazule 😀

lolitka25
29. sep 2011

@eviq no jasne a tema cislo jeden ostanu kremese 🙂

lolitka25
29. sep 2011

@eviq som ale taka rada, ze aspon raz do tyzdna ku nam zavitavas... bez teba tu citit, ze nieco chyba - iba ked sme tu vsetky to ma spravny smrnc 🙂

eviq
29. sep 2011

@lolitka25 ja viem, ze ked sme tu vsetky, tak je veselsie, vytvorili sme dobru partiu 🙂 ...ked ja som v poslednej dobe mala jednu zlu spravu za druhou a potrebovala som to sama rozchodit....vcera mi dost pomohol rozhovor s mojou gyndoskou, bola velmi zlata, vsetko mi vysvetlila a povzbudzovala ma...je to uzasna osoba, tak dodala trosku sily...a mne dobre padlo, ze ma zaujem...pravda je, ze nemaju vela takych pripadov, ako som ja....

lolitka25
29. sep 2011

@eviq som rada, ze mas taku milu a chapavu dokynu....

eviq
29. sep 2011

@lolitka25 lolit a ty co mas tu cokoladovu cystu to ma nieco spolocne s endometriozou alebo nie? ja som trosku studovala na nete o cystach, ale nebola som z toho mudrejsia....

zabka60
29. sep 2011

@lolitka25 no to sa ste da,to je ako u nas na slovensku,co sa cudujem...
@eviq tu mam doma a rozteky su cerstve s pekarne,uvarim ti aj kaficko?? 😉

eviq
29. sep 2011

@zabka60 ano, prosim si 😉 joj, keby sme byvali blizsie tak fakt by sme mohli pokecat aj pri kaficku, nielen cez net....keby sme sa vsetky zisli, to by bolo veselo 🙂

zabka60
29. sep 2011

@eviq ano nehovor,je uzasne,ze sme taka fajna partia 😉 no ale tie kremese sa nam akosi dost oddaluju 😠